Sehercim maşallah ya ne şeker şey 3.resmine bayıldım öp onu benim için.
oy gülen yüzünü yerim ben onun maşallah sehercim
kızlar sizinkiler de şu var mı?tunahan sinirlenince ya da idtediği olmayınca ya kendini yere atıyo yada kafasını geri geri atıyo ya buna bir dur diyemiyorum anlıyorum öyle yapacağını o zaman müdahele ediyorum diyorum bak tunahan yavaş bırak kendini uf olacaksın diyorum.sizinkiler de yapıyorlar mı böle?onun dışında bizi dinliyor çok kuduruk ama eşim diyoki bunun kadar kuduruk var mıdır acaba diyor ben de var var merak etme bu dönemde hep böleler diyorum:):)bi dakka oturmuyo aç kollarını koş sarıl diyoruz koşup sarılıyor,semazen gibi dön oğlum diyoruz açıp ellerini dönüyor bi sürü kişinin taklidini felan yapıyor...bir de vermek istemediği birşeyi asla alamıyoruz elinden vememmm diyor:):)çok komikler yaa...bir de mutlaka dişlerini fırçalıyor ilk zamanlar fırçayı dişlerini kaşısın diye veriyodum eline ama o hep bizimkini istiyordu zaten şimdş biz ne zaman fırçalasak o da diş fırçasını alıp geliyo kendi macununu gösteriyor veerrr verr diyeee:):)Allahım hepsini korusun bebelerimizin....
gözdecim bişiler yaz özlettin kendini
Kuzuların marifetlerine bak hele....
Utkuya maşallah..
Bu anlattıklarınızın hiç biri ayça da yok belki kız çocuğu olduğundandır,şiddet içeren hiç bir şey yapmıyor,ıssırma,cırmalama,yerlerde debelenme,kafasını vurma falan hiç yapmadı Allaha şükür.Issırma huyu çok kötü başka çocukların yanında aman dikkat edin,ıssırmasınlar,iki arkadaşım bozuştular bu sebepten.Issıran kızdı gerçi,offf ama çocuğun omuzunu mosmor yapmış,kadın ağladı resmen anlatırken.Ben olayı görmedim ama...
Ama bi şey için inatlaşma var Ayçada da istediği olmayınca ağlıyor ama ben dikkatini başka bişeye çekiyorum hemen unutuyor,alabileceği başka bişeye ilgisini çekin o anda,veya hemen kucağınıza alıp başak odadan başka bişey verin.Benimki bu aralar makyaj kutusuna takmıtı nasıl oraya çıkarımın planını yapıyordu en son,eline ruj ver allahhh dünyayı unutuyor.Niveanın dudak nemlendiricilerini veriyorum artı,günde 50 defa sür allah sür ediyor çünkü.Veya kutu kremlere bayılıyor,o bacaklar sıvanıp bacaklarına krem sürüyor 1 saat.Benden gördü sıpa..bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?