duygucum ne iyi etmişsiniz..bi ortam değişimi,azcık özlem bile insanı sil baştan yapıyo..resetliyo azda olsa..koah teşhisini cok geç koydular..anneciğin yattıkça sizlere sağlıklı ömürler versin işallah ama gerçekten cok zor yaşam şartları artık onun için..çiçeği çok sever..çok evine düşkün..temizlik maddeleriyle devamlı haşırneşir..bundan sonra işallah daha iyi olurda son yıllarında huzur bulur kadıncağız..eşi birkez bile gitmedi yanına..esrar çekmekten,orda burda sürtmekten başka bişi yapmıyo..kadıncağızın iki oglu var ama bi eşimden biraz ilgi alaka grüyo..yıne masraflarını eşim karşıladı..karşılasın keşke en iyi yerlerde yatırabilsek..bundanda razı olsun rabbim..hayat acı..biyere kadar şanslarımızı belirleyebiliyoruz..allah vefasıza düşürmesin..vefa istanbulda bi semt adı olarak kalmış bu devirde maaalesef..yinede bi umut işte,güzel arkadaşlıklar kurabiliceğimize inanıyoruz..sevdiklerimizden asla bunları görmiyeceğimizi sanıyoruz..geçende üst komşum bi ugradı..onunda efesi 13 aylık..az oynasınlarda uyutayım diye.oo esnda mutfagımı gördü..tabi sabah telaşı ismetefendiye yemek begendırme derdınden kamıkaze saldırısına ugramış gibi bi mutfakla karşılaştı..hemencık bı daldı mutfaga patpat bulaşıkları koyu etti filan ben yapma etme dedim ama dinlemedi..bikaç kapta kendi yemeklerınden koymuş getirmiş..sonrasında okadar hoşuma gittiki bu davranışı..alakasız bi konuya bağladım ama umulmadık anlarda anlıyabiliyoruz bazen çevremizdeki insanları..işalllah yakınlarımızla,arkadaş ve sevdiklerimizle hep vefa duygusuyla sarmalanırız..yalnızlık en kötüsü..yaşlandıkça helekii......
merhaba güzel annelerr
kaç gündür misafirlerim vardı yazamadım
bide şu farmvilleye takıldım,giremedim..
ayın 30'unda Allah kısmet ederse istanbula geliyorum
ayın 2 si yada 3 ünde buluşma ayarlarsak çok iyi olur,kardeşim 2sinde yada 3 ünde izinli.onunla gelicem kabul ederseniz,yol tarifinde eşime yardımcı olur.
istanbullularr kımler gelıyor buluşmaya nerde buluşuyoruzzzz
aslında bebek,doğum,eylül anneleri falan yazılması gerekiyor sadece ama biz isimlerimizide yazdık. laf olsun işte...aradığımız konuyu arama ve etiketler kısmında daha kolay bulmamızı sağlıyor
hım ölemi boshayallersmilepeki ne amaçlı yazılıyor ki bunlar..
bilmiyorumkismile
aslında bebek,doğum,eylül anneleri falan yazılması gerekiyor sadece ama biz isimlerimizide yazdık. laf olsun işte...aradığımız konuyu arama ve etiketler kısmında daha kolay bulmamızı sağlıyor
Tesekkurler arkadaslar..
Tahmin ettigimiz gibi su cicegiymis evet, gece ve sabah bir iki kere de kustu baya, ates zaten surekli var surupla dusuyodu sabah kizarikliklarin dahada buyuyup cogaldigini gorunce bugun gidelim dedik..
Simdi serum aliyor hastanedeyiz, ayagimda sallitorum bi yandan, uyukluyor..
Cok zor takildi serum cok agladisinirlendim bi an esime dedim sonra herkes su cicegi geciriyo hep serummu yeniyodu onceden bir daha hemn getrmicem hastaneye dedim..
Ama netten arastrdim biraz halk arasinda onemli bir hastalikgorulmeyen su cicegi cok ciddi seylerede sebep olabiliyormus.
Ozellikle dr kusmasi yogun olursa kisa sureli beyin donmasi yasaniyor dedi heralde bi cesit sok gibi kusunca hemn getirin dedi eve gittikten sonra olursa.
Allah dermansiz dert vermesinde bunlara cok sukur. Allahtan iki adim yakinimizda bu hastane yoksa kendi hastanemize gidemezdik araba kalirdi yolda fena doldu buralar..
Birde esimle ben su cicegi olmusmuyduk onu dusunuyoruz :) sadece iki dk lik bir solumayla bile %96 bulasma riski olan bir hastalikmis. Olmadiysak bizde yandik ailecek cicekleri sulucaz heralde :s tobe ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?