iyi akşamlar arkadaşlar sayfamıza pek uğrayan olmamış inşallah herkes iyidir
selam kızlarrr
bu hayaller konusunda yanlız değilmişim demekkii
gözümü kapatıp ordan oraya vurduğumu hayal ediyorum şun an yazarken çok korkunç ve saçma geliyor ama o an öyle olmuyor iştee..en yaramaz dönemi mertin..yapma dedikçe yapıyor yapma dememek lazımmışş..ben vuruyorum bazen,yakıyorum canınıbide çok bağırıyorum
sırtım çok ağrıyooo öğlene kadar uyumayıda özledimm.dışarıda çıkamıyoruzz...
abbbooooooowwwwwwwww noluyo kızlar toptan kaffayımı yidik yaww
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DESENİZEEE
Kızlar hilal emeklemeye başladıı...
yediriyolar bacım bu aralar ben de yiyorum kafayı. bu çocuğa yemek yediremiyorum günlerdir. çok fena sinir basıyor. artık diğer huylarını görmüyorum bile iki lokma yesin diye kendimi paralıyorum.
Aman amann korktum sizden kizlarr xp
Ben hiç bağırmadım ikisinede ama çok sinirlendiğim zaman kadına bırakıp gidiyorum evden
Yalnız kalicak diyorum
Yada odaya çekiliyorum bi yarım saat sonra kendime geliyorum zaten.. Çünkü doktorum demişti cildirip patlatirsan sonra arsizliga vurur demişti. Bide 2 tane bende ay ayy... Serradan yana sıkıntım yok şükür ama ayse beril hiiic uyumuyor , memeden kesmedim esasında bitik durumdayım ama nnapim.. İllaki oda büyüyecek Allah yardımcımız olsun
Kızlar hilal emeklemeye başladıı...
Aman amann korktum sizden kizlarr xp
Ben hiç bağırmadım ikisinede ama çok sinirlendiğim zaman kadına bırakıp gidiyorum evden
Yalnız kalicak diyorum
Yada odaya çekiliyorum bi yarım saat sonra kendime geliyorum zaten.. Çünkü doktorum demişti cildirip patlatirsan sonra arsizliga vurur demişti. Bide 2 tane bende ay ayy... Serradan yana sıkıntım yok şükür ama ayse beril hiiic uyumuyor , memeden kesmedim esasında bitik durumdayım ama nnapim.. İllaki oda büyüyecek Allah yardımcımız olsun
maşallah maşallahhheeeeeeee akıllı kız nede olsa adaşımmm
gülsümcüm maşallah hilale. inşallah yürüdüğü günleri de paylaşırsın bizlerle.
[B]Kızlar hepimizin şöylee güzeel bir tatile ihtiyacı var bence ayy minoşları satıp bi yerlere kaçsak ne güzel olur ben satmaya sattım ama gidecek yer de yok aslında o da çok da para yok nereye gidiyoz..
Ayça pazartesi Adana yolcusu :80:annem bende o götürecek ayın 27sinde geri gelecek bi 10 gün kocacığımla başbaşa kalacam,çok iyi gelecek valla bir de bi yerlere gidebilsek değişik tam süper olur,bakalım...
Duygucuum :92:annem burda yaa 1 ayda 2 kilo aldım felaketdurumdayım.Ayça gidince acil spor+diyet başlıyorum.Burdan yazınca sanki söz vermiş gibi kendimi güdülüyorum arada bir bana sorun tamammı nasıl gidiyor diyet diye,yaln söylemeye utanır sıkı tutarım o zaman..:96:[/B]
müjdecim gerçekten odaya geçmek insanı rahatlatıyor ama benimki kızsam bile yanından gitmemi istemiyor odada tek başına kalmaktan korkuyor.biz de bu tekniğini babası gelince uyguluyoruz.
müjdecim ayşe beril emmek için mi uyuymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?