2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bunuda alp ile kendıme ördüm alpınkı biraz kısa oldu ama yenıden uzatıcam giyincede resım koyarım burda bıraz karışık çıkmış...

Eklentiler

• $IMG_3270.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 34

sağol canım benimmm
kaydirigubbakcemile3

bunuda alp ile kendıme ördüm alpınkı biraz kısa oldu ama yenıden uzatıcam giyincede resım koyarım burda bıraz karışık çıkmış...

güle güle giyin mevlüdecim
rengide çok hoş eline sağlık
bende çok severim örgüyü
dönem dönem kaptırırım kendimi :)

gözünüz aydın canım eminim çok mutlusunuzdur allah sizi birdaha ayırmasın

ceylin şimdi ablası dolaba çıkmaya çalışırken kızdı diye ağlayıp yanıma geldi ama nasıl laflar diziyor mır vır mırrrr ablasına .sarıldı bana bende kızıdm ablası heee diye hııhh diyo ama bi görseniz koptum oh olsun der gibiydi resmen =)
bide hem ağlayıp hem sarılıyor bana eliylede ablayı işaret ediyo anlatıyoda anlatıyo birden ekranda avatardaki resmini gördü oooohhh diye işaret edippp heeeeee dye güldü zilli kendini tanıdı hoşuna gitti gülmeye başladııı

arkadaşlar bularda benım ördüklerım....

ooooooooooooooodelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallah kız ne güzel kazak örmüşün ellerine sağlık sen fabrikasyona geçmişin anlaşıldı hamarat kadınsın

Bı TANEDE BANA ÖRSENEEEEEEEEEEEEEE

Son düzenleme:

İNANMIYORUM SANA YAAA sen baya baya bişiiler örmüşün çok güzel olmuş ellerine sağlıkkkkkalkisalkisalkis

bizimki başladı gene dış kapıya eççççç eççç demeye sokağa çıkmak istiyo gene ben kaçtım

Hicrancım yerim Ceylin'i ben.Bunların söylenmesi de çok hoş oluyor.O aç aç muhabbeti bizde de her gün oluyor.Bu aralar hava iyice soğudu çocuk iyice sıkılıyor.Camdan bakıyor ancak.

Hicrancım yerim Ceylin'i ben.Bunların söylenmesi de çok hoş oluyor.O aç aç muhabbeti bizde de her gün oluyor.Bu aralar hava iyice soğudu çocuk iyice sıkılıyor.Camdan bakıyor ancak.

evet canım ya hergün başka bir hoşluk yaratıyorlar allah herkese nasip etsin tüm bebek isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hava soğuduğundan bizde camlara yapıştıkk ceylinle boshayallersmileboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

Amiin canım amiiin.
Ne kadar çok şükretsek azdır.

Kızlar geçmişe şöyle bir göz atabildim ama aklımda birşey kalmadı malesef.
Serapcım, Betülcüm gözünüz aydın.
Umut canımcım bugün biraz yogundum yarın arayacagım inşlah seni canımcım.aradıgımda anlatırım durumları.
Mevlüde canım ellerine saglık bende istiyorum çok güzel olmuş.
HAsta olan bebişlerimiz varsa geçmiş olsun annelerde varsa geçmiş olsun ama kimseler hasta olmasın Allah'ım herkese saglık,iyilik ve güzellik versin.
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.

iyi geceler aslıcımmopuyorumnanaktan

Gözünüz aydın olsun canım, Allah bir daha ayırmasın sizi:Saruboceq:

Betülcüm senin eşinde gelmiş, seninde gözün aydın, Allah başka ayrılık vermesin inşallah...

Son düzenleme:
aslı sema hıcran saolun canlar
hicran örerim seker ne demek...
arkadaşlar ben bu kazagı ilk kez ördum tamamen netten okuyarak yaptım yakasını fatmaya bide gülsüme sormuştum saolsun ikiside çok yardımcı oldular kazak hedıyeydı arkadaşım çok beğendı hemen giydırdı bende çok mutlu oldum yarın yenı bişey örmeye başlayacagım ip alayım bakalım buda bir nevi erapi işte başkada yeteneğim yok malesef dikiş falan bılmem örguyudueuydur kaydır yapıyom iştte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…