2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Semoş Ayça benim kızım ben Gül şekerim karıştırdın heralde
neyse prob. değil.

Hicran hergün şu güzel kızının resmini koyuyosun maşallah gözümüz gönlümüz açılıyor.

Saçları uzamış baya,Ayçanın da yanlar nispeten daha seyrek e öyle olur zaten normal
taktın çocuğun saçlarına:mymeka:

Gülcüm ben sana dedim de alıntı yapmaya üşendimDedin ya ben daha çok özlüyorum o aramıyormuş diye annen gözü gibi bakıyordur tabii insan annesine emanet edince içi rahat ediyordur kesin.

Gül şimdi okudum da yazdığımı yanlış anlamakta haklıymışsın sanki Edaya dermiş gibi olmuşumözür...

ya benim patates canavarı patatesi çok seviyor sabah akşam ver yer yani diğer yemeklere yüz vermez ama patatesi görünce ver der hanfendi ve fırına patates atarken gördü beni yapıştı fırının camına illa mama anne mamaaaa diye ay anlatamazsında çocuğa kızım pişşş pişş pişicek o şimdi ham yapıcaz yicez diyom resmen oturduk fırının önünde 10 dk ancak ikna oldu hanfendi pitiyooo diyoo =))))))))))

halı yıkamayı del kız döven parçası varya hani kablolu olan onu diyor ben onu 15 de bir açıyom ondan bahsediyoz halı yıkama olayını çok fazla yapmadım açıkçası 4-5 defa ancak olmuştur 5 yılda ama anneme ve kardeşime gitti onlar kolduk vss yıkadılar birkaç kez

ayy hicran yaa nasssıl uğraştın kız o saçlarla.durdumu bari ceylin zillisi....pek te mutlu görünüyor..çok cici kıs olmuş beee yaww...
sağol canım uğraştım valla kız napiim bağltmıyo öle kafa karman çorman dolanıyo e saçlarda uzadı accık alıştırayım dedim ama iki defa bir iki tutamını açtı ee şşşttt lerle kızarak birkaç kez izin vermedim şimdi duruyorlar yeniden bağladım açtıklarını ama bağlarken eline kalem ve renkli defter sayfası verdim o kalemle çizerken ben bağladım hızlı hızlı:hulya:kaydirigubbakcemile3

Hicran Ceylin çook şeker olmuş acıtmadan ısır yanağından

ok canım ısırırım ama popodan yanaklar yassakkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biz çok ısırıyoz hafiften hafiften artık alıştı anlıyo ısırcam dötünü diyince kaçıyor poposunu tutarak ==)))))))))))

Ayyy kıyamam ya Ceylin'e...

valla sorma canım fena çıngar çıkardı mama diyeee hiç böle yapmamıştı acıktı desem acıkmadı daha yarım saat önce çorbasını vermiştim hanfendi 5-6 dilim patates yiyo verdiğimizde yani düşün elma dilimlerden ama

ah keşke diğer yemekleride böle ağlayarak isteseeedelikafadulden

he bacım göz önünde büyüsün kızım kaydirigubbakcemile3 arada dayanamıyom koyuyom sizde görün diye nedem siz maşallah deyinde amannnn azaten nazarımız değiyor çok bizim anne baba olarak kıza engel olamıyoruz :kedi:

ama saçlar sonradan çıkmasa diye korkuyom kız napiimbenim yeğenim var ecrin onun saçlarıda öleydi halaöle mayısta 4 yaşına girecekk

gül ayçoş demek aramıyor seni hee kız arıyordurda nasıl anlatsın zilli oyundu vss zaman geçiyor yorgun düşüp uyuyordur tabii prensess
eminim seni gördüğünde kucağından kalkmayacaktır minnoş.
sen bu arada accık sarj ol bari bacım hazır böle bi fırsatın var gez eşinle yemeğe git valla accık tazelenin demii

ben makarnayı pişireyim eşim nerdeyse gelir

bu gün kızkardeşimin eşi kasık fıtığından ameliyat oldu da onun yanında ben gidemedim ceylini nereye bırakıpta gidebilirim kiii zaten yarında bizim tüp bebekçilerle dr gidicem gene ordan bize getiricem ama gelirken kardeşimin evine uğrarım orda görürüm enişteyi artık nasılda yarın sabah çıkacaklarmış.bende ceylini oaya bırakıcam annemle yengem orda olacaklar benim kız da arada kaynar ordaki çocukların
neyse ben bugün temizlikten yemek vss yapamadım soslu makarna ve patates yaptım yarın için börek yapıcam daha yeşil fasulyede accıkta yaprak sarma yapcam bugece nöbetteyimmm =(( yemekler hazır olsunki yarın hastaneden dönüşte koşturmaym misafirleri bırakıp mutfağa

merhaba kızlar
benım pc göçtü dun dayanamadı artık alpberk le bana...
hicran hangi kutuyu boşaltıyoruz açık olsun dıye ben anlamadım...
canannn dedüüüüüü napıyon kıs tatildesın ohhhh.....
canan öğretmenlere tatılde oteller ındırımlıymiş şansınıza hava da çok soğuk ya...

eşimı laptobunu getırdı ama pek keyıflı olmuyo bunla ya ben kendı laptobumu istiyorum..
benım laptop türkkçe açılmıyoda şimdi bu araplar yapmak yerıne dahada bozarlar yarın gelecek türk arkadaş ınsallah yapr yoksa kaldım ortada demektir...
pufffffff offffff

anlamadım canım ne kutusu hangi konudan bahsdiyon kiii:sm_confused: benim jeton köşelide hatırlayamadım :kedi:

yeşil fasulye pişti sarmanın içi hazır börek için hamur mayaladım oda hazır böreği yapmaya başlıcam arada gelirim mola zamanları =))
ceylinde uyudu az önce cadı rahat huzur vermedi bugün gene huysuzluğu üzerindeydi hep benle olmak istiyor ablaya gitmek istemedi bugün hiç =((

işin oldumu senden ayrılmaz cadııı

hıcrancım resım yuklemeyı tarıf etmışsınya orda demişsinki remı açık olması için mesaj kutusunda sarı bı kutu var oarayı tıkla boşalt ben anlamadım o kısmı

duygucum senı gördüğüm ıyı oldu canım nasılsın bı kaç gundur göremedım senı
senden rıcam kabaklı havuçlu makarna yapıyorum demıştınya alpde makarnayı çok sevıyo bende sebzelı yapayım dıyorum tarifi verirmisin...
bide bir yı geçti alpi sütten keselı hala benden süt geliyo sendede olmuşmuydu..

hıcrancım resım yuklemeyı tarıf etmışsınya orda demişsinki remı açık olması için mesaj kutusunda sarı bı kutu var oarayı tıkla boşalt ben anlamadım o kısmı

he sen onumu diyon
canım mesaj yazarken bak üstte sarı kutucuk var resim tablo yani onu tıklayınca bi kutucuk açılıyor açılan kutunun içinde http yazıyor o yazıyı silip yapıştır linkini o kutucuğa alttanda ok de bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…