masallah utkuya yerım ben onu büyüdükçede yüzlerı ve ıfadelerı değişiyor kuzuların ya allah nazarlardan korusun..
ya utku na tatlı olmuş öle..maşlh ya..o dişleği ısırıver.utkunun saçları doğumdan beri mi öle..hiç kazıttınızmı..bizimkinin de aynısı..kıvança benzettğimden kanım kanaşık senin oğlana...o tombişik yanaklarından da ham...yapıver..
kızlar bu arada burası felaket soğuk.tipi kar yağıyor.yerler şimdiden beyazladı..yarın ve pazar günü okulda açıklise sınavları var.inş. iptal edilir.bu soğukta nasıl gidecem bilmiyoz.zaten çoğu kişi de sınava gelemez.özellikle yarın için istanbulda fırtına ve kar uyarısı var.allhım bütün evsizlere, fakirlere bu soğukta yardım etsin..
Amin canım amin Allah zor durumda olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun inş...
Canan ben de acayip keyif alıyorum bu döneminden her gün yeni bişey öğreniyor ve her yeni yaptığı şeyden sonra bize dönüp alkış yapıyor biz alkışlayana kadar alkışa devam:)Allah'a o kadar hamd ve şükür ediyorum ki...
Bu arada yapılan bir araştırmaya göre yeni nesil çocuklarının bi önceki kuşaktan daha zeki olduğu kanıtlanmış.Boşuna yani bizim kuzular bize çok akıllı gelmiyoryerimseniben
Evet ya ben de bazen düşünüyorum hepimiz bir araya gelsek bunlar ne yapar.Benim kızımın sevinç çığlıkları atacağı kesin.Kapıdan giren herkese ilk yaptığı sevinçten çığlık atmak ve gülmek:)birbirleriyle iletişimleri nasıl olur acaba?inş bir ara görüşürüz .kesinlikle katılıyorum..o alkış çok komik.bizimki de öle..alkışlanmaktan ve kendini alkışlamaktan büyük haz alıyor...çok komik bunlar yaaa...keşke hepimiz buluşabilsek..hepimiz birbirleimizin çocuklarını sevsek..bazen hayel ediyorum..çok hoş olurdu..
özlemm naber breee....napıyorsun..senin yaramaz uyudumu..benimkini banyo yaptırdım..kuvette iyice oynattım onu.bir güzel yordum.umarım gece uyanmadan deliksiz uyur velet..
şimdilik iyi geceler sizlere.ben de kıvançsız anımı değerlendireyim..bir ciğara içip, kitap okuyayım..
semacım ve özlemim sizleri öpüyorum..
herkese günaydın... sema maşallah alyaya... mustafa bu güne kadar doğru dürüst beni ve babasını arada da babaannesini gördüğü için biri gelince hemen ağlıyo... ama çocuklara hemen koşuyo... oynamak istiyo...
kızlar mustafaya yumurt yedirmek için her yolu denemiştim ama yememişti... az önce önüne yumurta, kızarmış ekmek portakal suyu ve tuzluk koydum... ama tuz akmıyo rutubetten tıkanmış...tabi o biilmiyo tuzladığını sanıyo...kaydirigubbakcemile3ben de gittim yattım ilgilenmiyo gibi... ekmeğinin yarısını yedi, yumurtayı da tuzladı tuzladı yedi biraz bıraktı... portakal suyunu da içti maşallah... canım benim meğer kendi yemek istiyomuş bilememiş annesi.. kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
dün burdakı bir türk arkadaşımız geldı kızı var 18 aylık alp hiç karışmadı kıza öle oynadılar arkadaşı oyuncaklarını alınca bıraz elınden almak ıstedı ama oğlum sen bunla oyna deyıp başka birşey verdım hiç itiraz etmedi kuzum maşşallah...
ayy canım şimdi gördüm, bizim banyolarımız saçını yıkayana kadar iyide başını yıkatmıyo kıyameti koparıyo bi çare bulamadım buna korkuyom düşecek bişey olcak diye onun için yalnız yıkayamıyorum...
Semacım nasılsın tatlı kızın nasıl?
Herkese hayırlı hafta sonları, oğlumda öğlen uykusunda birazdan uyanır, uynana kadar etrafı biraz toparlayayım barii...
İyiyim Özlemcim çok sağol siz de iyisinizdir inş?
Genelde çocukların çoğunda var o başa su dökerken ağlama işi..Ablamın oğlu da bazen banyo olurken kıyameti koparıyor, bazen de çıkartırkenYani çabuk değişiyorlar o da alışır zamanla inş.
sağol canım bizde iyiyiz şükür... inşallah düzelir doğru diyosun hemen değişiyo huyları suyları
burda fırtına yağmur var henüz kar yok dışarısı çok soğuk anlaşılan sıcacık evimizde oturuyoruz Allahım kimseyi soğukta açıkta bırakmasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?