2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay 10 gün kaldı... Nasıl geçer ki acaba zamann? :)
Bazen çok üzgün oluyorum.. Ama altın çağ başladı ya pozitif olmaya karar verdim :)

Altın çağ ve pozitif olma kararı iyi bir fikirmiş Müjdecim:)Başladığı gibi devam eder inş.Ben artık son günler ya, iyice sabırsızlanıyorum.Hergün bugün olsun,doğsa artık modundayım.Eşim 9 ay bekledin 1 hafta beklemek niye bu kadar zor geliyor diyor.Hamile kadın psikolojisi sen anlayamazsın diyorum ben de.

Kizlar yokmu epidural hakkında başka deneyimi olannn

canım ben de spinal sezeryan oldum kesi yeri ağrısı hiç olmadı ama sonra baş ağrısını çok çektim bir hafta boyunca başımı yastıktan kaldıramadım. bir hafta sonunda neskafenin bu ağrıyı geçirdiğini duydum denedim ve gerçekten faydası oldu. sabahtan akşama kadar içtim ve o gün geçti baş ağrım. şimdi ben de doğumun nasıl olacağı konusunda çok kararsızım genel anesteziden çok korkuyorum uyanırken çok ağrı olmasından korkuyorum.

Canım genel anst. oldum ikisindede..2.sinde epidural istedim ama sonradan yaşanan yan etkilerini duyunca caydım birde belde fıtık varsa ciddi problemler yaşanabiliyormuş..
Dr.una danış oda yardım eder karar vermene...

Son düzenleme:
Canım bende ikisindede genel anestezi oldum esasında memnun kaldım fakat ikilemdeyim biraz...
Yani neticede bu bir ameliyat ve bı yerlerim kesilirken uyanık olma düşüncesi bana korkunç geliyor... Ama diğer yandan bebeğimin doğumunu görme düşüncesi inanılmaz cazip...
Hiç bilemiyorum, çok ağrı çekmekten korkuyorum ven sanırım...

Hayırlı olsun isminiz sağlıkla gelsin Muhammed Emre inşallah
Biz de Emir Nidal koyacağız inş.

Hosgelsin Emir Nidal inşallah canım.. Emirler fena emreder bu arada :)) eda ya sor bak :)) ... Saka bir yana isimleriyle yasasın kuzularr

Son düzenleme:
Canım genel anst. oldum ikisindede..2.sinde epidural istedim ama sonradan yaşanan yan etkilerini duyunca caydım birde belde fıtık varsa ciddi problemler yaşanabiliyormuş..
Dr.una danış oda yardım eder karar vermene...

Edacim zaten panik birisi oldugum için doktorumda bosver genel ol diyor ama
Bir yandanda istegime bırakıyor.
Şimdi benim kızlar yanımda olucak ya aslında o yüzden onların yanına aygin baygin çıkmak istemiyorum
Amaaaann çok gelgit yasiyorumm ufff​

Benim ablamda epidural oldu ve hiçbir yan etkisini yasamadı.. O da diyorki yan etkilerini bilerek girersen bunları yasarsın... Ben bilmediğim için çok rahattim diyor.. Bu da dogru bence, şimdi bende biliyorum ya kesin yasarım gibi geliyor

Hosgelsin Emir Nidal inşallah canım.. Emirler fena emreder bu arada :)) eda ya sor bak :)) ... Saka bir yana isimleriyle yasasın kuzularr

Sağol Müjdecim.Aslında Taha Nidal düşünmüştük ilk,ama bir rica doğrultusunda Emir'e karar verdik.Ki ben isim konusunda çok takıntılı bir tipim.Hayırlısı inş.

isimler de pek güzel maşallah
adlarıyla yaşasınlar yavrular

müjdecim boşver o kadar kafana takma
korkuyorsan genel anestezi ol aklını karıştırıp stres yapma bence.

Sağol Müjdecim.Aslında Taha Nidal düşünmüştük ilk,ama bir rica doğrultusunda Emir'e karar verdik.Ki ben isim konusunda çok takıntılı bir tipim.Hayırlısı inş.

Bende oyleyim :) önce Yavuz koyucaktik sonra Ali şimdide Emre :) aslında Osman istiyorum ama kocamın adı, komik olur o yuzden

isimler de pek güzel maşallah
adlarıyla yaşasınlar yavrular

müjdecim boşver o kadar kafana takma
korkuyorsan genel anestezi ol aklını karıştırıp stres yapma bence.

Takıntımı oldum iyice :) haklısın zaten cesaret edemem epidural yada spinale ben

sağol canım .kimsecikler kalmamış ama yinede 4 yıldır gebeliğimden beri takipteyim kutlarım seni.... eskilerden çoğu burda yine...3. çocuğunu sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah.bu kadar sık dogum için sezeryan tehlikeli değil mi.allah yardımcın olsun

müjdecim o kesilme anını hiç anlamıyorsun bile. bana yanımdaki anestezist bebeği şimdi çıkaracaklar diyene kadar hiçbirşey anlamadım hatta o an ilk tepkim kestiler mi oldu cevabı alamadan utkunun cıyaktısını duydum o anı yaşamak gerçekten çok güzeldi.

şimdi ise baş ağrısı korkutuyor beni garantim olsa yine hiç düşünmem spinal ya da epidural olurum

KIZLAR HAMİLEYİM
Bi kere daha eylül annesi olucam inşallah...
Hepiniz ve çocukları öpüyorum..

Bende oyleyim :) önce Yavuz koyucaktik sonra Ali şimdide Emre :) aslında Osman istiyorum ama kocamın adı, komik olur o yuzden

adıyla gelsin adıyla yaşasın minik emre. biz de kızımızın ismini bulduk nihayet. betül mina koyacaz inşallah.

Teşekkür ederim canım.. Valla olan olduktan sonra tehlikesinden çok kolay atlatmak derdinde oluyo insan.. Gerçi doktorum bir problemden bahsetmedi ama zor tabi ustuste

KIZLAR HAMİLEYİM
Bi kere daha eylül annesi olucam inşallah...
Hepiniz ve çocukları öpüyorum..

Ahahahaaayyyyyy gullosummmm Eylül annesi olucakmisss canım benimmm :)))
Çok sevindimm inankiii ... Saglicakla al bebikini kucağına bitaneeemmm

Yaa bas ağrısı iste neyse ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…