E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatihderya
-
canım çubuk krakerden korkmuyormusun veririken?nasıl veriyorsun bölüp bölüp mü?
arkadaşlar bende geçen gün yarım süt dilimi yedirdim bayıldı,büyük oğlan bilmeden eline topitop vermiş lmaz:içeri bir geldim topitola kavga ediyor resmen sömrüyor elinden aldım kıyamet kopru çok komik ve şekerdiii:roflol:
hayır canım bütün olarak, zaten hemen kapıyo elimden, en sevdiği şey çubuk kraker kaydirigubbakcemile3
ilk verirken ben de tereddütteydim ama; çubuğun hamuru çok ince olduğu için, ağzında hemen yumuşuyor.. minik minik ısırıyor çubuk yemesi pek tatlu oluyor zemuszemus
hayır canım bütün olarak, zaten hemen kapıyo elimden, en sevdiği şey çubuk kraker kaydirigubbakcemile3
ilk verirken ben de tereddütteydim ama; çubuğun hamuru çok ince olduğu için, ağzında hemen yumuşuyor.. minik minik ısırıyor çubuk yemesi pek tatlu oluyor zemuszemus
Mervecim çubuk kraker verdiğini yazmışsın da ben seni tuz vermiyorsun sanıyordum biliyorsun çubuk krakerlerde içinde ve üzerinde yoğun tuz var zararı olmaz mı bebeklerimize
bende bebişime kraker bisküvi felan veriyorum. hem oyalanıyor, hemde afiyetle yiyor. ama bisküvide dah yumuşak ve kolay dağılanları tercih ediyorum. böylece çiğnemeyide öğrensinler kendi başlarına bence
biraz daha büyüdükçe kendileri bişeyler yemek istiyo.tek yemektense sofrada bizimle bizim yediklerimizden istiyo bizimki.özellikle ekmek yemeğe bayılıyo sabahın 7 sinde hiç ekmek diye ağlanır mı yaaa:))ekmekte değil emmek emmek diye ağladı valla çok komiktik bir iki ağzına soktu elinde ekmekle uyudu:)))
(ablamın kinden yazmışım)
meraba bilirim seni aynı iki dişli ekmek canavarları:)))) soğanı çorbalara mı katıyosun nasıl veriyosun?pişirip rondodan geçirincede anlıyo mu?
bişey sorucam yoğurt mayalama makinesi alan var mı ? hangi markayı tavsiye edersiniz?ben almayı düşünüyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...
biraz araştırdımda sinboyu gördüm .güzel mayalıyo mu?ben bazen tutturuyorum bazen tutturamıyorum o yuzden istiyorum arzum bebbe ninki kavanozlu acaba öyle mi alsam hangisi daha ii olur karar veremedim
biraz araştırdımda sinboyu gördüm .güzel mayalıyo mu?ben bazen tutturuyorum bazen tutturamıyorum o yuzden istiyorum arzum bebbe ninki kavanozlu acaba öyle mi alsam hangisi daha ii olur karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?