slm kızlar nbr
ohh valla herkes 2. doğurmuş darısı başıma inşallah.
allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar........
hepinizi öptümmmmmm
slm kizlar nasilsiniz giremedim bayadir. bulantilarim cok siddetlendi cok fenayim alplede biraz zor oluyr kuzum bu hafta hastaydi kulagi iltihaplanmis atesi 40 a yukseldi neyseki simdi iyi kuzum. turkiyye ye gelicem anneme en azindan alpde benimle perisan olmaz burda cok zor oluyor bi basima ilgilenemiyorum cocukla ....
mujde bide sana bisey sorcam benimde gec dollenme olmus demistin peki ultrasona goremi yoksa son adetine goremi takip yaptiniz sonrasinda nasil oluyor hangi gelisimi takip etdiniz tahlilleride nasil yaptirdin usg ye goremi normal cizelgeye goremi biraz anlatirmisin.
Canım hayırlı olsun,Allah anali babali büyütsün inşallah..kendi yolundan ayırmasın ... Merak ettim bende, telefonun olsaydı aricaktim,onceden istemeyi unutmusum
Nasıl bebeğin saglıgı?sen nasılsın? Umarım bir an önce iyilesirsin .. Bas ağrısı olmadı bende de , spinalde oluyormuş çoğunlukla zaten..
Gelde yaz bakalım nasıl aldın bebikini kucağına :)
4 gündür yatılı misafirim vardı fırsat bulup yazamıyordum.Sehercim hayırlı olsun bebeğin.Rabbim sağlık ,sıhhat versin doğru yol üzere kılsın bir ömür inşallah.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor yeni bebekle hayat?
sehercim hayırlı olsun bebeğin canım... rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin...
ben spinal olmuştum ben de başağrısı yaşamadım ama bu sene iğne vurdukları yerden çok ağrım oluyo sanki gene aynı yerden iğne vuruyolar gibi bi batma var nedense...
cannım hayırlı uğurlu olsun.gözünüz aydın.Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin...
merhabalar evde internet yok artık epeyidir giremedim herkes iyidirumarım
Müjde ve seher doğum yapmışsınız Allah analı babalı sağlıkla bebeklerinizi büyütmek nasip etsin inşallah
slm kizlar nasilsiniz giremedim bayadir. bulantilarim cok siddetlendi cok fenayim alplede biraz zor oluyr kuzum bu hafta hastaydi kulagi iltihaplanmis atesi 40 a yukseldi neyseki simdi iyi kuzum. turkiyye ye gelicem anneme en azindan alpde benimle perisan olmaz burda cok zor oluyor bi basima ilgilenemiyorum cocukla ....
mujde bide sana bisey sorcam benimde gec dollenme olmus demistin peki ultrasona goremi yoksa son adetine goremi takip yaptiniz sonrasinda nasil oluyor hangi gelisimi takip etdiniz tahlilleride nasil yaptirdin usg ye goremi normal cizelgeye goremi biraz anlatirmisin.
Kizlar bebekleri huysuzluk yapanlara mamaroo diye bir anakucagi oneriyorumm aldım ben sanırım fayda etti :)) kucakta taşımaya soonn hahahha
Müjdecim Allah nazarlardan korusun Emir Nidal o kadar uslu bir bebek ki ben onu kucağıma almayı özlüyorum.Şimdi ben böyle dedim ya iki gün sonra kucağımdan inmez:)Gaz,maz ne varsa ortaya çıkar:)Aman Allah korusun.
Alya Menal'de sütüm yetmemişti ilk haftadan sonra, mama vermeye başlamıştım doktor tavsiyesiyle maalesef.Geceleri mama hazırla,yok sıcak oldu,yok soğuk oldu tüm gece ayaktaydım nerdeyse.Biberon yüzünden Alya geceleri çok sık kalkan bir çocuktu.Bunda Allah muhtaç etmesin ama hiç düşünmüyorum biberon kullanmayı.
Seher canım Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin...
Arkadaşlar bugün bir kaç kreşe baktım hiç içime sinmedi güyaa ad yapmış yerler ama sınıflar kalabalık bir curcuna....
ya ben çokmu didikliyorum anlamadım yakın olsun istiyorum trafik olayı olmadan....
villa tipi hepsi merdivenlerden korkuyorumm..ayyy ne zormuş ya...
Gülcüm çok şükür Alya bariz kıskançlık emaresi göstermedi şimdiye kadar.Mutfağa vs. gittiğimde çaktırmadan izlemeye çalışıyorum davranışlarını ben yokken nasıl davranıyor kardeşine diye.Ağladığında Nidal'e şarkılar söylüyor,hemen beni çağırıyor...Bazen birileri geldiğinde değişebiliyor.Şimdilik böyle.Elbette kıskançlıklar olacaktır ilerde ama şuana kadar sorunsuz olması da benim için büyük bir nimet.Salihacıım geçmiş olsun
benim hiç bulantım olmadı
Ayçada da olmamıştı zaten hatırlarsanız
Müji aradı sesisüper geliyodu sağolsun da süper olmasa nolucak
kızım senin artık hasta olma,şöyle azcık kafanı koyma gibi lükslerin yok mecbursun süper olmaya
Sema alya kıskanıyo mu napıyor cadı?
Herkese selamlar öpüyorum
Cocuklar annenin dediğinin tersini yaparlar hep :) o yüzden Emre yle ilgili pek bisey demirim ben :)
Allaha şükür 3.bebikim.. Bundada sutum bol maşallah..
Ben serra da ilk 11 ay sadece anne sutu vermiştim.. Tam bir Hollanda inekiyim beeenn :)))
Gaz olayı da tamamen genetik..o kadar dikkat ediyorum yinede miziklaniyo.. Yada ben sessizce büyüsün istiyorum :)
Bugün serrayi okula bıraktıktan sonra Emre ve Ayse Beril le gezicez..koyucam arabaya bunları sonrası nolucak kimbilir :)
Benim tek üzüldüğüm Kuafor meselesi..bebikimi sokmak istemiyorum vidi vidi kadın ortamına..eve gelmeye nasıl nazlaniyolar
Gül'ün dediği gibi çıldırmadım henüz.. Çünkü yapicak bisey yok.. Allah saglık versin önce .. Allaha şükür kocasını ihmal eden micmic kadınlardan da değilim.. Herkese yeterim hahahha :)
Allah yardımcıları olsun...tez zamanda kavuşurlar inşallah...Bu arada face te de paylaştım.Bu gece sabaha kadar ayaktaydık.Gazeteci arkadaşımız Suriye'ye haber yapmak için gitmişti ve şimdi kendisinden ve kameraman arkadaşından haber alınamıyor.Kızımdan 6 ay büyük bir kızı,2 ve 1 yaşlarında da oğlu var.Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah...
selam herkese... müjdecim maşallahın var vallahi evde işleri sen mi yapıyosun ben onu merak ettim... beni zeynep hilal bitiriyor vallahi mustafaya zor yetiyorum artık...
kreşe 1150 çok değil mi yaa burda en kral kreşler 400 lira... benim eşimin maaşı kadar vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?