anaa hicranım ya kıyamam ben ceylinime..ver kıss meme ver.verdiçe süt gelirmiş.kesilmiş bile olsa.bi de senin sütler foşur foşur gelmeye başlarmış.ne komik olur ama )))))...ger.çekten anne bebek bağının çok kuvvetlendiriyor.geçen gün o kadar emerken şirin hareketler yapıyordu ki bir de o kadar mutlu emiyorduki içim burkuldu.mutluluktan başladım ağlamaya...valla memeyi bıraktırınca kıvançtan çok benim psikoljim bozulacak gibi geliyor.yeni doğduğunda kucağımda tutamıyordum.emmesi içimi sıkıyordu.bırakasım geliyordu yere.o zamnlar ilerde bu kadar mutlu emzireceğimi söyleseler inanmazdım herhalde.allhım tüm yavrularımıza güzel sağlıklı bir ömür nasip eylesin.allhıma bir evlat nasip eylediği için sonsuz kereler şükrediyorum.allhım ayırmasın..olumunekankayizsmilecanancım hoş geldin allah kolaylıklar versin hadi tatile bişii kalamdı bol dinln canım.
emzirme olayı bebek ile anne arasındaki bağı nekadar güçlendiriyor değilmi o bağı hiçbir aşk sağlayamaz insana huzur veren dakikalar psikolojik olarak anneyide rahatlatıyor sevgi alışverişinin verdiği enerji ile dahada güçleniyor anne işte keyifleniyor .devam et eğer sütün ve imkanın var ise devam et canım yaa nasılsa kendiliğinden bırakacak .
bizim ceylin 5 aydan sonra emmedi hatta 5 ayı zor tamamladı anasının sütü olmadığındangeçen kardeşim oğlunu emzirirken dikkat ettim başında duruyor izliyor eve geldik geldi yanıma kazağımı çekiştiriyor anne mama manmaa ama nasıl kötü oldum yaa hem güldüm hem buruldum açtım bende göğsümü al kızım mama dedim yok bitti hanfendi resmen emdi göğsümü ama süt yok tabiiiboshayallersmile arada devamlı anne açççç aççç diyor göğsümle oynuyor dilini değiyor emiyor iki elini yanlara açıp nedeeeeee diyo kendince yok diyo yavrum bende keyfini bozmuyorum olmaz diye o istedikçe göğsümü açıyorumboshayallersmile
paptyam o emre'dede olmustu bır donem galıba ılacı zaman :)
şekerleme yapıp sabaha kadar oturrurdu, uyandıgında tum ısıkları kapatın hıc konusmayın belkı etkılı olur
canım onun eşi askerdeydi cumartesi geldi...charm betül ismi...
gunaydın 64 yanı serap onun eşide asker da ama pzt geldi inşallah haberımız yok henuz...
hicoş tunahanın da burnu akıyor...ama sizin sürekli tekrarlıyor sanırım geçmiş olsun canım...
günaydın kızlar...
umutcum 1 saat fark var türkıyeyle burası arasında...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var.ne oldu bu çocuga böle anlamadım gecenın bir yarısı uyanıyo hiç bişey kabul etmıyo ağlıyo bellı uykusuvar ama mızıklıyo salllıyorum oynatıyorum su süt ne isterse vrıyorum eme uyuması en az 1 buçuk saaati geçiyo artık dayanamıyorum bu gece sinirlerım iyice bozuldu ağadım kalkıyorum uyuyo yatırıp yatıyorum 5 dk sonra kalkmış anne dıye bağırıyor sabah uyudu biraz benımde kafam kazan gibi kahvaltıdan sonra görüşürüz....
Mevlüde ve Hicran iki akşamdır biz de de tuhaf bi uyku problemi oldu.Her zamanki saatinde 10 gibi yatıyor.Sonra 11 de kalkıyor babası ya dab ben, biraz sallıyoruz ya da biberonunu veriyoruz tam odadan çıkıyoruz o da peşimize geliyor.Gayet canlı bi şekilde.Ama ben de diretiyorum.Uykusu iyice açılsın istemiyorum bi de alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum.12 ye kadar uğraştık.Sonra kötü anne olup odanın kapısını kapattım 2-3 dakikaka ağladı sonra sesi kesildi.İnsan bişey olacak diye de korkuyor.Sonra kapıyıaçtım baktım mışıl mışıl uyuyor yanağına bi öpücük kondurup geri çıktım
Bizimle olmak istiyor uyandığında bizim oturduğumuzu hissedince yanımıza gelmek istiyor bence bizim sorunumuz bu.
gözünaydın canım..benim eşimde 30 kilo vermişti 50 kiloya düşmüştü,ama şimdi 90 kilo:bbo:
geçmişe fazla bakamadım..
hastalar varsa şifa, dertliler varsa deva dilerimyerimseniben
Allahtan bişey olmazsa şubat başı istanbuldayım,buluşmayı ayarlayalım kızlarr.sadece birkaç gün kalıcam..umarım aksilik çıkmaz..
