2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Huuuu kızlar birer bebikle giripte iki satır yazmiyosunuzzz sema da girmiyor gercii benim küçük adamım 3.ayını doldurdu bugunnnn kotardi kendini yaniii :))) 10 Haziran'da serramin musameresi var pek heyecanliyiZzz bu arada kocamla bu yaz bütün cocuklar bi yurtdışına cikicaz ne heyecan olucakk tam survivor :) bı an önce Haziran'ı bekliyoruzz
Güllll nerelerdesin yahu senn?? Yalandan bı twittera girdinn daha bı cümle yazmadinn arkadasimm bekliyorum seni oralarda :)
Seher de yokk ay hiçkimse yokkk
Neyse ben hepiniz öpüyoreeee

Geçmiş olsun Ayşee inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğin...

Müjde valla bravo sana,ben iki çocukla cesaret edemiyorum y.içine, inşallah güzel geçer...

Bebişim valla cesaret yaww,ama tecrübe yani
macera olur sonra da bir ay bakırköyde yatarsın bişeyciğin kalmaz
Türkün ateşle imtihanı diyorum sana
hadi bakalım hayırlısı,nereye planladınız???

slm kızlar
benim düşük tehlikem arttı iğneye başladık yatıom sürekli

Canım sana da geçmiş olsun niyeki öyle oldu acep
yorma kendini hiç,bebişin sağlıkla tutunsun inşallah

Bu arada size bomba bi haberim var
Cuma günü öğrendik tayinimiz Anakaraya çıkmış
çok süpriz oldu biz bu sene tayin beklemiyoduk
herşey allak bullak oldu ağustos sonu en geç 15 Eylülde
burayı boşaltıp ev taşımam lazım,Ankarada ev bakmamız,yerleştirmemiz,benim doğumum
tayinim,okulum,Ayçanın okulu hiç biri belli değil offf offfffffff

Tatlım sen korkuyomusun yoksa çok cocuktaann :) delirmem ben kolay kolay Allah'ın izniyle..sana bir tuyo vereyim hemenn , is organize etmekte, bu kadar. Arada aksilikler oluyo bazen ama hep derim Allah saglık versin gerisi mühim değil. Eğer cocukların saglıkları ve tüm yaşamlarını garantiye alabilseydik birsuru bebikim olurdu heralde :)
Kocamın bi sinema filmi var o yüzden bizde gidicez inşallah usa ye.. Senin eşinin tayin zamanı pek iyi olmamış ama vardır bir hayır bunda da , Allah kolay atlatmanızı sağlasın bu telasli donemi.. Ankarada güzeldir burası kadar olmasada, uni yi okudum orda.. Ne tarafta olucaksiniz acaba? Doğumunu nerde yapicaksin? Ay saglikla gelsin bebikte inşallah
Uykuya geçiş yapmaya çalışırken ne yazdigimida bilemedim :)
Bu arada twitterda neden senin twitlerini göremiyorum bennn

Selamlar Müjdecim ve herkese tabi
Yaz geldi ya herkes bulduğu fırsatta dışarı atıyor kendini galiba.
Hayırlı olsun Emre'nin yeni ayıele avuca geldikten sonra hakkaten daha kolay oluyor.Benimki de tombalak tosbağa oldu:)
Ben internete girdiğimde face e bakıyorum biraz, bi de eşimin twitter adresinden girip takip ediyorum birilerini:)
Ya Müjdecim maşallah sana,3 çocukla Amerika!Şapka çıkartıyorum sadece:)benim bir arkadaşım var iki oğlu var Eda'nınkiler gibi yaşları da.Onlarla yurtiçi mi dersin yurtdışı mı geziyor.Valla gayette memnun hayatından.Bence bu tamamen bizle alakalı.Eğer kadın rahatsa dünyanın öbür ucuna gitmekte de sorun yok çocuklarla fakat benim gibi stresli bi tipse hiiiç çekilmez sanırım.Bunu aşmayı istiyorum çünkü gezmeyi çok seviyorum.Ama çocuklarla da gezmeye cesaret edemiyorum:))Buna rağmen temmuzda kaçıcaz bi yerlere inş.Denemek lazım yani

Gülcüm Allah kolaylık versin.Ben de 6,5 aylıkken taşınmıştık.Ev arama,yerleştirme gerçekten zor.Muhakkak yardıma çağır birilerini...

sağolun arkadaslr iyi dilekleriniz için persembedr gidecem hayılısı artıkk.....
güllll ii olduuu ankara en azın gelip gidiom ben orayaaa belki senide görürümmmm cnm

gülllll kız ankaraya geliyomuşsun. gel kız buralar çok güzeldir. kısmet olursa görüşürüz inşallah

ayşecim geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz. bebişini sağlıkla alırsın kucağına

müjdecim helal sana diyorum başka birşey demiyorum inşallah gönlünce bi tatil geçirirsin

selam kızlar selam bütün eylül annelerine. bende eylül annesiyim benim kızımda 30 eylül 2008 de doğdu. bakıyorum hepinizin 2. çocuğu var yada olacak. ne güzel çok imreniyorum böyle olunca. ben çalışıyorum o yüzden yapamıyorum. kızıma zaten annem bakıyor ikincide olursa annem ikisine birden bakamaz. o yüzden biraz daha ertelemek zorundayım. bu arada kızımın adı defne:)

allah bağışlasın kızını canım

selam arkadaşım.bende çalışıyorum ve Allahın izni ile ikinci oğlumu dünyaya getiricem.ikinci çocuğu asla yapamam diyordum çalışıyorum çünkü oğlumu da kayınvalidem bakıyor.ama inan Rabbim yardım ediyor sen iste yeter ki.şimdi iyi ki yapmışım diyorum gene çalışıcam ilkini anaokuluna vericez ikinciyi de gene kayınvalidem bakıcak inşallah.zaten iş güç boş şeyler bu yüzden herşeyi ertelemiyor muyuz?bence geç kalma derim insanın kardeşi olması çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…