halı yıkamayı del kız döven parçası varya hani kablolu olan onu diyor ben onu 15 de bir açıyom ondan bahsediyoz halı yıkama olayını çok fazla yapmadım açıkçası 4-5 defa ancak olmuştur 5 yılda ama anneme ve kardeşime gitti onlar kolduk vss yıkadılar birkaç kezoyy ceylin kuzusuna maşallah ya.. nasıl tatlı olmuş öyle.. yiyim mi şimdi ben onu...
evet çok tatlı oldu kuşum demi yaa
bu arada haftada bir derken haftada bir halı yıkamayı mı çalıştırıyosunuz süpürgeyi mi... aynından benim kayınvalidemde de var orada kalırken ben hergün süpürürdüm de..
sağol canımayy hicran yaa nasssıl uğraştın kız o saçlarla.durdumu bari ceylin zillisi....pek te mutlu görünüyor..çok cici kıs olmuş beee yaww...
Hicran Ceylin çook şeker olmuş acıtmadan ısır yanağından
Ayyy kıyamam ya Ceylin'e...
Semoş Ayça benim kızım ben Gül şekerim karıştırdın heralde
neyse prob. değil.
Hicran hergün şu güzel kızının resmini koyuyosun maşallah gözümüz gönlümüz açılıyor.
Saçları uzamış baya,Ayçanın da yanlar nispeten daha seyrek e öyle olur zaten normal
taktın çocuğun saçlarına:mymeka:
merhaba kızlar
benım pc göçtü dun dayanamadı artık alpberk le bana...
hicran hangi kutuyu boşaltıyoruz açık olsun dıye ben anlamadım...
canannn dedüüüüüü napıyon kıs tatildesın ohhhh.....
canan öğretmenlere tatılde oteller ındırımlıymiş şansınıza hava da çok soğuk ya...
hıcrancım resım yuklemeyı tarıf etmışsınya orda demişsinki remı açık olması için mesaj kutusunda sarı bı kutu var oarayı tıkla boşalt ben anlamadım o kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?