2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi akşamlarrrr kızlar ne var ne yok bende bakamıyorum fazla geçmişide okuyamadım herkes iyidir umarım kar yağmış ıstanbula bugün ızmirde berbat soğukAy sonunda doğalgaz faturalarını görünce nasıl olsa içimiz ısınırkaydirigubbakcemile3
Bulaşık makinem bozulmuştu akabinde elektirk süpürgemde gitti elim ayağım kesildi sanki cumadan beri onlarla uğraşıyorduk bir servise verdik adam bezdirdi bizi ara ara fiyat soruyoruz şimdi vercem yarın vercem diye diye oyalıyor dün akşam en son 1 2 saate söyleriz dediler fiyatı ne arayan var ne soran.Nasıl sinirlerim bozuldu artık çıldırcaktım ikiside çok önemli mecburen gittik bugün hem bulaşık makinesi hem elektrik süpürgesi aldık..Kötü komşu ev sahibi yapar misali kötü serviste bizi mal sahibi yaptı gereksiz yere..Hiç aklımızda yokken olana bak..Akşamda eşim aradı getir kardeşim ikisinide istemiyorum ben diye nasıl bozulmuşlar birde surat bir karış getirdiler..Hem 5 gün oyala hemde surat as anlamıyorum ben bu insanları yaa...

geçmiş olsun sana duygucum ne diyim bazen eyalar bi bozuldumu peşpeşe geliyor zaten banada geçen ay öle olmuştu herşey peşpeşe bozulmuştu çamaşır makinası bul.mak süpürge fırın hepsi servisten geçti mecburen allahtan benimkilerin sorunu halloldu da kurtulduk yoksa yenisini almak zordu şuan birazkaydirigubbakcemile3

ama servisler hakikaten insanı gıcık ediyor neyse yeni makineler hayırlı olsun

ben gelene kadar herkescikler gitmiş.
Resimleri gördümm oyy oyy maşallah bütün kuzularra
Cananım aile resminiz süper Allah bozmasın.
Dilekcim aile resminizde küçük Mehmet'imizinde resmi çok güzel çıkmış maşallah bizim yerimizede öp güzel ogluşumuzu. Bu arada benim ismim Aslı ogluşumunda Ozan Ege tanıştıgımıza memnun oldum.
Hicranım çok güzel çıkmışınız anne kız resimlerde maşallah.
Maşallah bıdıklar karın keyfini çıkarmış ne güzel ama Hicranım dikkat ettim Ceylinin eldivenleri yoktu elinde olmamış şekerim. Cananım Kıvançta vardı iyi yapmışın eldivenli çıkarmışın.
Gül canım benim sizde sonunda bıraktınız memmeyi bende geçenlerde misafirlerim vardı sürekli beni asılıyor dedim salça sürüp bir dene bakalım ne yapacak dediler bende onların yanında biraz sürüp geldim misafirlerde ayyy igrenç kaka falan dediler bende aynı şekilde kırmızı kırmızı gördü benden bir kaçışı varki ayy içime bir oturdu kendimi çok kötü hissettim kaçıp gitmesiyle ama bir iki saat sonra tekrar aynı duruma geri döndük. bugün yine yaptım kendileri biraz oyuna çevirdi beyfendi salça sürülüyken emmiyor ama sonrasında sildigimde dikkatlice bakıyor hımm bu tamam düzelmiş diyip hımmm hımmm diye emmeye devam ediyor boshayallersmile
Kar tatili konusuna katılıyorum bencede 15 tatili bitmeden bir iki gün önce yagsın ve yogun yagsınki tatilimiz uzasın olumunekankayizsmile
Duygu canım güle güle kullan yeni makinelerini hayatım.
Herkese iyi geceler...olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

evet selma göstermiştim sana ama sen demode oldu demiştin beğenmemiştin... beğenseydin senindi zaten çekilişe kim çıkarsa onun niyetine diye örmüştüm...bayanssulusmile

günaydın hanımlar,
ben satıcam dediğin için demode dedim modelinden dolayı şimdi genelde motifmatikle yapılan dikdörtgen şalları görüyorum herkesin elinde harıl harıl çeyizlik yapıyolar daha çok para kazanırsın diye söyledim.beğenmedim diye düşünüp darılmayasın.

