selam canlar nasılsınız?
gül,mevlüde nasıl gidiyor hamilelik?mevlüde gelince haber ver olur mu?
müjdecim gülsüm başka bi şehirdeydi ama neresi hatırlamıyorum.bizim buralar pahalı biraz maalesef yapçak bişi yok bende tunahn yazı kardeşiyle geçirsinde dönem başı vereyim diyorum o da şimdi şimdi okula gitmek istiyorum demeye başladı zaten.bizim evimize de yakın çok şükür inşallah oraya vericez.
hamilelik iyi gidiyor kızlar
hatta bugün ilk hamile pant. aldım
artık öbürlerinin düğmeleri patlamaya başladı
yarın rand. alabilirsem dr gidip cinsiyetine bakacaz...
bu arada eşimin arkadaşı şehit oldu,çok üzgünüz
Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin gülcüm,basınız sagolsun.
Sen niye yeniden alıyosun hamile kıyafeti , öyle güzel arayla hamile kaldın ki heralde oncekiyle 1-2 hafta farkediyordur değilmi? Giyiver arada eskilerden :) doğumdan sonra gene zayıflarsınız hemen zatenn
ayy ben onları o kadar çok giydimki hepsini elden çıkarmıştım Müjdecim
bi de çok sıcaktı ya Adana bi daha da eylülde doğummu tövbeeeee demiştiiim
büyük konuşmuşum.
Bu arada it's a BOY!
Oğlum oluyor inş.bugün öğrendik.
Gunnaydin kizlarrr kimseler uğramamış topicee
aynen müjdecim ya bakıyorum bakıyorum kimse bişi yazmamış.nasıl emre bebek,kızlar?kıskançlıklar oluyor mu?
Ay biz birbirimizi beğenelim sürekli deryacim :))
İyi cocuklarrr serra okulda digerleri uyuyor.. Arada oluyor ayse beril kıskanıyor, serra muhatap değil emreyle :) çünkü çok agliyormus öyle dedi..
Sen napiyorsun? Görüşelim yahu.. Su havalar düzelsin de gerçi bana çok eziyet emreyle dışarda olmak.. Emzirmek falan ama ayarlanalim artik
müjdecim emrenin huyu nasıl çok ağlıyor mu
Canım sunu soyliyim, ben bugüne kadar cocuk bakmamısim hiç! Serra ve ayse Beril i öpüp basıma koyarım..kocamda erkekler berbat oluyormuş deyip duruyo. Çok ağlıyor yahu fena yani.. Biz hiç gece kucakta cocuk taşımadık Emre Dogana kadar.. Gaz bombası bir oğlan .. Çok söylendim sanırım, kısacası zor bebek Emre ama duzelicek umutluyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?