Saolun kızlar yaa az önce yine dr.dan geldik bu sefer başka dr.aa götürdük alerji uzmanı,ilaçların hepsini kesti başka yedaviye başladık... şaşırdı dr. bakalım inş işe yarar..
şu zamanda dr.ların bir çoğu kendilerini başarılı göstermek için,hep 3. basamak ilaçları 1. basamakta kullanıyorlar diye düşünüyorum artık..Bu kadar ilaçı verende boranın bir yaşından beri gittiğimiz dr.uydu bakalım artık bu alerji dr.unda duracağız ..
Müjdecimm hastanede kalmak iyi bir tedavi yöntemi ama bende fobi oldu kalamıyorum panikatak geçiriyorum nerdeyse, gece geçmiyor
Emirin doğumunda bile 1 gece kalabildim sezeryandı yanii..
Abi Abla olayına gelince çok üstüne gidilmemeli 1.çocukların tabii ama sorumluluk verilmeli bence ama ne fazla ne az..aslında hepimiz her şeyin ince çizgisini biliyoruz da eyleme geçirmek zor geliyorr..
En azından ben bazen yeri geliyor Boranın çok üstüne gidiyorum,Emiri sıkıştırmaya çalışırken ...bir iki üç eeeee yeter diyorummm
her sorunun çözümü sabırrrr o da bende çok az seviyede mevcutttt)
Canım mustafa bakır için iyi diyorlar
Birde Mehmet Çetiner için
Benim Kadir tugcu emekli olup ABD ye yerleşti bende rutin kontrol doktoru bulamadım
Her doktor kendini iyi sanıyor olan cocuklara oluyor
Çabuk iyileşsin kuzularımız insallah
şimdi baktım mustafa bakır profmuş alerjici, mehmet çetiner çocuk dr.u am bize ikiside uzak kalıyor(bizimkiler 2 hafta bir hastalanıyorlar ayda bir olsa neyse
Osman pinçe yakın sayılır onlara göree yeri bakırköyde
Sen şimdi hangisine gidiyorsun..
canım ayşenindemi alerji içinmi götüreceksin yoksaa genel olarak mı götüreceksin..
Günaydın arkadaşlar...
Bu alerji olayı son aylarda Alya Menal'de de olmaya başladı.Ama ben neye karşı olduğunu anlamış değilim.Vücudu bayağı kabarıyor özellikle kolları ve boynu.İhtimal verdiğim şeylerin başında yün kazak geliyor ama emin değilim tabi.Bu arada Alya'da 1,5 yaşında bronşit olmuştu 10 tane iğne vermişti doktor.
Sanırım emin olmak için en iyisi alerji testi yaptırmak.Ama iyi bir doktor bulmakta hakikaten zor.
Alerji için, 4 aylikken bronsiolit olmuştu ayse... İlk o zaman tikanik olduğunu farkettik ama sonra uzun aralıklarla mesela serra grip oluyo hepimize geçiyor ama ayse daha farklı bı sekilde yaşıyor hastalığı.. Şimdi uyuyo mesela ama sürekli oksuruyor ... Özellikle alerjik
Olup olmadıgını öğrenmek için doktora götürmedik bu zamana kadar çünkü sık hastalanmiyorlardi ama yeni yeni farkediyoruz bu ara cikolatayla
Muhatap oluyor çok , baktım kabarmaya başlamış cildi... Normalde yemediği birsey.. Bu kızda hem solunumla ilgili hemde gidayla ilgili alerjiler var test yaptırmam lazım bir an önce...
Seninkilerde ayse gibi heralde degilmi?
Günaydın arkadaşlar...
Bu alerji olayı son aylarda Alya Menal'de de olmaya başladı.Ama ben neye karşı olduğunu anlamış değilim.Vücudu bayağı kabarıyor özellikle kolları ve boynu.İhtimal verdiğim şeylerin başında yün kazak geliyor ama emin değilim tabi.Bu arada Alya'da 1,5 yaşında bronşit olmuştu 10 tane iğne vermişti doktor.
Sanırım emin olmak için en iyisi alerji testi yaptırmak.Ama iyi bir doktor bulmakta hakikaten zor.
Canım kaç haftalık oldun sen? Daha dün bir sitede okudum 2cm su kalana kadar problem olmuyormuş,gerçi doğrusunu doktorun bilir ama icini ferah tut
Bende dün gittim,plasenta kireclenmesi başlamış fakat sıkıntı yok dedi doktorum..zaten bir hafta kaldı benim doguma
canım ben 35+3 haftalık oldum mevcut suyum hızla azalsa bile iki haftaya yakın idare eder dedi sonrasına bakıcaz artık dedi. bol su içip dinlenmemi söyledi. zaten utkuda da benzer sıkıntılarım olmuştu biraz kilosu düşüktü ama 38+3 e kadar dayanmıştı
mujdecim senin bebisinle benim esimin dogum gunu ayni olucak ne guzel hayirlisiyla al bebisini kucagina cok az kaldi.
bende bu ay hamissem eger dogum gunu hedoyesi olcak esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?