çok geçmiş olsun...ben de şimdi telefonla yakınımızdaki eczanelere sorayım duygu varsa hemen bu gün gönderirim...alırsam ben sana mesaj atarım...
Duygu ne ilaçmış bu böyle aman yaa
lazım oldu yaa,şimdi bulunmaz,neyse bulmuşsun sonunda ben geç gördüm yoksa bakardım okulun o taraftaki eczlere
ben de alıp evde bulundurayım bari baksana arayınca bulunmuyor demekki
biz de tonimer baby burun spreyi kullanıyoruz ama kıyametler kopuyor burnuna sıkana kadar
bu kullanışlı bişey mi,faydasını görürsen yaz mutlaka,burun tıkanıklığı fena bişey beni bile mahvediyor ki
minikler çok beter oluyolar...:94:
duygucum
bende o ilaçtan onura almıştım
onur bizdeyken
küçücük bir şise
hemen bitiveriyor
mentollü keskin bir kokusu var
çok yararını göremedik biz
bulmuşsun sanırım
daha sonra ihtiyaç olursa bende gönderirim canım
geçmiş olsun tekrardan kuzuma
Gülcüm gelir gelmez yastığına damlattım ve Kadir Tuğcu'nun dediği gibi göğsüne iki damla damlattım ovaladım yatırdım..bütün burunları açıldı..Çok şükür günlerdir burnu tıkalı resmen horluyordu çocuk..
Şimdide kalktı biraz bluzuna damlattım yine tıkanmasın diye Ege kesinlikle burnunu temizletmiyor her burun temizleme seansımız eziyete dönüyor ve çok ağlıyor bu yönden çok iyi olduğunu düşünüyorum...
Serapcım bakalım şimdilik iyi gibi ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum..
İçinde mentol değilde okaliptüs yağı varmış alköl ve mentol içermez ibaresi var üzerinde...
Biz bu sefer çok çok ağır geçiriyoruz gribi..Hiç böyle olmamıştı Ege.Dün doktor dediki burnu her daim temiz olucak yoksa iyileşemez.Ondan sonra bu ilacı bulun dedi.Bakalım inşallah bir an önce iyileşir.Dün gece 40.4 tü ateşi düşünün artık
Gülcüm gelir gelmez yastığına damlattım ve Kadir Tuğcu'nun dediği gibi göğsüne iki damla damlattım ovaladım yatırdım..bütün burunları açıldı..Çok şükür günlerdir burnu tıkalı resmen horluyordu çocuk..
Şimdide kalktı biraz bluzuna damlattım yine tıkanmasın diye Ege kesinlikle burnunu temizletmiyor her burun temizleme seansımız eziyete dönüyor ve çok ağlıyor bu yönden çok iyi olduğunu düşünüyorum...
Serapcım bakalım şimdilik iyi gibi ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum..
İçinde mentol değilde okaliptüs yağı varmış alköl ve mentol içermez ibaresi var üzerinde...
Biz bu sefer çok çok ağır geçiriyoruz gribi..Hiç böyle olmamıştı Ege.Dün doktor dediki burnu her daim temiz olucak yoksa iyileşemez.Ondan sonra bu ilacı bulun dedi.Bakalım inşallah bir an önce iyileşir.Dün gece 40.4 tü ateşi düşünün artık
doğrudur canım okumamıştım üstünü
keskin bir kokusu olduğundan öyle sandım
inşallah fayda eder boncuğa
dediğim gibi lazım olursa gönderirim bende
üzülme
Canım inşallah daha iyidir şimdi..Çok damlatma sen yinede alerjen olabiliyor çünküu...
Ben burun spreylerini oyun oynayarak sıktırıyorum..İlk önce kendime sıkıyorum sonra kahkaha atıyorum ne kadar komik vs diye bizim sıpada ona kanıyor sıkıyor kendi burnuna,tabi bazende huysuz olunca kafasını sıkıştırıp zorla sıkıyorum...İnşallah ilerde daha ii söz dinleyecekler o zaman bu kadar zorlamazlar bizi...
kaç günde bir yıkıyosunuz kızlar?
ben üşütecek diye korkuyorum 3-4 günde 1 yıkıyorum:26:
seher nasılsın canım
kuzu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?