2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel ya senin adına çok sevindim Umutcum benimde eski oturduğum apartmanımda öyle bir komşum vardı..Ev alma komşu al demişler ya boşa değil aslında..Vefa çok önemli haklısın bir kahvenin kırk yıl hatırı olmalı insan unutmamalı değilmi?Dediğin gibi hiç ummadığın anda insanları anlıyorsun tanıyorsun....Allah hep iyilerle karşılaştırsın canım

merhaba güzel annelerr
kaç gündür misafirlerim vardı yazamadım
bide şu farmvilleye takıldım,giremedim..
ayın 30'unda Allah kısmet ederse istanbula geliyorum
ayın 2 si yada 3 ünde buluşma ayarlarsak çok iyi olur,kardeşim 2sinde yada 3 ünde izinli.onunla gelicem kabul ederseniz,yol tarifinde eşime yardımcı olur.
istanbullularr kımler gelıyor buluşmaya nerde buluşuyoruzzzz

Emelcim ben aslında biz de buluşulmasını çok istiyordum ama yarın annemle babam gelecekler ramazandan beri görüşmüyoruz.O nedenle müsait olamam ne yazık ki.Ama inş sonrası için istiyorum.

Tesekkurler arkadaslar..
Tahmin ettigimiz gibi su cicegiymis evet, gece ve sabah bir iki kere de kustu baya, ates zaten surekli var surupla dusuyodu sabah kizarikliklarin dahada buyuyup cogaldigini gorunce bugun gidelim dedik..
Simdi serum aliyor hastanedeyiz, ayagimda sallitorum bi yandan, uyukluyor..
Cok zor takildi serum cok agladi sinirlendim bi an esime dedim sonra herkes su cicegi geciriyo hep serummu yeniyodu onceden bir daha hemn getrmicem hastaneye dedim..
Ama netten arastrdim biraz halk arasinda onemli bir hastalikgorulmeyen su cicegi cok ciddi seylerede sebep olabiliyormus.
Ozellikle dr kusmasi yogun olursa kisa sureli beyin donmasi yasaniyor dedi heralde bi cesit sok gibi kusunca hemn getirin dedi eve gittikten sonra olursa.
Allah dermansiz dert vermesinde bunlara cok sukur. Allahtan iki adim yakinimizda bu hastane yoksa kendi hastanemize gidemezdik araba kalirdi yolda fena doldu buralar..

Birde esimle ben su cicegi olmusmuyduk onu dusunuyoruz :) sadece iki dk lik bir solumayla bile %96 bulasma riski olan bir hastalikmis. Olmadiysak bizde yandik ailecek cicekleri sulucaz heralde :s tobe ya..

betüş yazını görmedim canım,çok geçmiş olsun.aşı yaptırmışmıydımız siz?
umut ismet rahatsızfdı nasıl oldu?

Betülcüm çok geçmiş olsun.
Alya olduğunda ben panik yapmıştım ama çok kolay atlatmıştı şükür.Ona da yeğenimden bulaşmıştı evet bulaşma ihtimali yüzde doksandan fazlaymış.
Serum taktılar demek Aslan'a canım benim.Alya'ya da bi kere takmışlardı yoğun kustuğu ve su kaybı olduğu için.Ben de kötü olmuştum.ıstememiştim ama sonra iyi ki takmışlar dedim.Serumdan sonra çok çabuk toparlamıştı.Aslan'ın da bişeyciği kalmaz ilk günler zor olur ama sonra azalır inş.
Serum verilirken dergilerle ilgisini çekmiştim babasıyla, sonra ben de ayağımda sallamıştım serum bitene kadar uyumuştu sen de uyutabilirsen çok rahatlarsın.

arkadaşlar zor yazıyorum,kkdamı sorun var pcdemi anlayamadım..zaten zor girdim..bi fırsat buldum ondada giremiyorum yaa

Semacin cok saol o zaman Aslanda serumdan sonra farkeder umarim..
Buna sevindim. Evet kusma ve atesten halsizliginide iyi gelmesi icin demisti dr. Cok saol canim alyada gecirmis en azindan atlatmis olmus artik o konuda rahat olabileceksin bu guzel..

Emelcim sana katiliyorum hakkaten insanlara bazen iyi bi felek tokati gerekiyor hemde okkali..
ıyilikten samimiyetten anlamiyorlar cunku cogu zaman, onlar kasiniyor atraksyon istiyorlar illaki..
Ama atan olur bu konuda suphe yok. Ya beklediklerinden gelir yada hic beklemedikleri bir anda hak'tan..
Ama gelir.

Bu arada ben ist deyim canim suan bizim planlar degisti biraz karisik oldu, msn den detayli konusuruz sonra..

hım ölemi boshayallersmilepeki ne amaçlı yazılıyor ki bunlar..

bilmiyorumkismile
aslında bebek,doğum,eylül anneleri falan yazılması gerekiyor sadece ama biz isimlerimizide yazdık. laf olsun işte...aradığımız konuyu arama ve etiketler kısmında daha kolay bulmamızı sağlıyor

Merhaba,
Gereken yapıldı ama sizden ricam konuyu burada dillendirmeyin lütfen bana bildirin ben gerekeni yapıyorum ama tekrar ediyorum içerikte buna ait cümleleriniz olmasın.

teşekkürler

aslında bebek,doğum,eylül anneleri falan yazılması gerekiyor sadece ama biz isimlerimizide yazdık. laf olsun işte...aradığımız konuyu arama ve etiketler kısmında daha kolay bulmamızı sağlıyor

canımne işe yaradığını anladım ama nasılyazıldığını anlayamadım hala

Etiketler konuları daha kolay bulmanızda sisteme yardımcı olan bir arayüzdür. Bu açıdan konu ile ilgili kelimeler arasına virgül koyularak eklenmesi önerilir.

