2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam..
ananeye geldik..antalyaya gidicekmiş bizimkiler bi hasret giderelim istediler..banada iyi oldu..ev işinden enazından yırttım bikaç günlüğüne..tabi dönüşte acısı cıkıcak ama napam..beş dkka annanesi bile ilgilense kolayıma gelıyo sankı tatil yapıyorum..bu bahaneyle açtım biramı..genetik alkolik olaraktan keyf etmeye çalışıyorum işte..

aslıcım beklıyorum canımcım salı günü konuşup bi plan yapalım kendimize göre..

hicrancım sen ne yediriyosun ceylinhanıma yahu bune enerji..maşallahmı desem ,tezden geçer işallah mı desem bilemıyorum valla..ismet cok gazlı bi bebek..gaz yada hastalık olmadımı uyanmıyo bu tarz mama yeme durumu hariç..şu gece mamasınıda kessemmi bilemıyorum ama herşf gün içinde cok az yediği oluyo napim içime sinmiyo gecede vermesem..

ayşecim özlettin kendini..karakızın son hallerini görseydik..ne ballanmıştır şimdi o..sen takıp takıştırmaya başlamışsındır tokalar felan:)doğur tabi anacım valla tam zamanı artık yavaşyavaş..hazırda bakan koca varsa,gözü dışarda deil,eli açıksa,evine yetiyosa doğur tabiki:)mevla hakda hayır ne ise versin dilerim..benim eşimin kazancı çarpı iki olsaydı ve kendi evimiz olsaydı valla şusıralar bende çalışmaya çalışırdım:)

mevlüdecim öğlen 1demi gelıyolar kahvaltıya..saatler gerimiki orda anlamadım..

ismetpaşa burda mutlu..ev büyük..kalabalık nispeten..beni hiç aramıyo:)ben ultrasonla bi kalbine baktırıcam kafama koydum buarada..sadece dr un dinlemesi yetmezki..hazır imkan varken baksınlar..nasıl benım karnımdayken bıle kalbını görebılıyolardı hazır şimdi baksınlar ..

babacığımı yorgun ve yaşlanmış gördüm....sevdiklerimizin yaşlanıp güçten düşmelerine tanık olmak çok üzücü..evladımız olmasa bu kederlere nasıl dayanıcaz...sevmek cenneti yaşatırken,en ağır bedelide ödetiyo insana..yaşamak çok pahalı bişi..........

İyi geceler...
Eşimle otururken bi bakayım ne dedim neler yazılmış diye ama çok da uğrayan olmamış.
Umutcum bak keyfine ama bak söyliyim alkol sağlığa zararlıdır
Bu arada Canan'cım sana da iyi geceler.Kıvançın uykuları daha iyi olmuştur inşş.

slm kızlar...
bu gün biraz yoğunluğum azaldı.not işlerim falan biti allhtan.kıvanç birkaç gündür daha iyi.hasta olunca resmen huyu değişiyor.kırklık bebek gibi memeden ayrılmıyor.giderek gündüzleri azlttıryorum.ama geceleri ya da uyuturken çok kolay geliyor bana.azalta azalta bıraktırırım inş.birden kesip bebemin psikolojisini bozmayayım.ayy ben de öle çok alıştım ki beni emmesine bırakınca zor gelecek bee.onun o ıslak dudaklarıyla emerken gözlerini kaydırması, arada bana teşekkür etmek amacıyla ağzını memeden çıkrıp şirin olmaları, sert bakmalrı,dilini çıkarmalarını vb. özleyeceğim.ben güldükçe inadına sevimli hareketler yapıyor.bir de bir hareketten diğerine çok hızlı geçişler yapıyor.mesala sert bakış atıyor arkasından şirin olma hareketini yapıyor.sonra dudaklarını uzatıyor öpücük verecekmiş gibi onu bırakıyor dilini çıkarıyor.ne yapacağını bilemiyor memede sevinçten.tiyatral yenekleri var gibi geliyor kıvançın.dışarıda çok sosyal maşşlh.herkesle rahatlıkla iletişime geçiyor.insanlar sevdikçe bütün hünerlerini gösteriyor.eee ben oynak baba oynak oğlumuz oynak..ohaoldumsmile
böle işte kızlar.kıvançın günleri şimdilik fena değil.geceleri 3-5 kere kalkıyor.ona eyvallh ta.fazlasını bünyem kaldırmıyor.hastayım.sinüzit olmuşum.ne sinir bişey miş bu sinizit.sümüklü oldum çıktım.bir kaç gündür halsizdim de.1 haftadır falan giremedim hiç buralara.
semacım sana da iyi gecelr.hepinizi öpüyorum.şöle geçmişe göz attım.ama hepinize ayrı ayrı cevaplar yazmak isterdim.ama çok zor be güzellerim bu saate..kısaca sizleri seviyorum.herşeyin hayırlısı olsun hepiniz için.sağlık ve mutlulklar diliyorum.Şeniz
NOT: BETÜL ve SERAP sizlerin adına özellikle çok mutlu oldum.allhım ayırmasın bitaaaaaaaa....Şeniz

