- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Duygu bendeki bu aralar bir iştah bir iştah
çok fena yemeğe sardım,fil gibi yiyorum yaa
ne yapsam motive olmak için bilmiyorum bir de alışveriş de yapıyorum hiç moralim bozulmuyor yani 38 olmadı 40 var mı diye soruveriyorum hiç gocunmadan...:83:hani biraz kilo verim de 38ine gireyim ddeme yokkk
Ayçayı alıştırdık valla,Adana da çok eğleniyor bizi hiç aramaz,teyzeleri var boş bırakmıyolar
bize de iyi oluyor arada,tiyatroya sinemaya vuruyoruz kendimizi
ayy gül kız çocukları ayrı bi tatlı oluyo yaa... maşallah ayçaya... rabbim nazarlardan korusun...
Canım asıl sen nasıl baş ediyosun iki canavarla,eşin de yok.
Bir şeye ihtiyacın olursa,çekinme bizi de gerçek arkadaşın gibi say olur mu?
Bu arada herkesin adına söylemiş gibi oldum ama kimse itiraz etmez sanırım.
Herhangi bir yardımımız gerekirse esirgemeyiz eşimle,eşim subay biliyorsun.
asker beklemek ne demek iyi bilirim 2,5 yıl bekledim hatta fazlası da var
ben çocuksuzdum bir başıma o da ayrı zor ama seinki daha da zordur.
Allah kavuştursun.
ne gelen var ne giden arkadaşlar noldu bize böyleeee
valla herkes boşladıı ee Hicran minikler 20 yaşına gelene kadar yazışacak halimiz yoktu yaa
ben çok berbat bir grip oldum,hiç tadım yok bu aralar,ağzımın içi yara dolu,burnum tıkalı:94:
Bu arada benim okuldan bir kaç tane daha eylül ennesi arkadaşım vardı demiştim yaa
bir tanesi gene eylül annesi olacak bugün öğrendik.Kızlarımız aynı kreşte biz aynı okulda babalaraynı yerde çalışıyor onun kızı da 22 Eylül'de doğmuştu,bu da eylülde geliyor,heveslendim valla biraz
hicrancım öyle oldu yaa yazan olmayınca üzülüyorum ama kendim de girip yazamıyorum çocukların çoğu gibi utku da pc manyağı bu yazıyı ikinci yazışım gelip rastgele basıyor tuşlara. eskiden utkuyu şöyle uzağa koyardım o gelene kadar baya yazardım şimdi ateş gibi gelmesi 2 saniyeyi bulmuyor.
duygucummm uyumayan çocuk zor gerçekten yaa benimkilerde hala uyumyor malesefff
odası ayrımı sneinkininnn bende yeni evime geçince ayırıcam inşş
birde birşey sormak isiyorum benim gardolabım 4 kapılı fındık kabugu ve akça agaç karışımı
diyorumki çocuklara versem onu yeni eve geçince absurt dururmuu acab
2 tanede yata alıcam yerden az yüksekler varyaa onlardann
ama dolap beni düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?