canımbenim saol aslıcım..uygun kampanyalar var valla alınmış alınmıştır aslıcım..para zaten harcanıp gidiyo..ben elimde biraz para oldumu encok ya altın yada herhangı işe yarar bişi alıpta degerlendıremegıme yanıyorum..bişekilde borçta ödenıyo zaten..bence cok iyi olur araba alman..üstüme vazife ve haddim deil belki ama mal paylaşımı imzalamadıysanız kendı üstüne almazsan iyi olur annenin üstüne alabilirsin misal eger kredi borcu felan yoksa aklında olsun..miras yolu hariç evlendıkten sonra edınılen mallar paylaşılıyo yaa yenı yasaya göre..bende evlendıkten sonra arabamı sattım..eşimde sattı paraları birleştırıp evlendık..bi kıytırık araba aldık lpg taktırdık bide:)şükür patlamadık bugune kadar:)ama bu alınan arabayı eşim ustüme yaptı zaten benım arabam daha cok para etti satarken..herneysede yarın oburgun boşanmaya kalksak mısal hak ıdda edebılır..oyle bı pozısyona gelene kadar ben devrederım arabayı kardeş veya annemın ustune..hatta benım uste alacağım var..bi evleri satılsa rizedeki...arabayı yenıletıcem bakalım becerebılırsem....
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile ah şke başka şeylerde becerim olsa şu dil meselesinin trenini kaçırdım sanırsam artı kafam basmaz benim olsaydı dediğin gibi çeviri tercümanlık vss yapardık bi işle ama nasip işte zamanında düşünmek lazım bu işleri
herkese selam... geçmişe bakamadım sema ne iş bu çeviri işi...sen mi yapıyosun... rusca da biliyomusun...bilmiyorumkismile
şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim.....nerdesin suna boylum..gözlerinde sevdam kaldı:)dıyerekten bendenız yavrumu uyuttum bı yemek yapıp etrafı halldeyimm...
Hicrancım hiç öyle deme.Biz eşimle dil öğrenirken Avrupa'dan 50-60 yaşında insanlar geliyordu hatta buraya gelip etrafımdaki arkadaşlarıma anlatıyordum.Biz de 40 olunca herşey bitmiş modunda oluyor insanlar.Yabancılarda valla hiç pes etmek yok.Bizim sınıfın en iyilerinden biri 55 yaşında Malezyalı bi kadındı ama ne heves ve hırs vardı kadında anlatamam.Sen ki, daha 35 yaşındasın ve dil konusunda da becerin varmış inan söylüyorum azmetsen 1 sene de gün de sadece 1 saat çalışarak çok iyi bi yere gelebilirsin yeter ki çalış.
Şöyle stresten kurtulduğunda bence denemekte fayda var Hicran.Yani ne güzel 3.bi çocukta istiyorsun ki Tuba zaten büyük.Bi dilin olur sonra hem güzelce çocuklarına bakarsın fırsat buldukça da makale falan çevirirsin.Bence hiç ama hiiiç geç değil senin için.Yeter ki iste.
valla hicrancım engüzeli ve yapabildikçe kenara atmalı özellıkle bız kadınlar..ben henuz yapamadım malum borcumuz hıc bıtmedı ..ama ben bitmez derken hafıflemeye başladı hıssedıyorum..bıkac aya kalmaz hesabıma ufakufak koyucam..ailene yaptıkların karşılıksız kalmaz..enazından anama kardeşime yaptım dersin..bugun boyle yarın ne olur hiç belli deil..boşanma konusunu araştırıken ne yazılanlara şahit oldum..onca sene paylaşım colukcocuk mılletın umru deıl düşmüşler mal derdine..benım kımsenın malında gözüm yok ama malum guya benım aılemın durumu daha iyice diye bıde babam senelerdır görduklerını anlatır,kadınların saflıgının erkeklerce nasıl kullanıldıgına daır örneklerle sakın el adamına yem olmayın gıbısınden tembıhlerdi..yem olucagımız kadar oldukta onemlı olan bundan sonrası kendıadıma..şimdi babadan gelen üçkuruşu yıyos ona sesım cıkmıyo cunkı bu bu ev dönmesse elektrıkgım suyum odenmesse ben nasıl ısmete bakıcam onun hatrına katlanıyorum..ama yarın oburgun olurda mıras yoluyla bı ev sahıbı felan olursam neye sahıp olursam olayım onları iyi korumak zorundayım enazından cocugumun gelecegı için..vaktı zamanında benımde evım arabam vardı ama anamla babam boşanmaya kalktı..anamla kardeşime ben bakmaya gayret ettım..ev yok paraya gitti..kardeşim ozel unıde okuyodu ve babam tedbır nafakasını dahı odemıyodu..evın parasıyla geçindik..üstünü annemın hesabına koymuştum saolsun kredı kartları borçlarından onlarda oyle gıttı..yanii..kalanıylada evledngıımde sattıgım opelımı almıştım..allah bıdaha oyle hayat kavgasına benı ve kımseyı düşürmesin..kadın başına paranızda olsa sahıpsızlık coooook zor..hatırlamak bıle ıstemıyorum....allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın cümlemizi..
Geçmişe şöyle bi göz attım burda değil kendisi ama Betüle şimdiden allah kavuştursun
Ozan Egemize ve minyatür Behlül Yılmaz'a maşallah..
Sema sana da maşallah,ellerine sağlık,harika eserler.İçimizde ne cevherler varmış meğersem.alkisalkisalkis
Ben bu aralar projemle kafayı yedim arkadaşlar...Harıl harıl çalışıyorum,okulda yetmezmiş gibi öğrencilerle okuldan sonra da buluşuyorum resimler,videolar çekip siteye ekliyorum,benim dangalak guclubacismilemüdüre inat şu projede başarılı olmak istiyorum.Mesleki açıdan doyuma ulaşacağım.Bana şans dileyin.
Kızlar ben çalıştığım halde kenara 3-5 koymaya çalşıyorum.Eşim sıkışınca bi kaç defa elim durmadı verdim,haberi oldu yani birikim yaptığımdan şimdi sıkıştıkça sende vardır diyor,benim gibi yapmayın,koyun çekmeceye ve unutun o parayı...lmaz:
semacım amin arkadaşım saol..işallah..herşeyin hayrılısı deriz ya..nekadar dogru...ne sofralar bildim kuş sütü eksik idi....ama yaramadı yediklerim birde rahatsızlık verdi..ne sofralar bildim kuru soğan,fasulye..yanağıma kan oldu yediklerim yaradıda..ne evler gördüm..eşyaları pürüpak..oturmaya kıyamıyacağın salonlarda mutsuzluktan buz kestim..ne salonlar vardıki bi soba bi sofa..neşhesi ve bereketiyle gitmek istemedim..allah hayırla yiiyecek para ve mal nasip etsin zira öbür tarafa götürülmüyo meretler nice firavun denemişte becerememiş:)ama allah adama akılda vermiş işallah artık birazını kullanırım:)
gül teyzem gelmiş gitmiş..teşekkürler teyzoşum..sen ayçoşu göndermedin henuz sanırım..o kürküyle yollamıyosun zaten o kürk benimm:)..sen beceririsin evelallah eğer herhangibir büyük şansızlık olmassa..eşlere selan verilince borçlu çıkılıyo malesef gayet iyi anladım bende zaten:)hadi şu projeyi bi bitirde bakalım hayırlısıyla neler oldugunada anlat bizee..
hicrancım fazla akıl iyi bişiy deil:)
betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?