2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı Cumalar Hepinize...
Evet arkadaşlar ya hepimiz benzeri şeyler yaşıyoruz.
Duygucum doğru söylüyorsun insan anneanne ya da babaanne olsa bırakır çıkar en azından bi kaç saat kendi başına ya da eşiyle vakit geçirir. Allah onlarsız bırakmasın tabi ama bazen insan kendine özel vakit istiyor.
Seher canım inş annen daha iyi olmuştur?

şimdi çektim çok zor bu muzurun resimlerini çekmek ya kaçıyo ya fotoğraf makinasına saldırıyo

Eklentiler

• $BUTKU 032.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $BUTKU 031.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $BUTKU 030.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 25
slm kızlar
sanırım bu bebişlerın bu dönemleri böle
betülcüm bende neler yapacağımı şaşırıyorum eşime dıyorum benım hayır dediğime sen evet deme yüz verme dıyorum.nasıl hızaya getireceğimı bılmıyorum bazen öle kuduruyorki...
canancım inan alpberk de öle nasıl ısırıyor ama bu sadece bi dönem diş çıkarma zamanı oluyo genede çok acıtıyo kollarım morardı resmen ama vaz geçiremıyorum bi anlık boşlukta hammm....

alpberk süreklı bıcır bıcır konuşuyo benım söledıklerımı tekrar edıyo bır hafta boyunca göz dedım şimdi gözün nerde diyorum hemen elını gözüne götürüyor burnun dıyorum bip deyıp elını burnuna götürüyor..
bu hafta ağızdayız bakalım öğrenır ınsallah...

masallah utkuya yerım ben onu büyüdükçede yüzlerı ve ıfadelerı değişiyor kuzuların ya allah nazarlardan korusun..

ya utku na tatlı olmuş öle..maşlh ya..o dişleği ısırıver.utkunun saçları doğumdan beri mi öle..hiç kazıttınızmı..bizimkinin de aynısı..kıvança benzettğimden kanım kanaşık senin oğlana...o tombişik yanaklarından da ham...yapıver..

mevlüde benim de kollarım bacaklarım morluk içimnde.bir de keskin dişleriyle ısırdığı için çok ta canım yanıyor.hele ısırdığı zamn gözüm dönüyor.ya sabır çekiyorum.ya ben kapatıyorum kendimi odaya ya da onu.mesala ben banyoya giriyorum kapıyı kapatıyorum.illa benim peşimden gelecek ya kapattığım için basıyor yaygarıyı.ben de banyodan ağla sen hakkettin diyorum.bidaha ısırırsan çıkmama buran diyorum..sonra ağlayarak beni öpüyor.

böle işte bu aralar kuduruk dönemleri....allh sabır versin bizlere..

Akşama misafirlerimiz var ben harıl harıl mutfakta hazırlığımı yaparken arkamı dödüğüm ne göreyim.Kızım 500 gramlık susamı sere serpmiş inanın mutfakta temiz yer yoktu.Nevrim döndü hani ortada olsa kendime kızacam ama çekmecenin içinden almış hangi ara anlamadım.Ben de onu mutfaktan dışarı çıkardım bi de fırça çektim o da yanıma koşuyor öpecek.
Aslında kırıp dökmeleri normal ,ilgisini çeken bişey bulduğunda affetmiyorlar,keşke çoook sabırlı olabilsek.Şimdi hoşlukla karşılık bulurlarsa sonra onlar da hoş olurlar .Ama zor iş.Fakat şunu farkettim ki daha çok eşim farketti benim kızım babasını takmıyor ama benden korkuyor.Ben vermemem gereken bişeyi kendini parçalasa da vermiyorum o da alıştı artık bi müddet sonra susmaya.Ama bunu yaparken hiç şiddet uygulamıyorum sadece ya görmezden geliyorum ya da başka şeye yönlendiriyorum.ınş böyle devam eder.

kızlar sizinkiler de şu var mı?tunahan sinirlenince ya da idtediği olmayınca ya kendini yere atıyo yada kafasını geri geri atıyo ya buna bir dur diyemiyorum anlıyorum öyle yapacağını o zaman müdahele ediyorum diyorum bak tunahan yavaş bırak kendini uf olacaksın diyorum.sizinkiler de yapıyorlar mı böle?onun dışında bizi dinliyor çok kuduruk ama eşim diyoki bunun kadar kuduruk var mıdır acaba diyor ben de var var merak etme bu dönemde hep böleler diyorum:):)bi dakka oturmuyo aç kollarını koş sarıl diyoruz koşup sarılıyor,semazen gibi dön oğlum diyoruz açıp ellerini dönüyor bi sürü kişinin taklidini felan yapıyor...bir de vermek istemediği birşeyi asla alamıyoruz elinden vememmm diyor:):)çok komikler yaa...bir de mutlaka dişlerini fırçalıyor ilk zamanlar fırçayı dişlerini kaşısın diye veriyodum eline ama o hep bizimkini istiyordu zaten şimdş biz ne zaman fırçalasak o da diş fırçasını alıp geliyo kendi macununu gösteriyor veerrr verr diyeee:):)Allahım hepsini korusun bebelerimizin....

