2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

edacım şimdi katıldığım kurs tıp sekreterliği 8 aylık bir kurs.ilk önce teorik bilgi sonrasında staj olacak yakınımızda bir hastaneyle anlaşmışlar

o ne kursuymuş öle yaw duymadım bende ilgilenmiştim onla ama aof nin sertifika programları var onunda zamanını kaçırdım eylülmüş .meslek değişikliği yapayım dedim bir ara ama beni tatmin edermi bilemiyorum maaşları fazla değilmiş öğrendiğim kadarı ile 800-1200 arası ama bakıcaz değişiklik istedim olmadı cepte dursun demiii :))

Son düzenleme:

edacım şimdi katıldığım kurs tıp sekreterliği 8 aylık bir kurs.ilk önce teorik bilgi sonrasında staj olacak yakınımızda bir hastaneyle anlaşmışlar

Hicran Alerji dr..u canım,bakırköyde muayenesi var,zaten bu alanda bir kaç dr. ismi var zaten ücretide 120..Gittiğimizde orda bekleyen tüm hastalar çok memnundu..

Seher canım hayırlı olsun.İnşallah memnun kalırsın..İş garantisi kesin veriyorlarsa iyi tabii..

Sehercim,
senin satırlarını okurken tebessümle okudum bizde eve eşimle birbirimize girmiş bir şekilde dönüyoruz aynı sizin gibi:))
Allah ömür versin bugünlerimizde geçicek daha zorları başlıcak diyorlar...
Hicran bence sen kendine eziyet yapıyorsun bacım yaa çocuğa suç bulma her seferinde klozet kapağımı yıkanır yaa şaka gibisin:)
Valla ben üşenmedim yazdım içimi döktüm hepsini yazsak zaten sefiller romanı gibi birşey olur sanırım:)

Bu arada Sehercim hayırlı uğurlu olsun kursun umarım güzel olur senin için..
Utku konusunda da hiç üzülme onunda artık sosyalleşmeye ihtiyacı var çok mutlu oluyorlar inan..

Kızlar doğum parası alan varmı aranızda? Nasıl alınıyor bilgisi olan varmı?
İlkinde kaçırdım bari bunda alayım..

canım telefonunu mesaj atarsan sevinirim birde hangi hastanede çalışıyor biliyormusun normalde bilgin var ise mesaj atarsan thankssssssss

hayatım herhalde yıkanacak yane kızım napiim içim rahat etmez benimm ne olursa olsunn .bide demek istediğim bezlemek ne rahatlıkmışşş bide kandırıyo ya bizi resmen eziyet ediyo herseferinde onu demek istedim anacım sen ne anlıyonn yok yıkamıcam senede biiiir güüüüüüüüüüüünnnnn senede biiiirrr güüüüüüünnnnnn

Son düzenleme:
Kızlar doğum parası alan varmı aranızda? Nasıl alınıyor bilgisi olan varmı?
İlkinde kaçırdım bari bunda alayım..

canım 32.haftanda dr dan rapor alıyon işyerine veriyon izne çıkıyon sonra doğum yapınca gene dr dan rapor alıyon gene işyerine veriyon süre bitiminde ssk müdürlüğüne gidip paranı alıyon bide süt parası var ayrıca şuan nekadar bilemem ama eltim 1800 aldı toplamda ceylinden 1 ay büyük oğlu demekki 2,5 yıl önce bu meblağ ödeniyormuş .ama çalışabilirsen son ana kadar çalışıp doğum sonrasına bırak bence izin olayını

sen nerde çalışıyon kız benim haberim yok yawwww

Son düzenleme:
canım telefonunu mesaj atarsan sevinirim birde hangi hastanede çalışıyor biliyormusun normalde bilgin var ise mesaj atarsan thankssssssss

Canım hastanede de çalışıyor,özel muayenehaneside var..Hastane 20 ytl daha fazla,normalde daha ucuz olmsı gerekir bunda tam tersi..muayenehanesi b.köyde iş bankasının orda..Benimde gitme zamanım geldi.Karar verirsen birlikte götürürüz.Tel. numarasını da cebine atıyorum..

Canım bende bilmiyorum pek nerde ne iş yaptığımı
Ya sigortalar müdürlüğüne mi ne gitmem gerek diye hatırlıyorum,iyice bir araştırayımm ben en iyisi...
Az para değil..Ayten bilir belki

Hicran geçmiş olsun canım kendinede ceylınede dıkkat et canım 3 yas demıslerse az daha dısını sıkacaksın demekkı cocukların hastalıgı cok zor ya kendımız olunca bırsey degılde.. hem yemelerınden kesılmelerı hem agrıları acıları hem halsızlıklerı gercekten cok zor oluyor elındende bırsey gelmıyor ınsanın..
ınsallah en kısa zamanda ıkıınızde rahatlarsınız canım..