Son düzenleme:
iyi geceler semacım...bu hafta bastım raporu.ohh yan gel keyfim...yarın falan işlerim bitirnce uğrarım.bekleyin beni anacığım.mucuksss..ohaoldumsmileohaoldumsmile
iyi geceler analarım..ohaoldumsmile
ben bu oha falan oldum adamı çok sevdim...yeni smile lar konmuş görmeyeli..boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile..hayde rüyalarda buluşalım..

günaydın kızlar...

umutcum 1 saat fark var türkıyeyle burası arasında...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var.ne oldu bu çocuga böle anlamadım gecenın bir yarısı uyanıyo hiç bişey kabul etmıyo ağlıyo bellı uykusuvar ama mızıklıyo salllıyorum oynatıyorum su süt ne isterse vrıyorum eme uyuması en az 1 buçuk saaati geçiyo artık dayanamıyorum bu gece sinirlerım iyice bozuldu ağadım kalkıyorum uyuyo yatırıp yatıyorum 5 dk sonra kalkmış anne dıye bağırıyor sabah uyudu biraz benımde kafam kazan gibi kahvaltıdan sonra görüşürüz....

merhaba kızlar gece gene ceylin uyumadı ya noldu bu kıza anlamıyorum yatıyor 11 den sonra ama gene kalkıp ağlıyor suyunu vss içior ama yatmıyor bu defada sanki sabah olmuşta uyanmış oyun oynamak istiyor gece 2-3 te yatıyoz sonra

dinle kafanı bacım dinle sana güzel küçük molalar oluyor işte ne güzel.
valla umutçum ceylinin enerji nerden geliyor bilemiyom ama biz gene burnumuz akıyor hapşırıyoruz nezlemiz gene başladı bizi çok bırakmak istemiyo bu nezle mereti.yada alerjiktir ilacını vericem gene bakalım bırakmıştım bir ara aslında dokunuyor iştah sorunu yaratıyor bizde bide öğürme ama yan etkileri yüzünden kullanmayıncada alerjimiz azıyor biz böle bi süre daha gidicez işte
sevdiklerimizin günden güne yaşlanması yorgun düşmesi insanı üzen bişii gerçekten sanki hep öyle kalacaklarmış gibi sanıyorsun ve hop yıllar geçiyor sende sevdiklerinde büyüyor yaşlanıyor hatta aramızdan ayrılıyor allah sevdiklrimizin acısını göstermesin bize desekte yaşanacak olan yaşanıyor o nedenle bugünün kıymetini bilip zamanı iyi değerlendirmek laızm.benim de babam çok çöktü bu sene sanki annem keza aynı insanın içinde bi yerlerde bi sızı oluşuyor değilmi

Son düzenleme:

canancım hoş geldin allah kolaylıklar versin hadi tatile bişii kalamdı bol dinln canım.

emzirme olayı bebek ile anne arasındaki bağı nekadar güçlendiriyor değilmi o bağı hiçbir aşk sağlayamaz insana huzur veren dakikalar psikolojik olarak anneyide rahatlatıyor sevgi alışverişinin verdiği enerji ile dahada güçleniyor anne işte keyifleniyor .devam et eğer sütün ve imkanın var ise devam et canım yaa nasılsa kendiliğinden bırakacak .

bizim ceylin 5 aydan sonra emmedi hatta 5 ayı zor tamamladı anasının sütü olmadığından geçen kardeşim oğlunu emzirirken dikkat ettim başında duruyor izliyor eve geldik geldi yanıma kazağımı çekiştiriyor anne mama manmaa ama nasıl kötü oldum yaa hem güldüm hem buruldum açtım bende göğsümü al kızım mama dedim yok bitti hanfendi resmen emdi göğsümü ama süt yok tabiiiboshayallersmile arada devamlı anne açççç aççç diyor göğsümle oynuyor dilini değiyor emiyor iki elini yanlara açıp nedeeeeee diyo kendince yok diyo yavrum bende keyfini bozmuyorum olmaz diye o istedikçe göğsümü açıyorumboshayallersmile

Selamlaar herkese,
Herkes iyidir umarim.. Cok sukur esim geldi, sagsalim bitirdik..
Serapcim sende kavustun yada kavusmak uzeresin sanirim, seninde gozunaydin..

