2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canoşuuummm,kız salı avatara gittik,bugün de tiyatroya gidecez
etkinlikten etkinliğe koşuyoruz yani
Daha spora gidecem sonra kuaföre ayy çocuk olmayınca şekerim insan kendine vakit ayırabiliyor
Valla kocamla birbirimizi yeniden tanımaya başladık daha doğru dürüst tanışamamıştık zaten....Başbaşa kalmak iyi geldi ikimize de bayanssulusmileAyçayı ben daha çok özlüyorum valla sıpanın hiç bizi sorduğu yokmuş,sormaz zaten annem onu çok oyalıyor bir dediği iki edilmiyordur orda.Bizi düşünecek fırsatı olmuyodur bile.

Bu arda Duygu el.süp. emekliye ayırdık biz.ıhlasın Aura diye bir tem.robotu aldık aman amannnn,elekt.süp. 2 aylık doldurduğu toz torbası kadar tozu bir temizlikte suya topluyor.Suya bakınca bu kirle mi oturmuşuz diyoruz.Aldığı tozu geri dışarı verme şansı yok.Evden balçık çıkıyor resmen onla temizlik yapınca,tavsiye ederim,bebekliler için çok hijyenik özellikle...

gülümmmm özledinmi leeeeyn kıznı..özlenmiez mi hiiç desene güzel pıtırcık...
ben bu hafta rapor aldımm..yani yaptım kar tatili..hehhee.. bu arada kızlar yarından itibaren istanbula ve diğer yerlere yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyormuş....kar yağsın ama allhım herkesin doğanın çetin koşullarından felaketlerinden de korusun...

Eda nerdeydin ki?
Ben kaçırmışım olayı.

ben de...eda cım nerdesin nerelerdesin..anlat gıı..bekliyoz resimlerini..
zaten bu zamana kadar doğru dürüst girmediğim için bilmiyorum noluyo ne gidiyo.eskiyi de pek okuyamıyorum...ama 15 gün kısmetse arda takılırım...:hulya:

ohh gezin uleeyyyyynnnn..biz de kıvanç dogunca fakirin sulusunu aldık.valla evden çamur çıkıyormuş..dedğin gibi...ama her seferinde suyunu dök yıka falan sinirim bozuyor.1 aydır normal kuru kısımlarını takıp süpüyorum.ama arada sulu takıp maytları börtü böcekleri tamman çektirmem gerek...
gidip kıvanç uyurkene biraz kitabımı okuayyım..aşkta kaldığım yerden devam..hepinize mucuk..opuyorumnanaktan

Ayy ne güzel,bırakabilmişsin..
Bende isterdimm bırakabilmeyi ama bir gün sonra tekrar dönerimm herhalde...

Urfadaydım eşimm iş için sürekli gidip geliyordu şimdi biraz da biz gidip geleceğiz...
Orda ev tuttuk,değişik geldii...Böyle arada gidip gelmeyi düşünüyorumm resimleri akşama atarım..
Çıkıyorum ben şimdi vınnalacağımm kullanan varmıı..
Haydin görüşürüzz

Aaaaa Urfalı oldun yani artık...
ıstanbuldan taşınıyor musunuz?Yoksa orda ayrı ev mi tuttunuz?Nasıl oldu möbleli mi ev?
Eşin ne işle meşguldü ki senin?ıyi etmişsin ayrılık çok zor hele de çoukla ahhhh ahhh bilemz miyim
Her türlüsünü öğretti benim kocamın mesleği bize şimdi de çocuklu ayrılık olacak
aman allah başka türlü ayrılıklar vermesin...yerimseniben

Ben gidiyom spora,giriş 1 lira,sauna 3 lira gelmek isteyen buyursun...
haldır haldır yürüyüş sonra aletli hareketler...

ooooooooooooooo bende diyorum nerde bu kız ohhh urfalı olmuşun bol bol çikofte ye sıra geceleri var orda ohh valla gez dolaş keyfine bak edacım

aynı makineden bendede var benim kızda ve bende alerjik astım varya o nedenle almıştım çok memnun kaldım gerçekten acayip pislik topluyor bide suya girince iyice farklı görünüyor tabii halıların dövmeli parçasını ayda 2 defa çalıştırıyom ben halı yıkamasınıda çalıştırıyom bazen ama zor geliyor yaa ben yılda bir kez yıkamaya veriyom halımı burdaki halı yıkama fabrikaına .ama kaç kezde kendim evde holdeki yollukları yaptım yanii

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım aminn

Hicran ben her hafta çıkartıyorum o halı döven aletle alıyorum çok mu ki
yaa uzun tüylü bi halım var onun böyle öbek öbek yünü çıkıyor yoluyor mu acaba
alet hayvan gücünde ya...

Ama ben de çok memnunum içime sinesiye temizlik oluyor,gaza geldim banyodan sonra çıkarim bari
Spor salonu bizim lojmanda e askeri yer tabi orduevi değil.

ceylinin saçlarını bağlamayı başardım ama tam bağladım işte sıcak sıcak fırından yeni çıkmış fotoları =)

tabii ben bunları yüklerken ceylin saçlarını açmakla meşgulll =))))))))))))))

Son düzenleme:
yavru kuşumun yanları hepten kel kaldı yaw sıfıra vurduk gene aynı kaldı saç çıkmıyacakmı ne o kısımlarıda =(((((((((

Son düzenleme:

canım evet temiz yapıyor ama haftada bir de çok değilmi halıları yıpratırsın çok fırçalıyorya hızla ondan dedim bende ilk aldığımda haftada bir açıyordum öle salon halım sanki bazı yerlerden ip çıktı gibi hani minik minik ama makinenin o döven fırçası nedeni ile oldu bence yoksa neden olcek bana satan görevlide ayda bir yapsan ok demişti ama bende dayanamıyom şimd bi hafta değil bi hafta açıyom boshayallersmile

Son düzenleme:
oyy ceylin kuzusuna maşallah ya.. nasıl tatlı olmuş öyle.. yiyim mi şimdi ben onu...

bu arada haftada bir derken haftada bir halı yıkamayı mı çalıştırıyosunuz süpürgeyi mi... aynından benim kayınvalidemde de var orada kalırken ben hergün süpürürdüm de..

ayy hicran yaa nasssıl uğraştın kız o saçlarla.durdumu bari ceylin zillisi....pek te mutlu görünüyor..çok cici kıs olmuş beee yaww...

Hepinize hayırlı günler gerçi akşam oluyor
Bizim akşama misafirlerimiz var ben de hazırlık yapıyordum kızımla beraber.
Bi bakayım dedim geçmişi okudum bayağı yazmışsınız.Canan senin muhabbetin bol belli oluyor evde olduğun ne güzel sen hep evde ol Hicran da sağolsun tabii.

Umut çok geçmiş olsun.
Eda çok sevindim güzel vakit geçirmene.
Demek Ayça seni aramıyormuş maşallah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…