2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçen cuma dr gittim kan değerim 582 çıktı
bugün kan verdim değer 3000 de çıktı
arkadaşım belki ikiz dedi kafam allak bullak oldu.....
yoksa normal mii yaaaa

yaa cevappppp[/QUOTE]

Canım ben pek bilemiyorum çünkü serrada o kadar emindimki kan testi yaptırmadan doktora gittim hemen :) diğerlerinde bir kez yaptırdım ama katlanarak artmiyomu zaten ? Bence abartı bı rakam değil 3000 heralde bir bebiktir..2 hafta sonra gidiceksin değilmi doktora? Sağlıklı olsun inşallah bebikte sende canim

cnm sağol cvp için...
ama ben dayanamadım ve dr gittim........
hersey yolunda allaha şükür 4 haftalık mış geç döllenme olmuş dedi.......

merhaba arkadaşlar artık buralara uğrayamaz oldum kızçem uyumuyor kırkından sonra iyice azıttı hep kucağımda. abimiz evde çok sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor tabi bende... havalar iyice ısınsa da kuzularımı şöyle parka götürsem

Canım utku okula gitse ne güzel olur.. Serra ve ayse beril okula gidiyor hem onlar için hem benim için çok iyi oluyor

Canım utku okula gitse ne güzel olur.. Serra ve ayse beril okula gidiyor hem onlar için hem benim için çok iyi oluyor

müjdecim bizim yakınlarda gönderebileceğim bir yer bulamadım. çoğu çok kalabalık birine bir gün götürdüm baktım curcuna tekrar yollamadım. bir yer daha var ama yaş sınırı varmış. bi bakmadığım özel bi okulun kreşi kaldı zaman bulabilirsem bir de orayı araştırmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
RUMUZ:2012 AĞUSTOS ANNE ADAYI :119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

doğum yapan canım arkadaşlarım göğüs ucu için ne kullanıyorsunuz?lansinoh kullanmıştım daha önce tavsiye edeceğiniz başka krem var mı?

doğum yapan canım arkadaşlarım göğüs ucu için ne kullanıyorsunuz?lansinoh kullanmıştım daha önce tavsiye edeceğiniz başka krem var mı?

Canım ben doguma 3 ay kala, ayse 2 yasını doldurduğu için sütten kestim. O yüzden doğumdan sonra hiç sıkıntı yasamadım... Gerçi serra yi doğurduktan sonrada olmadı :) fakat lansinohun iceriginin pek iyi olmadıgını duymuştum doktor bir arkadasımdan.

canım yaa dört senedir durmaksızın bebek emziriyosun ya maşallah subanaallah sana Allah sütünü bol bol bol etsin de emreyi de iyice besle inşallah sonra oh be dersin.
evet sen daha önce semayada bahsetmiştin lansinohtan okumuştum o yüzden kararsızım zaten.ben sağacağım için bir de inşallah daha çok ayra olur gibime geliyor.
bu arada sema nerelerde?emelde geliyormuş aslında bi buluşma ayarlayabilirsek süper olur

merhaba kızlar,mesajlarınızı yeni okuyabildim,güzel dilekleriniz için teşekkür ederimm..
ayşe senin adına çok sevindim canım,sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın umarım
buluşma yine sahilde olsa arkadaşlar..
deryaa ama sana uzaktı değilmi,napsak acaba
ben o koca şehrin yabancısıyım,sadece buluşma zamanları çıkıyorum gezmeye,bide eşimle beraber ondada dikkat etmiyorum zaten,
hem başımda fır fırr dönüyoo
beylikdüzüne yakın bi yerler olsunn nolur nolurr nolurr :))

Deryaaaa emel Beylikdüzü diyor duydunmu :) anam anam dicem :) hani gitmesi bisey değil kendimi düşünemiyorum arabanın arkasında 3 cocuk o kadar yol.. Sen gidersin arkadasım artikk .. Yahu dunyanın bir ucu

Deryaaaa emel Beylikdüzü diyor duydunmu :) anam anam dicem :) hani gitmesi bisey değil kendimi düşünemiyorum arabanın arkasında 3 cocuk o kadar yol.. Sen gidersin arkadasım artikk .. Yahu dunyanın bir ucu

canım bana da çok uzak beylikdüzü ancak kızkardeşim getirirse gidebilirim ben hayatta bulamam oraları zaten emel ne zaman gelicen?müjdecim sen hiç çıkma anam üç çocukla ben sana gelişriz diye düşünüyordum amabu sefer de emele çok ters şu istanbulu bu yüzden sevmiyorum işte.

anamm siz bulamassanız ben nasıl bulucam..kızkardeşimin izinli olduğu güne denk gelirse onunla gelirim..pazartesi günü izinli oluyor genelde..
neyse siz anlaşın bakalım..

İlahi deryacim :) hiç çıkmamak lazım o zaman cocuklar büyüyene kadar :) Beylikdüzü uzak geldi bana sadece, yoksa hep alıyorum cocukları bide yardımcımı türlü çeşit aktivitelere gidiyoruz :)
Ama havalar guzellessin ben babamlara alırım sizi inşallah bahçe de eğlence yaparız cocuklara..

:)ay müjdeeee ben yardımcını filan unuttum bir anda:)eee aslında gelebilirsin o zaman ayy bakalım bende gidebilecek miyim çok istiyorum ama.daha bu kızlar gün kararlaştırmadılar ki!

eda,annem gürpınarda canım..geçenki buluşma büyükçekmece sahilinde olmuştu..

her yerlere gidiyosunn ama azıcık uzak diye gelmek istemiyosun hee..inanın başım çok dönüyo arkadaşlar 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum mecbur kalmadıkça..annemede benimle ilgilenecek diye gidiyorum..sizin için neresi uygunsa orayı seçin,zaten çoğunluk ne derse o olur..ben gelirim yada gelemem kısmet..
bu arada bebişin kalp atışlarını gördüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…