1 ay 10 gün kaldı... Nasıl geçer ki acaba zamann? :)
Bazen çok üzgün oluyorum.. Ama altın çağ başladı ya pozitif olmaya karar verdim :)
Kizlar yokmu epidural hakkında başka deneyimi olannn
merhabalar
tüm hamilelerimizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla gelsin
müjdecim isminiz çok güzel Emreyi ben ilk oğlumda düşündüğüm bir isimdi Onur yerine Emre koyacaktım fakat nasip olmadı adıyla yaşasın emre paşa
ben genel anestezi ile doğum yaptım ve çok memnunum epidural nasıl bilemem ama genel iyiydi bence ben ameliyat masasına yattığımda çok sancım vardı ve dayanamıyordum hemen uyutun beni demiştim sonrasını hatırlamıyorum bile
ya bu dikiş olayı endişelendirdi şimdi beni o izden bi tane daha mı olacak acaba inşallah olmaz
bu arada herkesin yeni yılının yeni mutluluklar getirmesini dilerim
gülsüm sen nerelerdesin ya hiç göremiyorum artık seni bir ara msn ye gir de konuşalım azcık
Hayırlı olsun isminiz sağlıkla gelsin Muhammed Emre inşallah
Biz de Emir Nidal koyacağız inş.
Canım genel anst. oldum ikisindede..2.sinde epidural istedim ama sonradan yaşanan yan etkilerini duyunca caydım birde belde fıtık varsa ciddi problemler yaşanabiliyormuş..
Dr.una danış oda yardım eder karar vermene...
canım ben de spinal sezeryan oldum kesi yeri ağrısı hiç olmadı ama sonra baş ağrısını çok çektim bir hafta boyunca başımı yastıktan kaldıramadım. bir hafta sonunda neskafenin bu ağrıyı geçirdiğini duydum denedim ve gerçekten faydası oldu. sabahtan akşama kadar içtim ve o gün geçti baş ağrım. şimdi ben de doğumun nasıl olacağı konusunda çok kararsızım genel anesteziden çok korkuyorum uyanırken çok ağrı olmasından korkuyorum.
Hosgelsin Emir Nidal inşallah canım.. Emirler fena emreder bu arada :)) eda ya sor bak :)) ... Saka bir yana isimleriyle yasasın kuzularr
Sağol Müjdecim.Aslında Taha Nidal düşünmüştük ilk,ama bir rica doğrultusunda Emir'e karar verdik.Ki ben isim konusunda çok takıntılı bir tipim.Hayırlısı inş.
isimler de pek güzel maşallah
adlarıyla yaşasınlar yavrular
müjdecim boşver o kadar kafana takma
korkuyorsan genel anestezi ol aklını karıştırıp stres yapma bence.
Hosgeldin canım dicem ama artık bu topicte hiicc kimse yok gibi maalesef
Gerçi bekliyorum burayı hep. :) ... Ben üçüncüyü dogurucam Şubat'ta inşallah... Seninde kuzu geliyormuş, saglikla alırsın inşallah kucagina
Canım bende ikisindede genel anestezi oldum esasında memnun kaldım fakat ikilemdeyim biraz...
Yani neticede bu bir ameliyat ve bı yerlerim kesilirken uyanık olma düşüncesi bana korkunç geliyor... Ama diğer yandan bebeğimin doğumunu görme düşüncesi inanılmaz cazip...
Hiç bilemiyorum, çok ağrı çekmekten korkuyorum ven sanırım...
Bende oyleyim :) önce Yavuz koyucaktik sonra Ali şimdide Emre :) aslında Osman istiyorum ama kocamın adı, komik olur o yuzden
KIZLAR HAMİLEYİM
Bi kere daha eylül annesi olucam inşallah...
Hepiniz ve çocukları öpüyorum..
sağol canım .kimsecikler kalmamış ama yinede 4 yıldır gebeliğimden beri takipteyim kutlarım seni.... eskilerden çoğu burda yine...3. çocuğunu sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah.bu kadar sık dogum için sezeryan tehlikeli değil mi.allah yardımcın olsun
KIZLAR HAMİLEYİM
Bi kere daha eylül annesi olucam inşallah...
Hepiniz ve çocukları öpüyorum..
adıyla gelsin adıyla yaşasın minik emre. biz de kızımızın ismini bulduk nihayet. betül mina koyacaz inşallah.
müjdecim o kesilme anını hiç anlamıyorsun bile. bana yanımdaki anestezist bebeği şimdi çıkaracaklar diyene kadar hiçbirşey anlamadım hatta o an ilk tepkim kestiler mi oldu cevabı alamadan utkunun cıyaktısını duydum o anı yaşamak gerçekten çok güzeldi.
şimdi ise baş ağrısı korkutuyor beni garantim olsa yine hiç düşünmem spinal ya da epidural olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?