2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgelsin Emir Nidal inşallah canım.. Emirler fena emreder bu arada :)) eda ya sor bak :)) ... Saka bir yana isimleriyle yasasın kuzularr

Valla canım genel,epidural o kadar farklı farklı hikayeler oluyor ki Allah yardımcınız olsun..Birinci doğumum çok rahat geçmişti ikincisinde çok ağrım oldu zor toparlandım.kaldı ki ikisi aynı yöntemdi..inşallah çok kolay bir şekilde atlatırsınız..
Bu arada müjdee kızları niye hemen yanında istiyorsun ki biraz toparlan öyle gelsinler yanına..Bora doğumdan 2-3 saat sonra geldi ,toparlanmıştım ona rağmen anne niye yatıyosun kalk kalk diyordu..yine sen bilirsin ama bence seni iyi görsünler:))
Bu arada benim Emir hakikaten emreden bir tip biraz erkeksi Boraya göre isminden mi acaba ..şaka maka isminin özelliklerini taşıyan çok kişiler biliyorum doğrudur yani...

Canım kime bırakayım? Annem yok benim.. Ablamlarinda pek hevesli olduğunu
Düşünmüyorum

Kızlaaar topik yıkılıyomuuuşşşş müjde öyle dedi hani alkışları göremiiiyorummmm

bu arada faceden gördüm bizim Deryanın gene oğluşu oluyomuş
ayy herkes pek bi hızlı çıktı 2008 eylüllerden en sona ben kaldım,yaa,edacım oğlanı büyüttü
koydu bile kenara müjde desen kadın
3ledi hadi hayırlısı bi kere daHA eylül annesi olucam...

şimdilik kilo alma korkusundan başka bişey hissetmiyorum
ne bulantı,ne koku duyarlılığı,ne de acayip bi heyecan bakmayın böyle olduğuma
son derece olgunlukla karşıladım
sanki 8. doğumum gibi.

Size de öyle mi oldu Müjde özelliklede sen canısı,heyecan var mı???

şimdi de eylül 2012 annelerine takılıyorum
araları tam 4 yaş olcek inşallah

Alma bacım kilo benden sana tavsiye :) gerçi ben o kadar dikkat ediyorum ama başlangıç kilosu mühim
Ben pek sevindirin değildim üçüncüde hatirliyosan... Ama 30. Haftadan sonra gobus seviyosun :)
Ama bak serra en basından beri biliyor ayse de öyle.. Sürekli gelip gidip göbek sevip hadi doğsun laflarına katlanmak zorr
Büyüsün bebik söylersin o zaman Ayça Hanım'a böylece o da çıldırmamış olur bosuna :)
Bak bir senin hamile olmanı istiyordum sen kaldın.. Şimdi bir kisi daha var o da hamile olursa süper olucak :)

bebişim ticker yaptık ya baksana

5 haftalığım henüz
minnacıık

Bende heyecandan ziyade ahanda s...k durumu var
Fena korkuyorum :/

Kim o ayol bizden birimi?

2012 anneleri pek toylar yaa aman pek bi hevesliler falan
zaten 2.yi bekleyen 2 kişiyiz sadece bi heyecan bi heyecan
bizde mi öyleydik yaa,benden mi geçtiki artık

Merhaba Sevgili Eylül Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Eylül Anneleri, bu kalp Eylül Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Canım kime bırakayım? Annem yok benim.. Ablamlarinda pek hevesli olduğunu
Düşünmüyorum

Güll hayırlı olsunn,Allah tamamına erdirsin,Derya sanada hayırlı olsun cnmm..
Müjde cnm biliyorum ama bakıcılar 2-3 saat idare edemezlermi yaa ne bileyimm..ilk elektrik çok önemli çocuklar için seni hals,z vs.. görürlerse kardeşlerine alışmalarıda negat,f olur o yüzden d,yorum o imkanın yoksada babaları kantinde oyalar artık..

Son düzenleme:

Bakıcı gelcek hastaneye.. Babam olucak ve kocam.. Zaten babam onları alır direkt oyuncakciya götürür diye düşünüyorum :)
Bende atılıp kendime gelip öyle çıkmak istiyorum odaya ay dua et çok sağlıklı olayım da hiç ağrım sızım olmasin

Gülcüm hayırlı olsun.Çook sevindim inan.

inşallah canım kk olarak dua ederiz hep birlikte girmeden önce yaz...
göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman,bir bakmışsın ki doğum yapmış oğluşunun göbişine pansuman yapıyorsun...

gülcüm hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inşallah canım kk olarak dua ederiz hep birlikte girmeden önce yaz...
göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman,bir bakmışsın ki doğum yapmış oğluşunun göbişine pansuman yapıyorsun...

Ne güzel soyledinnn :))) inşallah canimm saglikla sihhatle :)

Müjdecim doğum yapan kadının duası kabul olur derler ya,Allah izin verirse o sancılarla kıvrandığım anlarda senin için dua edicem.Sorunsuz bir sezeryan geçirmen,hemen toparlanıp diğer kuzularınla yeni bebeğin keyfini çıkarasınız diye inşallah.

müji kııız sen de korkuyosan biz ne yapalım artık
baban alsın senin pampişleri doooğru ist.park toyzz us

hatta daha iyi bi fikrim var numaram var sende ara beni
valla da billada çok samimiyim
koşar gelirim kızları gül gibi bakarım,Ayçayla oyalarım...

Hayırlı olsun dilekleriniz için t
eşekkür ederim
herkes hamile herkese hayırlı olsun inşallah

Allah razı olsun semacimm çok mutlu ettin beni... Saglikla alalım bebekleri inşallah kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…