geçen cuma dr gittim kan değerim 582 çıktı
bugün kan verdim değer 3000 de çıktı
arkadaşım belki ikiz dedi kafam allak bullak oldu.....
yoksa normal mii yaaaa
merhaba arkadaşlar artık buralara uğrayamaz oldum kızçem uyumuyor kırkından sonra iyice azıttı hep kucağımda. abimiz evde çok sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor tabi bende... havalar iyice ısınsa da kuzularımı şöyle parka götürsem
Canım utku okula gitse ne güzel olur.. Serra ve ayse beril okula gidiyor hem onlar için hem benim için çok iyi oluyor
doğum yapan canım arkadaşlarım göğüs ucu için ne kullanıyorsunuz?lansinoh kullanmıştım daha önce tavsiye edeceğiniz başka krem var mı?
Canım ben doguma 3 ay kala, ayse 2 yasını doldurduğu için sütten kestim. O yüzden doğumdan sonra hiç sıkıntı yasamadım... Gerçi serra yi doğurduktan sonrada olmadı :) fakat lansinohun iceriginin pek iyi olmadıgını duymuştum doktor bir arkadasımdan.
canım yaa dört senedir durmaksızın bebek emziriyosun ya maşallah subanaallah sana Allah sütünü bol bol bol etsin de emreyi de iyice besle inşallah sonra oh be dersin.
evet sen daha önce semayada bahsetmiştin lansinohtan okumuştum o yüzden kararsızım zaten.ben sağacağım için bir de inşallah daha çok ayra olur gibime geliyor.
bu arada sema nerelerde?emelde geliyormuş aslında bi buluşma ayarlayabilirsek süper olur
Deryaaaa emel Beylikdüzü diyor duydunmu :) anam anam dicem :) hani gitmesi bisey değil kendimi düşünemiyorum arabanın arkasında 3 cocuk o kadar yol.. Sen gidersin arkadasım artikk .. Yahu dunyanın bir ucu
cumartesi yada pazar gelicez deryacım
canım bana da çok uzak beylikdüzü ancak kızkardeşim getirirse gidebilirim ben hayatta bulamam oraları zaten emel ne zaman gelicen?müjdecim sen hiç çıkma anam üç çocukla ben sana gelişriz diye düşünüyordum amabu sefer de emele çok ters şu istanbulu bu yüzden sevmiyorum işte.
İlahi deryacim :) hiç çıkmamak lazım o zaman cocuklar büyüyene kadar :) Beylikdüzü uzak geldi bana sadece, yoksa hep alıyorum cocukları bide yardımcımı türlü çeşit aktivitelere gidiyoruz :)
Ama havalar guzellessin ben babamlara alırım sizi inşallah bahçe de eğlence yaparız cocuklara..
İlahi deryacim :) hiç çıkmamak lazım o zaman cocuklar büyüyene kadar :) Beylikdüzü uzak geldi bana sadece, yoksa hep alıyorum cocukları bide yardımcımı türlü çeşit aktivitelere gidiyoruz :)
Ama havalar guzellessin ben babamlara alırım sizi inşallah bahçe de eğlence yaparız cocuklara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?