2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu yaz kızkardeşimin düğünü var elbise bakıyorum harıl harıl
bu tip modeller çok hoşuma gidiyor nerelerde bulabilirim aslında ben biliyorum bulacağım yerleri ama
benim bildiklerim 750den başlıyor hesaplı nereler var??:26:

markafoni de gayet uygun ama bakmadan denemeden asla almam

arkadaşlar sanırım biz keçi gribi olduk. tam iki haftadır griple boğuşuyoruz önce utku sonra eşim sonra ben. daha yeni düzelmeye başladık ama hala tam olarak iyileşemedik

Bizimki dişlerini çoktan bitirdi canım..
Seher geçmiş olsun size,valla önümüzdeki sene ne gribi çıkarırlar merak ediyorum..
Gül valla gece kıyafeti olayı bayağı zor....Dolaşıp dolaşıp duruyorsun tam ümidini kesecekken ortaya çıkıyor beğendiğin kıyafet..Bilindik bakırköy,fatih,nişantaşı var birde alışveriş merkezlerinde tabii..

Gül benimde kaynım evleniyor 1 temmuzda bende arayış içindeyim..Fiyatlardan hiç haberim yok o kadar yükselmişmi?
Ben mor düşünüyorum ama tabi denk gelirse bir model beğendim hatta dur koyayım..

sehercim geçmiş olsun bizde geçen hafta sırayla hepimiz hastalandık..Ben hala çok iyi sayılmam boğazlarım berbat gıcık var birde geçmiyor..Salgın var sanırım..

Gül benimde kaynım evleniyor 1 temmuzda bende arayış içindeyim..Fiyatlardan hiç haberim yok o kadar yükselmişmi?
Ben mor düşünüyorum ama tabi denk gelirse bir model beğendim hatta dur koyayım..

benim de kaynım kayınvalidemleri ikna edebilirse evlenecek... ben de bakınıyorum... benim var bi kaç tane ama içine giremiyorummodel süpermiş ama duygu... ben de bordo veya koyu kırmızı düşünüyorum...

benim de kaynım kayınvalidemleri ikna edebilirse evlenecek... ben de bakınıyorum... benim var bi kaç tane ama içine giremiyorummodel süpermiş ama duygu... ben de bordo veya koyu kırmızı düşünüyorum...

Hadi hayırlısı bakalım inşallah evlensinler yuvalarını kursunlar:)
sen o zamana kadar verirsin kilolarını kesin..koyu kırmızıyı bende çok seviyorum...Bu elbiseyi izmirde bir abiye firmasında buldum yani internetten gidip denicem bakalım varsa olmazsa başka modeller bakıcam ama kesin uzun ve belden sonrası bol olmalıki baseni kapatsın

Duygu markafoniden buldum ben bu modelleri istediğim zaten bunlara benzer aynen dediğin gibi robadan bol insin ki kalça basen bel ne varsa kapatsın...
Ben saten düşünmüyorum satende eğer kumaş çok kaliteli değilse basit duruyor kırış kırış gibi
ama senin bu koyduğun çok hoş görünüyor ben tül,şifon,ipek gibi uçuş uçuş duracak bişey istiyorum.Markafonide bi tane de mor beğenmiştim ben bi bak istersen fikir olur,ordan denemeden nasıl alıyorlar böyle şeyleri şaşıyorum ben..
:86:

Seam kızlarr oooo birsürü gece elbisesi modeli koymuşsunuz inşallah kendinize göre bişiiler bulursunuz valla bende bakıyorum kuzenim evlenecek mayısta ama istediğim pahalı uygun fiyatlıyıda ben beğenmiyom galiba özel diktiricem ben gene bakalım kısmett

Hicroş diktirmek de aynı paraya gelmiyor mu kumaşıydı,terzisiydi derken?
bir de ya beğenmezsen sonra dikişini,oturuşunu falan ne bileyim
ben hazırdan yanayım,uymazsa başka yere bakarım çok çok

Sevgililer gününüz aşkla,sevgiyle,huzurla,mutlulukla kutlu olsun
Ayrıca kandiliniz mübarek olsun
Ayrıca Egeciğe geçmişler olsun kuzucuk yanıyormuş ateşler içinde...

teşekkür ederim canım

sehercim geçmiş olsun bizde geçen hafta sırayla hepimiz hastalandık..Ben hala çok iyi sayılmam boğazlarım berbat gıcık var birde geçmiyor..Salgın var sanırım..

duygucum çok şükür biz atlattık gibi ama utku hala ara ara öksürüyor. egeye de geçmiş olsun

Sevgililer gününüz aşkla,sevgiyle,huzurla,mutlulukla kutlu olsun
Ayrıca kandiliniz mübarek olsun
Ayrıca Egeciğe geçmişler olsun kuzucuk yanıyormuş ateşler içinde...

Eki Görüntüle 141489

Son düzenleme:

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR İNŞALLAH.
AYRICA HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM.

Son düzenleme:
Aarkadaşlar hayırlı kandiller...
Ege baya baya grip oldu ağır geçiriyor..Gül yazmış sağolsun bugün doktora gittik Allahtan bronşit gibi bir durumu yok ama baya kötü..
Cold mix kullanan var mı bilmiyorum ama bize doktor önerdi ara ara bütün izmirde eczaneleri talan ettik yok yok
depolarda bile bulunmuyor burda köy yeri sanki Allahım delirmemek elde değilburun için çok iyimiş egenin burunları çok tıkalı...
arkadaşlar bu ilacı kolay temin edebilen varsa yani kolayında bulabilcek bana alıp gönderirseniz çok sevinirim...ücreti ve kargosu ne kadarsa karşılarım yeterki bulunsun şu damla ya çıldırcaz valla belki telefonla ve gezerek 30 tane eczeneye sorduk

ii akşamlar hayırlı kandiller...
Duygu çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır..
Yarın ben gönderebilirim yalnız öğleden sonra çıkabilirim..
Cold mixi ablam kullanmıştı sanırım yastığına filan damlatılıyor...
Özelden cebini gönder kargodayken ararım seni adresi verirsin..

Edacım çok sevinirim valla Allah razı olsun hemen gönderiyorum...

çok geçmiş olsun...ben de şimdi telefonla yakınımızdaki eczanelere sorayım duygu varsa hemen bu gün gönderirim...alırsam ben sana mesaj atarım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…