Son düzenleme:
selamlar..
hicran,aslı,sema,gül..saolun canlarım..

biz ananeden dün döndük..akşamına ismet öksürmeye başladı..eşim beni yedi tabiki..yok hasta etmişim çocugu..ananesının evı sıcacıktı..sokagada cıkmadık..valla bılmıyorum napimmm..ben gözünün içine bakıyorum ama olan oluncada hep bana patlıyo..sanırım cok koştu ananesinde..terledide terimi sogudu üstünde neyse anlayamadım..bu akşam götürürüm dr amcamıza..napimm.....bunlar hasta olunca zaten malumunuz adamın ne keyfı ne dirliği kalmıyo...allah başa zeval vermesın..kayınvalıdemde yedikule göğüs hastalıkları hastanesıne yatırıldı...astım...ayyy..allahım sen koru...

ben fazla duramicam zaten tadım yok sizinde tadınızı bozmayayım...herkeze kolay gelsin...

gecmıs olsun patık, insallah kuru oksurukle kurtarırsınız. odayı nemlendırsen oksurugu kesebılırsın belkı
buarada benım babamın adıda ısmet, ogluma ısmet adını koymayı cok dusunduk ama ruyamda mehmet ısmını gordugum ıcın vazgecmıstık. eger 2. oglan olursa ısmet olacak ınsallah :)
kayınvaldenede Allah acıl sıfalar versın

günaydın kızlarr.biz kızımla kahvaltımızı ettik ve evde dolnıyoruz tuba okula gitmedib bugün hala uyuyor uykucuuu..
bugün evde temizlik yapıcam yarın misafirlerim geliyor gene bizim şu tüp bebekçiler yanii bugün çok işim var tubada evdeyken hazır ceyline bakar tabi benim minik cadı durursa eğer.

ben daha bu mesajı yazarken napıyor biliyormusunuz çamaşır sepetini boşalttı daha yeni çıkarmıştım makineden ve üstüne çıkmaya çalışıyor ben kaçtımmm =((((((((((((

çamaşırları topladım astım cadı her makineden çamaşı rçıkarışımda saldırıyor çamaşırlara .çamaşırları dağıtmaya bayılıyor

süpermiş yha ay benimki de o kadar olacak mı? :dance: ya zaman nasıl hızlı geçior düşününce ama genede o günler uzak gelior doğum daha dün gibi

süpermiş yha ay benimki de o kadar olacak mı? :dance: ya zaman nasıl hızlı geçior düşününce ama genede o günler uzak gelior doğum daha dün gibi

allah bağışlasın canım.amabak gör zaman su gibi geçiyor banada daha dün doğmuş gibi geliyorr ama kısacık zamana da neler sığdırdık neler yaşadık hem iyi hem kötü ama allaha şükür rabbim dermansız dert vermesin kimseye düşe kalka büyüyorlar işte

kızlar ceylin ablasını o kadar seviyorki maşallah ama bu ara baya düştü ablaya bizden çok onu istiyor onla oynamak istiyor sadece ama ablada bunalıp annnn eee al şunu diyo bazen.yaramazlıklarına dayanamıyor odasını altüst ediyor çünki ceylin cadısı =)))

canım olucak tabii.hem de çok hızlı.allh uzun ve sağlıklı mür versin sana ve bebişine..bu dönemin değerini bil canım.aslında en rahat dönemleri.yemek derdi yaramazlık derdi falan yok..ama geçmişe baktığımda her dönemim ayrı güzeliği varmış..bi okadar da zorluğu...ama yaradan allhıma çok şükür ki bebeğimin her anının doya doya severek geçiriyorum...

Canan ben pazar günü adanaya gidiyom
kız 15 gün kalırız,inşallah tatil uzar da daha çok kalırız
Ayçoş zaten Adanada anamgilde.

ohh ne ala mualla..keyfini sür canım ya biraz kafanı dinle.çok özlemişindir ama bu tatil ikinize de iyi gelecektir umarım...eşinle ohh gezin eğlenin..yalnızlığın tadını çıkarın.aslında ben de böle birkaçgünlük kaçamak isterim ama kıvanç bana aşırı düşkün..inş.seneye falan biraz daha akıllanırda eşimle arada yalnız takılırız.sinemaya falan gidin..ohh benim yerime de gezz leeeeeeenn..kıskandın bak şimdi seni...2. balayı mı sayılır acaba bu şimdi...:kedi:bilmiyorumkismile

bu arada duygu sen beni face de sildinmi.öle gezinirken farkettim..hayrola sana karşı farkında olmadan bişey mi yaptım.neyse senden anlamlı bir cevap bekliyoırum.benim kimseyle bir meselem yok..benim burdaki arkadaşlarımla hiç bir problemim yok.kimseyle de yaşamak istemiyorum.hayat hiç birşeye canını sıkacak kadar uzun değil.
en sevdiğim söz ' yaradılanı sevdim, Yaradandan ötürü..' mevlana ne güzel söylemiş.

Merhaba Arkadaşlar....
Dün gece geldik,çok güzel geçti.
Bir haftaburda takılıp tekrar gitmeyi düşünüyorumm...
Sizleri,burayı özledimm...
Resimlerle geri gelirimm akşama doğru...
Umarım herkes iyidir,geçmişe bakamadım...
Değişik haberleriniz varsa yazın olurmu grşz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…