semacım valla ne denir sinirlensen bi türlü sinşrlenmesen de öle...kendilerine zarar vermesinler de gerisine napalım katlanacaz:):):)

Deryacım bizimkinde şimdilik öyle bişey yok ama biliyosun bunlar çok değişkenler her an her şey olabilir:)
ılgisini başka yöne çekmeye çalışın eminim yapıyorsunuzdur zamanla bırakır ama.Bizim bi tanıdığın kızı istediği olmayınca ayaktayken hızlıca kendini arkaya atıyordu be ilk gördüğümde ödüm patladı bişey oldu diye ama ailesi o kadar alışmış ki bişey olmaz diyordu şimdi geçti tabii.

deryacım bende deniz için aynı şeyi söylüyorum walla bunun gibi kuduruğunu göremedim şimdiye kadar
çocuk oyun oynayacağı zaman bile oturmuyo çömeliyo , oğlum otur korkma bişey olmaz diyorum :)
her söyleneni anlıyo, her söyleneni yapıyor ama o sarı damarı tutunca adamı deli ediyo
kendimden korkuyorum valla bigün vurcam diye ,böyle olur olmaz ağlayınca sinirlerme hakim olamıyorum zaten biliyorum kendimi tahammülsüz bir insanımdır bugüne kadar herşeyine tahammül ettim denizin ama bu bişey istediği zaman vermeyince ağlamıyomu kafayı yiyorum sakin sakin anlatmaya çalışıyorum oğlum ağlama diye ama kim dinlerr :)
derya denizi görsen şarkılar , danslar , takla atıyo jimlastik yapıyo , temizlik yapıyo , masa hazırlıyo , eve biri gelince kapıdan ayakkabılarını alıp ayakkabılığa koyuyor , masaj yapıyor daha bir dünya şey tam bir ev robotu :) ama tunahanda dediğin gibi 1 dakika oturmuyor he pardon bu aralar yumurcak tv de calliou diye bir cizgi film var nasılsa onu seyrediyo koltuğa oturup ka ka diyo tv yi gösterip kayu yu açacakmışım :)
böyle olması hoşuma gidiyo aslında tek isteğim ağlamasın çünkü o zaman çıldırıyorummm
allah bize sabır versin :)

Kuzuların marifetlerine bak hele....
Utkuya maşallah..
Bu anlattıklarınızın hiç biri ayça da yok belki kız çocuğu olduğundandır,şiddet içeren hiç bir şey yapmıyor,ıssırma,cırmalama,yerlerde debelenme,kafasını vurma falan hiç yapmadı Allaha şükür.Issırma huyu çok kötü başka çocukların yanında aman dikkat edin,ıssırmasınlar,iki arkadaşım bozuştular bu sebepten.Issıran kızdı gerçi,offf ama çocuğun omuzunu mosmor yapmış,kadın ağladı resmen anlatırken.Ben olayı görmedim ama...
Ama bi şey için inatlaşma var Ayçada da istediği olmayınca ağlıyor ama ben dikkatini başka bişeye çekiyorum hemen unutuyor,alabileceği başka bişeye ilgisini çekin o anda,veya hemen kucağınıza alıp başak odadan başka bişey verin.Benimki bu aralar makyaj kutusuna takmıtı nasıl oraya çıkarımın planını yapıyordu en son,eline ruj ver allahhh dünyayı unutuyor.Niveanın dudak nemlendiricilerini veriyorum artı,günde 50 defa sür allah sür ediyor çünkü.Veya kutu kremlere bayılıyor,o bacaklar sıvanıp bacaklarına krem sürüyor 1 saat.Benden gördü sıpa..
bayanssulusmile

of gülüm ya denizde hasta krem olayına zorla kapağını açıyo o minik parmaklarını daldırıp yanaklarına sürüyor.kafasına ağzına artık allah ne verdiyse :) bide sonra illa aynaya baktırt beni diyo , artistmi olcak ne ben anlamadım dışarı çıkacağımız zaman üzerine bişey giydirince hemen ayna istiyo , alıyo benim şapkalarımı berelerimi takıyo hemen ayna istiyo :)
asıl ulaşmak istediği babasının traş makinesi vuvv vuvvv yapıp duruyo :)
dikkatini başka bişeye çek demişsin ya bizim çatlak unutmuyo başka odaya git balkona git taktıysa takıyor bakalım bi ayar çekmek lazım ama iki ayrı elde büyüyünce böyle oluyor fazla da engel olamıyosun herhalde.
allaha şükür denizinde hiç ısırma huyu yok ben onu ısırıyorum aslında hep ama o hiç ısırmaz

:):):)gözde yaaa süper yaaa hayal ediyorum denizoyu sen böle anlatırken ay bunları yemeli yaa:):)bu kayu da ne var yaa bi çok ebbek hayranıı ben de izliyorum ara sıra valla hoşuma gidiyor:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…