selam..
ananeye geldik..antalyaya gidicekmiş bizimkiler bi hasret giderelim istediler..banada iyi oldu..ev işinden enazından yırttım bikaç günlüğüne..tabi dönüşte acısı cıkıcak ama napam..beş dkka annanesi bile ilgilense kolayıma gelıyo sankı tatil yapıyorum..bu bahaneyle açtım biramı..genetik alkolik olaraktan keyf etmeye çalışıyorum işte..
aslıcım beklıyorum canımcım salı günü konuşup bi plan yapalım kendimize göre..
hicrancım sen ne yediriyosun ceylinhanıma yahu bune enerji..maşallahmı desem ,tezden geçer işallah mı desem bilemıyorum valla..ismet cok gazlı bi bebek..gaz yada hastalık olmadımı uyanmıyo bu tarz mama yeme durumu hariç..şu gece mamasınıda kessemmi bilemıyorum ama herşf gün içinde cok az yediği oluyo napim içime sinmiyo gecede vermesem..
ayşecim özlettin kendini..karakızın son hallerini görseydik..ne ballanmıştır şimdi o..sen takıp takıştırmaya başlamışsındır tokalar felan:)doğur tabi anacım valla tam zamanı artık yavaşyavaş..hazırda bakan koca varsa,gözü dışarda deil,eli açıksa,evine yetiyosa doğur tabiki:)mevla hakda hayır ne ise versin dilerim..benim eşimin kazancı çarpı iki olsaydı ve kendi evimiz olsaydı valla şusıralar bende çalışmaya çalışırdım:)
mevlüdecim öğlen 1demi gelıyolar kahvaltıya..saatler gerimiki orda anlamadım..
ismetpaşa burda mutlu..ev büyük..kalabalık nispeten..beni hiç aramıyo:)ben ultrasonla bi kalbine baktırıcam kafama koydum buarada..sadece dr un dinlemesi yetmezki..hazır imkan varken baksınlar..nasıl benım karnımdayken bıle kalbını görebılıyolardı hazır şimdi baksınlar ..
babacığımı yorgun ve yaşlanmış gördüm....sevdiklerimizin yaşlanıp güçten düşmelerine tanık olmak çok üzücü..evladımız olmasa bu kederlere nasıl dayanıcaz...sevmek cenneti yaşatırken,en ağır bedelide ödetiyo insana..yaşamak çok pahalı bişi..........
slm kızlar...
bu gün biraz yoğunluğum azaldı.not işlerim falan biti allhtan.kıvanç birkaç gündür daha iyi.hasta olunca resmen huyu değişiyor.kırklık bebek gibi memeden ayrılmıyor.giderek gündüzleri azlttıryorum.ama geceleri ya da uyuturken çok kolay geliyor bana.azalta azalta bıraktırırım inş.birden kesip bebemin psikolojisini bozmayayım.ayy ben de öle çok alıştım ki beni emmesine bırakınca zor gelecek bee.onun o ıslak dudaklarıyla emerken gözlerini kaydırması, arada bana teşekkür etmek amacıyla ağzını memeden çıkrıp şirin olmaları, sert bakmalrı,dilini çıkarmalarını vb. özleyeceğim.ben güldükçe inadına sevimli hareketler yapıyor.bir de bir hareketten diğerine çok hızlı geçişler yapıyor.mesala sert bakış atıyor arkasından şirin olma hareketini yapıyor.sonra dudaklarını uzatıyor öpücük verecekmiş gibi onu bırakıyor dilini çıkarıyor.ne yapacağını bilemiyor memede sevinçten.tiyatral yenekleri var gibi geliyor kıvançın.dışarıda çok sosyal maşşlh.herkesle rahatlıkla iletişime geçiyor.insanlar sevdikçe bütün hünerlerini gösteriyor.eee ben oynak baba oynak oğlumuz oynak..ohaoldumsmile
böle işte kızlar.kıvançın günleri şimdilik fena değil.geceleri 3-5 kere kalkıyor.ona eyvallh ta.fazlasını bünyem kaldırmıyor.hastayım.sinüzit olmuşum.ne sinir bişey miş bu sinizit.sümüklü oldum çıktım.bir kaç gündür halsizdim de.1 haftadır falan giremedim hiç buralara.
semacım sana da iyi gecelr.hepinizi öpüyorum.şöle geçmişe göz attım.ama hepinize ayrı ayrı cevaplar yazmak isterdim.ama çok zor be güzellerim bu saate..kısaca sizleri seviyorum.herşeyin hayırlısı olsun hepiniz için.sağlık ve mutlulklar diliyorum.Şeniz
NOT: BETÜL ve SERAP sizlerin adına özellikle çok mutlu oldum.allhım ayırmasın bitaaaaaaaa....Şeniz
charm eşin uzaktaydı galıba gözün aydın canım
günaydın kızlar...
umutcum 1 saat fark var türkıyeyle burası arasında...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var.ne oldu bu çocuga böle anlamadım gecenın bir yarısı uyanıyo hiç bişey kabul etmıyo ağlıyo bellı uykusuvar ama mızıklıyo salllıyorum oynatıyorum su süt ne isterse vrıyorum eme uyuması en az 1 buçuk saaati geçiyo artık dayanamıyorum bu gece sinirlerım iyice bozuldu ağadım kalkıyorum uyuyo yatırıp yatıyorum 5 dk sonra kalkmış anne dıye bağırıyor sabah uyudu biraz benımde kafam kazan gibi kahvaltıdan sonra görüşürüz....
Selamlaar herkese,
Herkes iyidir umarim.. Cok sukur esim geldi, sagsalim bitirdik..
Serapcim sende kavustun yada kavusmak uzeresin sanirim, seninde gozunaydin..
Aslancik ilk gunden hatta ilk saatten babasina fena alisti,
bizim pabucumuz dama atildi direk :)
Babamizinda sagligi yerinde cok sukur, ancak 25 kilo vermis olmasi beni hem sasirtti hemde tedirgin etti biraz.
Allahtan saglikli vermis, siki spor, yogun tempo, iyi beslenme oldugu icin. Yoksa dahada korkacaktim
bi 10 kilo aldiricam bakalim :)
Selamlaar herkese,
Herkes iyidir umarim.. Cok sukur esim geldi, sagsalim bitirdik..
Serapcim sende kavustun yada kavusmak uzeresin sanirim, seninde gozunaydin..
Aslancik ilk gunden hatta ilk saatten babasina fena alisti,
bizim pabucumuz dama atildi direk :)
Babamizinda sagligi yerinde cok sukur, ancak 25 kilo vermis olmasi beni hem sasirtti hemde tedirgin etti biraz.
Allahtan saglikli vermis, siki spor, yogun tempo, iyi beslenme oldugu icin. Yoksa dahada korkacaktim
bi 10 kilo aldiricam bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?