2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bide hacizli arabalar var..ihaleye felan giriliyo..neler var neler..ama adamları takıp edıyo işte bu işler mayfalaşmış sen ben gbı sade vatandaş gidipte izaleişuudan veya bu hazıclı arabalardan alamıyo..halbukı okadar kelepirki...aklımdayken alakasız ama emınonunde gumruk malları satan bıyer varmış..gumrukten geçirilememiş ve zamanı geçmiş parfumden eveşyasına biçoksey..bi gidip bakmak lazım:)

vala allah o gnleri göstermesin tabiki kendini düşünmek lazım benim ilk evliliğimde ev o şerefsizin üzerineydi mahkeme başlayınca heme satış gösterip 3-5 kişinin üstünden geçirdiler alamayayım diye tabi alamadımda keza uğraşmadımda fazla ama allaha havale ettim napiim.yinede kendini düşünmek laızm her bi moku eve yatırmamak lazım kimsenin bilmediği bi hesap açıp orda birikil yapmak lazım vesselam yapılabilirse tabii ama ben yaptımda noldu sonra kardeşlerime abime vss verdim zor zamanlarda gerçi lazım olsa verirler orası kesin en azından eşimin haberi yok o paralardan fazla bişii değil ama en azından b, garanti gerçi ben çalışırken eşim paramın hesabını sormaz naptın demezdi yer içer harcardım az bişii attım kenara ama hep şartlar aynı olmuyor şte birden yiyip içince sıkıştığın ana ortada kalıveriyon benim gibi =((

Hicrancım hiç öyle deme.Biz eşimle dil öğrenirken Avrupa'dan 50-60 yaşında insanlar geliyordu hatta buraya gelip etrafımdaki arkadaşlarıma anlatıyordum.Biz de 40 olunca herşey bitmiş modunda oluyor insanlar.Yabancılarda valla hiç pes etmek yok.Bizim sınıfın en iyilerinden biri 55 yaşında Malezyalı bi kadındı ama ne heves ve hırs vardı kadında anlatamam.Sen ki, daha 35 yaşındasın ve dil konusunda da becerin varmış inan söylüyorum azmetsen 1 sene de gün de sadece 1 saat çalışarak çok iyi bi yere gelebilirsin yeter ki çalış.
Şöyle stresten kurtulduğunda bence denemekte fayda var Hicran.Yani ne güzel 3.bi çocukta istiyorsun ki Tuba zaten büyük.Bi dilin olur sonra hem güzelce çocuklarına bakarsın fırsat buldukça da makale falan çevirirsin.Bence hiç ama hiiiç geç değil senin için.Yeter ki iste.

herkese selam... geçmişe bakamadım sema ne iş bu çeviri işi...sen mi yapıyosun... rusca da biliyomusun...bilmiyorumkismile

valla hicrancım engüzeli ve yapabildikçe kenara atmalı özellıkle bız kadınlar..ben henuz yapamadım malum borcumuz hıc bıtmedı ..ama ben bitmez derken hafıflemeye başladı hıssedıyorum..bıkac aya kalmaz hesabıma ufakufak koyucam..ailene yaptıkların karşılıksız kalmaz..enazından anama kardeşime yaptım dersin..bugun boyle yarın ne olur hiç belli deil..boşanma konusunu araştırıken ne yazılanlara şahit oldum..onca sene paylaşım colukcocuk mılletın umru deıl düşmüşler mal derdine..benım kımsenın malında gözüm yok ama malum guya benım aılemın durumu daha iyice diye bıde babam senelerdır görduklerını anlatır,kadınların saflıgının erkeklerce nasıl kullanıldıgına daır örneklerle sakın el adamına yem olmayın gıbısınden tembıhlerdi..yem olucagımız kadar oldukta onemlı olan bundan sonrası kendıadıma..şimdi babadan gelen üçkuruşu yıyos ona sesım cıkmıyo cunkı bu bu ev dönmesse elektrıkgım suyum odenmesse ben nasıl ısmete bakıcam onun hatrına katlanıyorum..ama yarın oburgun olurda mıras yoluyla bı ev sahıbı felan olursam neye sahıp olursam olayım onları iyi korumak zorundayım enazından cocugumun gelecegı için..vaktı zamanında benımde evım arabam vardı ama anamla babam boşanmaya kalktı..anamla kardeşime ben bakmaya gayret ettım..ev yok paraya gitti..kardeşim ozel unıde okuyodu ve babam tedbır nafakasını dahı odemıyodu..evın parasıyla geçindik..üstünü annemın hesabına koymuştum saolsun kredı kartları borçlarından onlarda oyle gıttı..yanii..kalanıylada evledngıımde sattıgım opelımı almıştım..allah bıdaha oyle hayat kavgasına benı ve kımseyı düşürmesin..kadın başına paranızda olsa sahıpsızlık coooook zor..hatırlamak bıle ıstemıyorum....allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın cümlemizi..

şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim.....nerdesin suna boylum..gözlerinde sevdam kaldı:)dıyerekten bendenız yavrumu uyuttum bı yemek yapıp etrafı halldeyimm...

herkese selam... geçmişe bakamadım sema ne iş bu çeviri işi...sen mi yapıyosun... rusca da biliyomusun...bilmiyorumkismile

Canım evde neler yapabilirizi konuşuyodukça çevirinin hem iyi bi uğraş hem de kazanç getirdiğinden bahsettik.
Ben yapıyorum fırsat buldukça.Rusça bilmiyorum Rusça yla alakalı bişeyler mi düşünüyosun?

şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim.....nerdesin suna boylum..gözlerinde sevdam kaldı:)dıyerekten bendenız yavrumu uyuttum bı yemek yapıp etrafı halldeyimm...

Umutcum inş tüm bu fedakarlıklarından sonra istediğin şeyleri yaşamaya başlarsın.

umutcum iş olayını ciddileştirdık bız bir adım attık allahım utandırmasın devamı gelır ınsallah...

bende biriktirmeyı düşünuyorum en azından evın tapusunu almadık onu kendı üstüme geçireceğim eşime hep sölüyorum sana bişey olsa ailen basar tekmeyı yada bıner tepeme cumbur cemaaat yasarız barı evı bana yap dıyorum...
bakalım mayısda görcez...

Geçmişe şöyle bi göz attım burda değil kendisi ama Betüle şimdiden allah kavuştursun
Ozan Egemize ve minyatür Behlül Yılmaz'a maşallah..

Sema sana da maşallah,ellerine sağlık,harika eserler.ıçimizde ne cevherler varmış meğersem.alkisalkisalkis

Ben bu aralar projemle kafayı yedim arkadaşlar...Harıl harıl çalışıyorum,okulda yetmezmiş gibi öğrencilerle okuldan sonra da buluşuyorum resimler,videolar çekip siteye ekliyorum,benim dangalak guclubacismilemüdüre inat şu projede başarılı olmak istiyorum.Mesleki açıdan doyuma ulaşacağım.Bana şans dileyin.

Kızlar ben çalıştığım halde kenara 3-5 koymaya çalşıyorum.Eşim sıkışınca bi kaç defa elim durmadı verdim,haberi oldu yani birikim yaptığımdan şimdi sıkıştıkça sende vardır diyor,benim gibi yapmayın,koyun çekmeceye ve unutun o parayı...lmaz:

haklısın aslında insanın içinde olacak ben kendimi yorgun hissettiğimden sanırım öle düşündüm ama bende bişiiler düşünüyomda nasıl ne şekilde yapm onu bilmiyorum

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım aminn valla paran yoksa hiç bişey olmuyor zaten bide sende yoksa kimsede olmuyor bide böle bişii var boshayallersmile

aynn hem lazım oldu diyelim anamdan babamdan deyin öle yparsanız eşiniz hep size güvenir bencede

kürk_mantolu_madonna ya sen kimdin arada seni görüyorum bi yerlerde de anımsayamadım arkadaşım tanışıyomuyduk

semacım amin arkadaşım saol..işallah..herşeyin hayrılısı deriz ya..nekadar dogru...ne sofralar bildim kuş sütü eksik idi....ama yaramadı yediklerim birde rahatsızlık verdi..ne sofralar bildim kuru soğan,fasulye..yanağıma kan oldu yediklerim yaradıda..ne evler gördüm..eşyaları pürüpak..oturmaya kıyamıyacağın salonlarda mutsuzluktan buz kestim..ne salonlar vardıki bi soba bi sofa..neşhesi ve bereketiyle gitmek istemedim..allah hayırla yiiyecek para ve mal nasip etsin zira öbür tarafa götürülmüyo meretler nice firavun denemişte becerememiş:)ama allah adama akılda vermiş işallah artık birazını kullanırım:)

gül teyzem gelmiş gitmiş..teşekkürler teyzoşum..sen ayçoşu göndermedin henuz sanırım..o kürküyle yollamıyosun zaten o kürk benimm:)..sen beceririsin evelallah eğer herhangibir büyük şansızlık olmassa..eşlere selan verilince borçlu çıkılıyo malesef gayet iyi anladım bende zaten:)hadi şu projeyi bi bitirde bakalım hayırlısıyla neler oldugunada anlat bizee..

hicrancım fazla akıl iyi bişiy deil:)

betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz

hadi hayırlısı allah bidaha ayrılık vermesin kimseye sizdede heyecan dorukta desene

betül muradına erdi ben daha çok aslanı merak ediyom =) netti acep

canım sıkılıyor yahu tubada arkadaşları ilr brylikdüzündeki gösteri yerine gitti istanbul şenlikleri var ya tv de gösteriy haberlerde

Gülcüm projenden istediğin sonucu alırsın inş.
Umutcum ne güzel ifade etmişsin.ınş senin yazılarından istifade ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…