2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:)Kıyamam ya valla sendeki enerjinin yarısı bende yokAma sen yinede çok yıpratma kendini yorma bir dahamı gelcen dünyaya demi ama:)
2.5 3 yaş normalmiş zaten yavaş yavaş alışır inşallah prenses..

merhabaaa
mavi koyu mavii amaaaşuan yazdıgım mavidennn gerçekten hoş durabilirrr

mavi herzaman daha hoş çıkıyor ceylinde de onu kullandık biz canlı ve net duruyor bence ekte görüldüğü üzre avatar resmimiz :)

Ayy inşallah uslu,akıllı bir çocuk olur birde iştahlıııı bir yaramaz yeter eve..
İsim konusuda belli değil,gerçi yarısı belli:)) Muhammed kesin düşünüyoruz ama ikinci ismi belli değil..
Gerçi biz bir isim daha uydurduk malum kişiler heveslenmesin diye ama bakalım son aylar karar vereceğiz..
Bizimkine de lacıvert siyah çok yakışıyor..
Ya tuvalet konusu açılmışken Duyug sen nasıl yaptırıyon bugün bezimiz kalmamış dışarı çıkmayada erindim neyse oturtayım dedimmde bilibilimiz dışarda kalıyor yani kız çocuğu gibi değil..Ben beceremedim yaa:S yapsaydı her yer batacaktı..en iyisi şişe herhaldee:))

allah seni bili bili dışarda kaldı ha.. başlarda sen elinle bastır dışarı çıkmasın sonra o kendi bastırır zaten... mustafa kedi üstten bastırıyo ozaman dışarı çıkmıyo...

Edacım bizim evdeki aparatın önünde bir parça var tam o bölgeyi kapatıyor:)Yani bastırınca içerden çıkma şansı kalmıyor...
Şimdi zaten ben oturtuyorum kendi kıçın kıçın üstünde ileriye doğru gidiyor tam isabet oluyor yani:==)

Aman Eda sakın şişeye yaptırma benden sana dost tavsiyesi..
Oyuna çeviriyorlar bunu sonra ikide bir çişim var şişe şişe diyor..Biz dışarı çıktığımızda yapıyorduk o işi şimdi sokağa çıkar çıkmaz kışın ortasında şişe şişe çiş bapcam diyor donunu indirmeye çalışıyor yolun ortasında..
Bunada alıştıran kayınvalidemdir..Yoğurt kasesine yaptırıyordu tuvalet soğuk diye çocuk oyuna çevirdi olan bize oldu..
Birde ara sıra tutuyor inatla şişeye yapcam diye bulana kadarda yapmıyor

allah seni bili bili dışarda kaldı ha.. başlarda sen elinle bastır dışarı çıkmasın sonra o kendi bastırır zaten... mustafa kedi üstten bastırıyo ozaman dışarı çıkmıyo...

Gülmeyin kızlar yaa ne bilimm bi oturtayım dedimm bununla karşılaştım:)) Bi deneyeyim bakalım..
Mustafaya da maşallah ya..
Duygucumm yok evde yaptırmam da yolda filan arabada gidince pratik olur diye düşündüm...
Aklın yolu bir demekmiş :) söylediğin ii oldu canım...

meleğiniz adıyla büyüsün sağlıkla inşallah

Allah iyiliğini versin bili bili deışarda kalmış heee valla benim erkek çocuğum yok ki nasıl akıl versem sana bilemedim şimdii :)

yiğidin malı meydandadır diye boşuna dememişler

İyi akşamlar kızlar..
Yine boş kalmış sayfamız kimseler uğramamış yılbaşı hazırlıklarımı yapılıyor acaba?
Biz bu yılbaşı evimizdeyiz zaten Egecikle dışarda olmak imkansız gibi birşey kayınvalidem ve kaynım bizde olucaklar öyle bir yılbaşı geçircez..
Umarım 2011 hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerimizle geçirceğimiz çok güzel bir yıl olur...

Güzeller güzeli anneler,:82:
biz de bu yılbaşı evdeyiz çekirdek aile modeli:80:
sanki her yılbaşlı çok çıkarız ya:81:
neyse hepimize,sağlık,mutluluk,huzur,şans,boool booool paralı,çılgın,seksi,mağrur,vakur,şakacı,esprili
dolu dolu neşeli bir yıl dilerim.
Allah huzurunuzu bozmasın,eşinizle çocuklarınızla muhabbetinizi kat be kat arttırsın...
Öpüyorum hepinizi ve minnoşlarımızı...
:90:

iyi akşamlar kızlarrrr bende 2 paşamla evdeyim eşimse malesef çalışıyorrrrr
iki aşkımla yalnız giricemmm yeni yılaaaa
herşey gönlünüzce olsun inşşş:)

HEPİMİZE MUTLU ,HUZURLU,BAŞARI,BOOOOLLL PARA VE SEVGİ DOLU NİCE YILLAR DİLERİM UMARIM BU YENİ YILDA HERKES GÖNLÜNE GÖRE BİR YIL YAŞAR

SİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR

Son düzenleme:

iyi akşamlar kızlarrrr bende 2 paşamla evdeyim eşimse malesef çalışıyorrrrr
iki aşkımla yalnız giricemmm yeni yılaaaa
herşey gönlünüzce olsun inşşş:)

slmmmmmmm
iyi akşamlarrr arkadaşlar.
herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllarrrrrrrrrrrr diliyorumm

hep beraber daha iyi yıllar geçirmek dileğiyle

çok güzel anlatmışsın bizimkini eline sğlık duygu..bir de geç yatıp erken kalmaz mı deli oluyorum..şuraralar sabır denen şey kalmadı ben de . yalnız kalmak istiyorum..1 gün herşeyden uzaklaşıp kafamı dinlemek istiyorum ..çok yoruldum..allhım sağlık versin yetr ki ama işte bazen bünye de kaldırmıyor.şu 3 yaşına geldiğimizi görecekmiyiz acaba..herkes 3 ten sonra bayağı rahatlayacağımı söylüyor..umarım öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…