2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aa hakkaten çok az kalmış yaaa ,günler ne çabuk geçiyor ikinci doğumum aklıma geldi sarhoş gibiydim,Allah sağ salim kucağına almayı sonrada büyütmeyi nasip etsin doğuma girerken dua etmeyi unutmaa..sende ameliyata girerken yaaz baride herkezz dua etsin olur mu:)))

kızlar yaa çocukların günü nasıl geçiyorr? Bora çok sıkılıyorrr heme hemen her gün çıkarmaya çalışıyorum ama havalar soğuk olunca vs... evdeyken işteee oyalayamıyorum ev işi Emir derken ilgilenemiyorum yaaa..oyuncaklarıyla da arası iyi değil bilgisayarda oyun ve play satation istiyo sürekli onuda ben istemiyorum beyni uyuşuyo..

Son düzenleme:

Canım benimkilerin artık ortak zevkleri olduğu için en büyük kurtarıcımız lego :) saatlerce oynuyoruz
Hamur da süper oluyor, birde serra okulda öğrendiklerini uyguluyor evde şarkılar vs vs tv açmadan kosturmaca seklinde geçiyor
Pc ve tel den oynanan oyunlar yasak, tv yi kendi kendine açamazlar.. Yapa nin kitapları var aktivite yapıyoruz cokk

Aaa face de yazdığımı görmüşsün :) o zaman tamam herkeşler bana dua etsin canım yazarimm :))

hamur 5 dakika,lego 2 dakika,kitaplar bir 10-15 dakika ancak.playstationu kapatıyorum babası gelince piyasaya çıkıyor:Z bende şimdilik bulunmayacak bir yere sakladımm bakalım bahara doğru düzgün bir kreş buluabilirsem oyun grupları şeklinde haftada üç gün göndermeyi düşünüyorumm...
Senin doğum yarın kesin mi ?

EVvet canimm anestezi uzmaniyla görüştüm şimdide kan vericem hastanedeyimmm
Dua edinn bol bol banaa

Edaaaa senin oğlanları bana gönder ben onlara ayar yapım bı guzel .... Ne demek canım öyle azıcık lego mü oynanır?? Hemmen mum ederim onları en diye iddialı konuşayım :) ay her cocuk ayrı bir film... Okula başlasın duZelir inşallah, okulda mecbur uyumlu oluyorlar çünkü... Benim
Serra ay her yemekten önce dua ediyor mesela..

Canııım hadi ahyırlı olsun
demek yarına doğumun kadıköy şifada mı?
allahııım ne heyacanlı,allah kolaylıklar versin

Ayyy ben ayar yapa yapa lackalaştı vidası yavrumun:) inşallah dediğin gibi olur ....ama bak demedi deme inan erkek çocukları kız gibi olmuyorr şimdiden alıştır kendini gerçi ablaları var önünde örnek olurlar inşallah akıllı uslu büyür paşannn,ayy ben bile heyecan yaptım kan man deyince ...stres yapma sakın,gülerek gir inan faydası oluyor içinde fırtınalar kopuyordur belki benim öyle olmuştuu ama çaktırmamaya çalışmıştım sen güçlü annesin zaten...

ayy müjdecim dün mü yaptı doğumu ben de bugün yani ayın 12 sinde olacak diye biliyordum inşallah hayırlısıyla almıştır bebişini kucağına. benim de maksimum 17 günüm kaldı gerçi daha erken de olabilir bebeğin suyunun durumuna göre.

edacım utku da sıkılıyor evde. ben artık dışarı falan da çıkaramıyorum her yer buz. bizim de kurtarıcımız oyun hamurları. bir de bu aralar arabalarına kaza yaptırıyor sanırım haberlerden etkileniyor buzda kayan arabaları falan gördükçe. kağıt kesmeyi çok seviyor çizimle arası hiç yok ben de boyama falan yapsın istiyorum ama hiç ilgisini çekmiyor. utku da bilgisayar oyunlarını oynamak istiyor ama ben anneler bilmez diye oyalıyorum akşamları babasıyla oynuyolar ama ne olursa olsun onun enerjisine yetişemiyoruz en iyisi gerçekten oyun grupları ama aynı yaş grubu olması gerekiyor bir ara utkuyu götürmüştüm karışık bi gruptu 2-5 yaş arası. ögretmenin bütün çocuklara 5 yaş muamelesi yaptığını görünce vazgeçtim

Müjdeyi gördüm kızlar maşallah prensesler gibi yatıyor
oğluşu kozadan yeni çıkmış minik bir tırtıl
kızları kelebek olmuşlar bile

darısı bizlerin başına,allah bizi de sağlıkla kurtarsın.

Kizlarr bebikim burdaa :) 6 günlük olduk bile :)

Eklentiler

• $image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52

Allah saglikla kurtarsın canım tüm hamileleri :) ama prensesten ziyade pejmurdeyim su sıra..ama geçiyor ağrılar azaldikca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…