2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Fotografları gordum maŞallah oglun cok tatlı kar keyfını yasamıs darısı bızım basımıza bız halaaa kar beklıyoruz ankara'da :)

Fotografları gordum maŞallah oglun cok tatlı kar keyfını yasamıs darısı bızım basımıza bız halaaa kar beklıyoruz ankara'da :)

demrecix arkadaşım adını öğrenebilirmiyiz.biz burda isimlerimizle hitap ediyoruz.daha samimi oluyor.sen de aramıza katıldığına göre tanımak isteriz.biraz kendinin tanıtırmısın.kimsin nesin ne yer ne içersin kaç yaşındasın ? foton varmı? güzelmisin ? ))))ama eminim güzelsindir.çünkü hiç çirkin eylül annesi görmedim.tabbi en güzeli benim o ayrı da.. diğerleri de en az benim kadar güzeller.:sm_cool::roflol:..en yakın zamnda fotonu bekliyoz.basın yayın yazmışsın kısss yoksam artist falanmısın.ayyyyy merak ettim şimdi...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile..
kestane kbap acele cevap..... stop..:tomato:

serapcım kısss yakaladım seni...kıss eşinle hasret giderebildinizmi.hadi gözün aydın.allh ayırmasın sizi ailecek ve sevdiklerinle..çikolata ne yaptı babayı görünce.yabancıladımı.ama kanı kaynamıştır hemen....yiyorum çikoipek butlarından..

huhuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yok miiii.....ben de gidip kitabımı okuyayayım barii...elif şafak aşk..okumayanlara tavsiye ederim...mucuk anacım sizlere..birazdan bakarım gelen giden var mı diye....

kaydirigubbakcemile2 CANIM ADIM DILEK DAHA ONCE YAZMISTIM ADIMI OGLUMUN ADI MEHMET EMRE 15 EYLUL DOGUMLU. HEE YASIMI YAZMAMISTIM DAHA ONCE 28 OLDUM GALIBA bilmiyorumkismile
ANKARA'DA YASIYORUM BIR HABER KURULUSUNDA CALISIYORUM DUZELTMENIM ARTIST DEGILIM AMA BIKAC SEFER FOTOMUHABIRLERINE KONU MANKENI OLDUM KITAP TANITIMI ICIN KITAP OKUDUM BANKTA ELIMDE SEMSIYE ILE OTURDUMaklinialirimsmile GELECEK TEKLIFLERI DEGERLENDIRIYORUM :))))))
GUZELMIYIM FOTOGRAF EKLEMEYI BECEREMEDIM OGLUMUN RESMINI KOYACAKTIM BURAYA. ASLINDA VAR BITANE FOOGRAFTA EKLEMEYI BECEMEYECEGIM GALIBA DENERIM ISLERIM AZALINCA OLMAZMI:asigim:

ısım konusuna gelınce ısımlerı ben daha ogrenemedım daha dogrusu sız ısımle hıtap edıyorsunuz ama ben herkesın adını ogrenemedım ınsallah bu sorunuda cozecegım yakında

alpberk uyudu bende evi toparlayp biraz fransızca çalışayım yoksa bu hafta hoca kafama vuracak heralde..:mymeka:

ZATEN OYUZDEN MESAIYE BIRAKIYORLAR GALIBA kaydirigubbakcemile2
YARDIMLARIN ICINDE TESEKKUR EDERIM COK FENA ACEMILERDERIM :kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet ödemesiz mesailerrkaydirigubbakcemile3

ne demek canım rica ederim yardımın lafımı olur her zaman :hulya: hem hepimiz acemiydik sende alışırsın

kızlar tubanın arkadaşları gelmişti kartopu oynamaya indiler ceylinde durmadı peşlerinen ağladı kapıya yapıştı aç diye bende giydirdim götürdüm bahçeye ama 15 dk kalabildik soğuk hava korktum çıktık eve tekrar

sen fotoğraf koyacağın zaman haber ver ben sana tarif edeyim tek tek koyarsın öğrenirsin dilekçim

buda bizim az önce bahçedeki halimizzzemuszemus

akşama babamızlada çıkarız artık

Son düzenleme:
İsİm konusuna gelınce ısımlerı ben daha ogrenemedım daha dogrusu sız ısımle hıtap edıyorsunuz ama ben herkesın adını ogrenemedım ınsallah bu sorunuda cozecegım yakında

zamanla öğreniliyor merak etme bende az karıştırmadım zamanında kaydirigubbakcemile3

Resımlerı sana yollayacaktım kopyala yapıstır yapıp ozelden ama onuda kabul etmedı nasıl yukluyorsunuz denemek bedava dımı :))

kız hicran yerim ben onu..ne tatlı olmuş öle...bu arada sizin evin parkı ile abimlerin parkı aynı.yani ikinizin evi de aynı parka pakıyor.dün koyduğun resimde gördüm.kıvançı bikere çıkarmıştım o parka.havalar açsın mutlaka uğrayacam sana gııı..

ALLAHIM KUCUK INSANLAR YA COK TATLIopuyorumnanaktan KAR BITTI AYAZI KALDI INSALLAH BIDAHA YAGAR GONLUNCE OYNAR
CUMA GUNU ULUDAGA GIDECEGIZ KISMET OLURSA OZAMAN GORECEK BIZIMKI KARI HERALDE ANKARADA YAGIS YOK HENUZ

dilekcim abak şimdi şu adrese tıkla.ordan resim yükle..ordaki ilk adresi kopyala buranın cevap kısmına yapıştır...hadi canım.pamuk eller klavyeye.görek sen...http://imageshack.us/
bu arada benim oğluşum da 15 eylül doğdu.bu da bizim çekirdek ailemiz.

Yfrog - 21727365

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…