2008 Eylül bebekleri beslenmesi

burda niyetim kimseye laf atmak değil aslaaa tartışmak istemem bunu belirterek söze başlamak istiyorum... Kadir tuğcuyu ilk kez sizdn duydum tamam farzedelim ki çok iyi bi dr ama o kadar dr tv de izledim ve nette de ropörtajlarını okudum hepsi inek sütünün 1 yaş öncesinde ''gizli''bağırsak kanaması vs. yapacağını söylerken tek bi dr un aksi görüş bildirmesine anlam veremedim herkes inandığı şeyi yapar tabii bende hiç mama vermedim vermeyide düşünmüyorum yani onları savunmuyorum sadece tarafsız baktım olaya.seninde dediğin gibi medya önünde ve arkasında çok sahtekar dr var ama ben kadir beyi hiç medyada görmedim benim neden çıkıpta konuşmuyorlar dediğim olay çıkıp yalnızca suallere cevaptan ziyade kendisinin kanıtlarla çıkıp demeç vermesidir. yani bu kadar önemli bir ayrıntının perde arkasında kalması saçma geldi bana Evet insanların aklını karıştırmamak gerek dedim yani; farzedelim ben inek sütü versem mi? vermesem mi? diye kafamda ki soru işaretine cevap ararken çok iyi bi dr olduğu iddia edilen kişi ya yanılmışsa ve ben inek sütü vererek bebeğimde bi sorun oluşursa acaba sen ne düşünürdün vesile olduğunu düşünmezmiydin. bu nedenle diyorum doğruluğuna emin olmadığımız durumlarda paylaşmayalım diye tabiiki kimsenin beynine silah dayamıyorsun illa bu adama inanın ve dediğini yapın yazmamışsın sadce bi açıklamasını yazmışsın ama görüşlerini çok beğendiğini ifade ederek insanların güvenmesini sağlayabilirsin bu nedenle söyledim dedimya herkesin kendi tercihi senin bebişine süt çok yarar inşallah Allah ım hastalıklardan korusun tüm bebeklerimizi bu arada yazdıklarım canını sıktıysa özür dilerim niyetim kimseye laf atmak değil olmamalı da zaten sadece fikrimi beyan ettim o kadar sevgili arkadaşıma.s.

canım olurmu hiç niye canım sıkılsın
herkezin görüşü farklı olabilir
biz robot değilizki
miyarlarca insan milyarlarca düşünce var
niye benimki en doğrusu olsunki

neyse
bu doktor tv ye çıkıyor canım
ayrıca makaleleri de var belge göstererek açıklamış
buradan başka sitenin linkini vermek yasak sanırım özelden atarım linkleri
diğer taraftan bebeklerin %2 -3 ünde inek sütü alerjisi olabiliyor
eee çocuğun alerjisi olduğunu bile bile benim yazımı okuyup süt veriyorsa
ben kendimi suçlu hissetmem açıkçası
zaten süt alerjisi olan bebeklerin mamalarıda farklı
malum mamalardada kaynak olarak inek sütü kullanılıyor

neyse canım iyi geceler

kızlar kahvaltıyı bulamaç halinde veriyorum ben.. ama artık ayrı ayrı vermeyi düşnüyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz.. bir de alternatif kahvaltı menüleriniz var mı..:uhm:

kızlar, ben de çok iyi bir doktora gidiyorum, bilenen ünlü bir isim, hem de prof. çok kalabalık hasta listesi. isim vermeye gerek yok. benim doktorda ilk 6 ay evet doğru ama bebeğin süt alerjisi yoksa 6 aydan sonra sulandırılmış süt verilebilir der, mamalara gerek yok der. bilginize.
ben muahallebiyi günlük sütle yapıyorum (1/3 oranında sulandıraraK)

Kadir Tuğcu bizim doktorumuz cok cok iyidir

ayrica ne zaman istersen arayip konusabiliyosun bence cok onemli gercekten cok babacandir

aaa ne guzel canım kadır bey emınım cok ıyı bır doktor bunu takıp ettıgım kadarıyla anlayabılıyorum.. cok sanslısın..

kesınlıkle katılıyorum...
a.s
a.sa.s
neden kimse bir şey yazmıyor? ne güzel sizi okuyodum keyifle. acaba ben mi göremiyorum yazıları...

Canım buraya ara sıra gırıp yazıyoruz yanı sureklı bulundugumuz bır topık degıl o yuzden yazmamıslar daha.. bende tesaduf gordum sımdı :)

canım oğlum 12 yaşında allah sağlık versin.9 yaşına kadar falan kabızlık yaşadık biz.bebek iken gece boyu uyurken 1 litre falan içiyordu.

arkadaşlar ben kızmazsaız birşey söylemek istiyorum hergün giriyorum değişik yemek mama tarifleri alayım diye bu topiğe fakat dr du oydu buydu konu ve konuşmalarından birtürlü tarif bulamıyoruz topiği açmış olan arkadaşımız bebek beslenmesi üzerine açmış.isterseniz bir arkadaş aranızdan bir topik açsın bu sohbet soru cvp için.

bebişlerinize bişeyler yedirebiliyorsunuz kutlarım cokacimcoook ve maşallah bebişlerinize ama benimki doğru dürüst bişey yemiyo :çok üzgünüm:

bebişlerinize bişeyler yedirebiliyorsunuz kutlarım cokacimcoook ve maşallah bebişlerinize ama benimki doğru dürüst bişey yemiyo :çok üzgünüm:

hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

üzülme yalnız değilsin canım benim kızım da iştahla yemiyor, her yaptığımdan -genelde- bir iki kaşık zorla yiyor ..
en sevdiği öğünü; yoğurt.. onu tam yiyor Allah'tan :)
bir de anne sütüne devam ediyor, yoksa çöp adama dönmüştü şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3
hem sıcaklar hem çıkmaya çalışan dişler mahvediyor yavruları..

Son düzenleyen: Moderatör:
mervecim benimki döndü resmen...
hiç nir şey yemiyo mama dışında..
daha doğrusu kaşıkla yemeyi sevmiyo...
hemen suluğundan cork cork içip haylazlığa gidecek...
napsam bilemedim... iyice acıkınca vereyim diyorum... yok... iki kaşık alıyo hoppp ayakta...
bi daha kesinlikle açmıyo ağzını...

ben olduğu gibi kabul ettim artık canım...
çünkü küçükken ye diye zorlanmaktan nefret ederdim, hala da sevmem bu konuda ısrarcı tipleri..
bizimkiler de az yiyen cinsten kaydirigubbakcemile3 ne yapalım artık , sağlıkları yerinde olsun da zemuszemus

desene yalnız değilmişim hihoyyyt bende ısrarcı değilim, yedi yedi, yemedi sen bilirsin oğlum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…