Aslancik ilk gunden hatta ilk saatten babasina fena alisti,
bizim pabucumuz dama atildi direk :)
Babamizinda sagligi yerinde cok sukur, ancak 25 kilo vermis olmasi beni hem sasirtti hemde tedirgin etti biraz.
Allahtan saglikli vermis, siki spor, yogun tempo, iyi beslenme oldugu icin. Yoksa dahada korkacaktim
bi 10 kilo aldiricam bakalim :)

paptyam o emre'dede olmustu bır donem galıba ılacı zaman :)
şekerleme yapıp sabaha kadar oturrurdu, uyandıgında tum ısıkları kapatın hıc konusmayın belkı etkılı olur

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile canım hepimizin dönem dönem oluyor işte allah hepimizin yardımcısı olsun .çocuklarda zaten sıkıntıları varki yapıyolar ama anlamıyoruz hala bişii işte

Betülcüm gözün aydın Allah başka ayrılık vermesin inş.
Demek Aslan hemen alıştı canım benim göremediği günlerin acısını çıkarsın bol bol.
Abimde askerde 20 kilonun üzerinde vermişti 5,5 ayda.Ama geldikten sonra açığı o kadar çabuk kapattı ki üstüne aldı bile sen merak etme
Bu arada Serap da kavuşmuştur eşine hasret gideriyordur şimdi inş.

betüşüm ve serapçım gözünüz aydın ..Allah bi daha ayırmasın...canancım anlatıysun ya sanki tunahanla beni anlatıyosun bende bayılıyorum emmesine otuyo kucağıma açıyo bacaklarını emiyo sonra diğerini de açtırıyor bi onu bi ötekini emiyor oyun yapıyor bende kıyamıyom bıraktırmaya...gece de rahat oluyor benim için gündüz zaten emziremiyom...umutçum ne güsel bak keyfine dinlen fırsatın varken...

Mevlüde ve Hicran iki akşamdır biz de de tuhaf bi uyku problemi oldu.Her zamanki saatinde 10 gibi yatıyor.Sonra 11 de kalkıyor babası ya dab ben, biraz sallıyoruz ya da biberonunu veriyoruz tam odadan çıkıyoruz o da peşimize geliyor.Gayet canlı bi şekilde.Ama ben de diretiyorum.Uykusu iyice açılsın istemiyorum bi de alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum.12 ye kadar uğraştık.Sonra kötü anne olup odanın kapısını kapattım 2-3 dakikaka ağladı sonra sesi kesildi.ınsan bişey olacak diye de korkuyor.Sonra kapıyıaçtım baktım mışıl mışıl uyuyor yanağına bi öpücük kondurup geri çıktım
Bizimle olmak istiyor uyandığında bizim oturduğumuzu hissedince yanımıza gelmek istiyor bence bizim sorunumuz bu.

çok sevindim canım ohh derin nefes almışınızdır oğluşunla . kız 25 kilomu vermiş kaç kiloyduki eşinnkafamçokkarıştı neyse fazla kilolardı ise iyi olmuş daha fit olmuştur işte yenilenip gelmiş maşallah allah sağlık sıhhat versin e kolay değil o kadar zaman hem eşten hem çocuktan ayrı kalmak düşünsene sen aslan olmasaydı napardın değilmi.çok şükür bu ayrılık itti ya gerisi mühim değil artık
eminim senin yemeklerini özlemiştir

gözünaydın canım..benim eşimde 30 kilo vermişti 50 kiloya düşmüştü,ama şimdi 90 kilo:bbo:
geçmişe fazla bakamadım..
hastalar varsa şifa, dertliler varsa deva dilerimyerimseniben
Allahtan bişey olmazsa şubat başı istanbuldayım,buluşmayı ayarlayalım kızlarr.sadece birkaç gün kalıcam..umarım aksilik çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…