2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hicran ceylın ın fotolarına baktım nezaman buyuduler zaman necabuk gectı analı kızlı fotonuz ozellıkle cok guzel bız heyecandan galıba fotolarımız hep tek tek :))

Hicran ceylın ın fotolarına baktım nezaman buyuduler zaman necabuk gectı analı kızlı fotonuz ozellıkle cok guzel bız heyecandan galıba fotolarımız hep tek tek :))

büyüdüler valla zaman su gibi geçti gitti bende anlamadım hiç :sm_confused:

bakma bizimkinin ben doğumdan önce planlamıştım ameliyathanesine kadar video ve resim çekildi hep ondan var ama sonrasında aslında nedense pek fırsat olmadı yaww bizimde öle ailecek tek tük fotolarımız var ama ceylinin tek olarak ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3

bu arada hiçoşuma maşşlh çok hoş çıkmışsın. ben diyom zaten hiçoş bacım çok hoş bir kadın.rasimlerden daha genç ve güzel..emme azucuk kilo verse süpeer olacak.ama ben onu böle de seviyom..balık etli bacım benim...:tomato::tomato:

dilekcim ben canan.buaranın dölüsüyüm.))) biyoloj öğretmeniyim..31 yaşındayım...başka da kıvanç uyandı..sonra tyamamlarım..

örtmeniiiiiiiiim nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız emoş gelsinde inşallah buluşuruz yaa özledim sizi valla sneinde bana geleceğin yok aslında küstüm sanaaa gelcem gelcem didin didin gelmedinnnn aylaaarrr olduuuuu geeelmeeedinnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

resimler çok gsel yineee...özlemcim sende öyle bebeğinde:))Allah ayırmasın çok güsel bir aileye benziyorsunuz...maşallahh hepinize kızlar...hicoş sende hiç öle söleme çok tatlı gözüküyosun

hade ordan hade ordannn neresi güzel resimimin leynn valla doğruya doğru fotolarda çook çrkin çıkıyom ama gerçekte o kadar çirkin deelim tabiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

evet kiloluyuuummmm :kedi:laelaelaelaelaesenağlama 71 deyim hala veremiyommm napiim anam senin gibi çıtır deelim kineeeesenağlama

resimler çok gsel yineee...özlemcim sende öyle bebeğinde:))Allah ayırmasın çok güsel bir aileye benziyorsunuz...maşallahh hepinize kızlar...hicoş sende hiç öle söleme çok tatlı gözüküyosun

evet demii datluyum hemide ekmek kadayıfı gibiiiolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar moralimi yerine getirdiniz kendime güzenesim geldi şimdi mayokinimi giyip dışarı çıkacam heyyyttt len varmı benden güzeliiii ama sonra istanbulda kimsecikler kalmaz demii yawwakannehirakannehir:roflol::roflol::roflol:

bu arada o mayokiniyi aldığımda 57 kiloydum =)))))))))) içine giremem herhaldeeeeeeeee

ayyyyşşş ben bugün gene formumdayımmmmm:lepi::lepi:

neyse ben kaçam ceylin ahnım durmuyo ablasınıa rahat vermiyo avga ediyolar ayırayım yoksam ceylin tubayı dövecekkkkaydirigubbakcemile3
çorbasını içireyimde akşama yemek hazırlayayım barii:hulya:

SAGOL DERYACIM ADIM DILEK EGER YANLIS ANLAMADIYSAM BANA YAZDIN YORUMU ohaoldumsmile
BENDE KATILIYORUM HICRAN GERCEKTEN COK GENC BIR ANNESIN

Hicran,Dilek,Canan hepinizde çok hoş hatunlarsınız.Hicrancım doğumdan sonra iyi kilo vermişsin bence.Canan zaten çıtırDilek sen de öyle görünüyorsun.
Dilekcim oğlunda çok tatlı maşallah.

kızlar geçmişe bakamıcam sıcağı sıcağına size uzun zamandır göstermek istediğim şalımı göstereyim artık.. nasıl olmuş sizce...

Hicran,Dilek,Canan hepinizde çok hoş hatunlarsınız.Hicrancım doğumdan sonra iyi kilo vermişsin bence.Canan zaten çıtırDilek sen de öyle görünüyorsun.
Dilekcim oğlunda çok tatlı maşallah.

SAGOLASIN SEMACIM zemuszemus
55 OLMAK ISTIYORUM AMA HIC BIR GAYRETIM YOK BOGAZIMI TUTAMIYORUM SIMDILIK :)

bu salı senmı ördün bence çok hoş
ellerıne saglık

slm ben bunu görmüştüm sanki gülsüm güzel olmuş. dilek allah bozmasın çok güzel çıkmış fotonuz

evet selma göstermiştim sana ama sen demode oldu demiştin beğenmemiştin... beğenseydin senindi zaten çekilişe kim çıkarsa onun niyetine diye örmüştüm...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…