2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ÖRGÜ TERAPİ GERÇEKTEN BEN DE HP SIKILINCA ÖRGÜ ALIRIM ELİME AMA BEN PEK BECERİKLİ DEĞİLİM SENİN GİBİboshayallersmile İDARE EDİYOM İŞTE BENDE NETTEN BİRKAÇ ÖRNEK BULDUM BAKICAM İLK FIRSATTA APMAYA ÇALIŞICAM BENDE CEYLİNE YAPMAK İSTİYORUM

hicrancım kızlıgımdan beri ilk adetimden beri 21günde bir..ultrasonlar fikslenmiş baya hesap yaptık drumla hamilelikte kaçıncı haftadayız diye..ultrasonda gelişim önde gözüküyodu bu sebepten..
düriye felan dediğin gibi isim koymak ana babada olsa zor bu durumda..yılmaz kayınpederimin adı..benimde kızlık soyadım..bubamın adı ismet..yani babamın adı soyadı ismet yılmaz..eh evlenince soyadım oldu çoruh..artvinden göçmüş aile..oldu ismet yılmaz çoruh..biz ismeti kullanıyoruz..inşallah benim babam gibi çalışkanve ekmeğine sadık ve eliaçık olur..dier dededen pek bişi almasına gerek yok..ismet gibi azametli ve çalışkan olsun yeter..babacığım sabah 6da kalkar ve işine gider hala...11kurşun yarası var bedeninde..buna rağmen sapasağlam ve dimdik durur..11 kurşun..millet bi kurşunla ölüyo..öldürmeyen rabbime hamdüsenalar olsunki..küçükkende babamın arabası her arabayı geçerdi benim için..babam herkezi dövebilirdi..gücü yeterdi..onun cengaver duruşuna,bir okadar korkusuz oluşuna,okadar yokluğu bilipte varlığa varışına ben hayrandım hep...babam..hiç elinde torbasız evine girmeyen....kendi aç olsada anama köfte yediren...maphusta bile fotografının ardına sevdiğine anama yazmış-ben sizi aç açıkta komam her şekilde bakarım hayriyem-diyen...delikanlının delisi..babam..anama bi aşık olmuş..trenlerin altına yatmış..babam....aşkı bilen..açlığı bilen..baba babam...onun gibi adamın attığı tırnağı bulabildiysem ne mutlu bana..............ben aşkımı pek yaşıyamadım babamla..bi kızım olursa o doya doya yaşasın isterim.......

Son düzenleme:
evine ekmek getirmemeyi kendine zul adleden..şerefili babalara...hatası çok olsada..evlatlarını hiç açta açıkta komadı...elinden bu geldi cahil başıyla..didindi..çabaladı...bu babalar yavrusunun yediğiyle doydu..içtiğiyle........bu zamanda kolaymı böyle baba olmak..kolaymı..............

canım benim babana olan sevgine herkesin babasını rabbim kendine bağışlasın sağlık sıhht versin babanda az değilmiş hani

ısmet adı gibi yaşar inşallah sağlıkla sıhhatle .sende eminim çok güzel günler yaşayacaksın mutlaka her sıkıntının arkasından mutlak bir ferahlık vardır sende eşinle çok güzel aşk dolu günler yaşarsın umarım.hayat insana herşeyi unutturuyor bakma eşlerimiz kendince birtakım şeyleri düşünüyorlar ellerinde oldukça tabii ..

