- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Eda nerdeydin ki?
Ben kaçırmışım olayı.
Canoşuuummm,kız salı avatara gittik,bugün de tiyatroya gidecez
etkinlikten etkinliğe koşuyoruz yani
Daha spora gidecem sonra kuaföre ayy çocuk olmayınca şekerim insan kendine vakit ayırabiliyor
Valla kocamla birbirimizi yeniden tanımaya başladık daha doğru dürüst tanışamamıştık zaten....Başbaşa kalmak iyi geldi ikimize de bayanssulusmileAyçayı ben daha çok özlüyorum valla sıpanın hiç bizi sorduğu yokmuş,sormaz zaten annem onu çok oyalıyor bir dediği iki edilmiyordur orda.Bizi düşünecek fırsatı olmuyodur bile.
Bu arda Duygu el.süp. emekliye ayırdık biz.ıhlasın Aura diye bir tem.robotu aldık aman amannnn,elekt.süp. 2 aylık doldurduğu toz torbası kadar tozu bir temizlikte suya topluyor.Suya bakınca bu kirle mi oturmuşuz diyoruz.Aldığı tozu geri dışarı verme şansı yok.Evden balçık çıkıyor resmen onla temizlik yapınca,tavsiye ederim,bebekliler için çok hijyenik özellikle...
Ayy ne güzel,bırakabilmişsin..
Bende isterdimm bırakabilmeyi ama bir gün sonra tekrar dönerimm herhalde...
Urfadaydım eşimm iş için sürekli gidip geliyordu şimdi biraz da biz gidip geleceğiz...
Orda ev tuttuk,değişik geldii...Böyle arada gidip gelmeyi düşünüyorumm resimleri akşama atarım..
Çıkıyorum ben şimdi vınnalacağımm kullanan varmıı..
Haydin görüşürüzz
Ben gidiyom spora,giriş 1 lira,sauna 3 lira gelmek isteyen buyursun...
haldır haldır yürüyüş sonra aletli hareketler...
Canoşuuummm,kız salı avatara gittik,bugün de tiyatroya gidecez
etkinlikten etkinliğe koşuyoruz yani
Daha spora gidecem sonra kuaföre ayy çocuk olmayınca şekerim insan kendine vakit ayırabiliyor
Valla kocamla birbirimizi yeniden tanımaya başladık daha doğru dürüst tanışamamıştık zaten....Başbaşa kalmak iyi geldi ikimize de bayanssulusmileAyçayı ben daha çok özlüyorum valla sıpanın hiç bizi sorduğu yokmuş,sormaz zaten annem onu çok oyalıyor bir dediği iki edilmiyordur orda.Bizi düşünecek fırsatı olmuyodur bile.
Bu arda Duygu el.süp. emekliye ayırdık biz.İhlasın Aura diye bir tem.robotu aldık aman amannnn,elekt.süp. 2 aylık doldurduğu toz torbası kadar tozu bir temizlikte suya topluyor.Suya bakınca bu kirle mi oturmuşuz diyoruz.Aldığı tozu geri dışarı verme şansı yok.Evden balçık çıkıyor resmen onla temizlik yapınca,tavsiye ederim,bebekliler için çok hijyenik özellikle...
gülümmmm özledinmi leeeeyn kıznı..özlenmiez mi hiiç desene güzel pıtırcık...
ben bu hafta rapor aldımm..yani yaptım kar tatili..hehhee.. bu arada kızlar yarından itibaren istanbula ve diğer yerlere yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyormuş....kar yağsın ama allhım herkesin doğanın çetin koşullarından felaketlerinden de korusun...
Hicran ben her hafta çıkartıyorum o halı döven aletle alıyorum çok mu ki
yaa uzun tüylü bi halım var onun böyle öbek öbek yünü çıkıyor yoluyor mu acaba
alet hayvan gücünde ya...
Ama ben de çok memnunum içime sinesiye temizlik oluyor,gaza geldim banyodan sonra çıkarim bari
Spor salonu bizim lojmanda e askeri yer tabi orduevi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?