ay valla alışsa rahat edicem bende şu bez konusunda çok sıkıntılıyım bakma öle dediğime zilli kandırıyo ya bizi bazen öle bi denk geliyoki işim başımdan aşkın şekilde anne ee gediii diyo bırakıyom işi gücü götürüyom wc ye ama nerdeee hanfendinin niyeti elini yıkamakmort oluyom bende işte .evet haklısın şu mikropları bünyeden bu kadar uzak tutmak ta iyi değil ama gelde anlat benim nato mermer kafaya işte illa içim rahat edecek aklım orda kalıyo yoksammm aslında temiz olduğunu biliyom klozetin kendi banyomda yaptırıyom zaten normal wc ye götürmüyom onu ama işte dedimya nato mermer kafammm offf kendi kendimi yıpratıyorum işte .inşallah bezdende kurtuluruz yakında bakalım ama pek niyeti yok bizimkinin moku kıymetli wc ye vermek istemiyooo
merhabaaa
mavi koyu mavii amaaaşuan yazdıgım mavidennn gerçekten hoş durabilirrr
karışık değil hayatım sen büyütme gözünde doktora gidince raporunu al işyerine ver elinde kalan bir nüshayı doğum yaptığında raporunla beraber sigortaya götür paranı al doğumdada rapor verilecek zaten onuda aynen illem yapacaksın okadar işte
2.meleğine gelince ya tembel yada çok uslu olacak herhalde :)) isim ne düşünmüştünüz bellimiydi
ay valla alışsa rahat edicem bende şu bez konusunda çok sıkıntılıyım bakma öle dediğime zilli kandırıyo ya bizi bazen öle bi denk geliyoki işim başımdan aşkın şekilde anne ee gediii diyo bırakıyom işi gücü götürüyom wc ye ama nerdeee hanfendinin niyeti elini yıkamakmort oluyom bende işte .evet haklısın şu mikropları bünyeden bu kadar uzak tutmak ta iyi değil ama gelde anlat benim nato mermer kafaya işte illa içim rahat edecek aklım orda kalıyo yoksammm aslında temiz olduğunu biliyom klozetin kendi banyomda yaptırıyom zaten normal wc ye götürmüyom onu ama işte dedimya nato mermer kafammm offf kendi kendimi yıpratıyorum işte .inşallah bezdende kurtuluruz yakında bakalım ama pek niyeti yok bizimkinin moku kıymetli wc ye vermek istemiyooo
mavi herzaman daha hoş çıkıyor ceylinde de onu kullandık biz canlı ve net duruyor bence ekte görüldüğü üzre avatar resmimiz :)
Ayy inşallah uslu,akıllı bir çocuk olur birde iştahlıııı bir yaramaz yeter eve..
İsim konusuda belli değil,gerçi yarısı belli:)) Muhammed kesin düşünüyoruz ama ikinci ismi belli değil..
Gerçi biz bir isim daha uydurduk malum kişiler heveslenmesin diye ama bakalım son aylar karar vereceğiz..
Bizimkine de lacıvert siyah çok yakışıyor..
Ya tuvalet konusu açılmışken Duyug sen nasıl yaptırıyon bugün bezimiz kalmamış dışarı çıkmayada erindim neyse oturtayım dedimmde bilibilimiz dışarda kalıyor yani kız çocuğu gibi değil..Ben beceremedim yaa:S yapsaydı her yer batacaktı..en iyisi şişe herhaldee:))
Aman Eda sakın şişeye yaptırma benden sana dost tavsiyesi..
Oyuna çeviriyorlar bunu sonra ikide bir çişim var şişe şişe diyor..Biz dışarı çıktığımızda yapıyorduk o işi şimdi sokağa çıkar çıkmaz kışın ortasında şişe şişe çiş bapcam diyor donunu indirmeye çalışıyor yolun ortasında..
Bunada alıştıran kayınvalidemdir..Yoğurt kasesine yaptırıyordu tuvalet soğuk diye çocuk oyuna çevirdi olan bize oldu..
Birde ara sıra tutuyor inatla şişeye yapcam diye bulana kadarda yapmıyor
allah seni bili bili dışarda kaldı ha..başlarda sen elinle bastır dışarı çıkmasın sonra o kendi bastırır zaten... mustafa kedi üstten bastırıyo ozaman dışarı çıkmıyo...
Edacım bizim evdeki aparatın önünde bir parça var tam o bölgeyi kapatıyor:)Yani bastırınca içerden çıkma şansı kalmıyor...
Şimdi zaten ben oturtuyorum kendi kıçın kıçın üstünde ileriye doğru gidiyor tam isabet oluyor yani:==)
Ayy inşallah uslu,akıllı bir çocuk olur birde iştahlıııı bir yaramaz yeter eve..
İsim konusuda belli değil,gerçi yarısı belli:)) Muhammed kesin düşünüyoruz ama ikinci ismi belli değil..
Gerçi biz bir isim daha uydurduk malum kişiler heveslenmesin diye ama bakalım son aylar karar vereceğiz..