anaa hicranım ya kıyamam ben ceylinime..ver kıss meme ver.verdiçe süt gelirmiş.kesilmiş bile olsa.bi de senin sütler foşur foşur gelmeye başlarmış.ne komik olur ama )))))...ger.çekten anne bebek bağının çok kuvvetlendiriyor.geçen gün o kadar emerken şirin hareketler yapıyordu ki bir de o kadar mutlu emiyorduki içim burkuldu.mutluluktan başladım ağlamaya...valla memeyi bıraktırınca kıvançtan çok benim psikoljim bozulacak gibi geliyor.yeni doğduğunda kucağımda tutamıyordum.emmesi içimi sıkıyordu.bırakasım geliyordu yere.o zamnlar ilerde bu kadar mutlu emzireceğimi söyleseler inanmazdım herhalde.allhım tüm yavrularımıza güzel sağlıklı bir ömür nasip eylesin.allhıma bir evlat nasip eylediği için sonsuz kereler şükrediyorum.allhım ayırmasın..olumunekankayizsmile
mevlüdecim senin bu anlattıklarını bana hiiiçç yabancı gelmiyor canım.bazen 10 dk. bir kalkıyor ağlıyor.ama inan genelde ya biraz rahatsızken ya da dişleri çıkarken yapıyor.mesala burnu tıkalı ise nefes alamadığı için sinirleniyor uyuyamıyor.belki başı karnı bir yeri ağrıyor.ben böle olduğunda birkere ağrı kesici vermiştim.sonra rahatlamıştı.artık böle yaptığı zamnlarda da verecem.çünkü bu aralar benim burnum tıkalı vücudum ağrıyor mesala.ben bile gecede kendidiğimden kaç kere uyanıyorum sıkıntıyla.yani bir rahatsılığı varsa ağlaması çok normal.bir de bazı geceler rüyalar görüyorlarmış.tam bu dönemlerde oluyormuş.bu gece uyanıp uyanıp ağlamalarından bir çok insan şikayetçi...
dün akşam kıvanç 6 kere falan uyandı.saat 2.30 -4.30 arası da uyandı ve ve oyun oynamak istedi.ohaoldumsmile.2 saat ben başım ağrısa da debelendim.eşime bakıver dedim.adam sen yarın işe gitmeyeceksin sen bak dedi.ben çok hastayım dedim.sölene sölene uyandı.kıvançı aldı salona gitti.salonda üstüne battaniye çeköiş yatmış.kıvanç oralarda dolaşıyor.uyuyacak.allh korusun çocukta tehlikeli bişey yapacak.tabii baba uyudu.kıvanç yanıma geldi ve beni uyutmadı.habire şap şup öpüyor beni uyumasın diye.artık kalktım.ben biraz oynattım.sonra ayağımda sallayıp uyuttum.böle işte..benim herif çok uykucu olduğundan çocuk bakımının % 90 ı bana ait.tabii yoruluyorum.hem bedenen hem ruhen.ama yine de oğlumu çok seviyorum.oğluma baktıkça allhıma olan aşkım kat be kat artıyor.( yaradılanı sevdim, Yaradan'dan ötürü)..yarattığı böle ise yaradan allahım mı düşünemiyorum bile.Şeniz
cumartesi günü doğum dr. a gittim.kızlar ben doğumdan beri hiiç adet görmedim.sebebi emzirmek dedi herkes.bunu ben de biliyordum.prolaktin süt hormonu adeti engelliyor.yine de içim rahat etmedi.ultrasonla baktı.temiz dedi.kist mist falan yokmuş çok şükür.emzirmedendir deidi.artık 16 aylık olmuş bıraktır dedi.rahatsızlık versir adet görmemek dedi.şişlik ödem falan yapar dedi.rahatlığın için bıraktır istersen dedi.çalışıyorum ama.kıvanç özellikle uykusu gelince memememem diyor.diğer zamnlar aramıyor öle.böle işte.
istanbul' lapa lapa kar yağıyor.ve ben çok mutluyum.çocukluğumdan beri kar yağması hep beni mutlu etmişstr......zemuszemuskaydirigubbakcemile5
betüşüm ve serapçım gözünüz aydın ..Allah bi daha ayırmasın...canancım anlatıysun ya sanki tunahanla beni anlatıyosun bende bayılıyorum emmesine otuyo kucağıma açıyo bacaklarını emiyo sonra diğerini de açtırıyor bi onu bi ötekini emiyor oyun yapıyor bende kıyamıyom bıraktırmaya...gece de rahat oluyor benim için gündüz zaten emziremiyom...umutçum ne güsel bak keyfine dinlen fırsatın varken...
hicrancım kuzenime prof. sölemiş.emzirmesen bile 2 yıl içinde tekrar emzirirsen süt gelirmiş.tabii eskiden ninelerden süt gelirmiş.ben duydum.candanın eşi 4,5 yaşına kadar emmiş.annesi tarlaya giderken babannesi bakarmış.kadından süt gelmiş.her ne kadar babanne sevgiden geldi dese de kim inanır buna .anca kadir inanır.torununu çok sevmiş te o sevgiyle süt gelmişmiş..biz de inandık.. kesin çocuğun annesi tarladaykene emzirmiştir.başka türlü nasıl gelecek.sevgiden süt mü gelirmiş.o zamn senin de gelsin dimi ama..))))))))
Biz Eyüpteyiz hava buz gibi ama kar yok burda.Demekki ordan buraya yavaş yavaş gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?