2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Duygu bendeki bu aralar bir iştah bir iştah
çok fena yemeğe sardım,fil gibi yiyorum yaa
ne yapsam motive olmak için bilmiyorum bir de alışveriş de yapıyorum hiç moralim bozulmuyor yani 38 olmadı 40 var mı diye soruveriyorum hiç gocunmadan...:83:hani biraz kilo verim de 38ine gireyim ddeme yokkk

Ayçayı alıştırdık valla,Adana da çok eğleniyor bizi hiç aramaz,teyzeleri var boş bırakmıyolar
bize de iyi oluyor arada,tiyatroya sinemaya vuruyoruz kendimizi

Kreşe ilk götürdüğüm zamanlar arkadaşın arabasını beklerken,gözler şiş
başına geleceklerden habersiz:86:

Son zamanlarda çekildiğimiz beğendiğim bir kaç kare

Bende bir hafta önceye kadar öyleydim Gülcüm pazt den beri iyice dikkat ediyorum 1 haftadır hiç bozmadan rejim yaptım diyebilirim.Hemen 2 kilo gitmiş..Umarım bu irademi biraz daha korurum:)
Bu arada internetten Tuğba Özay ın dvd sini indırdim usb ile tv ye takıyorum 1 haftadırda onu aynen yapıyorum bakalım ne kadar sürcek bu hevesim:))

Bu arada kuzum çok tatlı olmuş ya Allah nazardan korusun öp benim yerime:)

ayy gül kız çocukları ayrı bi tatlı oluyo yaa... maşallah ayçaya... rabbim nazarlardan korusun...

Duygu spor falan hiç yapmıyorum bravo sana işten gelip Egeyle ilgilen bir de o işin,yorgunluğun arasında hareket yap valla senin azmine hayranım canım.Süpersin..
sporda terleyip banyo yapma olayı çok gıcık ben ancak zaten banyo yapacaksam gidiyorum spora

resim koymak da yeni formatta
çok kolay oluyormuş size alışveriş hallerimizi de yollayim kardeşim çekti
benim güzel çıktığımı yollayim bariii:78:
ti

ayy gül kız çocukları ayrı bi tatlı oluyo yaa... maşallah ayçaya... rabbim nazarlardan korusun...

Canım asıl sen nasıl baş ediyosun iki canavarla,eşin de yok.
Bir şeye ihtiyacın olursa,çekinme bizi de gerçek arkadaşın gibi say olur mu?
Bu arada herkesin adına söylemiş gibi oldum ama kimse itiraz etmez sanırım.
Herhangi bir yardımımız gerekirse esirgemeyiz eşimle,eşim subay biliyorsun.
asker beklemek ne demek iyi bilirim 2,5 yıl bekledim hatta fazlası da var
ben çocuksuzdum bir başıma o da ayrı zor ama seinki daha da zordur.

Allah kavuştursun.

ayy sağol canım benim yaa allah razı olsun... iyiyiz çok şükür çocuklarla vakit geçiyo işte aslında böyle daha kolay...düşünmeye fırsatım olmuyo..başta çok zor oldu mustafa baba babaa diye ağladı tuvaletini falan söylememeye başladı geceleri uykusunda bile ağladı ama alıştı oda çok şükür şimdi rahatladık biraz...haftasonları kamerayla görüşüyoruz iyi oluyo...

valla herkes boşladıı ee Hicran minikler 20 yaşına gelene kadar yazışacak halimiz yoktu yaa
ben çok berbat bir grip oldum,hiç tadım yok bu aralar,ağzımın içi yara dolu,burnum tıkalı
:94:

Bu arada benim okuldan bir kaç tane daha eylül ennesi arkadaşım vardı demiştim yaa
bir tanesi gene eylül annesi olacak bugün öğrendik.Kızlarımız aynı kreşte biz aynı okulda babalar
aynı yerde çalışıyor onun kızı da 22 Eylül'de doğmuştu,bu da eylülde geliyor,heveslendim valla biraz

iyi akşamlar arkadaşlar.

gül maşallah ayçaya baya büyümüş abla olmuş hem de çok tatlı bir abla. sana da geçmiş olsun canım.

yarın kursum vardı ama galiba gidemeyecem utku hafif hafif ateşlenmeye başladı sanırım grip oldu sabah burnu da tıkalıydı inşallah çabuk atlatırız.

ne gelen var ne giden arkadaşlar noldu bize böyleeee

hicrancım öyle oldu yaa yazan olmayınca üzülüyorum ama kendim de girip yazamıyorum çocukların çoğu gibi utku da pc manyağı bu yazıyı ikinci yazışım gelip rastgele basıyor tuşlara. eskiden utkuyu şöyle uzağa koyardım o gelene kadar baya yazardım şimdi ateş gibi gelmesi 2 saniyeyi bulmuyor.

neden öle diyon kız neden olmasın 20 yaş 30 yaş 40 yaaşşş 50 miydi neydi yok yok 60 oldular diyene kadar bunak ihtiyarlar yazışırmışız hala burda ulen aa nerdeydi beee diye diyeeee

