- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Müjdeeeeeeeeeee 3 gül kaldıııııı
kızlar yaa çocukların günü nasıl geçiyorr? Bora çok sıkılıyorrr heme hemen her gün çıkarmaya çalışıyorum ama havalar soğuk olunca vs... evdeyken işteee oyalayamıyorum ev işi Emir derken ilgilenemiyorum yaaa..oyuncaklarıyla da arası iyi değil bilgisayarda oyun ve play satation istiyo sürekli onuda ben istemiyorum beyni uyuşuyo..
aa hakkaten çok az kalmış yaaa ,günler ne çabuk geçiyor ikinci doğumum aklıma geldi sarhoş gibiydim,Allah sağ salim kucağına almayı sonrada büyütmeyi nasip etsin doğuma girerken dua etmeyi unutmaa..sende ameliyata girerken yaaz baride herkezz dua etsin olur mu:)))
hamur 5 dakika,lego 2 dakika,kitaplar bir 10-15 dakika ancak.playstationu kapatıyorum babası gelince piyasaya çıkıyor:Z bende şimdilik bulunmayacak bir yere sakladımm bakalım bahara doğru düzgün bir kreş buluabilirsem oyun grupları şeklinde haftada üç gün göndermeyi düşünüyorumm...
Senin doğum yarın kesin mi ?
Canııım hadi ahyırlı olsun
demek yarına doğumun kadıköy şifada mı?
allahııım ne heyacanlı,allah kolaylıklar versin
Edaaaa senin oğlanları bana gönder ben onlara ayar yapım bı guzel .... Ne demek canım öyle azıcık lego mü oynanır?? Hemmen mum ederim onları en diye iddialı konuşayım :) ay her cocuk ayrı bir film... Okula başlasın duZelir inşallah, okulda mecbur uyumlu oluyorlar çünkü... Benim
Serra ay her yemekten önce dua ediyor mesela..
kızlar yaa çocukların günü nasıl geçiyorr? Bora çok sıkılıyorrr heme hemen her gün çıkarmaya çalışıyorum ama havalar soğuk olunca vs... evdeyken işteee oyalayamıyorum ev işi Emir derken ilgilenemiyorum yaaa..oyuncaklarıyla da arası iyi değil bilgisayarda oyun ve play satation istiyo sürekli onuda ben istemiyorum beyni uyuşuyo..
Müjdeyi gördüm kızlar maşallah prensesler gibi yatıyor
oğluşu kozadan yeni çıkmış minik bir tırtıl
kızları kelebek olmuşlar bile
darısı bizlerin başına,allah bizi de sağlıkla kurtarsın.
Kizlarr bebikim burdaa :) 6 günlük olduk bile :)
maşallah canım Allah bağışlasın harika bir tablo 3. bebisini güle güle sağlıkla büyüt Allah hayorlı uğurlu ömürler verisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?