müji kııız sen de korkuyosan biz ne yapalım artık
baban alsın senin pampişleri doooğru ist.park toyzz us
hatta daha iyi bi fikrim var numaram var sende ara beni
valla da billada çok samimiyim
koşar gelirim kızları gül gibi bakarım,Ayçayla oyalarım...
Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
herkes hamile herkese hayırlı olsun inşallah
Kızlar ben de şimdi doktorumdan geldim.Şansıma hastalanmış gelememiş bugün.Benim de bi kaç gün önce gitmem lazımdı aslında hem nst hem de alttan muayene için, ben de biraz daha bekliyim belki gelir dedim bebek ama geleceği yok bunun.Sonuna kadar bekliycek.Çok sevdi içeriyi galiba:)Ay bu son günler geçmiyor arkadaşlar.Hayırlısıyla bi gelseler.
Valla seviniyorum aynı anda bir sürü arkadaşın hamile olmasına.Allah hepimize kolay doğumlar versin inş...
Kızlaaar topik yıkılıyomuuuşşşş müjde öyle dedi hani alkışları göremiiiyorummmm
bu arada faceden gördüm bizim Deryanın gene oğluşu oluyomuş
ayy herkes pek bi hızlı çıktı 2008 eylüllerden en sona ben kaldım,yaa,edacım oğlanı büyüttü
koydu bile kenara müjde desen kadın
3ledihadi hayırlısı bi kere daHA eylül annesi olucam...
şimdilik kilo alma korkusundan başka bişey hissetmiyorum
ne bulantı,ne koku duyarlılığı,ne de acayip bi heyecan bakmayın böyle olduğuma
son derece olgunlukla karşıladım
sanki 8. doğumum gibi.
Size de öyle mi oldu Müjde özelliklede sen canısı,heyecan var mı???
şimdi de eylül 2012 annelerine takılıyorum
araları tam 4 yaş olcek inşallah
Kızlar ben de şimdi doktorumdan geldim.Şansıma hastalanmış gelememiş bugün.Benim de bi kaç gün önce gitmem lazımdı aslında hem nst hem de alttan muayene için, ben de biraz daha bekliyim belki gelir dedim bebek ama geleceği yok bunun.Sonuna kadar bekliycek.Çok sevdi içeriyi galiba:)Ay bu son günler geçmiyor arkadaşlar.Hayırlısıyla bi gelseler.
Valla seviniyorum aynı anda bir sürü arkadaşın hamile olmasına.Allah hepimize kolay doğumlar versin inş...
cmn sağlıkla kucakla inşallah sonuna gelmişsin ne güzel .
Valla Müjdecim ben de öyle uzamasından korkuyorum.Kızımda da doktor ertesi günü gel yarın artık suni sancı vericez demişti ki o akşam suyum gelmişti.Bu da böyle en son güne dayandı yine.Tabii Rabbimden hayırlısı sağlıklı sıhhatli gelsin de insan beklemekten de sıkılıyor.Bi de annemle babam geldi onlar da bekliyorlar haliyle.Hayırlısı inş...10 uydu değilmi canım senin en son? Benim kız kardesim 42. Haftanın icindeyken suni sanciyla doğurdu. Gelmedi bebek duşun :)
Benimde şimdi enteresan ağrım var..yattım birazz vaktinde doğuralım insallahh
merhabalar, bende ne zaman geçecek de doğuracam derken şimdi 25 günlük olduk teyzeleri...
gülcüm hamileymişsin hayırlı olsun, Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iki doğumumuda spinal sezeryan oldum ilkinde zaten apar topar olduğu için pek bişey anlamadım ikincisinde biraz heyecan yaptım zaman sanki geçmek bilmedi sıkıldım ameliyathanede, sonrasında sorun yaşamadım başağrısıda olmadı ama kişiden kişiye değişebiliyo
Semacım seni merak etmiştim doğurdumu acaba diye ama henüz gelmemiş az kalmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
Canım kime bırakayım? Annem yok benim.. Ablamlarinda pek hevesli olduğunu
Düşünmüyorum
Kızlaaar topik yıkılıyomuuuşşşş müjde öyle dedi hani alkışları göremiiiyorummmm
bu arada faceden gördüm bizim Deryanın gene oğluşu oluyomuş
ayy herkes pek bi hızlı çıktı 2008 eylüllerden en sona ben kaldım,yaa,edacım oğlanı büyüttü
koydu bile kenara müjde desen kadın
3ledihadi hayırlısı bi kere daHA eylül annesi olucam...
şimdilik kilo alma korkusundan başka bişey hissetmiyorum
ne bulantı,ne koku duyarlılığı,ne de acayip bi heyecan bakmayın böyle olduğuma
son derece olgunlukla karşıladım
sanki 8. doğumum gibi.
Size de öyle mi oldu Müjde özelliklede sen canısı,heyecan var mı???
şimdi de eylül 2012 annelerine takılıyorum
araları tam 4 yaş olcek inşallah
Müjdecim doğum yapan kadının duası kabul olur derler ya,Allah izin verirse o sancılarla kıvrandığım anlarda senin için dua edicem.Sorunsuz bir sezeryan geçirmen,hemen toparlanıp diğer kuzularınla yeni bebeğin keyfini çıkarasınız diye inşallah.
canım allah bir yola koymuştur. benim de annem babam kardeşlerim var ama doğumumda hiçbiri yanımda olmayacak annemle babam tam o tarihte umreye gidiyolar kardeşlerimin ikisi farklı şehirlerde üniversiteye gidiyolar elde kalan son kardeşim de hamile ve muhtemelen o tarihte yatıyo olacak gebeliği sorunlu geçiyor. doğuma sanırım sadece eşim ben ve utku gideceğiz bir de gelirse kayınvalidem.
merhabalar, bende ne zaman geçecek de doğuracam derken şimdi 25 günlük olduk teyzeleri...
gülcüm hamileymişsin hayırlı olsun, Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iki doğumumuda spinal sezeryan oldum ilkinde zaten apar topar olduğu için pek bişey anlamadım ikincisinde biraz heyecan yaptım zaman sanki geçmek bilmedi sıkıldım ameliyathanede, sonrasında sorun yaşamadım başağrısıda olmadı ama kişiden kişiye değişebiliyo
Semacım seni merak etmiştim doğurdumu acaba diye ama henüz gelmemiş az kalmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
Merhaba kızlar..umarım siz ve bebekler iyisinizdir... Biz 6 buçukta hastanedeydik serra nin ateşi 41 dereceydi9 a kadar kaldık ve nihayet düşürdüler... Kuzum hep sayikladi.. Neler neler anlattı.. Hatırlamıyor dediklerini tabi..neyseki şimdi iyi,evimiZdeyiz ve iki kızımda uyuyor..
Benimse sancılarım arttı,yorgun düştüm sanırım..tansiyonum 8/4 ..bende yaticam biraz..
İyi bakın bebiklere,kuzulara ve kendinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?