- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
evet birkaçgündür böyle nbete kalıyoruz ama mesai ücreti almıyoruzzzkaydirigubbakcemile3
Fotografları gordum maŞallah oglun cok tatlı kar keyfını yasamıs darısı bızım basımıza bız halaaa kar beklıyoruz ankara'da :)
demrecix arkadaşım adını öğrenebilirmiyiz.biz burda isimlerimizle hitap ediyoruz.daha samimi oluyor.sen de aramıza katıldığına göre tanımak isteriz.biraz kendinin tanıtırmısın.kimsin nesin ne yer ne içersin kaç yaşındasın ? foton varmı? güzelmisin ? ))))ama eminim güzelsindir.çünkü hiç çirkin eylül annesi görmedim.tabbi en güzeli benim o ayrı da.. diğerleri de en az benim kadar güzeller.:sm_cool::roflol:..en yakın zamnda fotonu bekliyoz.basın yayın yazmışsın kısss yoksam artist falanmısın.ayyyyy merak ettim şimdi...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile..
kestane kbap acele cevap..... stop..:tomato:
ZATEN OYUZDEN MESAIYE BIRAKIYORLAR GALIBA kaydirigubbakcemile2
YARDIMLARIN ICINDE TESEKKUR EDERIM COK FENA ACEMILERDERIM :kedi:
kaydirigubbakcemile2 CANIM ADIM DILEK DAHA ONCE YAZMISTIM ADIMI OGLUMUN ADI MEHMET EMRE 15 EYLUL DOGUMLU. HEE YASIMI YAZMAMISTIM DAHA ONCE 28 OLDUM GALIBA bilmiyorumkismile
ANKARA'DA YASIYORUM BIR HABER KURULUSUNDA CALISIYORUM DUZELTMENIM ARTIST DEGILIM AMA BIKAC SEFER FOTOMUHABIRLERINE KONU MANKENI OLDUM KITAP TANITIMI ICIN KITAP OKUDUM BANKTA ELIMDE SEMSIYE ILE OTURDUMaklinialirimsmile GELECEK TEKLIFLERI DEGERLENDIRIYORUM :))))))
GUZELMIYIM FOTOGRAF EKLEMEYI BECEREMEDIM OGLUMUN RESMINI KOYACAKTIM BURAYA. ASLINDA VAR BITANE FOOGRAFTA EKLEMEYI BECEMEYECEGIM GALIBA DENERIM ISLERIM AZALINCA OLMAZMI:asigim:
İsİm konusuna gelınce ısımlerı ben daha ogrenemedım daha dogrusu sız ısımle hıtap edıyorsunuz ama ben herkesın adını ogrenemedım ınsallah bu sorunuda cozecegım yakında
alpberk uyudu bende evi toparlayp biraz fransızca çalışayım yoksa bu hafta hoca kafama vuracak heralde..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?