ay inşallah süper olur bence hepimiz toplaşıp müjdeye gidelim.hem onun bebişleri de görmüş oluruz ben hala gidemedim yaw.zaten müjde üç çocukla çıkamaz zor olur biz gidersek daha iyi olur.
Çok memnun olurum canım.. Sema,Seher,gül ve sen varsın istanbulda olan zaten değil mı? Beklerim inşallah... Emel ve Gülsüm de olsaydı iyi olurdu ..
Çok memnun olurum canım.. Sema,Seher,gül ve sen varsın istanbulda olan zaten değil mı? Beklerim inşallah... Emel ve Gülsüm de olsaydı iyi olurdu ..
mayısta emel istanbula gelebilirmiş.bende sana sormadan müjdeye gideriz hep beraber dedim bile.:)
seher ankara da değil mi?
güll hamilemisin sen
ikimciye hamile olanlar ve ikinciyi doğuranlar lütfen bana biraz teselli verinnn
ben napıcam bilmiyorum
kürtaj günah olmasa bir dakika durmazdımm
gül ne kadarlık hamilesin sen
ben napıcam iki çocukla,tam rahatladım derken,eş desen merhametsizin teki
asla diyordum asla aslaa,ama büyük konuştum
istemeynler lütfen iyi korunsunlar,sonra çok pişman olurlar
artık bütün sosyallik bitti gibi geliyoo
çalışıyo olsaydın ne güzel işe gider gelirdim..çocuklarla boğuşmaz hemde paramı kazanırdım
mert akıllı olmasına rağmen lustralla duruyordum şimdi onuda kestim deli karı gibiyim evin içinde,dokunsalar patlayacak bomba gibiyim
eş desen en ufak ilgi yok..geliyo horluyo adamm
ben hakketen yandım
BENDE HAMİLEYİM........................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?