hıcran teşekkürler..
Selamlar canlar, en son yazdigimdan bu yana bakamadim..
Beni kutlayanlari, guzel dilekte bulunanlari operiimmcok saolun hepsine amin diyorum..
Sadece bi iki sayfaya bakabildim cepten gecmisi okumak dahada yorucu oluyor :)
Herkes iyidir umarim, istanbulun pis havasini bile ozlemisim :))
evimize geldik, annemin ameliyati icin donusumuz gecici simdilik, esimin ailesini bekletmemek adina bi valizle geldik hemen ucaga atlayip..
4-5 gun sonra tekrar amasyaya donup annemin ameliyatinda yaninda olucaz, sonrasinda kesin donus yapicaz insallah.
Bu arada Aslan bu ara hepten hareketli ve huysuz oldu, cok gezmek mi ev degisikligimi babasinami simariyo bilmiyorum ama huy edinmesinden acayip tedirginim bu ara cok okumak ve destek almaihtiyaci hissediyorum kitaplardan ama vakitte bulamiyorum henuz bakalim ne yapicaz..
Evet hicrancim aynen oyle bizimkide cok asabi hemen bagirip cirlamalar ne kahvalti yapiyoruz adam gibi ne yemekten bisey anliyoruz disarda gezemiyoruz alisveris filan hep sikintili durmak istemiyor bi turlu hersey onun istedigi gibi olacak. Gercekten ozellikle bugun cok bunaldim artik dedim ben sana guzel bi ayar cekicem yani, cok sinirleniyorum engel olamiyorum buna sakinlesmem zaman aliyo :)
esimide ilk gunlerden bezmesini istemiyorum tabiki babasi cokda ilgili zaten ama sonucta bi motivasyon sureci var onunda biraktigindan cok farkli bu cocuk :)
asil egitim simdi basliyor evet ve en zor kismi da bu, bu yuzden cok tedirginim zaten, ne yapicagimizi iyi bilmemiz ve bundada anne baba olarak kararli olmamiz gerekiyor, ancak bu sekilde verimli sonuclar alabiliriz cunku..
Ayrica tesekkur ederim canim cok saol amiin..
Duygu,isyanlardasın gene karışma oğluşuma ne istiyorsa yap,işin ne allah allah
Napıyon canımcım,görüşemiyoz gene aslında ben arada geliyorum kimsecikler kalmıyor oluyor üstüste bissürü msj atıp çıkıyorum yani toplu yazıyorum yazacaklarımıkaydirigubbakcemile2
Diyette 5.gün 1,5 kilo gitmiş yalnız farkettim ki bu benim yaptığım aslında diyet değil insanların normal beslenme düzeniymiş ben hep öküzleme yapıyormuşum..e sonra bu düzen bana diyet oluyor tabi
dün deli gibi spor yaptım bugün de gidesim var ama saçım fönlü yaa,bozulmasın...kaydirigubbakcemile
Ben de yok Seheraklinialirimsmile
ben kızımı çoook özledim ama kefyfi süpermiş hiç anne baba demiyormuş sıpa
Karneleri verdik bugün yaa aman şimdiki çocuklar da bir tuhaf adamın 8 tane zayıfı var mal gibi gülüyor
başarı oranı çok düştü okullarda tüm suç öğretmenlere yükleniyor,okuldaki halimizi bi görseniz kapkara dirsekler ellerle eve geliyoruz ama malesef ne kadar kendini yıpratsan da çocuklar artık 40 kişilik sınıflarda 40dk anlatılan derse kanmıyor,oturamıyor,tatmin olmuyor zaman değişti sistem değişmedi yani...Nasıl değişecekki
Ev uçuyor biraz toparlayim gelirim yine,
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremiyordum özlemişim sizleri
BETÜL ve SERAP herhalde eşleriniz gelmiştir oh ne mutlusunuzdur Allah başka ayrılık vermesin. ikinizin de gözüaydın
ben de farketmiştim..seher görünmüyor dedim içimden hata yazacaktım..bişey mi oldu acep diye..nasılsın iyimisin? senin keltoş nasıl ssehercim..öpüver keltoşundan.saçları ne alemde çıktı mı biraz.son fotolarından koysana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?