2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Resımlerı sana yollayacaktım kopyala yapıstır yapıp ozelden ama onuda kabul etmedı nasıl yukluyorsunuz denemek bedava dımı :))

evet bedava canım mesela şimdi şu siteyi açç

ImageShack® - Online Media Hosting

browse den bizlgisayarındaki resmi bul seç altta boyutlandır kızmı 320x 240 seç o daha uygun oluyor boyutu

sonra altta yükleyi tıkla

sayfa yenileniyor ve altta linler çıkıyor kutular içinde

2.kutudaki liki kopyala
burdaki mesajına yapıştır

resmin görünmesini istiyorsanda
mesaj sayfasının üstünde bir sarı çerçeve var onu tıkla açılan kutucuğu boşalt sil yani ve kopyaladığın lindi oraya yapıştır

ok de mesajı yolla
dene bakim herhang bişii hadi

kızlar bu resimde ceylin oyuncak mağzasında jetonlu çalışan ata bindirmiştim resim çekildikten sonra jetonu atmıştık at sallanmaya başlayınca zillim korktu ve odur budur o oyuncaklardan korkar olduu =((

bu arada ben çok iğrenç çıkmışım herzamanki gibi

nedense resimlerde çok kötü çkıyom heç fotojenik deelim =(((((

hehe geç kaldın ben tarif ettim zatenn kaydirigubbakcemile3:lepi:

OY BEN CEYLıNıMı şimdi gördüm maşallah hepsine ayrı ayrıııı:):)

sağol canımm

hadi nostalji yapalım ilk resim benden
ceylinin hasatane dosyası ve ameliyathanede çekilenler haricinde tabii bu çekilen 2.fotoğrafı kızımın

buda ana kızilk resmimiz

Son düzenleme:
hehe gördüm kıss seni..heee güzel gacıymışın.oğluşunda pek karizmatik canım...)))

:Saruboceq:çok hoş bir aile ...allh mesut bahtiyar eylesin.birlikte uzun bir ömür versin....aminnnnn hepimize...
oğluşunun pufidik yanaklarından öpüver..babaya benziyor galiba...

Son düzenleme:
BAŞARDIM HADI GOZUMUZ AYDIN :)
OGLUMUN 1 YAS GUNUNDE CEKTIRMSTIK DIGERIDE DAHA YAKIN TARIHTE CEKTIGIMZ RESMI
BUARADA PAPATYAM BENCE COK HOŞSUN BOYUNCA KIZIN VAR AMA HIC BELLI DEGIL (ıSMıNı SORSAM TEKRAR AYIPLAMAZSIN DIMI)
ARTIZ GACI BENMIYOM CANIM kaydirigubbakcemile2

dilekcim ben canan.buaranın dölüsüyüm.))) biyoloj öğretmeniyim..31 yaşındayım...başka da kıvanç uyandı..sonra tyamamlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…