2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benden de geç oldu ama gene de iyi yıllar
2010dan daha rahat daha ferah,daha zengin,daha mutlu geçer inşallah..:103:

Duygu erinmeyip satırlarca anlatmışsın dygularıma tercüman olmuşsun bu satırlar da yetmez :84:demişsin,gerçekten de yetmeeez yaşamayan anlamaz çok zor bir dönem geçiriyorlar yani umarım geçiriyorlardır bu aralar Ayça o kadar tüketiyor ki beni :88:dayanamıyorum senin yazdıklarının aynen 5 katı Ayça yaşatıyor bize,ben artık vurmaya başladım veya kolundan sürüklüyorum her şeyi ağlayarak istiyor,normal konuşması bile vızıltı şeklinde uyuz oluyorum bazen o vızıldarken kendimi suratının ortasına tekme atarken :117:hayal ediyorum şaka değil kızlar sanırım deliriyorum artık.

yılbaşında ptt yaptık biz ama soframız süperdi yedik içtik hep dans ettik kuzenlerde hep bir arada eğlendi çok iyiydik yanee
bizden 1-2 kare vereyim dedim

yalnız değilsin canım bende deliriyorum ama ben farlı şekilde deliriyorum ceylinde beni delirtiyor yahu ikiz üçüz annelerei nasıl dayanıyor allah yardımcıları olsun valla yardımcısız zor yane bu dönemler ağlayarak istekleri dile getirmesi benide ifrti ediyor valla poposuna birkaçkez vurdum bende ama içli içlide ağlayıncada eriyorum bende

Son düzenleme:

:52:Fantezilerimiz ne çok benziyor Gül kız ben de Egenin kafasını duvara vurarken hayal ediyorum kendimi
Bu yazdıklarım sadece küçük bir örnekti tabiki dün gece saat 12.00 de ben uyumucam banane yaa cümlesini kurarken ağzını koli bantıyla bantlamaktan tutta boğazına sarılmaya kadar kurduğum hayallerden hiç bahsetmicem bende kafayı yiyorum galiba

Maşallah Ceylin e şapkasıda pek afilliymiş yaa:=)

Son düzenleme:

allah iyiliinizi versin kızlar bence dr görünün siz benimle gelmek istermisiniz ....:) ben neyseki kendime zarar vermek ile ilgili hayaller görüyorum hepp :))))

demekki bu dönemler annelerin fıttırma dönemleri

Sabah okula gidicek giyindi kuşandı kakam var dedi tuvalete oturdu kalkma sakın beni bekle dedim kakasını yapmasıyla aşağı atlaması bir oldu her zamanki gibi bütün üstü başı heryer mok:)
Bende poposuna patlattım bir tane ağlayınca bu seferde çok üzüldüm
Nasıl davranacağımı ne yapcağımı bilmiyorum hiç bir dediğimi dinlemek istemiyor yalnız herşeyi tersini yapıyor bu kesin...

Sabah okula gidicek giyindi kuşandı kakam var dedi tuvalete oturdu kalkma sakın beni bekle dedim kakasını yapmasıyla aşağı atlaması bir oldu her zamanki gibi bütün üstü başı heryer mok:)
Bende poposuna patlattım bir tane ağlayınca bu seferde çok üzüldüm
Nasıl davranacağımı ne yapcağımı bilmiyorum hiç bir dediğimi dinlemek istemiyor yalnız herşeyi tersini yapıyor bu kesin...

İİ akşamlar...

Kızlar ben kendimden şüpheleniyordum durumum ii gitmiyor diye ama sizler de fenaymışsınız:)
Bende rahatsızken kaldıramıyorum yaptıklarını...

Bu arada yeni yılınız kutlu olsun..Sağlık,mutluluk,huzur hiç eksik olmaz inşallah...

ii akşamlar kızlarrrrr
ah bende ne hayaller var bi bilsenizzz kayraaya avazım çıktıgı kadar bagırdım bugün öglen uykusuna uyuturken sonra çok pişman oluyorum ama elde degil napalımm

kızlar biliyormusunuz benim sıplar hala beze mıçıyor kesemedim

Canım 2.5 3 yaş dönemi bezden kesmek uygunmuş bahara doğru sende kesersin şimdi baya zor olur havalar soğuk çünkü...

Bu arada herkese Günaydın...

selam kızlarr ben geldim canım çok sıkkın ya hiç bişii istediğim gibi gitmiyor elimde olmayan nedenler beni geriyorrr
bi yandanda nankör ceylin babasına aşık beni deliiii ediyor sabah yatağımıza geldi resmen beni iteliyo yaa anne giiiiiittt diye bende küstüm sana sen beni sevmiyon babayı daha çok seviyon dedim inanırmısınız yarım saat yüz vermedim umru değil yawwww baba evde ya genelde pabucum dama ay gıcık oluyom ben yaww ihtiyaçları karşılayacağım zaman anneeee diyo cadı nolcekkk ama onun dışında babayla çok iyi istekler anaya oyunlar cilveler babaya revamı bu yawww
tabee baba her isteğe evet diyo hala öğretemedim herife HAYIR demeyi ya netçem bilemiyom sinir oluyorum şımartıyo fatura bana çıkıyo o evde yokken beni yiyip bitiriyo kız baba gibi her dediği yapılsın istiyo bağırıyo tükürüyo el bile kaldırıyo bana o zamanda offfffffffffffff

