İyi akşamlarrrr kızlar ne var ne yok bende bakamıyorum fazla geçmişide okuyamadım herkes iyidir umarım kar yağmış İstanbula bugün İzmirde berbat soğukAy sonunda doğalgaz faturalarını görünce nasıl olsa içimiz ısınırkaydirigubbakcemile3
Bulaşık makinem bozulmuştu akabinde elektirk süpürgemde gitti elim ayağım kesildi sanki cumadan beri onlarla uğraşıyorduk bir servise verdik adam bezdirdi bizi ara ara fiyat soruyoruz şimdi vercem yarın vercem diye diye oyalıyor dün akşam en son 1 2 saate söyleriz dediler fiyatı ne arayan var ne soran.Nasıl sinirlerim bozuldu artık çıldırcaktım ikiside çok önemli mecburen gittik bugün hem bulaşık makinesi hem elektrik süpürgesi aldık..Kötü komşu ev sahibi yapar misali kötü serviste bizi mal sahibi yaptı gereksiz yere..Hiç aklımızda yokken olana bak..Akşamda eşim aradı getir kardeşim ikisinide istemiyorum ben diye nasıl bozulmuşlar birde surat bir karış getirdiler..Hem 5 gün oyala hemde surat as anlamıyorum ben bu insanları yaa...
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
evet selma göstermiştim sana ama sen demode oldu demiştin beğenmemiştin... beğenseydin senindi zaten çekilişe kim çıkarsa onun niyetine diye örmüştüm...bayanssulusmile
süpermiş yha ay benimki de o kadar olacak mı? :dance: ya zaman nasıl hızlı geçior düşününce ama genede o günler uzak gelior doğum daha dün gibi
süpermiş yha ay benimki de o kadar olacak mı? :dance: ya zaman nasıl hızlı geçior düşününce ama genede o günler uzak gelior doğum daha dün gibi
Canan ben pazar günü adanaya gidiyom
kız 15 gün kalırız,inşallah tatil uzar da daha çok kalırız
Ayçoş zaten Adanada anamgilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?