Örnek olarak ;

doğum, sezeryan, eylül anneleri, anne, doğum hazırlığı, doğum çantası, doğum süreci

gibi daha akla yatkın gerçekten anahtar kelimelerden oluşmalıdır. Bu kelimeler sayesinde konunuz daha popüler olur ve daha fazla ziyaretçi tarafından farkedilir.

Görüldüğü üzere ne iyi niyetli kullananlar ne de kötü niyetli kullananlar hala doğru kullanamıyor. Yurtdışında bir kadın sitesi takip ediyorum inanılmaz güzel içerik inanılmaz güzel anahtar kelimeler var ama yurdumun güzel insanı her konuda olduğu gibi bununda suyunu çıkartıyor en önemlisi amacı dışında kullanıyor...

Şimdi bakarmısınız anahtar kelimelere ? Doğrusu böyle olmalı....

Anahtar kelimelerde epidural'a bastığınızda ;

http://www.kadinlarkulubu.com/tags/epidural/

ben de varım ben de burdayım... sema ben msn gönderdim mi sana..

amin duygucum amiin...

emelcim ismetin öksürüğü devam ediyo..balgam a döndü..sanırım yumuşuyo atmaya çalışıyo..insan kendı yavrusu olunca tabi balgamdır kakadır bunları ne görmekten ne yazmaktan iğrenmiyo:)ama iştahsızız işte..doğal diyorum akışına bıraktım..ilaçlarımızı düzenli vermeye gayret edıyorum..şükür ateşimiz pek çıkmadı..tedbir olarak gece calpol verıyorum..tabi huysuzluktan gecede üç beş kalkıyoruz ama sağlığı yerine gelsinde napalım diyoruz..allahtan bi mani olmassa toplanıcaz ama yeri kararlaştırmadık..hicran eda ve canan avcılar ve ötesinde oturduklarından bunlardan herhangibirindemi buluşsak dedim ama keşke bende buluşabilsek kasımpaşada veya çiftehavuzlarda..yani benım için mekan önemli deil yeterki allah sağlık versin..

ya betüşüm cok geçmiş olsun..ama bencede ıyıkı takılmış.bende ismete ılk taktıklarında kendımı yemiştim ama sayesınde daha cabuk toparladık..allah ne eksikliğini göstersin o hastanelerin nede muhtac etsin..aslan paşamın adı üstünde aslan gibi evelallah hemencik iyileşin allahın izniyle..alllah başka zeval sıkıntı vermesin..bide sen darlanmışsın anladıgım kadarıyla..allaha havale edıyoruz elbet cogu haksızlıkta..ama bazen isyan edesım gelıyo düzene..dün gece eşim face te ırakta bı erkekle dans ettıgı için halkça linç edılen dunya guzelı gencecık bı kızın göruntulerını gösterdı..gozumden gıtmıyo..bu vahşet bu zulüm dünyasında rabbim hangi hesabı sormaya başlicaksa tez başlasın isterdim..dağdaki kuzunun bile hesabı sorulacakmış ya..onu bildik inandık...ama elden geldikçede zalimlere zulüm etmek gerekli sanıyorum...enazından benim düşüncem öyle..kudret istıyorum..mazlumu korumak istiyorum..elden geldiğini edebilmek istiyorum..penceremın onunden gecen yoksul cocugu giydirip doyurmak istiyorum..ağlıyorum..ağlıyorum...açlığa zulme savaşa haksızlığa dayanamıyorum...

merhaba kızlar ben geldim ama kalamicam ev işi yemek ceylin bide misafir size katılamıyorum.selam verip kendimi hatırlatayım dedimmboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

betülcüm umutun yazısında gördüm aslan 'ım su çiçeğimi olmuş a.s.çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.inşallah sizede bulaşmaz maske kullanın nolur nolmaz yinedea.s.

geçmiş olsun betül... msn e baktım yoksun... evet su çiçeği çok önemli,... ben su çiçeğinden gözlerini kaybetmiş, felç olmuş hastalar gördüm... Allah korusun çok dikkat etmek gerekir... ateşini sürekli kontrol et canım.... bi an önce iyileşir inşallah Aslanım...

Kazen gerekeni yapmis tesekkurler, arada etiketle ilgili mesajlari da silmis..
ben gerekirse bizzat anlatirim o mechul bos isler sahsiyetine her kimse ??

Umut gulsum Hicran saolun arkadaslar.. Simdi geldik evdeyiz, serum kolundayken oyalamak baya zordu ugrastik cok sukur ne is be..
Allah sifa versin vallahi, hastanelerde hep cocuk.. Birde bayan vardi ayagi kirilmis kardan alciliyolardi bagiriyodu

Gulsum cepten giriyorum ya canim msn acik olmuyor surekli arada acip bakiyorum canim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…