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese

yazdıklarınızı okuyunca ha dedim çok şükür bi ben değilim bu muzurlarla harp halindeki. ben de utkuya çok bağırıyorum hele yılbaşı gecesi beni delirtti resmen. uykusu geldi uyuttum yarım saat sonra uyandı yanına yatmamı istedi biraz yattım uyudu diye geri kalktım evde misafir dolu. az sonra bir ağıt başladı ama bir bağırıyor ki sormayın ne kalkmak istiyor ne uyuyor ne beni bırakıyor ne yanına başkasını yatırıyor evire çevire dövmemek için zor tuttum kendimi. üç saat eziyet etti sonra mecburen herkes yattı ama bi daha yılbaşında falan gelmezler herhalde.

bu arada yeniyıl herkese huzur mutluluk bol para getirir inşallah baya geç oldu ama ancak oturabildim bilgisayarın başına. eşim modemi televizyona bağladı bilgisayarı açmak baya zor oluyor. utkunun çıkardığı zorluklar da cabası.

hicrancım bu babacılık beni de geriyor akşam olur baba gelir. anne... o da kim ha şu evi toplayan üstümü değiştiren bana yemek yedirmek için helak olan top oynamayı bilmeyen, arabalardan kepçelerden anlamayan kadın mı.boşveeeer nasıl olsa babam gelmiş bana yasak koymaz evin altını üstüne getirme zamanı geldi. diş fırçalarını halıya sürtmeme izin verir gözünün önünde yarım damacanayı halıya boşaltmama izin verir bir de bunlara ilave tezgaha çıkartır musluğu açar oyuncaklarımı ve kendimi yıkamama izin verir. az sonra anne çağrılır utku ıslandı... anne temiz elbiseler almaya gider ama çekmecedeki çamaşırlar daha önceden su dolu bir şekilde verilmiş bardakla zaten ıslatılmış. daha sonra kaloriferi kapalı olan salona girilir orda oyun oynanmaya başlanır yine baba izin vermiştir. evin içinde top oynanır nerdeyse her gün yeni bir oyuncak alınır. yemek yenecek utku kaçar baba; istemiyorsa yemesin der. uyumak istemiyorsa uyumasın der. yani akşam utkuyu ağlatmak yok o ne derse yapılacak.böyle babayı kim istemez. :26:

Son düzenleme:
Hayatım bende daha ne fanteziler var bilsen:89:
şaka maka valla omuz ağrısı nedir bilmezdim canım anam omuzlarını ovalatır dururdu hep off derdim
Ayça vızıldamaya başlayınca benim kulunçlarım bir kalkıyor off ne ağrı kocama yalvarıyorum ovalasın diye yani bunlar varya taammmm ömür törpüsü tammm
bir de bu aralar okulda öğrenciye sinirlenince evde ayçaya sağ gözüm seyirmeye başlıyor çok komik bak gene geliyolar bana sağdan sağdan diyorum.
aynen bu şekiil yani
allah iyiliinizi versin kızlar bence dr görünün siz benimle gelmek istermisiniz ....:) ben neyseki kendime zarar vermek ile ilgili hayaller görüyorum hepp :))))

demekki bu dönemler annelerin fıttırma dönemleri
Kendine niye zarar veriyon bacım fantezi değil mi vur,kır ,parçala istediğin yeri:84::88:
Alllaaahahhh o tersini yapma varya veya yapma dediğin şeyi hiç korkmadan gözünün içine baka baka yapma benim göz gene seyiriyor düşününce bile
yaa ben kreşe soruyorum Ayça çok uyumlu maşallah,çok akıllı bir çocuk diyorlar orda hiç vızıldamıyormuş sıpa evde banimle deri köpeğin.Uyuyor şimdi bak uyandırıp uçan tekme atasım geldi

Uyuttuktan sonra ben de çok pişman oluyorum canım
kıçım yırtılana kadar bağırıyorum çocuğa alt-üst komşularım ne diyodur kim bilir genelde de banyoda bağırıyorum en çok orda saçmaladığı için sonra da hem pişmanlık hem utanç
Bir de eşim evdeyse bağırıyorum diye onla birbirimize giriyoruz kavga bambaşka bir boyuta taşınmış oluyor,son tablo ben elimde sigara mutfakta tek başıma babayla kız alt alta üstüste kudurmakta

Gül bugün boynum tutuldu ve bengay sürdüm sağıma soluma tam vucut şeklinde dönüyorum:)))
Anlattıklarını birebir bende yaşıyorum dün akşam yemekte eşime vurdum poposuna bir tane kakalı indi tuvaletten dedim o da günah değil mi el kadar çocuğa zaten okula gidiyor akşama kadar demesiyle benim tansiyonum 20 ye fırladı ya sana söyleyende kabahat ne söylüyorsun işte salak kafa diye başlayan ben ve gel oğlum sen deyip çocuğunu kucağına alıp solona giden adam...

ii geceler..
Geçmiş olsun canım,benimde her yerim tutuluyor yaa,kremle geçmezse kas gevşetici ii geliyor..
Bende Boraya kızdığımda sırf gıcıklık olsun diye anlatıyorum,içi gitsin diye.Dayanamıyor anlatınca,oh olsun..Kendileri şımartıyorlar olan bize oluyor..

valla benimkide acayip şımartıyor hala hayır demeyi öğretemedim adama ben napıcam bilmiyoum bana gelince hayırlar havada uçuşur yeri gelince ama kızına hayır kelimesi lügattan atılmış bulunamıyor malesef ve ceremesini ben çekiyorum o evde yokken oooooooofffffffffff offffff

iyi akşamlar arkadaşlar sayfamıza pek uğrayan olmamış inşallah herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…