aslı sema hıcran saolun canlar
hicran örerim seker ne demek...
arkadaşlar ben bu kazagı ilk kez ördum tamamen netten okuyarak yaptım yakasını fatmaya bide gülsüme sormuştum saolsun ikiside çok yardımcı oldular kazak hedıyeydı arkadaşım çok beğendı hemen giydırdı bende çok mutlu oldum yarın yenı bişey örmeye başlayacagım ip alayım bakalım buda bir nevi erapi işte başkada yeteneğim yok malesef dikiş falan bılmem örguyudueuydur kaydır yapıyom iştte...
hicrancım kızlıgımdan beri ilk adetimden beri 21günde bir..ultrasonlar fikslenmiş baya hesap yaptık drumla hamilelikte kaçıncı haftadayız diye..ultrasonda gelişim önde gözüküyodu bu sebepten..
düriye felan dediğin gibi isim koymak ana babada olsa zor bu durumda..yılmaz kayınpederimin adı..benimde kızlık soyadım..bubamın adı ismet..yani babamın adı soyadı ismet yılmaz..eh evlenince soyadım oldu çoruh..artvinden göçmüş aile..oldu ismet yılmaz çoruh..biz ismeti kullanıyoruz..inşallah benim babam gibi çalışkanve ekmeğine sadık ve eliaçık olur..dier dededen pek bişi almasına gerek yok..ismet gibi azametli ve çalışkan olsun yeter..babacığım sabah 6da kalkar ve işine gider hala...11kurşun yarası var bedeninde..buna rağmen sapasağlam ve dimdik durur..11 kurşun..millet bi kurşunla ölüyo..öldürmeyen rabbime hamdüsenalar olsunki..küçükkende babamın arabası her arabayı geçerdi benim için..babam herkezi dövebilirdi..gücü yeterdi..onun cengaver duruşuna,bir okadar korkusuz oluşuna,okadar yokluğu bilipte varlığa varışına ben hayrandım hep...babam..hiç elinde torbasız evine girmeyen....kendi aç olsada anama köfte yediren...maphusta bile fotografının ardına sevdiğine anama yazmış-ben sizi aç açıkta komam her şekilde bakarım hayriyem-diyen...delikanlının delisi..babam..anama bi aşık olmuş..trenlerin altına yatmış..babam....aşkı bilen..açlığı bilen..baba babam...onun gibi adamın attığı tırnağı bulabildiysem ne mutlu bana..............ben aşkımı pek yaşıyamadım babamla..bi kızım olursa o doya doya yaşasın isterim.......
evine ekmek getirmemeyi kendine zul adleden..şerefili babalara...hatası çok olsada..evlatlarını hiç açta açıkta komadı...elinden bu geldi cahil başıyla..didindi..çabaladı...bu babalar yavrusunun yediğiyle doydu..içtiğiyle........bu zamanda kolaymı böyle baba olmak..kolaymı..............
betüşüm gözünaydın gönlün ferah canancım..çok emosyonel gördüm seni:)tuhaf bi dinginlik gelmiş üstüne:)emoş da geliyo allah nasip ederse hepberaber toplaşalım..sana gelemedim bitürlü..hazır hicoşada edayada yakınsın..o taraflardamı bi plan yapsak:.ama ev buluşması olsa iyi olur..
umutcum emele de sölemiştim.istanbula a gelince bana beklerim diye...gelebilirseniz çok sevinirim.yani ben de toplaşabiliriz.kızkardeşim candan da gelecek o ara.belki onu da görürsünüz.gelebilenler parmak kaldırsın bakayım.gelenlere karnede 100 verecem.laelaelaelaelae..
dün akşam kıvanç falan dışarı çıktı.karların içine soktum oni..biraz tedirgin oldu tabii.çocuk uykudan kalktı akşam üstü.heryer bembeyez.şaşırdı tabii..resimler çektim ilk kar fotoları..koyabilirsem koyarım birara.
GÖZÜN AYDIN CANIMMM.....selam kızlarrr betüşcüm kavuşmuşsunuz çok mutlu oldum merak ediyordum seni
benim canımda geldi allaha şükür
ipek babasını yadırgadı biraz sonradan alıştı ama
bizimki pek zayıflamamamış
sıkıntılı günleri geride bıraktık sanki üstümüzden büyük bir yük kalktı
dün bir sürü hazırlık yaptık yemekler filan
herkez bizde toplandık eşimi evde ipoşla birlikte karşıladık
5 ay sonra onu evinde tekrar görebilmek çok güzeldi
allah ayırmasın birdaha...
arkadaşlar bularda benım ördüklerım....
[http://img269.imageshack.us/img269/7489/grnt1757.jpg
resimler bir harika keltoşum sevmiş kar-ı amaaa:teytey:yakışıklı kıvançççopuyorumnanaktan
ceylın hanım gece nobetcısıydı heralde:1rolleyes:merhaba kızlar günaydınla tünaydın arasında biyerdeyim =)))
gece geç yattım gene uykum kaçtı uyuyamadım oturdum sonrada tv izledim =(((((((((( tabii ancak kalkabildim =(((
ceylin hanım bile kalkmadı sabah 11 e kadar tabi gece 2:00 da yatarsa
ceylın hanım gece nobetcısıydı heralde:1rolleyes:
betüşüm gözünaydın gönlün ferah canancım..çok emosyonel gördüm seni:)tuhaf bi dinginlik gelmiş üstüne:)emoş da geliyo allah nasip ederse hepberaber toplaşalım..sana gelemedim bitürlü..hazır hicoşada edayada yakınsın..o taraflardamı bi plan yapsak:.ama ev buluşması olsa iyi olur..
umutcum emele de sölemiştim.istanbula a gelince bana beklerim diye...gelebilirseniz çok sevinirim.yani ben de toplaşabiliriz.kızkardeşim candan da gelecek o ara.belki onu da görürsünüz.gelebilenler parmak kaldırsın bakayım.gelenlere karnede 100 verecem.laelaelaelaelae..
dün akşam kıvanç falan dışarı çıktı.karların içine soktum oni..biraz tedirgin oldu tabii.çocuk uykudan kalktı akşam üstü.heryer bembeyez.şaşırdı tabii..resimler çektim ilk kar fotoları..koyabilirsem koyarım birara.
ALLAH nasip kısmet ederde bir manimiz olmazsa BENDE GELıRıM ıNŞALLAH
kızlar gunaydın
resımler nerede merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?