2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun...ben de şimdi telefonla yakınımızdaki eczanelere sorayım duygu varsa hemen bu gün gönderirim...alırsam ben sana mesaj atarım...

Canım sağol Allah razı olsun ama hiç biryerde yok zaten...En sonunda buldum bir depodan bugün getirtiyorlar...İzmirde tanımıyorlar bile..Nettede araştırdım stokta yok diyor..
Neyse çok şükür en sonunda alıcaz akşam..
Tekrar teşekkürler ilginize alakanıza arkadaşlar..

Duygu ne ilaçmış bu böyle aman yaa
lazım oldu yaa,şimdi bulunmaz,neyse bulmuşsun sonunda ben geç gördüm yoksa bakardım okulun o taraftaki eczlere
ben de alıp evde bulundurayım bari baksana arayınca bulunmuyor demekki
biz de tonimer baby burun spreyi kullanıyoruz ama kıyametler kopuyor burnuna sıkana kadar
bu kullanışlı bişey mi,faydasını görürsen yaz mutlaka,burun tıkanıklığı fena bişey beni bile mahvediyor ki
minikler çok beter oluyolar...
:94:

duygucum
bende o ilaçtan onura almıştım
onur bizdeyken
küçücük bir şise
hemen bitiveriyor
mentollü keskin bir kokusu var
çok yararını göremedik biz
bulmuşsun sanırım
daha sonra ihtiyaç olursa bende gönderirim canım
geçmiş olsun tekrardan kuzuma

gülüm bende burnumdan çok çekiyorum ya
yılın %90 ı tıkalı
alerjim var herhalde
çörekotu yağı çok iyi geliyor diyorlar
bir iki kere denedim ama devam edemedim

Gülcüm gelir gelmez yastığına damlattım ve Kadir Tuğcu'nun dediği gibi göğsüne iki damla damlattım ovaladım yatırdım..bütün burunları açıldı..Çok şükür günlerdir burnu tıkalı resmen horluyordu çocuk..
Şimdide kalktı biraz bluzuna damlattım yine tıkanmasın diye Ege kesinlikle burnunu temizletmiyor her burun temizleme seansımız eziyete dönüyor ve çok ağlıyor bu yönden çok iyi olduğunu düşünüyorum...
Serapcım bakalım şimdilik iyi gibi ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum..
İçinde mentol değilde okaliptüs yağı varmış alköl ve mentol içermez ibaresi var üzerinde...

Biz bu sefer çok çok ağır geçiriyoruz gribi..Hiç böyle olmamıştı Ege.Dün doktor dediki burnu her daim temiz olucak yoksa iyileşemez.Ondan sonra bu ilacı bulun dedi.Bakalım inşallah bir an önce iyileşir.Dün gece 40.4 tü ateşi düşünün artık

doğrudur canım okumamıştım üstünü
keskin bir kokusu olduğundan öyle sandım
inşallah fayda eder boncuğa
dediğim gibi lazım olursa gönderirim bende
üzülme

Canım inşallah daha iyidir şimdi..Çok damlatma sen yinede alerjen olabiliyor çünküu...
Ben burun spreylerini oyun oynayarak sıktırıyorum..İlk önce kendime sıkıyorum sonra kahkaha atıyorum ne kadar komik vs diye bizim sıpada ona kanıyor sıkıyor kendi burnuna,tabi bazende huysuz olunca kafasını sıkıştırıp zorla sıkıyorum...İnşallah ilerde daha ii söz dinleyecekler o zaman bu kadar zorlamazlar bizi...

doğrudur canım okumamıştım üstünü
keskin bir kokusu olduğundan öyle sandım
inşallah fayda eder boncuğa
dediğim gibi lazım olursa gönderirim bende
üzülme

Sağolun arkadaşlar düşünmeniz bile yeter şimdilik bulduk..
Bugün sabah Ege kalktığında gözleri komple çapaktan kapanmıştı açamıyordu sonra pamukla temizleyerek açtıkkan çanağına dönmüş gözleri..Hemen doktora gittik ateşe bağlıdır diye korktuk..
Gribe bağlı konjonktivit olmuş gözlerde o kadar korktumki ateşten diyebirde antibiyotikli damlamız oldu..Nasıl kullancaksak zar zor ellerine kollarını tutarak damlattık..Bugün ateşimiz düştü çok şükür antibiyotik başladık mecburen..Kaç gündür direnmiştik başlamamak için çok zararlı diyorlar ama böyle daha çok zarar veriyormuşum gibi geldi her gece 40 derece ateş..
Allah sağlık versin gerisi boş..işte bugünümüzde böyle geçti..
İyi geceler..

Canım az önce kontrolden geldim grip salgın gözlemlediğim kadarıyla, hastandede bir çocuk gördüm onunda gözlerine vurmuş gözler kıpkırmızı,görsen öyle maznum oluyorlar ki...
Antibiyotiğe başlamkla ii etmişsiniz, tabi ki hemen her şeyde antbyk vermek ii değil ama ateş olunca antibiyotiğe hemen başlamak gerekiyor diye biliyorum..
Damlalar çok işe yarıyor faydasını görürsünüz inşallah hemen..

Son düzenleme:
kaç günde bir yıkıyosunuz kızlar?
ben üşütecek diye korkuyorum 3-4 günde 1 yıkıyorum:26:

canım ben de havalar soğuduğundan beri senin gibi yıkıyorum öyle olmasına rağmen hemen öksürmeye başlıyor. bir de banyo yaptırırken üşüyor titremeye başlıyor suyu biraz ısıtsam sıcak diye kaçıyor yani kışın bıcı bıcımızın heeeeeeç tadı yok.

duygucum çok geçmiş olsun egeye kuzum kıyamam ben ona. ateşlenince çok kötü oluyolar. antibiyotiğin faydası olur inşallah.

al bendende o kaaaa yanee el ayak sabah kşam yıkanıyo gerçi hanfendimiz de çok titiz ben unutsam o unutmuyo her daim banyoya doğru çekiştiriyo ellerii ovuşturup anneee ıkaa eyimii

sehercim sağol bugün daha iyi gözündeki kanlanma kısmen azaldı damlayı elini kolunu tutup atıyoruz..Ateş kesildi çok şükür antibiyotik sayesinde...
Allah evlatlarımıza sağlık versin çok zor gerçekten..
Gül ben 2 günde bir yıkıyorum mecburen çünkü ege yemeğini kendisi yiyor bazen eliyle alıp kafasına sürüyor benim yedirmemi reddediyor okulda öyle alışmış.Mecburen sık sık yıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…