Eveettt
Hatta dün kızlarla öğle uykusuna yatım dedim ama serra civitti uyumadı, bende zaten deli sancılar...çıldırdım resmen,esip gurleyen deli kadın modundaydim.zavallı kocam sakinleştirmeye çalıştı ama yok,olmuyor.çok gergin oluyorum uyuyamiyinca.
Dün birde her zaman 8/4 olan tansiyonum 13/8 olunca fittirdim resmen..Osman limonata fln yaptı içirdi bilmiyorum etkisi varmi ama düzeldim biraz
Çok yok aramızda canım senle,dinlenmeye bakicaksin,elden birsey gelmiyor.. Ama benim gibi sancilaniyosan Allah kolaylık versin ne diyeyim.. Gununu aldinmi dogum için? Yoksa normal mı doguracaktin cnm sen?
Mevludecim babana ayıp olmamıştır inşallah canım, bakamadık biz şekere fln... Ablamda uğraşma hiç hallederiz deyince bende aramadım bile..kusura bakma canim
Ya kızlar yine hasta olduk biz!! Ben var ya hayatımda hiç bu kadar mizmiz aksi olmamıştım, şimdi sürekli şikayet eder oldum :/
Doğumuma 14 gün var ve boğazım sis yine ve oksuruyorumdua edin nolursunuz, iyi olayım çocuklarımda iyi olsun...
Mesela şuan bir taraftan kucağımda minik Nidal'in gazını çıkarmaya çalışırken,bir taraftan kızımın anne karnım acıktı isteğine cevap vermem gerekiyor.Bu da demek oluyor ki bana mutfak göründü.Koşturmacaya vira Bismillahla başlıyorum inş:)Hepinizi öpüyorum.En önemlisi Rabbim sağlık,inanç ve huzur versin gerisi öenmli değil...
semacım inşallah doğumdan sonrası kolay olur valla herkes çok fena korkutuyor utku çok kıskanır ikisini sakın yanlız bırakma gibi laflar sürekli milletin ağzında
Mesela şuan bir taraftan kucağımda minik Nidal'in gazını çıkarmaya çalışırken,bir taraftan kızımın anne karnım acıktı isteğine cevap vermem gerekiyor.Bu da demek oluyor ki bana mutfak göründü.Koşturmacaya vira Bismillahla başlıyorum inş:)Hepinizi öpüyorum.En önemlisi Rabbim sağlık,inanç ve huzur versin gerisi öenmli değil...
gunaydin kizlar
bizde 2. cocugu dusunuyoruz ama ben hep dusunuyorum alple hamilelik donemim nasil olucak hamile degilken bile 2 dk oturamiyorum o zaman ne yapacagim bu beni korkutuyor.
Bu arada seherr bazı kocalarr eşleriyle birlikte aş ererlermiş, kilo alırmış.. seninki de bu gruba giriyor herhalde:)))
slmm kızlar bizlerde kaç gündür sürünüyoruz hastanelerde kar tipi demeden boğaz enf.uyla başladı... şimdi emir bronşit, borada bronşiolit ikisinde ateş kusma ishall...az öncede emire kelebek taktırdık damardan ilaç verilecek bir kaç gün,borayada bacaktan Allah dermansız dert vermesin ama hastalık çok yoruyor.annem yardımcı olduğu halde kıcımı koyamıyorumm eşimde dahil evde üç adamız ama kök söktürüyorlarr...
Mevlüde tek çocukluyken bende şikayet ediyordum ama ikinci gelince anlıyorsun o zamnalar ne kadar rahat olduğunu...başa gelince yapıyorsun bir şekilde..
Seher müjde doğru söylüyor aslaa tek bırakma belki çevrendekilerin söyleme tarzları hoş değil ama gerçek bu..bin kardeşini seven çocuk olsun yapmaz yapmaz bir anda yapabilir..
Bora yeri geliyor çok seviyo yeri geliyor sıkıştırı veriyor çocuğu...
gunaydin kizlar
bizde 2. cocugu dusunuyoruz ama ben hep dusunuyorum alple hamilelik donemim nasil olucak hamile degilken bile 2 dk oturamiyorum o zaman ne yapacagim bu beni korkutuyor.
edacım çok geçmiş olsun kuzucuklara. hastaneye falan yatırdılar mı emiri. ishal olunca ben çok korkuyorum hemen susuz kalıveriyor çocuk
edacım iki çocuk büyütenler muhakkak bir bildikleri var da söylüyolar ama dediğin gibi söyleme şekilleri beni rahatsız ediyor utkunun da yanında potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar çocuğa daha şimdiden odanın kapısını kilitle utkuyu koyma içeriye yüksek yere salıncak kur utku yetişemesin gibi bisürü öneri geliyor yani belki başımıza gelince bir çare bulacağız ama şimdiden de bu kadarı bana fazla geliyor
Yok canım yatış olmadı ama görsen 16 iğne birde ağızdan ayrı antibiyotik sorma...,shalimiz azaldı şükür...
Senin gözünü şimdiden korkutmaya başlamaları ii değil tabi birde çocuğun yanında konuşmaları insanı sinir eder..çok insan kaş yapayım derken göz çıkartır ya isteyerek yada cahilliğindenn sen en iyisi hıı de geç:))
edacım çok geçmiş olsun kuzucuklara. hastaneye falan yatırdılar mı emiri. ishal olunca ben çok korkuyorum hemen susuz kalıveriyor çocuk
edacım iki çocuk büyütenler muhakkak bir bildikleri var da söylüyolar ama dediğin gibi söyleme şekilleri beni rahatsız ediyor utkunun da yanında potansiyel suçlu muamelesi yapıyolar çocuğa daha şimdiden odanın kapısını kilitle utkuyu koyma içeriye yüksek yere salıncak kur utku yetişemesin gibi bisürü öneri geliyor yani belki başımıza gelince bir çare bulacağız ama şimdiden de bu kadarı bana fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?