gecmıs olsun patık, insallah kuru oksurukle kurtarırsınız. odayı nemlendırsen oksurugu kesebılırsın belkı
buarada benım babamın adıda ısmet, ogluma ısmet adını koymayı cok dusunduk ama ruyamda mehmet ısmını gordugum ıcın vazgecmıstık. eger 2. oglan olursa ısmet olacak ınsallah :)
kayınvaldenede Allah acıl sıfalar versın
semaumut eşlerınızın yanında olmasını istemışsinız olsunlar tabı ama çoğuda zarar ya benım eşimde ev kuşüsüreklı bizimle o evde oluncada ben bişey yapamıyorum hoş çok memnunun eşim evdeyken alple çk ilgilenıyo benımlede öle konuşuruz dışarı giderız..
çok güzel herşey ama o bir gun geç gelse arkadaşlarıyla bıyere gıtse az gecıkse bu sefer ben sınır oluyorum sıkılıyorum çok alıştım eşimle vakıt geçirmeye bayan arkadaşlaruımın eşlerıye bıle tanıştırdım beraber takılalım hep dıye...
azıda çoğuda zarar yanı :))) bende eşim olmadan çok sıkılıyorum dışarda da evdede hep yanımda olsun istıyorum alıştım napim :)))
Selamlar, ne var ne yok canlar..
Biz su cicegi olduk sanirim, aslanin yuzunde ve vucudunda kizarikliklar cikti sivilce gibi yaramsi uclari var ve sanku patlatmissin gibi bir goruntu hepsinde..
Su cicegi diye tahmin ediyorum. Dunden beri ateside var ama 12 saat arayla donusumlu calpol ve dolven veriyorum ates kalmiyor. Yanliz ne oldugundan emin olmak istiyoruz, ama cikilmiyo disari kar tipi coktu bugun doldurdu baya nasil yapcaz bakalim..
Onemli bisey olmasinda insallah..
türkiye çok soğuk herkes şikayetçi ama benim içim gidiyor buda ben kış ayını o kadar çok severim ki karın yağışı her zaman beni heyecanlandırır...
tıpkı nisan yamurları gibi nisan yağmurundan sonra açan güneş insanı bibaşka ısıtır toprak bir başka güzel kokar..
karında keyfini çıkarın arkadaşlar herşeyın bir güzelliği var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?