2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nerelerdesiniz uzun zamandır buraya uğrayan olmamış arada uğrayın yaw burası bizim ilk gözağrımız tarih olmasın topicimiz

Selam Herkese...
herkes geziyor sanırım..
bizim yazımız, kışımız, baharımız aynı...
sürekli evdeyiz...
bu gün Zeynep hilalin doğumgünü...
çok umutluydum 3 yaşına kadar yürür diyordum... ama yürümedi... yürümeyecek galiba artık kabul etsem iyi olacak...
çok moralim bozuk çookkk...

Olmasın tatlım da yaz iste malum :)
Sen neler yapiyosun

canım napalım biz de fırsat buldukça gezmelere gidiyoruz ve nerdeyse her gün fırsat buluyoruz. köydeki yazlığın terasına kocaman bi havuz aldık utku paşayı sürekli oraya götürüyoruz bu sene de tatile gidemeyeceğiz orda avunsun kuzum.
sen naptın müjdecim bebişler napıyo

gülsümcüm hilalin doğum günü kutlu olsun. rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş bu da senin imtihanın sabret canım ve allahtan umudunu kesme dualarım seninle ve hilalle. şu mübarek üçaylar hürmetine bir gün buraya hilal yürüdü diye yazacaksın inşallah

Merhaba kızlar...
Çok boş kalmış burası..Herşey nasılda değişiyor değilmi..
4-5 yıl önce sayfalarca yazışma yapılırdı..
Yine kopmadık tabi,facebookta görüşmeye devam,ama sayılı kişi kaldı..
Ben hamileliğimin yarısını tamamladım sayılır..
Gülsümcüm,Seherin cümlelerine aynen katılıyorum,tabiki burdan yazmak kolay ama biliyorsun ki asıl sonsuz olan hayat bu değil canım
Umudunu ise hiçbir zaman yitirme,bir bakmışsın herşey değişmiş.
Bakıp geçmeyin arkadaşlar,bu kadarda boş bırakmayalım burayı

Son düzenleme:
emelciğim haklısın arkadaşımm.. neler neler konuşurduk... kimler geldii geçtiii...........
arkadaşlar bende hamişimm malumm.. kanamalar durdu çok şükür.......
allah izin ederse bir oğluşummm olacakk......
şimdilik bu kadar......
hepinizi çok çok öptümm...........

Kimler geldiiiii kimler gecti bu topikteeennn ben de arada bakıyorum
Valla hiç bisey buranın tadını veriyor ne face ne de yeni takıldığım anneler grubu falan
Ay cocuk uyanır ağlardi ocakta yemek yanardi ayrılmadım burdan

teşekkür ederim canım... inşallah bakalım inşallah...
bazen böyle umudumu kaybediyorum işte...
arada bi oluyo sonra gelip geçiyo...
çok sağol mesajın için...

ayşecim sağlıkla al yavrunu kucağına

gerçekten canım başka topicler buranın verdiği tadı vermiyor. hala bilgisayarı açınca ilk uğradığım yer burası

emelcim hayırlısıyla bir de bakacaksın doğuma gün sayıyor olacaksın sonra üç günlük beş günlük derken aylar yıllar akıp geçecek. valla betül mina dört buçuk aylık oldu zaman nasl geçti anlayamadım bile :26:

teşekkür ederim canım... inşallah bakalım inşallah...
bazen böyle umudumu kaybediyorum işte...
arada bi oluyo sonra gelip geçiyo...
çok sağol mesajın için...

canım işte insanoğlu... hepimiz öyle değil miyiz umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar hiç geçmeyecek gibi gelir. benim yedi yıl çocuğum olmamıştı bazen öyle zamanlar gelirdi ki umutlarımı yitirirdim nefes bile alamazdım

bende eski üyelerden 2008 eylül annesiyim,kızım büyüdü bebeklik dönemlerinde ne çok topiğe uğrardım,özlemişim bu topiğiyeni bebek gelirse yine aynı heyecana başlarız inşallah..

Kızlar naber??
Ben Adana'ya geldim 33 haftalığım
Yanıyorum offf Ayça nin keyfi iyi
Siz nasilsiniz? Boş foruma bi selam sallayim dedim :)))

Bu sene cocuklarımız anaokuluna başlayacak, anaokuluna verecek anneler varmı? Yoksa kreşemi göndereceksiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim........

Kızlar naber??
Ben Adana'ya geldim 33 haftalığım
Yanıyorum offf Ayça nin keyfi iyi
Siz nasilsiniz? Boş foruma bi selam sallayim dedim :)))

gül iyi tatiller canım. sıcaklar da fena bastırdı bizler bile yanıyoruz seni düşünemiyorum bile. allah sana ve bütün hamişlere kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…