slm kızlar
benim düşük tehlikem arttı iğneye başladık yatıom sürekli
Bebişim valla cesaret yaww,ama tecrübe yaniHuuuu kızlar birer bebikle giripte iki satır yazmiyosunuzzz sema da girmiyor gercii benim küçük adamım 3.ayını doldurdu bugunnnn kotardi kendini yaniii :))) 10 Haziran'da serramin musameresi var pek heyecanliyiZzz bu arada kocamla bu yaz bütün cocuklar bi yurtdışına cikicaz ne heyecan olucakk tam survivor :) bı an önce Haziran'ı bekliyoruzz
Güllll nerelerdesin yahu senn?? Yalandan bı twittera girdinn daha bı cümle yazmadinn arkadasimm bekliyorum seni oralarda :)
Seher de yokk ay hiçkimse yokkk
Neyse ben hepiniz öpüyoreeee
slm kızlar
Bebişim valla cesaret yaww,ama tecrübe yani
macera olur sonra da bir ay bakırköyde yatarsın bişeyciğin kalmaz
Türkün ateşle imtihanı diyorum sana
hadi bakalım hayırlısı,nereye planladınız???
Canım sana da geçmiş olsun niyeki öyle oldu acep
yorma kendini hiç,bebişin sağlıkla tutunsun inşallah
Bu arada size bomba bi haberim var
Cuma günü öğrendik tayinimiz Anakaraya çıkmış
çok süpriz oldu biz bu sene tayin beklemiyoduk
herşey allak bullak oldu ağustos sonu en geç 15 Eylülde
burayı boşaltıp ev taşımam lazım,Ankarada ev bakmamız,yerleştirmemiz,benim doğumum
tayinim,okulum,Ayçanın okulu hiç biri belli değil offf offfffffff
Huuuu kızlar birer bebikle giripte iki satır yazmiyosunuzzz sema da girmiyor gercii benim küçük adamım 3.ayını doldurdu bugunnnn kotardi kendini yaniii :))) 10 Haziran'da serramin musameresi var pek heyecanliyiZzz bu arada kocamla bu yaz bütün cocuklar bi yurtdışına cikicaz ne heyecan olucakk tam survivor :) bı an önce Haziran'ı bekliyoruzz
Güllll nerelerdesin yahu senn?? Yalandan bı twittera girdinn daha bı cümle yazmadinn arkadasimm bekliyorum seni oralarda :)
Seher de yokk ay hiçkimse yokkk
Neyse ben hepiniz öpüyoreeee
slm kızlar
kızlar beyazıt ismi nasıl?biz hala isimde kararsızız da
selam kızlar selam bütün eylül annelerine. bende eylül annesiyim benim kızımda 30 eylül 2008 de doğdu. bakıyorum hepinizin 2. çocuğu var yada olacak. ne güzel çok imreniyorum böyle olunca. ben çalışıyorum o yüzden yapamıyorum. kızıma zaten annem bakıyor ikincide olursa annem ikisine birden bakamaz. o yüzden biraz daha ertelemek zorundayım. bu arada kızımın adı defne:)
selam kızlar selam bütün eylül annelerine. bende eylül annesiyim benim kızımda 30 eylül 2008 de doğdu. bakıyorum hepinizin 2. çocuğu var yada olacak. ne güzel çok imreniyorum böyle olunca. ben çalışıyorum o yüzden yapamıyorum. kızıma zaten annem bakıyor ikincide olursa annem ikisine birden bakamaz. o yüzden biraz daha ertelemek zorundayım. bu arada kızımın adı defne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?