2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr
bu hayaller konusunda yanlız değilmişim demekkii
gözümü kapatıp ordan oraya vurduğumu hayal ediyorum şun an yazarken çok korkunç ve saçma geliyor ama o an öyle olmuyor iştee..en yaramaz dönemi mertin..yapma dedikçe yapıyor yapma dememek lazımmışş..ben vuruyorum bazen,yakıyorum canını bide çok bağırıyorum
sırtım çok ağrıyooo öğlene kadar uyumayıda özledimm.dışarıda çıkamıyoruzz...

abbbooooooowwwwwwwww noluyo kızlar toptan kaffayımı yidik yaww

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DESENİZEEE

abbbooooooowwwwwwwww noluyo kızlar toptan kaffayımı yidik yaww

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DESENİZEEE

yediriyolar bacım bu aralar ben de yiyorum kafayı. bu çocuğa yemek yediremiyorum günlerdir. çok fena sinir basıyor. artık diğer huylarını görmüyorum bile iki lokma yesin diye kendimi paralıyorum.

Aman amann korktum sizden kizlarr xp
Ben hiç bağırmadım ikisinede ama çok sinirlendiğim zaman kadına bırakıp gidiyorum evden
Yalnız kalicak diyorum
Yada odaya çekiliyorum bi yarım saat sonra kendime geliyorum zaten.. Çünkü doktorum demişti cildirip patlatirsan sonra arsizliga vurur demişti. Bide 2 tane bende ay ayy... Serradan yana sıkıntım yok şükür ama ayse beril hiiic uyumuyor , memeden kesmedim esasında bitik durumdayım ama nnapim.. İllaki oda büyüyecek Allah yardımcımız olsun

yediriyolar bacım bu aralar ben de yiyorum kafayı. bu çocuğa yemek yediremiyorum günlerdir. çok fena sinir basıyor. artık diğer huylarını görmüyorum bile iki lokma yesin diye kendimi paralıyorum.

ahhh bu yemek meselesi yokmu ceylin hastaydı bide geçenlerde ya 10 günde 550 gr verdi sinirim bozuldu valla şimdi düzeldi yiyo ama eski iştah kalmadı bizde de az yiyo mık mık ediyo devamlı sevdiği şeyleri bile yemiyo artık brokoliye bayılırdı artık ağzını açmıyo nedense hele balkabağı çorbasına bayılırdı artık onada burun kıvırıyor bu kız.tek lafı anne makannaaa (makarnaya bayılıyo 3 öğün ver yesin cadı )

Son düzenleme:

valla canım bende vurmuyorum desem yalan olur ama öle ciddi ciddi vurma değil allah korusun yanii henüz o kadar çıldırmadım ama bazen eline vuruyorum yaramazlık yapınca e o kadarıda olsun artık kafayı yediriyolar valla ceylin hepten fıttırdı resmen eşimde bende deliriyoruz artık bazı gün sakin oluyo noldu bu kıza diyoruz hastamı acaba ama bazende noluyosa sanki delirmiş gibi hele az önce gazete okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum geldi anne bende okiiim verdim bende bir sayfasını ama nerde illa hepsini alcak bi sayfa daha verdim atladı gazetenin üzerine parça parça etti resmen bunuda okiim bunuda okiim al dedim hepsi senin olsun oturdum yanına seyrettim onu hanfendi yatıyo gazetenin üstüne haşat etti bende oturup izledim :26:

Selam kızlar...
Demek herkes aynı durumda..Dengesiz bunlar anları anlarına uymuyor Ege'nin yeni gıcıklığı banyo yapmıcakmış..10 gün önceye kadar banyo yapcam diye ağlayan hergün banyo yaptıran çocuk (hatta burayada yazmıştım çok su parası geliyor diye)bu seferden banyo yapmıcam diye ağlıyor..Dün akşam banyoya gircek diye delirdi birde ağladıkça su yutuyor kıpkırmızı oldu şaka gibi ondan duycağım en son cümle banyo yapmıcam olurdu herhalde..
Bende bağırıyorum çok büyük bir şey yaparsa kulağını çekiyorum ama vurmak yok henüz...
Birde okulda annesi gelmiş annesi alın babası buyrun diyorlar ya Ege bana annesi diyor artık:26:annesi kızma yaaa

müjdecim gerçekten odaya geçmek insanı rahatlatıyor ama benimki kızsam bile yanından gitmemi istemiyor odada tek başına kalmaktan korkuyor.biz de bu tekniğini babası gelince uyguluyoruz.

