2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sende al kocanı karart gözünü yaptır epidural deryacim :)

Eklentiler

• $image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 64
ay çook güselll heyecan verici maşallah supanallah:)ay benim boncuğum giremez ameliyathaneye felan kana dayanamaz:):)o an eminim çok güzeldir.ama yok ben düşünmüyorum ya napim cesafretim hiç yok

Deryacım hayırlı olsun 2. paşan daSağlıcakla gelsin inşallah.
Müjdecim eşle doğuma girmekte ayrı bi keyif olsa gerek.Şahsen ben isterdim eşimin doğuma girmesini.Gerçi son ana kadar,bebeğin kafası gelene kadar yanımdaydı eşim.Ve ben o sancı anlarında nasıl direnmişsem, eşim yanımda gayet rahat kitap okuyordu:)ya da stresini öyle geçiştiriyordu bilemiyorum artık:)

Yaa ben eşimi istemem yanımda
strese sokar o beni dru döver,hemşireyi hırpalar falan o stresle bi de onu çekemem
yapı olarak sinirli,asabidir kendisi

Yaa ben eşimi istemem yanımda
strese sokar o beni dru döver,hemşireyi hırpalar falan o stresle bi de onu çekemem
yapı olarak sinirli,asabidir kendisi

Yok ayol Osman dedi pek iyi pek yumuşak huylu eşi var arkadasinın dedi :)
Canım nolucak .. Bence erkde bağlı o cesaret varsa erkekte buyursun girsin ama sunu diyim Osman zaten iyiydi gerçi, ama operasyondan sonra helva oldu hahahah basıma bisey gelicek diye fena olmuş çünkü..
Siz saglikla dogurunda gerçi kocalar dışarda beklesin :)

Ne zamandır buralara bakmıyordum... artık kımse yok sanıyordum..
ama ıkıncı kez anne olacaklar toplanmıs yenıden... Allah sağlıkla kavusmayı nasıp etsın hepınıze..
oohh kardes gelıyor artık degmeyın sızınkılerın keyfıne..

Bugün SEHER doguma gidiyor degilmi? İnşallah saglikla alır bebikini kucagina

Stres altında yeşil dev hulka dönüşür benimki
Osman da olsun o kadar un helvası yani,anlamıştır neler çektiğimizi

yok canım
belli değil kesin..
ayça öksürüyor yaa sinir oluyorum.:44:

kızlar perşembe günü doğumu yaptım herşey yolunda gitti çok şükür. epidural sezaryen oldum korktuğum gibi olmadı başağrısı falan yaşamadım

Son düzenleme:
kızlar perşembe günü doğumu yaptım herşey yolunda gitti çok şükür. epidural sezaryen oldum korktuğum gibi olmadı başağrısı falan yaşamadım

Canım hayırlı olsun,Allah anali babali büyütsün inşallah..kendi yolundan ayırmasın ... Merak ettim bende, telefonun olsaydı aricaktim,onceden istemeyi unutmusum
Nasıl bebeğin saglıgı?sen nasılsın? Umarım bir an önce iyilesirsin .. Bas ağrısı olmadı bende de , spinalde oluyormuş çoğunlukla zaten..
Gelde yaz bakalım nasıl aldın bebikini kucağına :)

4 gündür yatılı misafirim vardı fırsat bulup yazamıyordum.Sehercim hayırlı olsun bebeğin.Rabbim sağlık ,sıhhat versin doğru yol üzere kılsın bir ömür inşallah.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor yeni bebekle hayat?

sehercim hayırlı olsun bebeğin canım... rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin...
ben spinal olmuştum ben de başağrısı yaşamadım ama bu sene iğne vurdukları yerden çok ağrım oluyo sanki gene aynı yerden iğne vuruyolar gibi bi batma var nedense...

merhabalar evde internet yok artık epeyidir giremedim herkes iyidirumarım
Müjde ve seher doğum yapmışsınız Allah analı babalı sağlıkla bebeklerinizi büyütmek nasip etsin inşallah

slm kızlar nbr
ohh valla herkes 2. doğurmuş darısı başıma inşallah.
allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar........
hepinizi öptümmmmmm

Nasılsınız yoğun ve yorgun anneler:)
Şu sıralar havaların güzelleşmesi, eşim ve çocuklarımla beraber dışarı çıkabilmenin hayaliyle yaşıyorum.Henüz oğlum ve kızımla tek başıma dışarı çıkmadım.Tabii havaların soğuk olmasının da etkisi büyük.Bakalım sıcak havalarda ikisiyle başedebilecek miyim?

Semacım benim de bi piknik yapasım var ki şöyle polonezköy taraflarında hava biraz daha güzel olsun inşallahhh...
Ayşenur ekledim seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…