şaka bi yana valla okula gidene kadar da yazışabiliriz yane neden olmasınki ben gelir giderim devamlı neticede onlar göbiş kankaları beeeeeee

geçmiş olsun sana da canım face te yazdım burdanda acil şifalar dileyeyim sana bol vitamin al meyve tüket dikkat et kendine daaaaaaaa

ya bende hergün bi bakmaya gayret ediyorum neticede bilgisayara giriliyor demi bi merhaba dense bilgi verilse şöleydi böleydi hoş oluyo yani kopmamış oluyoruz o anlamda dedim yanii bende bazen 2-3 gün bakamıyorum sonra girince bakıyom birileri bişiiler yazmış cevap veriyom vss hoş oluyo yanii

ben anlatayım hmen biz ne alemdeyiz ceylin gene yemek konusunda mık mık ediyo ben kriz geçiriyom baba aşkı devam ediyooo babası evdeyken sofradan kalkınca ceylini tutabilene aşkolsun bende bunalımlara giriyom yediricem diye .yemez içmezlikten kuru kuru gıda almaktan 3 gündür kabız oldu yavrum.burnumuzda hala akıyo ama daha azaldı .kelimelerimiz çoğalıyor her geçen gün ama bu ara en çok hoşuma giden babası araç sürerken baba tavaş tavaş demesi aslında yaaaa çok der ama yavaş diyecekken tavaş diyo düzeltmeye çalışıyom bazı eksikleri vss işte 10 a kadar sayıyo bizimki mutlaka oyuncakları dizip biii itiii üüüüççç döööttt besss atııı diye sayıyo reklerinde ana renkleri hemen hemen biliyo bazı yanlış sölüyo ama bazı hepsini doğru sölüyo
hmm başka aklıma gelmedi yaww neyse bende gidem yatam barii accık zilliye uykusunda süt veremmi diyom içer en azından accık

haydi iyi gecelerrrrr

selam kızlarrrrr
aslında bendee ugramıyorummm valla üzgünümm bundan sonraa her gün bir merhabaa diycem size en azındannn biraz meşgulümm bu aralar ev degiştirme telaşındayızzz
çocuk odamız yok diye başka bir eve geçicemm

İyi geceler...
Evet sayfamız çok boşlandı malesef
Bıdıklar boş bırakmıyor..
Ege nin beni şu aralar en delirten tarafı uykusu..Gece 11 de yatıyor sabah 7.30 bilemedin 8.00 de kalkıyor deliyorum ya gerçekten..11 den sonra zaten insan ne yapabilirki..Hoş bizim gece uykumuz zaten hiç bir zaman çok düzenli olmadı doğduğun beri uyumuyor zaten ama bir ara en azından 10 da yatıP 8 de kalkıyordu şimdi yine kaçtı düzen..
Uyumadığı zaman çok bağırıyorum o da artık alıştı umursamıyor bile bağırmamı...
Benim bildiğim çocuk 9.30 ta en geç uyumuş olur ama nerde bizde..Mümkün değil..Karanlıkta oturmaktan bir bakıyorum eşim sızmış kalmış Ege hala faltaşı gibi gözlerle gece bahçesi izleyen bir tip..
Yemek sıkıntımız yok..
Okul sayesinde kendini çok geliştirdi..Tekerlemeler,şarkılar,türküler havada uçuşuyor ama bir o kadarda yaramaz..
Sanırım 2.çocuk fikrinden tamamen soğudum

duygucummm uyumayan çocuk zor gerçekten yaa benimkilerde hala uyumyor malesefff
odası ayrımı sneinkininnn bende yeni evime geçince ayırıcam inşş

birde birşey sormak isiyorum benim gardolabım 4 kapılı fındık kabugu ve akça agaç karışımı
diyorumki çocuklara versem onu yeni eve geçince absurt dururmuu acab
2 tanede yata alıcam yerden az yüksekler varyaa onlardann
ama dolap beni düşündürüyor

Sorma canım ya hemde ne zor..
Bizim odamız ayrı..Yazın bir ara yanımıza aldık klima çalışıyor diye İzmir malum çok sıcak..Kış gelince yine odamıza döndük..Ama gece uyanında iner hemen gelir yani no problem dan diye açar kapıyı çarpar sıçrarsın yerinden ödün kopar ben geldim der
Canım Egenin dolabı 3 kapılı bir gözü askılı gömlek tarzı şeyler asılı diğeri kazak ceket şapka atkı ve en üst ulaşamadığı yerdede kremleri tırnak makası tarzı ıvır zıvırı duruyor..3.dolaptada yorganları yastıkları..
4 kapılı yeterli gelir sanırım size birde şifonyer olursa ona iç çamaşırı çorap tarzı şeyleri yerleştirdin mi tamam..

tşk ederim duygu fikir içinnnn
kendime dolap yaptırıcam boydan boya 6 kapılı filan
kendi dolabımı onlara vereyim rengide deidigm gibi akça agaç ve fnfık kabugu karışık çocuk için agır olmaz dimii

hatta annem abarttı enejerleirni bile koyrsın baş uçlarına diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…