2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah yerim ben seniii :)) gel yahuu gerçi pazar gunü Kadıköy şifa ne alaka sana ama ne güzel olurrr

Kızlar ben de şimdi doktorumdan geldim.Şansıma hastalanmış gelememiş bugün.Benim de bi kaç gün önce gitmem lazımdı aslında hem nst hem de alttan muayene için, ben de biraz daha bekliyim belki gelir dedim bebek ama geleceği yok bunun.Sonuna kadar bekliycek.Çok sevdi içeriyi galiba:)Ay bu son günler geçmiyor arkadaşlar.Hayırlısıyla bi gelseler.
Valla seviniyorum aynı anda bir sürü arkadaşın hamile olmasına.Allah hepimize kolay doğumlar versin inş...

selam kızlarrr nabersiniz bayadır uğramıyordum bizim sayfaya .gerçi eskisi gibi değildir herkes eminim buna..facete takılıyoruz artık :)))

umutttan haberi ola varmı yahuu kk dada yok face tede yok silmiş galiba tel de cevap vermiyo noluyo yahuuu

cmn sağlıkla kucakla inşallah sonuna gelmişsin ne güzel .

sendemi hamilesin cnm yaa çok evindim hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah .

maşallah negüzel 2.ler 3.ler yolda geliyo ben daha bi halt yapamadım yapacağımda yok sizinkileri severiz artık

10 uydu değilmi canım senin en son? Benim kız kardesim 42. Haftanın icindeyken suni sanciyla doğurdu. Gelmedi bebek duşun :)
Benimde şimdi enteresan ağrım var..yattım birazz vaktinde doğuralım insallahh

merhabalar, bende ne zaman geçecek de doğuracam derken şimdi 25 günlük olduk teyzeleri...
gülcüm hamileymişsin hayırlı olsun, Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

iki doğumumuda spinal sezeryan oldum ilkinde zaten apar topar olduğu için pek bişey anlamadım ikincisinde biraz heyecan yaptım zaman sanki geçmek bilmedi sıkıldım ameliyathanede, sonrasında sorun yaşamadım başağrısıda olmadı ama kişiden kişiye değişebiliyo

Semacım seni merak etmiştim doğurdumu acaba diye ama henüz gelmemiş az kalmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah...

10 uydu değilmi canım senin en son? Benim kız kardesim 42. Haftanın icindeyken suni sanciyla doğurdu. Gelmedi bebek duşun :)
Benimde şimdi enteresan ağrım var..yattım birazz vaktinde doğuralım insallahh
Valla Müjdecim ben de öyle uzamasından korkuyorum.Kızımda da doktor ertesi günü gel yarın artık suni sancı vericez demişti ki o akşam suyum gelmişti.Bu da böyle en son güne dayandı yine.Tabii Rabbimden hayırlısı sağlıklı sıhhatli gelsin de insan beklemekten de sıkılıyor.Bi de annemle babam geldi onlar da bekliyorlar haliyle.Hayırlısı inş...
Bu arada dikkat et kendine 30'dan sonra sancılar aralıklarla da olsa bende de oluyordu.Bi de haliyle iki çocuk olunca çok dinlenemiyorsundur.

Özlemcim hayırlı uğurlu olsun.Ne güzel 25 gün bile geçmiş.Darısı bizim başımıza inş.Gerçekten de zaman doğuma kadar ondan sonra nasıl geçiyor anlamıyor insan.Nasıl gidiyor yeni bebekle hayat?

Canım kime bırakayım? Annem yok benim.. Ablamlarinda pek hevesli olduğunu
Düşünmüyorum

canım allah bir yola koymuştur. benim de annem babam kardeşlerim var ama doğumumda hiçbiri yanımda olmayacak annemle babam tam o tarihte umreye gidiyolar kardeşlerimin ikisi farklı şehirlerde üniversiteye gidiyolar elde kalan son kardeşim de hamile ve muhtemelen o tarihte yatıyo olacak gebeliği sorunlu geçiyor. doğuma sanırım sadece eşim ben ve utku gideceğiz bir de gelirse kayınvalidem.

gülcüm ikinci bebişler ilki gibi olmuyor utkudaki heyecanı yaşamadım ben. ilk öğrendiğimde vijdan yaptım utkuyla yerince ilgilenemeyeceğim diye şimdi de korku var. utkudaki o heyecanı yeniden yaşamak isterdim sabırsızlıkla ultrason günlerini beklerdim tarihi birkaç gün öncesine alırdım kıyafetlerini severdim her kıpırtısından mutluluk duyardım... heeeey gidi günler

semacım ben de istereem beni de kat dualarına

Haklısın sehercim... Sağlıkla,hayirlisiyla , mutlulukla alalım kucaklarımıza da hemen çıkalım hastaneden..

Maşallah canım... Ne güzel gecmis günler hemen... Gerçi sana sormak lazım birde :)) minik bir bebek yine gaz sancıları vs vs insan korkuyor aslında bazen ama pek güzel kokuyordur senin kuzun şimdi :)

Özlem maşallahhhh ebn uzak kalmışım doğurmuşsun bile
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Kızlar valla büyük konuşmayim de bu son hamileliğim olacak dedim ya ilki gibi pek heves yok ama
kendi kendime heyecan yapmaya çalışıyorum insanın başına şu hayatta gelebilecek en güzel şey ve
ben 3.yü düşünmüyorum o yüzden nazımı da niyazımıda yapayım diyorum ama valla ne bulantıı,ne kusma ne bişey yok:44::44:

bu arada Kızlar saçımın önüne perçem kestirim dedim ben çok severim
anlattım da kuaföre uzun uzun
Gülben ergenin varya bu ara çok hoşuma gidiyodu
anacııım gitti bebek saçlarımı
bi kırptı sanki hiç bişey anlatmamışım ben

besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk

Ayça desen hasta gene kuzum öksürük,balgam,akıntı,
bi de ateşi çıktı az önce uykusunda inliyor yavruumm

pek tadımız tuzumuz yok yani,sabahtan beri kusmuk,bok temizliyorum off offff
[/B]

özlem allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

gülcüm geçmiş olsun ayçaya çabucak iyileşir inşallah

seher öyle deme canım ya üzülür bebişin :)))
seher kızmı erkekmi senin kuzucuk

Merhaba kızlar..umarım siz ve bebekler iyisinizdir... Biz 6 buçukta hastanedeydik serra nin ateşi 41 dereceydi 9 a kadar kaldık ve nihayet düşürdüler... Kuzum hep sayikladi.. Neler neler anlattı.. Hatırlamıyor dediklerini tabi..neyseki şimdi iyi,evimiZdeyiz ve iki kızımda uyuyor..
Benimse sancılarım arttı,yorgun düştüm sanırım..tansiyonum 8/4 ..bende yaticam biraz..
İyi bakın bebiklere,kuzulara ve kendinizeee

müjdecim çok geçmiş olsun
bu aralar kuzucuklar hep hasta dikkat edicez artık

müjdecim geçmiş olsun prensese
41 derece bayağı yükselmiş
hemencecik iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…