Bende çok kızarım eşime ama düşününce elinde varken mutlaka en iyisini en güzelini alıp sevindirmek ister mesela ama bu son 2 yıldır yaşadığımız çıkmazlardan adamda bi tuhaf oldu değişti sanki ama eminimki herşey yoluna girince eski aşkım kocişim geri dönecek ben onu günahıyla sevabıyla sevdim hatalar bir zamanlar pek gözümüze görünmezdi belkide aşktanmı heyecandanmı belli değil ama ilk günki aşkı yaşayan varmıdırki zaten evliliği boyunca...

eee ilk aşk yerini bağlılık aşkına sevgiye hayat alışkanlığına dönüştürünce birde hayat mücadelesi herşeyi farklı görür olduk belkide... kimbilir bizde ne gibi değişiklikler olmuştur mesla ben eskidende asabiydim inatçıydım ama daha fazla alttan alırdım sanki belkide daha anlayışlıydım kendime daha çok bakardım vss herşeyi çift taraflı düşünmek lazım kısacası hayat akıp giderken bi yerimizde durmuyoruz .kimseler durmuyor eminim senin hayatındada çoook güzellikler olacak ve şimdi seninde benim gib kafana taktığın şeyler bir gün gülerek anımsanacak anılardan ibaret olacak.inanmasanda ümit et ümitte bir duadır :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

allah herkese böyle baba nasip etsin evladı için gerçekten canını verebilecek baba benimde babam gerçekten öle bir baba ki babaların babası e herkesin babası kendine en iyi babadır tabii orası ayrı .babanın ananın kıymet de baba ocağından ayrılınca anlaşılır orasıda büyük bir acı allah başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:
herkesede hayırl evlat nasip etsin

ceylin gene bugece ağladı geç yattı daha 15 dk oldu uyuyalı bende bekliyom şimdi uyursam süt veremicem zaten 50-60 cc ancak içirebiliyom o kadarı olun gitsin midesine geceleri diyomda içim rahatlasın varsın olsun benim uyku iyice p..ç olsun yeterki yavrularım sağ olsun
tabi eşim kudurdu bizimki baba baba diye ağlayıp onu isteyince oda yanına yatmak zorunda kaldı =))))))))))))))))))

bu arada ilk defa kıvanç dün gece hiç kalkmadı ohaoldumsmile11.15 gibi uyudu.ama sabah 6.30 da uyandı.şimdi ayaktayız ama birazdan uyur.ben de bir şekerleme yaparım herhalde.ne güzel oluyormuş.erken kalktı ama ben uykumu almış oldum.bölük pörçükçok kötü oluyor.kafam kazan gibi mal gibi oluyor.akannehir

günaydınlarrr....

aytencim ben artık altıda çıkıyorum canım çookk uzun zamandır böylee:):) GÖZÜN AYDIN CANIMMM.....
arkadaşlar bularda benım ördüklerım....

valla mevlüde helal olsun ya benim elimden de hiç böyle şeyler gelmez atkı bile öremem bee:kedi:

[http://img269.imageshack.us/img269/7489/grnt1757.jpg
resimler bir harika keltoşum sevmiş kar-ı amaaa:teytey:yakışıklı kıvançççopuyorumnanaktan

Günaydın güzel annelerimm.
Canan resimleriniz çok güzel çıkmış. maşallah Kıvanç kocaman olmuş.
Umutcumm canım ne güzel yazmışsın. Allah'ım anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin saglıklı uzun ömürler versin.

merhaba kızlarr
nasılsınız bakalımm...
canan kar resımlerınızde kıvançda çok güzel masallah kıvanca kocaman olmuş...
ah ah kar yağmış ne güzel şimdi o karda oynamak ve yenı bir şendebur (kardan adamımın ismi) yapmak vardı?
burdada havasoğudu sanırım yağmur yagacak...

merhaba kızlar günaydınla tünaydın arasında biyerdeyim =)))

gece geç yattım gene uykum kaçtı uyuyamadım oturdum sonrada tv izledim =(((((((((( tabii ancak kalkabildim =(((

ceylin hanım bile kalkmadı sabah 11 e kadar tabi gece 2:00 da yatarsa

ceylın hanım gece nobetcısıydı heralde:1rolleyes:

Hayırlı bi gün olsun hepimiz için inş.
Canancım kocaman adam olmuş Kıvanç maşallah vee çok da yakışıklı.
Umutcum her zamanki gibi çok güzel ifade etmişsin duygularını.Allah hepimizin ailelerine uzun ömür versin vefat edenlere de rahmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…