burda da kar yağıyor ama öyle bembeyaz felan olmadı çocukluğumda hatırlıyorum ne kadar çok kar yağardı nerdeyse boyumuz kadar ne güseldi o günler...şimdi öyle kar görmeye hasret kaldık valla...
betüşüm gözünaydın gönlün ferah olsun..rabbim birdaha ayırmasın..alttaki yazın beni ağlattı canımbenim...darısı tüm bekleyenlerin başına..
semacım:)evet cok kakakötü şeyler bunlar bencede:)
canancım..çok emosyonel gördüm seni:)tuhaf bi dinginlik gelmiş üstüne:)emoş da geliyo allah nasip ederse hepberaber toplaşalım..sana gelemedim bitürlü..hazır hicoşada edayada yakınsın..o taraflardamı bi plan yapsak:.ama ev buluşması olsa iyi olur..
hicrancım malesef dediğin gibi insanın içi sızlıyo..acıyo...yapıcakta bişi yok işte elden geldiğince kıymetlerini bilebilsek ne mutlu..ben aslında encok annem mutlu olsun dıye evlendım:)gerçekten...sayesınde ben daha mutlu oldum evlat sahıbı olarak..ama ananeside oyle düşkünki torununa..adını söyledikçe bir mecliste burnunun direği sızlıyo ve gözleri yaşlanıyo:)cok enteresan işler bunlar...dedeside cok düşkün..hele dedesinin adını soyadını verdıgıme artık cok mutlu oluyorum baştan tereddütlerim vardı..eh bende modern isimler koyarım sanıyodum ama şimdi ismet dedikçe cok hoşuma gidiyo..babacığıma verebiliceğim en güzel hedıyelerden biri olmuş oldu..ama kızım olursa anacıgımın adını vermem sanırım cunkı cok matrak yahuu refah hayriye:)hayriye işi bozuyo:)hayriye gel kızımm:)ayy yaaaa:)benimde doğurasım var bi kızçe:)gece uyumadan önce hep isim düşünüyorum :))idil umay ayşe...hele umay........bi kızım olsa..umay kız...bebekleri koruyan tanrıçaymış....umay...neyse benım kafa gitti yine...
bacaklarım agrıyo romatızma gibi..ama adetten sanırım..yav bende 20 gunde bi olmaktan sıkıldım bu olayı..ama benım yapıcak bişiyim yok düzenı deiştirmek hormonlarımı bozmam demek..bide korkyuorum aslında hiç dr ada sormadım..şimdi ben yırmıgunde bi yumurtlayınca yumurtalarım daha erken bitmesin sakın:))
canan bana üflüyor bende sana doğ üflüyom yakında gelir KARR:roflol::roflol:
betüşüm ve serapçım gözünüz aydın ..Allah bi daha ayırmasın...canancım anlatıysun ya sanki tunahanla beni anlatıyosun bende bayılıyorum emmesine otuyo kucağıma açıyo bacaklarını emiyo sonra diğerini de açtırıyor bi onu bi ötekini emiyor oyun yapıyor bende kıyamıyom bıraktırmaya...gece de rahat oluyor benim için gündüz zaten emziremiyom...umutçum ne güsel bak keyfine dinlen fırsatın varken...
Hicrancım iyi üflemişsin buraya da geldi kar
aytencim o ebnim başarım değil ki tunahanın başarısı valla bazen ben bile hayret ediyorum gündüzleri emzrmediğim halde nasıl vazgeçmedi diyrum:):):)):maşallahhh
selam kızlarrr betüşcüm kavuşmuşsunuz çok mutlu oldum merak ediyordum seni
benim canımda geldi allaha şükür
ipek babasını yadırgadı biraz sonradan alıştı ama
bizimki pek zayıflamamamış
sıkıntılı günleri geride bıraktık sanki üstümüzden büyük bir yük kalktı
dün bir sürü hazırlık yaptık yemekler filan
herkez bizde toplandık eşimi evde ipoşla birlikte karşıladık
5 ay sonra onu evinde tekrar görebilmek çok güzeldi
allah ayırmasın birdaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?