- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
Hicran ceylın ın fotolarına baktım nezaman buyuduler zaman necabuk gectı analı kızlı fotonuz ozellıkle cok guzel bız heyecandan galıba fotolarımız hep tek tek :))
dilekcim ben canan.buaranın dölüsüyüm.))) biyoloj öğretmeniyim..31 yaşındayım...başka da kıvanç uyandı..sonra tyamamlarım..
bu arada hiçoşuma maşşlh çok hoş çıkmışsın. ben diyom zaten hiçoş bacım çok hoş bir kadın.rasimlerden daha genç ve güzel..emme azucuk kilo verse süpeer olacak.ama ben onu böle de seviyom..balık etli bacım benim...:tomato::tomato:
resimler çok gsel yineee...özlemcim sende öyle bebeğinde:))Allah ayırmasın çok güsel bir aileye benziyorsunuz...maşallahh hepinize kızlar...hicoş sende hiç öle söleme çok tatlı gözüküyosun
resimler çok gsel yineee...özlemcim sende öyle bebeğinde:))Allah ayırmasın çok güsel bir aileye benziyorsunuz...maşallahh hepinize kızlar...hicoş sende hiç öle söleme çok tatlı gözüküyosun
Hicran,Dilek,Canan hepinizde çok hoş hatunlarsınız.Hicrancım doğumdan sonra iyi kilo vermişsin bence.Canan zaten çıtırDilek sen de öyle görünüyorsun.
Dilekcim oğlunda çok tatlı maşallah.
kızlar geçmişe bakamıcam sıcağı sıcağına size uzun zamandır göstermek istediğim şalımı göstereyim artık.. Nasıl olmuş sizce...
[ımg]http://img109.imageshack.us/img109/748/pic0005b.jpg[/ımg]
slm ben bunu görmüştüm sanki gülsüm güzel olmuş. dilek allah bozmasın çok güzel çıkmış fotonuz
bu salı senmı ördün bence çok hoş
ellerıne saglık
Mşallah Gülsüm sana çok güzel olmuş.
sağolun kızlar ben bundan örüp satmak istiyorum sizce satılır mı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?