Bizimkine de lacıvert siyah çok yakışıyor..
Ya tuvalet konusu açılmışken Duyug sen nasıl yaptırıyon bugün bezimiz kalmamış dışarı çıkmayada erindim neyse oturtayım dedimmde bilibilimiz dışarda kalıyor yani kız çocuğu gibi değil..Ben beceremedim yaa:S yapsaydı her yer batacaktı..en iyisi şişe herhaldee:))
aman eda sakın şişeye yaptırma benden sana dost tavsiyesi..
Oyuna çeviriyorlar bunu sonra ikide bir çişim var şişe şişe diyor..biz dışarı çıktığımızda yapıyorduk o işi şimdi sokağa çıkar çıkmaz kışın ortasında şişe şişe çiş bapcam diyor donunu indirmeye çalışıyor yolun ortasında..
Bunada alıştıran kayınvalidemdir..yoğurt kasesine yaptırıyordu tuvalet soğuk diye çocuk oyuna çevirdi olan bize oldu..
Birde ara sıra tutuyor inatla şişeye yapcam diye bulana kadarda yapmıyor
İyi akşamlar kızlar..
Yine boş kalmış sayfamız kimseler uğramamış yılbaşı hazırlıklarımı yapılıyor acaba?
Biz bu yılbaşı evimizdeyiz zaten Egecikle dışarda olmak imkansız gibi birşey kayınvalidem ve kaynım bizde olucaklar öyle bir yılbaşı geçircez..
Umarım 2011 hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerimizle geçirceğimiz çok güzel bir yıl olur...
Güzeller güzeli anneler,:82:
biz de bu yılbaşı evdeyiz çekirdek aile modeli:80:
sanki her yılbaşlı çok çıkarız ya:81:
neyse hepimize,sağlık,mutluluk,huzur,şans,boool booool paralı,çılgın,seksi,mağrur,vakur,şakacı,esprili
dolu dolu neşeli bir yıl dilerim.
Allah huzurunuzu bozmasın,eşinizle çocuklarınızla muhabbetinizi kat be kat arttırsın...
Öpüyorum hepinizi ve minnoşlarımızı...:90:
iyi akşamlar kızlarrrr bende 2 paşamla evdeyim eşimse malesef çalışıyorrrrr
iki aşkımla yalnız giricemmm yeni yılaaaa
herşey gönlünüzce olsun inşşş:)
slmmmmmmm
iyi akşamlarrr arkadaşlar.
herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllarrrrrrrrrrrr diliyorumm
Hicrancım o 2 yaş sendromu beni yedi bitirdi valla..ceylin yine iyimiş bizimki oturtmuyor mümkün değil oturduğun anda birşeyler istemeye başlıyor gelir önce fu fu der gidip su verirsin bir yudum alır bırakır arkadan oturduğun anda anne çiş geldi der tuvalete gidersin bağırır gel al dıye tam kaldırcan tuvaletten bitmedi daha var der korkudan bir daha oturtursun sonra kapıyı çek bye bye der cıkarsın 1 dakıka sonra anne bitti diye yine bağırır gider alırsın daha iner anne süt ver der sütünü verirsin oturursun içine bal dök der kalkar balını dökersin oh rahatladım dediğin anda sütü ağzından fışkırtır üstüne döker komple soyup giydirmek üzereyken banyoya gircek zanneder anneyle ege banyoya gircek der hayır oglum sen dun yıkandın desende kıyametler kopar gıydırsen yıne soyunur yerden yere atar kendını sırf sussun dıye banyoya sokarsın tende gel der gelmıcem dersen ıslak ıslak kuvetten aglıya aglıya cıkmaya calısır mecbursun gırceksın sonra banyodan cıkaramazsın her gece 100 lıtre su harcar banyoda yarım saat aralıksız akar o çeşme ve butun apartmana 30 305 lıra su parası gelırken sana 60 70 lıra gelır rekora ımza atarsın..o bıter havluyla dolasmak ıster gıyınmez ve bır bakarsın gıydırcem dıye bın takla atıyorsun havada sonra gıyınmeye karar verır ama pantalon ve gomlek gıymek ıster gıydırmezsen ıkı gozu ıkı cesme aglar gıydırmek zorunda kalırsın evde dugune gıder gıbı dolasır gece yatma faslı basllar o da en az 1 saat surer butun evın ısıkları sonecek tv kapanacak herkes yatar uyur taklıdı yaparki ege bey uyusun aksı takdırde o hayatta uyumaz 1 saat sonunda sen zaten onu uyutmusundur ama ısık gorunce gozlerın kamasır..baykuş gıbı gezınırsın sonra beklersınkı dalsada soysak pijama gıydırsek en son bınbır ugrasla pijamasını giydirirsin ve bır bakarsın ki saat 23.30 olmuş..Ve senin kolunu kıpırdatcak halin bile kalmamış...
Ne yazdım ne yazdım daha yazılcak cok sey var mıştığımın 2 yaş sendromu ıle ılgılı ama bu satırlar yetmez..
İşte bu da bizim nalet sendrom hikayemiz arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?