2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Buzuki Orhan'ın kolik cd si değilmi? Alicam canım...hilal nasıl oldu bu arada?

canım allah kolaylık versin hepimize utku 3,5 aylıkken düzelmişti kolik krizleri bitmişti inşallah bunda da öyle olur

deryacım inşallah bu bebişin de uslu olur abisi gibi.
betül minanın ağlama krizleri başlayınca utku daha bi hırçın oluyor sürekli birşeyler isteyip duruyor o da ilgi bekliyor

deryacım inşallah bu bebişin de uslu olur abisi gibi.
betül minanın ağlama krizleri başlayınca utku daha bi hırçın oluyor sürekli birşeyler isteyip duruyor o da ilgi bekliyor

Bizimkide tam tersi kızların sesi çıkınca ağlamaya başlıyor normal sanıyor bağırmayız heralde

Buzuki Orhan'ın kolik cd si değilmi? Alicam canım...hilal nasıl oldu bu arada?

evet onundu galiba... saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi falanda işe yarıyo...
hilal aynı canım yaa bi çaresi yok ki tıpta iyileşsin... işte fizikle sağlam hücreler ölen hücrelerin görevini üstlenebilirse öyle yürüyecek...
ama zekasına yapacak pek bişi yok sanırım o hiç ilerlemiyo... bize sadece alışmak düşüyo... hayırlısı artık... eskisi gibi düşünüp ağlamıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoş geldin canımcım
uğramaz olmuştun buralara ben de aslında pek az uğruyorum
kolik molik şimdilik biraz daha zamanımız var
Hilal iyi olur inşallah ne olacağımız belli değil allah hepimize hayırlısından versin ne verirse..

müjde int. indiriliyor kolik yaa ben Ayça yeni doğduğunda sizden biri göndermişti burda kk da indirmiştim.
onu yolla diycen de bil. değişti o da gitti nerdeyse şimdi

Gulsumcum allahım şifa versin hilalimize.. Tabimi üzülmen çok normal ama maalesef garantisi yok hicbiseyin hersey bir anda ters gidebilir ve hepimiz için geçerli bu.. Hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim canım

Gülcüm kolik albümüne sanırım gerek kalmadı ama sanırım diyorum bak :)

Herkese Hayırlı Sabahlar...
Biz de acayip bir misafir trafiği var.Biri gidiyor biri geliyor,bu küçük evde bu kadar misafir bereketten galiba:)Gelenler yatıya kaldığı için pek fırsat bulup yazamıyorum.Annem sürekli telefon edip misafirler varken çocuklarını sakın ihmal etme.Su iç,şunu iç,bunu ye,sütün kesilmesin diye gazlıyor beni:)
Allah'a hamdolsun şimdilik herşey iyi gidiyor.Saatlerin ileri alınması ve havaların güzelleşmesi benim gibi sizi de keyiflendirdi mi bilmiyorum ama bana çok iyi geldi.Gerçi en fazla yapabildiğim eşimle çocukları alıp parka götürmek ve Fevzi Paşa caddesinde turlamak.Henüz Fatih dışına çıkmadık.Bizde böyle işte...

Gülsümcüm yaşadığımız hayatın bizim için imtihan olduğunu biliyoruz.Müjde'nin de dediği gibi yarın hangimizin ne olacağı hiç belli değil.Ben kendimi hep şu ayetle teselli ederim.'Şüphesiz ki Allah kişiye kaldıramayacağı yükü yüklemez'.Rabbim huzuru ve inancı eksik etmesin evlerimizden inşallah...

Doğum yapan arkadaşlar...
Kilolarınız ne alemde?Ya ben de acayip tatlı krizleri oluyor nasıl önüne geçicem bilemiyorum?!..

Kilolarınız ne alemde?Ya ben de acayip tatlı krizleri oluyor nasıl önüne geçicem bilemiyorum?!..

semacım valla benim kilolar olduğu gibi duruyor göbek falan kaldı gerçi şimdilerde ben süt olsun diye durmadan tahin pekmez yiyorum onunda etkisi var tabi.

Canım benim pko dan dolayı kilom vardı o yüzden boğazımı tutup hamileliğimde kilo verdim...Haziran'dan bu yana toplam 12 kilo vermiş oldum rakamı görünce oooo ne güzel demeyin çünkü vermem gereken 10-15 kilom daha var ama 1 sene içerisinde vericem inşallah
Şimdi eve masaja gelen biri var toparlayici masaj yapıyor kremle,sanırım onu çağırmaya başlıcam..birde b-fit e başlıcam Mayıs sonu inşallah..3 cocuğun kilosunu toptan vericem umarim

Hamileyken kilo veren bayanlardan hiiiç hazzetmem

kızlar ben burada kimsecikler yok sanıyordum
göbeğim kalır selülitlerim artar diye çok korkuyorummmmm

Son düzenleme:
kızlar ben burada kimsecikler yok sanıyordum
göbeğim kalır selülitlerim artar diye çok korkuyorummmmm

ayyy canım benim merte kardeş mi geliyor...
nasıl sevindim nasıl şaşırdım anlatamam... rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

Güll senin nasıl gidiyo hamilelik... kıpırtılar başladı mı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…