2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hicran,Dilek,Canan hepinizde çok hoş hatunlarsınız.Hicrancım doğumdan sonra iyi kilo vermişsin bence.Canan zaten çıtırDilek sen de öyle görünüyorsun.
Dilekcim oğlunda çok tatlı maşallah.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla fazlada verdim sayılmaz canım aslında 92 ile doğuma girdim ben ve eve geldiğim de 3 gün sonra yani 86 kiloydum benim bünye baya su toplamıştı el ve ayaklarda balon gibiydim malum rahatsızlıklardan ve ilaçlardan dolayı .şimdi 16 ay geçti 71 kiloyum işte ve bayadır böleyim takılıyom ben arada sonra gene vermeye devam ediyorum benim bünyede böle gerçi migren ve tansiyon sorunu var bende e bide ülser mereti çürümüşüm bu aradakaydirigubbakcemile3 o nedenle pek sıkı diyetti rejimdi yapamıyom özel şeylerede fırsatım vaktim kalmıyor kendime yiyecek menü hazırlamaya yani o nedenle sadece tek yaptığım şey 7 den sonra yemek yememeye gayret ediyorum düzene soktum o olayı o sayede kilo almıyom ama spor du aburcuburdu o olayla nedeni ile de veremiyomm:kedi:

kızlar geçmişe bakamıcam sıcağı sıcağına size uzun zamandır göstermek istediğim şalımı göstereyim artık.. nasıl olmuş sizce...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ellerine sağlık kız nasıl yaptın öle yıldız düşmüş sanki gökyüzünden güle güle kullan canım iyi günlerde

sağolun kızlar ben bundan örüp satmak istiyorum sizce satılır mı ya...

dene bence madem elinden geliyo öle işler ptt ödemeli kargo yap teslimatta ödeme yani onun gibi bişii var burda kk dada var yapıyorlar bazen görüyom topiclerde sende dene belki olur akmasada damlar en azından

sence kaç diyim...

:sm_confused::sm_confused::uhm: bunumu satıcan valla benim pek fiyatlardan haberim yok bu tarz şeylerde ama piyasa kötü biliyon herşy ayağa düşmüş fiyat konusunda malum.
el emekleride sudan ucuz gidiyor ama naparsın işte neticede para kazanmak için yapılıyor bu tarz işler el emeği fazla alımıyor sen bi bak çevrene fiyat araştırması yap iyice makul bi fiyata satışa çıkar canım

merhabalar
aa sizin bebişler kocamanmış
biz daha 26 günlüğüz teyzeleri

merhabalar
aa sizin bebişler kocamanmış
biz daha 26 günlüğüz teyzeleri

allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bahtı açık olsun minnoşun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. negüzel kokar o şimdi minicik bi melek benim içinde kokla onu gıdısndan uzuuun uzun annesii

sağolasın canım amin inşallah :Saruboceq::Saruboceq: hepimizinkini inşallah

anne olmaya alışmaya çalışıyorum işte uykusuzluk gaz derken

Yok valla,böyle baba olmak çok zor hakikaten..Ben yeni tanıştığım kişilere babam vefat etti diyorum.Benim için öldü.
Ben babamda bunların hiçbirini görmedim ama kocamda görüyorum Allah ondan razı olsun,herkes babasına benzer bir erkekle evlilik yapmak istermiş ben hep tam tersi olsun istedim.Yazacak bir sürü şey geçiyor aklımdan ama neyse.Babacığını allah başınızdan eksik etmesin.a.s

Ohhh kel oğlana ve aniişine maşallah...
Ceyline de maşallah,asıl kar topu bunlar yaaa,yuvarlayın karda şöyle kıkırdasınlar
köpüşler,yaa kızımı çoook özledim ben de olsaydı indirirdim ben de azcık...Pazar günü kavuşacaz inşallah...hihoyyyt

Diyetim iyi gidiyor ama sadece dün spora gidebildim,
Ayça yok ya üstümde bir miskinlik var,uykuya doymuyorum sanki ayların acısı çıkıyor.

Derya napan guzuuummmm?
Deli gibi emziriyon mu gene?Valla tebrik ederim sen bu işi sevdin
bacım bu gidişle orta 3 kadar emzirin oğlanıolumunekankayizsmile

Biz bitirdik artık memmmeeee memmmmeee işini ama:gitme:
ben de üzülmedim değil hani vermeyince o memmmeee diye ağladıkça içim gitti
ama yeter artık....

Canoooşşşşş napıyooon...olumunekankayizsmile
Kız tatile girecez kar geldi
ben napiim böyle karı,tatilde isterse diz boyu yağsın,azcık 1-2 hafta önce yağsaydı da tatil olsaydık
deel miiii????

hee valla gülüm bee....kııss buluşalım bir ara vaalla ayçayı da özledim. ya güzellükkk...
he valla inş. okullar açılınca da şöle güzel bir doldurur...tatilde gel kıss buralara....yine birara o ormana gidelim.havalr biraz ısınsın da...orman yanee soğuk olur dimi amama )))

kıyamam ya ayçayı nasıl kestin memişten.benimki de meme diye ağlıyor.gün içinde oyalıyorum bir şekilde ama geceleri veriyorum.. öle kayifle emiyorki..
dur bak memede bir fotosunu kayyım ama hemen silecem...valla ben o bırakınca çok üzülecem..çok hoşuma gidiyor emzirmek.tabii bazen çıvığını çıkarıyor emmenin.özellikle hastayken hiç bir şey yemeden memeyle geçiştiriyor.

zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile top top kartopu bunlar sıcakkkkk

Canan ben pazar günü adanaya gidiyom
kız 15 gün kalırız,inşallah tatil uzar da daha çok kalırız
Ayçoş zaten Adanada anamgilde.

Canan ben pazar günü adanaya gidiyom
kız 15 gün kalırız,inşallah tatil uzar da daha çok kalırız
Ayçoş zaten Adanada anamgilde.

nasıl gidiyor ayçasız günle kız özlüyonmu kızını.yavrum yaa o napıyor huysuzluk ediyormuymuş özlemiştir snei canım benim yaaboshayallersmile

Herkese ıyi akşamlar...Resmini Gördüğüm tüm bebelere ve tabi güzel annelerine Maaşallah
ohh ne güzel karlar yağmış dışarılara çıkılmış, bizim buralarda çok soğuk ama kar mar yok, yağsa şöyle beyaz beyaz olsa tutsa bizde oynardık oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…