- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Kızlar benden de geç oldu ama gene de iyi yıllar
2010dan daha rahat daha ferah,daha zengin,daha mutlu geçer inşallah..:103:
Duygu erinmeyip satırlarca anlatmışsın dygularıma tercüman olmuşsun bu satırlar da yetmez :84:demişsin,gerçekten de yetmeeez yaşamayan anlamaz çok zor bir dönem geçiriyorlar yani umarım geçiriyorlardır bu aralar Ayça o kadar tüketiyor ki beni :88:dayanamıyorum senin yazdıklarının aynen 5 katı Ayça yaşatıyor bize,ben artık vurmaya başladım veya kolundan sürüklüyorum her şeyi ağlayarak istiyor,normal konuşması bile vızıltı şeklinde uyuz oluyorum bazen o vızıldarken kendimi suratının ortasına tekme atarken :117:hayal ediyorum şaka değil kızlar sanırım deliriyorum artık.
Kızlar benden de geç oldu ama gene de iyi yıllar
2010dan daha rahat daha ferah,daha zengin,daha mutlu geçer inşallah..:103:
Duygu erinmeyip satırlarca anlatmışsın dygularıma tercüman olmuşsun bu satırlar da yetmez :84:demişsin,gerçekten de yetmeeez yaşamayan anlamaz çok zor bir dönem geçiriyorlar yani umarım geçiriyorlardır bu aralar Ayça o kadar tüketiyor ki beni :88:dayanamıyorum senin yazdıklarının aynen 5 katı Ayça yaşatıyor bize,ben artık vurmaya başladım veya kolundan sürüklüyorum her şeyi ağlayarak istiyor,normal konuşması bile vızıltı şeklinde uyuz oluyorum bazen o vızıldarken kendimi suratının ortasına tekme atarken :117:hayal ediyorum şaka değil kızlar sanırım deliriyorum artık.
:52:Fantezilerimiz ne çok benziyor Gül kız ben de Egenin kafasını duvara vurarken hayal ediyorum kendimi
Bu yazdıklarım sadece küçük bir örnekti tabiki dün gece saat 12.00 de ben uyumucam banane yaa cümlesini kurarken ağzını koli bantıyla bantlamaktan tutta boğazına sarılmaya kadar kurduğum hayallerden hiç bahsetmicem bende kafayı yiyorum galiba
Maşallah Ceylin e şapkasıda pek afilliymiş yaa:=)
selam kızlarr ben geldim canım çok sıkkın ya hiç bişii istediğim gibi gitmiyor elimde olmayan nedenler beni geriyorrr
bi yandanda nankör ceylin babasına aşık beni deliiii ediyor sabah yatağımıza geldi resmen beni iteliyo yaa anne giiiiiittt diye bende küstüm sana sen beni sevmiyon babayı daha çok seviyon dedim inanırmısınız yarım saat yüz vermedim umru değil yawwww baba evde ya genelde pabucum dama ay gıcık oluyom ben yaww ihtiyaçları karşılayacağım zaman anneeee diyo cadı nolcekkk ama onun dışında babayla çok iyi istekler anaya oyunlar cilveler babaya revamı bu yawww
tabee baba her isteğe evet diyo hala öğretemedim herife HAYIR demeyi ya netçem bilemiyom sinir oluyorum şımartıyo fatura bana çıkıyo o evde yokken beni yiyip bitiriyo kız baba gibi her dediği yapılsın istiyo bağırıyo tükürüyo el bile kaldırıyo bana o zamanda offfffffffffffff
Hayatım bende daha ne fanteziler var bilsen:89::52:Fantezilerimiz ne çok benziyor Gül kız ben de Egenin kafasını duvara vurarken hayal ediyorum kendimi
Bu yazdıklarım sadece küçük bir örnekti tabiki dün gece saat 12.00 de ben uyumucam banane yaa cümlesini kurarken ağzını koli bantıyla bantlamaktan tutta boğazına sarılmaya kadar kurduğum hayallerden hiç bahsetmicem bende kafayı yiyorum galiba
Kendine niye zarar veriyon bacım fantezi değil mi vur,kır ,parçala istediğin yeriallah iyiliinizi versin kızlar bence dr görünün siz benimle gelmek istermisiniz ....:) ben neyseki kendime zarar vermek ile ilgili hayaller görüyorum hepp :))))
demekki bu dönemler annelerin fıttırma dönemleri
Alllaaahahhh o tersini yapma varya veya yapma dediğin şeyi hiç korkmadan gözünün içine baka baka yapma benim göz gene seyiriyorSabah okula gidicek giyindi kuşandı kakam var dedi tuvalete oturdu kalkma sakın beni bekle dedim kakasını yapmasıyla aşağı atlaması bir oldu her zamanki gibi bütün üstü başı heryer mok:)
Bende poposuna patlattım bir tane ağlayınca bu seferde çok üzüldüm
Nasıl davranacağımı ne yapcağımı bilmiyorum hiç bir dediğimi dinlemek istemiyor yalnız herşeyi tersini yapıyor bu kesin...
Uyuttuktan sonra ben de çok pişman oluyorum canımii akşamlar kızlarrrrr
ah bende ne hayaller var bi bilsenizzz kayraaya avazım çıktıgı kadar bagırdım bugün öglen uykusuna uyuturken sonra çok pişman oluyorum ama elde degil napalımm
kızlar biliyormusunuz benim sıplar hala beze mıçıyor kesemedim
Gül bugün boynum tutuldu ve bengay sürdüm sağıma soluma tam vucut şeklinde dönüyorum:)))
Anlattıklarını birebir bende yaşıyorum dün akşam yemekte eşime vurdum poposuna bir tane kakalı indi tuvaletten dedim o da günah değil mi el kadar çocuğa zaten okula gidiyor akşama kadar demesiyle benim tansiyonum 20 ye fırladı ya sana söyleyende kabahat ne söylüyorsun işte salak kafa diye başlayan ben ve gel oğlum sen deyip çocuğunu kucağına alıp solona giden adam...
ii geceler..
Geçmiş olsun canım,benimde her yerim tutuluyor yaa,kremle geçmezse kas gevşetici ii geliyor..
Bende Boraya kızdığımda sırf gıcıklık olsun diye anlatıyorum,içi gitsin diye.Dayanamıyor anlatınca,oh olsun..Kendileri şımartıyorlar olan bize oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?