2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

deyacım emellemı bulusuyorsun nerde bende turkıyedeyım bulusma varsa haberım olsun gelmeyecalısırım.

Kendimle uğraşmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı spora başladım sonunda yupppiiii. :))

Fazlalık yazinca kötü hissettim sehercimm :) kiloma faydası olurmu bilmem ama ter atmak gaza getiriyor insanı :)
Edacim yapicak bisey yok vallahi, gidicem mecbur.. Sabah kızları okula bıraktıktan sonra gelip emreyi emzirip, gidip 1 saat kardiyo o kadar ... Benim sezeryanlar ustuste olunca hareket kısıtlamam daha fazla ..ama olsun bu bile yeter.. Takıldım kaldım aynı kiloda ben

müjdecim attığın terlerle kilolar da gidiyodur canım. hiç kilo kaybetmesen bile sıkılaşırsın. imreniyorum sana valla üç çocukla uğraşıp bir de kendine zaman ayırabiliyorsun. kız beni de götürsene

hayırlı cumalar arkadaslar...
benim ara ara kahverengimsi akıntım oluyo dr düşük önleyici hap verdi.. allaha şükür bebeğimde bi sorun yok.allahım ya sağlıklı bi şekilde kucagıma alırım inşalla bebeğimi.

canım geçmiş olsun fazla yorma kendini.ben hala progestan kullanıyorum.ilk zamanlarda düşük riskim vardı.bugüne kadar geldik şükürler olsun.

kızlarrr
ben allah izin ederse
KIZ OLURSA: TUĞÇE BEREN
ERKEK OLURSA: VOLKAN KUZEY AMA POYRAZ DA OLABİLİR

3,5 YASINDA Bİ KIZIM VAE ADI MELEK CEMRE
nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…