2008 Eylül bebekleri beslenmesi

canım çubuk krakerden korkmuyormusun veririken?nasıl veriyorsun bölüp bölüp mü?

hayır canım bütün olarak, zaten hemen kapıyo elimden, en sevdiği şey çubuk kraker kaydirigubbakcemile3

ilk verirken ben de tereddütteydim ama; çubuğun hamuru çok ince olduğu için, ağzında hemen yumuşuyor.. minik minik ısırıyor çubuk yemesi pek tatlu oluyor zemuszemus

arkadaşlar bende geçen gün yarım süt dilimi yedirdim bayıldı,büyük oğlan bilmeden eline topitop vermiş lmaz:içeri bir geldim topitola kavga ediyor resmen sömrüyor elinden aldım kıyamet kopru çok komik ve şekerdiii:roflol:

tahmin edebiliyorum topitopu nasıl şeker şeker yediğini naniknanik
belli bir süredir fark ediyorum da; kendisi elinde tutup ısırarak yediği şeylerden çok daha fazla haz alıyor..ve çok iştahlı yiyor..cokacimcoook

bende bebişime kraker bisküvi felan veriyorum. hem oyalanıyor, hemde afiyetle yiyor. ama bisküvide dah yumuşak ve kolay dağılanları tercih ediyorum. böylece çiğnemeyide öğrensinler kendi başlarına bence

Mervecim çubuk kraker verdiğini yazmışsın da ben seni tuz vermiyorsun sanıyordum biliyorsun çubuk krakerlerde içinde ve üzerinde yoğun tuz var zararı olmaz mı bebeklerimize

Mervecim çubuk kraker verdiğini yazmışsın da ben seni tuz vermiyorsun sanıyordum biliyorsun çubuk krakerlerde içinde ve üzerinde yoğun tuz var zararı olmaz mı bebeklerimize

evet canım yemeklerinde ve çorbalarında tuz kullanmıyorum..
çubuk krakerin de peynirli veya baharatlı olanları yoğun tuzlu oluyor..sade olanındakinden zarar gelmez..toplasak günde hepi topu 2-3 kraker yiyordur zaten kaydirigubbakcemile3

bende bebişime kraker bisküvi felan veriyorum. hem oyalanıyor, hemde afiyetle yiyor. ama bisküvide dah yumuşak ve kolay dağılanları tercih ediyorum. böylece çiğnemeyide öğrensinler kendi başlarına bence

evet canım, çiğneme olayını geliştirmesinde bir hayli faydalı oldu gerçekten cokacimcoook

biraz daha büyüdükçe kendileri bişeyler yemek istiyo.tek yemektense sofrada bizimle bizim yediklerimizden istiyo bizimki.özellikle ekmek yemeğe bayılıyo sabahın 7 sinde hiç ekmek diye ağlanır mı yaaa:))ekmekte değil emmek emmek diye ağladı valla çok komiktik bir iki ağzına soktu elinde ekmekle uyudu:)))

biraz daha büyüdükçe kendileri bişeyler yemek istiyo.tek yemektense sofrada bizimle bizim yediklerimizden istiyo bizimki.özellikle ekmek yemeğe bayılıyo sabahın 7 sinde hiç ekmek diye ağlanır mı yaaa:))ekmekte değil emmek emmek diye ağladı valla çok komiktik bir iki ağzına soktu elinde ekmekle uyudu:)))
(ablamın kinden yazmışım)

emmek diye ağladı demek yavrum ya opuyorumnanaktan
doğal beslenmeyi seviyor demek ki, yanında da peynir, domates verseydin annesi :)

emmek diye ağladı demek yavrum ya opuyorumnanaktan
doğal beslenmeyi seviyor demek ki, yanında da peynir, domates verseydin annesi:)

evet doğal olarak beslenmeyi seviyor. iyi giderdi valla :) ) sofrada bizim yemeklerden yemek istiyo sürekli.bende öle bizimle biraz yediriyorum sonrada takviyede yapıyorum.

Ben de katılıyım sizin topiğinize kabul ederseniz merhaba..opuyorumnanaktan
Bizim yaramaz da ekmek için ağlayanlardancokacimcoook ekmeğe yoğurt sürüyorum epi topu 2 dişi var onlarla bayılarak emiyo ve yemeye çalışıyor..Elinden alınca kıyamet kopuyordelikafaduldensenağlama

Gayet güzel besinlerini yiğiyor..fakat çocuk neyin içinde soğan varsa onu red ediyorlmaz:
yapmadığım numara kalmıyor yesin diye yok anacım yemiyooo..
Var mı bunun için bir çözümü olan arkadaş?
Bir yardımcı olun bana:kedi:

meraba bilirim seni aynı iki dişli ekmek canavarları:)))) soğanı çorbalara mı katıyosun nasıl veriyosun?pişirip rondodan geçirincede anlıyo mu?
bişey sorucam yoğurt mayalama makinesi alan var mı ? hangi markayı tavsiye edersiniz?ben almayı düşünüyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...

canım ben sinbo nun yoğurt makinasını kullanıyorum
iki kiloluk bir kabı var istersem ona mayalıyorum
istersem küçük kavanozlarla kızıma mayalıyorum
kullanışlı bişey tavsiye ederim.

biraz araştırdımda sinboyu gördüm .güzel mayalıyo mu?ben bazen tutturuyorum bazen tutturamıyorum o yuzden istiyorum arzum bebbe ninki kavanozlu acaba öyle mi alsam hangisi daha ii olur karar veremedim

biraz araştırdımda sinboyu gördüm .güzel mayalıyo mu?ben bazen tutturuyorum bazen tutturamıyorum o yuzden istiyorum arzum bebbe ninki kavanozlu acaba öyle mi alsam hangisi daha ii olur karar veremedim

ben kullanıyorum cokta güzel mayalıyor
arzumun ki küçük kavanozlardan ibaret
sinbonun büyük kabında kendim içinde mayalıyorum ben
kavanoz mamalarının boşalan kavonozlarınada kızıma mayalıyorum
tam bir öğünlük oluyor onun için

Bugün yediklerimiz

Sabah bebe bisküvisi,şeftali suyu,1 ceviz rendesi,bir kaşık bal,peynir karışımının sadece 4 kaşığını yedi

arada 1 çay bardağı yoğurt

Öğle 5-6 kaşık sebe çorbası
1,5 köfte

Akşam muhallebi
Az öncede 80cc süt

Bu arada kızlar beyaz peynirde hangi marka kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

Canım benim kullandığım 13 senelik yoğurt makinası,arçelik marka hem küçük kavonozları var hemde bir büyük kapı...
Hemen hemen hepsi aynı sonuçta.. belirli bir sıcaklık veriyor o kadar..

ikisi bir arada daha ii olur hem kabı hem kavanozları birde ona bakayım arçelik e hiç bakmamıştım teşekkür ederim yardımlarınız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…