2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlar nasılsınız?
gül,mevlüde nasıl gidiyor hamilelik?mevlüde gelince haber ver olur mu?
müjdecim gülsüm başka bi şehirdeydi ama neresi hatırlamıyorum.bizim buralar pahalı biraz maalesef yapçak bişi yok bende tunahn yazı kardeşiyle geçirsinde dönem başı vereyim diyorum o da şimdi şimdi okula gitmek istiyorum demeye başladı zaten.bizim evimize de yakın çok şükür inşallah oraya vericez.

YasAsinnn Begen butonu geri gelmiş :))
Herkesi beğeneyim o zaman bennn :)

Öyle valla yapicak bisey yok.. Düzgün okul olduktan sonra helal olsun zaten.. İsine karismiyim ama şimdi versen ne güzel havalar ısınıyor , bahçeye çıkarırlar arkadaşlarıyla oynar fln fln.. Bizim okul yazında yaz okulu seklinde devam ediyor, o yüzden tatile çıkana kadar devam edicek serra... Sıkılmaz evde hiç olmazsa..tunahanda gitse ferahlar cocuk :)

ne demek canım işime karışmak aşk olsun.bende öyle düşünüyordum müjdecim hatta şubatta vereyim de yaza da gider diyordum aynı şekilde yaz okuluna.ama şimdi yazın verdem tam da bebişin doğacağı zamanlar ne bileyim belki bi kıskançlık olur.yazın kardeşiyle geçirsin istiyorum.bakalım gidişata göre.

merhaba arkadaşlar
minik kızım 17 günlük oldu. utku kendini babanesinin yanına attı ilk başlarda üzülüyordum bizi terketti diye ama artık alıştım ben de ananemlerden gelmek istemezdim babam gelince kaçar saklanırdım beni eve götürmesin diye şimdi de oğlum bize aynı şeyi yapıyor sabah eve getirsek akşama köye gidecem diye tutturuyor evdeki ilgi ona yetmiyor istediği sürece bende ona izin verecem eninde sonunda dönecek yuvasına. şimdilik bizden haberler bu kadar

Son düzenleme:
hamilelik iyi gidiyor kızlar
hatta bugün ilk hamile pant. aldım
artık öbürlerinin düğmeleri patlamaya başladı

yarın rand. alabilirsem dr gidip cinsiyetine bakacaz...

bu arada eşimin arkadaşı şehit oldu,çok üzgünüz

Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin gülcüm,basınız sagolsun.
Sen niye yeniden alıyosun hamile kıyafeti , öyle güzel arayla hamile kaldın ki heralde oncekiyle 1-2 hafta farkediyordur değilmi? Giyiver arada eskilerden :) doğumdan sonra gene zayıflarsınız hemen zatenn

Bu arada sunu farkettim uykusuzluktan dolayı heralde, yazarken garip anlatım hataları yapıyorum yada bunamaya başladım

ayy ben onları o kadar çok giydimki hepsini elden çıkarmıştım Müjdecim
bi de çok sıcaktı ya Adana bi daha da eylülde doğummu tövbeeeee demiştiiim
büyük konuşmuşum.

Bu arada it's a BOY!
Oğlum oluyor inş.bugün öğrendik.

Allah gönlüne göre vermiş gülcüm :)) saglikla gelsin bebikin vaktinde canım :)

gülcüm hayırlı olsun inşallah:)bir kız bir oğlan çok güzel.ama erkek ismi bulmak çok zor işin en zor kısmı bu.ben artık eşime bıraktım ne koyarsan koy dedim valla.

aynen müjdecim ya bakıyorum bakıyorum kimse bişi yazmamış.nasıl emre bebek,kızlar?kıskançlıklar oluyor mu?

Ay biz birbirimizi beğenelim sürekli deryacim :))
İyi cocuklarrr serra okulda digerleri uyuyor.. Arada oluyor ayse beril kıskanıyor, serra muhatap değil emreyle :) çünkü çok agliyormus öyle dedi..
Sen napiyorsun? Görüşelim yahu.. Su havalar düzelsin de gerçi bana çok eziyet emreyle dışarda olmak.. Emzirmek falan ama ayarlanalim artik

merhaba kızlar
müjdecim utku da aynen serra gibi yanına yaklaşmıyor bebeğin bazen yanına getirdiğimde de kaka yapmış anne kokuyo diyip savuşturuyor.
of çok bunaldım evde olmaktan bi yaz gelse de dışarı çıksam gerçi betül minayla biraz zor gibi dün kızkardeşime gittim resmen eziyet oldu betül hanım evini yatağını aradı öğlen 12 de bi uyandı akşam 8 de zor uyuttum daha 22 günlük bebeği.

müjdecim emrenin huyu nasıl çok ağlıyor mu

müjdecim emrenin huyu nasıl çok ağlıyor mu

Canım sunu soyliyim, ben bugüne kadar cocuk bakmamısim hiç! Serra ve ayse Beril i öpüp basıma koyarım..kocamda erkekler berbat oluyormuş deyip duruyo. Çok ağlıyor yahu fena yani.. Biz hiç gece kucakta cocuk taşımadık Emre Dogana kadar.. Gaz bombası bir oğlan .. Çok söylendim sanırım, kısacası zor bebek Emre ama duzelicek umutluyum ben

müjdecim siz ayarlayıon ben gelicem inşallah ama sana yakın bi yer olsun bu kez.ben erenköy civarına razıyım ama karşılar bana da eziyet olur.
sehercim bende çok korkuyorum gazlı olacak diye tunahan hastanede bile hiç ağlamamıştı herkers hayret ediyordu ben alır emzirir koyardım o arada biler uyanmazdı uykusu çok düzenliydi.şimdi bu fena olursa yandım ben yandım.Allah yardımcınız olsun sizin de .geçecek tabi biraz zaman lazım.bi arkadaşın kızı tavuk gibiydi zırt pırt uyanırdı 10 dakika filan uyurdu en fazla daha fenalar var yani merak etmeyin:)

canım Allah kolaylık versin... zeynep hilal erken doğduğu için bağırsakları gelişmemişti daha biz de çok çektik gazdan... tam 7 ay kolik dediler hep... nöbetleri olurdu.... hergün akşam ezanında başlar ertesi gün öğle ezanına kadar hiç susmaz morarırdı hep... gecemiz gündüzümüz bitmişti....
7. ayın sonunda kolik diye bi CD bulduk baya azalttı gazını... değişik sesler çıkarıyo anne karnındaki sesler mi neymiş... bence dene... tamamen bitirmez ama belki azaltır...
inşallah çabucak geçer canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…