müjdecim ayşe beril emmek için mi uyuymuyor.

selam kızlarrr
ben diyet topiklerinden buraya ancak gelebildim keyfiler yerindedir inşş
bizimde bu ara inat etme dönemlerii ne dersem terisni söylüyorlar yada yapıyorlar
taktir eidlmek çok hoşlerına gidiyor.
özellikle babalarına anlatmamı keyifle dinliyorlar ama bi terslik var üzerlerinde
mesela patates kızartmaısnı seviyorlar,size yarın pataes yaapyım mı diyince direk hayır yapma diyorlarrr ne olacak bilemiyorum vallaaa

birde benim diger sorunumd abrilikte yatma nasıl çözücem ben bu işi bilemiyorum ya
yeni eve geçicez inşş hemen oda yapıcammm umarım yatarlarrr

[B]Kızlar hepimizin şöylee güzeel bir tatile ihtiyacı var bence ayy minoşları satıp bi yerlere kaçsak ne güzel olur ben satmaya sattım ama gidecek yer de yok aslında o da çok da para yok nereye gidiyoz..
Ayça pazartesi Adana yolcusu :80:annem bende o götürecek ayın 27sinde geri gelecek bi 10 gün kocacığımla başbaşa kalacam,çok iyi gelecek valla bir de bi yerlere gidebilsek değişik tam süper olur,bakalım...

Duygucuum :92:annem burda yaa 1 ayda 2 kilo aldım felaket durumdayım.Ayça gidince acil spor+diyet başlıyorum.Burdan yazınca sanki söz vermiş gibi kendimi güdülüyorum arada bir bana sorun tamammı nasıl gidiyor diyet diye,yaln söylemeye utanır sıkı tutarım o zaman..:96:
[/B]

Son düzenleme:
Gül valla seni takdir ediyorum en iyisini yapıyorsun Ege doğduğundan beri yalnızca 1 gece ayrı kaldık o da eşim spk sınavına gircekti gece uyutmaz diye ertesi gün sınav çıkışında aldık koşa koşa..O da son oldu zaten..
bende 2 kilo almıştım rejime başladım her zaman olduğu gibi şimdi verdim yine devam ediyorum iradem gittiği yere kadar artık ala vere bir hal olduk zaten göremedik bir düz 60 ı...
Sende verirsin arkadaşım hadi gayret:))

maşallah maşallahhh eeeeeeee akıllı kız nede olsa adaşımmm

gülsümcüm maşallah hilale. inşallah yürüdüğü günleri de paylaşırsın bizlerle.

teşekkür ederiz kızlar... 18 aylık olduk ama hastalığının derecesine göer gerçekten erken emekledi... inşallah bir gün yürüdüğünü de görürüz...

canım diyet bölümünde guruplar var orada 1. takım ve 60-69 arasındakiler topiğine takılıyorum ben seni de beklerim.. baya motive oluyo insan...

Selam kızlar benim bilgisayar bozuk koptum iyice buradan((Herkesin bebişi aynı durumda demekki,sabah hüngür hüngür ağlayarak tavşanlı tabağını istedi,makinadaydı,çıkardım yıkadım kuruladım.Sofraya götürdüğümde elleriyle it hayır hayır diye bağırarak istemedi.Şimdi ne denir buna deli bunlar deli...Bugün öğle uykusundan ağlayarak uyandı ve uyuyamadı,sonrada 18:30 da uyudu ve hala uyuyor bakalım nolcak!!!

Canım ne olacak sabah 3e kadar hep bir arada oturacaksınız

Evet sehercim çok fenaa bütün gece göğsümde .. Nasıl birakicam bilmiyorumm
Serra uysaldi ya ama ufaklik tam bir canavarrr

Müjde bu 2.ler hep böyle heralde benim arkadaşımın da 1. oğlan ve nasıl büyüttüm anlamadım diyor,ama kızı tam bir cadı:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…