nasıl ne iş yaptığını bilmiyon kızz hee sen şinin işyerindemi sigortalısın yoksam bende öleydim doğumdan sonra çıkışımı yaptık işyeri kapanınca

sigortalar müdürlüğüne gitmiyon hayatım sen özelde muayene oluyon demi senin dr 32.haftada hatırlar hastanenin jinekoloji bölümünde skereterlikte bu işlemler yapılıyor onlar raporunu açıyor sana bir nüsha veriyorlar işyerine götürmen için hastanede bir nüshayı sigorta müdürlüğüne gönderiyor
sen doğum yaptığından hastaneden doğum raporunu alıp işyerine gene veriyon işyeri işlemleri yapıyo yani onaylıyor vss işyeri bilir sen orasını merak etme sonra işyerinin verdiği onaylı ek evraklada sen sigortaya gidiyorsun evrakları verip başvurunu yapıyorsun istirahat kapanmış oluyorki ödeme çıksın yane
sonra doğum sonrası için doktorundan gene rapor yazdırıp hastaneden yani aynı işlemi yineliyorsun o izin sonundada işe başlama vericek dr kapatacak raporunu gene ve sen gene sigorta müdürlüğüne gidicen evraklarını verip onları dediği zamanda gidip paranı 2.defa alıcan süt parasını bende bilmiyom hiç o işlemi yapmamıştım cahıllığıma verrr gıııı bende ne biçim muhasebeciyim demiiii

gerçi ben medical parkta tedavi oluyordum hamileliğimin sonuna doğru internatıonal hospitale geçtim doğum için ama medical park bana 32.haftamda çalışıyor göründüğüm için raporu hazırladı verdi elime ben hiç yorulmadım işyerinize verin ordanda sigorta müdürlüğüne götürün demişlerdi yani olay aynen devam ediyor demekki gerçi ben işlem yapmadım ama yapsaydım alırdım mangırları salaklıkmı ettim aceppppp :))))))))))))

doktor konusunda konuşuruz canım ozaman ama mesaj falan gelmedi banaaaa

Son düzenleme:

sağol canım yaa hastalıktan kurtulamıyoruz bu alerjiden kaynaklı da sık sık grip gibi oluyo hırlıyo geceleri tıkanıyor çocuk 2 defa hastanede ilaç verdiler oksijen falan çok sıkıldım bende o nedenle bende uykusuzluk vss yemek yiyemiyom su içemiyom takıldım bi ara ama şimdi daha iyiyiz çok şükür ceylinde 2 gündür az az yemeye başladı en azından tamamen aç kalmıyor artık rahatladım .napiim yaa ben böle çok takıyom kafaya sanırım tubadan dolayı hem içimde korku kaldı tubanın küçüklüğünde rahatsızlığı bizi beni baya yıprtatı 7 yaşına kadar her ay hastanelerdeydik kontroldü acillerdi yoğunbakımlardı derken ben hepten panikatak oluyom çocuklar hastalanınca yani telaşlanmıyomda kafaya takıyom çok kendimi yıpratıyom kendimi frenleyemiyom bi türlü bu korku benim içimden hiç çıkmayacak sanırım bide çocuk içinde çok uğraştıkya sanki töbe töbeee her an kötü bişii olcakmış gibi geliyo böyle zamanlarda allah korusun galiba ben depresyona girdim noluyo bana be böleeeee

Yok şekerim doğru anlamışım biz sürekli tuvalete yaptığımız halde ben haftada 1 kere domestosa basıyorum o kadar...sen kendini çok yoruyorsun diye söyledim ben:)
sakınan göze çöp batarmış valla senede bir gün olmasın tabiki ama öbür türlüde mikroba karşı bağışıklık sistemleri gelişmiyor ve daha sık hasta oluyorlar diye düşünüyorum..Tabiki herkesin kendi seçimi...
bu arada tuvalete tamamen alışınca çok rahatlık oluyor,öceleri zor tabi kakasını yapıyor mesela sifonu çekiyorsun geçiyorsun bezmiş kokuymuş bu derdin ortadan kalkıyor

Son düzenleme:
selam kızlar naıslsınız netim bozuktu 1 haftadır yeni düzeldii
herşey yolundadır inşşş

kızlar yarın foto çekincez stüydo da ama ne giydirsme bilemiyorum
aklımd aolanlar bi koyu kahvee tişört birde maviiii
tecrübeniz varmı bu konuda

kızlar bird eyarın düzleştirici alıcma ama braunkiler pahalı geldi hangi markaydı sizleirn kullandıgı

Oy oyy yinede karışıkmış yaw.Dün akşam atmıştım msjı sana,Bu arada Osman Pirince değilmiş Osman Pinçeymiş aklımda öyle kalmış:))

Kızlar bu arada bu benim ikinci hiç oynamıyor ya,Bora 17.haftaya girer girmez hissetmiştim hıçkırıkları vs.. hiç durmazdı.Bu öyle değil niye acaba:S

karışık değil hayatım sen büyütme gözünde doktora gidince raporunu al işyerine ver elinde kalan bir nüshayı doğum yaptığında raporunla beraber sigortaya götür paranı al doğumdada rapor verilecek zaten onuda aynen illem yapacaksın okadar işte

2.meleğine gelince ya tembel yada çok uslu olacak herhalde :)) isim ne düşünmüştünüz bellimiydi

ay valla alışsa rahat edicem bende şu bez konusunda çok sıkıntılıyım bakma öle dediğime zilli kandırıyo ya bizi bazen öle bi denk geliyoki işim başımdan aşkın şekilde anne ee gediii diyo bırakıyom işi gücü götürüyom wc ye ama nerdeee hanfendinin niyeti elini yıkamak mort oluyom bende işte .evet haklısın şu mikropları bünyeden bu kadar uzak tutmak ta iyi değil ama gelde anlat benim nato mermer kafaya işte illa içim rahat edecek aklım orda kalıyo yoksammm aslında temiz olduğunu biliyom klozetin kendi banyomda yaptırıyom zaten normal wc ye götürmüyom onu ama işte dedimya nato mermer kafammm offf kendi kendimi yıpratıyorum işte .inşallah bezdende kurtuluruz yakında bakalım ama pek niyeti yok bizimkinin moku kıymetli wc ye vermek istemiyooo

mavi herzaman daha hoş çıkıyor ceylinde de onu kullandık biz canlı ve net duruyor bence ekte görüldüğü üzre avatar resmimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…