canım Allah kolaylık versin... zeynep hilal erken doğduğu için bağırsakları gelişmemişti daha biz de çok çektik gazdan... tam 7 ay kolik dediler hep... nöbetleri olurdu.... hergün akşam ezanında başlar ertesi gün öğle ezanına kadar hiç susmaz morarırdı hep... gecemiz gündüzümüz bitmişti....
7. ayın sonunda kolik diye bi CD bulduk baya azalttı gazını... değişik sesler çıkarıyo anne karnındaki sesler mi neymiş... bence dene... tamamen bitirmez ama belki azaltır...
inşallah çabucak geçer canım...
Canım sunu soyliyim, ben bugüne kadar cocuk bakmamısim hiç! Serra ve ayse Beril i öpüp basıma koyarım..kocamda erkekler berbat oluyormuş deyip duruyo. Çok ağlıyor yahu fena yani.. Biz hiç gece kucakta cocuk taşımadık Emre Dogana kadar.. Gaz bombası bir oğlan .. Çok söylendim sanırım, kısacası zor bebek Emre ama duzelicek umutluyum ben
müjdecim siz ayarlayıon ben gelicem inşallah ama sana yakın bi yer olsun bu kez.ben erenköy civarına razıyım ama karşılar bana da eziyet olur.
sehercim bende çok korkuyorum gazlı olacak diye tunahan hastanede bile hiç ağlamamıştı herkers hayret ediyordu ben alır emzirir koyardım o arada biler uyanmazdı uykusu çok düzenliydi.şimdi bu fena olursa yandım ben yandım.Allah yardımcınız olsun sizin de .geçecek tabi biraz zaman lazım.bi arkadaşın kızı tavuk gibiydi zırt pırt uyanırdı 10 dakika filan uyurdu en fazla daha fenalar var yani merak etmeyin:)
deryacım inşallah bu bebişin de uslu olur abisi gibi.
betül minanın ağlama krizleri başlayınca utku daha bi hırçın oluyor sürekli birşeyler isteyip duruyor o da ilgi bekliyor
Buzuki Orhan'ın kolik cd si değilmi? Alicam canım...hilal nasıl oldu bu arada?
evet onundu galiba... saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi falanda işe yarıyo...
hilal aynı canım yaa bi çaresi yok ki tıpta iyileşsin... işte fizikle sağlam hücreler ölen hücrelerin görevini üstlenebilirse öyle yürüyecek...
ama zekasına yapacak pek bişi yok sanırım o hiç ilerlemiyo... bize sadece alışmak düşüyo... hayırlısı artık... eskisi gibi düşünüp ağlamıyorum...
evet onundu galiba... saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi falanda işe yarıyo...
hilal aynı canım yaa bi çaresi yok ki tıpta iyileşsin... işte fizikle sağlam hücreler ölen hücrelerin görevini üstlenebilirse öyle yürüyecek...
ama zekasına yapacak pek bişi yok sanırım o hiç ilerlemiyo... bize sadece alışmak düşüyo... hayırlısı artık... eskisi gibi düşünüp ağlamıyorum...
Doğum yapan arkadaşlar...
Kilolarınız ne alemde?Ya ben de acayip tatlı krizleri oluyor nasıl önüne geçicem bilemiyorum?!..
Doğum yapan arkadaşlar...
Kilolarınız ne alemde?Ya ben de acayip tatlı krizleri oluyor nasıl önüne geçicem bilemiyorum?!..
aynen hamıle dedıgın tontıss olurrHamileyken kilo veren bayanlardan hiiiç hazzetmem
Hamileyken kilo veren bayanlardan hiiiç hazzetmem
kızlar ben burada kimsecikler yok sanıyordum
göbeğim kalır selülitlerim artar diye çok korkuyorummmmm
kızlar ben burada kimsecikler yok sanıyordum
göbeğim kalır selülitlerim artar diye çok korkuyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?