2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah süper olur bence hepimiz toplaşıp müjdeye gidelim.hem onun bebişleri de görmüş oluruz ben hala gidemedim yaw.zaten müjde üç çocukla çıkamaz zor olur biz gidersek daha iyi olur.

ay inşallah süper olur bence hepimiz toplaşıp müjdeye gidelim.hem onun bebişleri de görmüş oluruz ben hala gidemedim yaw.zaten müjde üç çocukla çıkamaz zor olur biz gidersek daha iyi olur.

Çok memnun olurum canım.. Sema,Seher,gül ve sen varsın istanbulda olan zaten değil mı? Beklerim inşallah... Emel ve Gülsüm de olsaydı iyi olurdu ..

Çok memnun olurum canım.. Sema,Seher,gül ve sen varsın istanbulda olan zaten değil mı? Beklerim inşallah... Emel ve Gülsüm de olsaydı iyi olurdu ..

canım emel mayısta gelecekmiş inşallah o zaman hep beraber geliriz.sana sormadan müjdeye gideriz dedim zaten:):)

canım emel mayısta gelecekmiş inşallah o zaman hep beraber geliriz.sana sormadan müjdeye gideriz dedim zaten:):)

mayısta emel istanbula gelebilirmiş.bende sana sormadan müjdeye gideriz hep beraber dedim bile.:)
seher ankara da değil mi?

mayısta emel istanbula gelebilirmiş.bende sana sormadan müjdeye gideriz hep beraber dedim bile.:)

ankaradayım canım. bu aralar her gün annemlerdeyiz umreden geldiler geçen hafta. pek bi faydamız olmasa da yine de gidiyoruz benim için iyi oluyor kızı akşama kadar tek başıma avutmaktan gına gelmişti orda en azından kardeşlerim alıyo da ben biraz dinleniyorum.

emelcim öncelikle tebrik ediyorum seni merte kardeş geliyormuş. ben de ilk başta tereddütlüydüm hatta utkuyla yeterince ilgilenemeyeceğim için çok üzülmüştüm ama allah dağına göre kar verirmiş utkuyla çok igilenemesemde onunla ilgilenen birileri var ve kuzum mutlu. allaha şükür havalar sıcak ve utku babannesinde bazen gece de kalıyor. kıskançlık durumu da şu an minimum düzeyde ama sürekli yanımızda olsa eminim çok kıskanacak şimdiye kadar iki tam gün bereber geçirdik ve akşama doğru kızımın çıldırık vaktinde utku da çok bunaltıyor ama yine de bir çocuğun kardeşi olması gerekiyor olaya bu açıdan bak canım. biraz zor olsa da sonrası güzel olacak

hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. ne kadarlık hamişsin canım

Emel noluyosun canım bi sakin ol ben mesajını yeni gördüm
allah vermiş ne güzel şükretsene,koca demişsin ilgisiz demişsin de canım hangi koca çok ilgiliki
yani allah aşkına benimkide aynen dediğin gibi
zaten işi icabıda hayır yok beklemede zaten,sen güçlü olmak zorundasın
bak 19 haftalık hamileyim sabah sınava girdim görevliydim ,paramı koydum cebime
bi kadın tut dimi eziyet çekmişsin kaç saat orda yoook iki balkonu yıkadım,yemeği koydum,ayçayı yıkadım uyuttum,
evi süpürdüm,toz aldım,çam. astım... haşat oldum ama eşimde arkasını dönüp napıyosun demedi
allahtan süpürürken ayaklarını kaldırdı o yani,ne olacak
lustral mustral boşver onlarıda,allah sana gücünü verir,zamanlamada çok iyi olmuş merte bi kardeş ne güzel işte
ben de ayça için yaptım zaten benim neme gerek 2 çocuk onun kardeşi olsun diye hatta 3. 4. olsa ne güzel olur ilerisi için düşün,bakmak tabiki çooook zor zanaaat ama doğanın kanunu bu...İyi olmuş tebrik ederim seni
erkke çocuğu yalnız mı olsun,bi kardeş şart hele de bu devirde.

bana da gelin
bizim buralar yeşillik,bağ bahçe
İstanbulda zor bulunur bakın haaa

BENDE HAMİLEYİM........................................................

tebrik ederim canim saglikli bir hamilelik gecirisin insallah...

emelcim ah canim bende hic istemiyordum bebisi ama esim cok istiyordu. birde ben okul donemini dusundum oglum ilk okula basladigindada yapamam dedim cocugun ilgiye ihtiyaci var hele esimi hic sorma isleri okadar yogun olduki bizimle ilgilenmez oldu simdi turkiyeye geldim anneme okadar rahatsizim ki bulantim olduruyor beni resmen bu hafta hayatdan bezdim ama napalim bu gunlerde gecicek diye dusunuyorum hele alp kardesi olcagi icin cok mutlu herkese soluor geliyo karnima dokunuyo sirf alp i dusundugumden yapdim yoksa benim de zamani oldugunu dusunuyordum. hayirlisi tatlim sikma canini sitres yapma kendine guzel gecirmeye bak ilerde daha iyi olur biraz buyurler arkadas gibi olurlar.....

sağolun canım arkadaşlarım allahın izniyle 4 haftalık hamileyim......... inşallah sağlıklı bi sekilde kucagımada alırım..bütün iyi dilekleriniz için teşekkürler canlarım.................
hepiinizi çok öptüm............bende ekli olmayan arkadaşlar beni ekleyin faceden

geçen cuma dr gittim kan değerim 582 çıktı
bugün kan verdim değer 3000 de çıktı
arkadaşım belki ikiz dedi kafam allak bullak oldu.....
yoksa normal mii yaaaa[/QUOTE]

yaa cevappppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…