E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatihderya
-
desene yalnız değilmişim hihoyyyt bende ısrarcı değilim, yedi yedi, yemedi sen bilirsin oğlum :1no2:
Kızlar dışarıya çıktığınızda bebişlerin çorbasını nasıl muhafaza ediyorsunuz? Termos almayı düşünüyorum ama gereksiz mi acaba chicconun 70 ytl 2 ayrı kabı var içinde...
Başka markada bulamadımm zaten tek bu markanın var...
ben de eylül annesiyim kızlar benim derdime çaresi olan var mı ? kızıma sebze yediremiyorum sebze püresi verdiğim zamanlarda zorla yerdi, şimdi de sebze yemeklerini yediremiyorum( yoğurdu seviyor diye yemeğine karıştırıyorum ama bir iki lokmadan sonra sebzenin tadını alınca yemiyor (
sadece yoğurtlu çorba, yoğurt, muhallebi ve un çorbasını severek itirazsız yiyor .....
makarna, pilav, et çeşitlerini de yiyor ama çok değil ....mercimek çorbasını hiç sevmiyor ...
sebze yemeye nasıl alıştırabilirim ? doktorum aç bırak diyor ama zaten kilosu az aç bırakınca da hepten zayıflayacak diye çekiniyorum
canım önemli olan
et ve süt (anne sütü emmiyorsa mama tercihen inek sütü) ve süt ürünleri bunları mümkünse aksatma
diğerleri için çok zorlama
yedirmeye çalış 1-2 kaşık istemiyorsa
bırak sonra bidaha dene
alışır zamanla
ben de eylül annesiyim kızlar benim derdime çaresi olan var mı ? kızıma sebze yediremiyorum sebze püresi verdiğim zamanlarda zorla yerdi, şimdi de sebze yemeklerini yediremiyorum( yoğurdu seviyor diye yemeğine karıştırıyorum ama bir iki lokmadan sonra sebzenin tadını alınca yemiyor (
sadece yoğurtlu çorba, yoğurt, muhallebi ve un çorbasını severek itirazsız yiyor .....
makarna, pilav, et çeşitlerini de yiyor ama çok değil ....mercimek çorbasını hiç sevmiyor ...
sebze yemeye nasıl alıştırabilirim ? doktorum aç bırak diyor ama zaten kilosu az aç bırakınca da hepten zayıflayacak diye çekiniyorum
canım benim oğlumda öyle çok zor yiyor bana da doktor aç bırak dedi ama ben de senin gibi zayıflar endişesindeyim. ama yemek yemeyince savunma mekanizması devreye girip çok fazla yağ yakımını engelliyormuş.
ben de oyunlar yaparak dikkatini dağıtıp yediriyorum.mesela az önce saç kurutma makinasıyla saçlarımı uçuşturarak yedirdim. bazen süpürgeyle bir yandan ev süpürür bir yandan yediririm yani aklıma o an ne gelirse onunla yediriyorum. gerçekten de iştahsız bebek büyütmek çok ama çok zor allah yardımcımız olsun.
iştahsızlık değil ki derdim sebze yediremiyorum canım yaa , büyük adam gibi tiksinmeyi biliyor resmen öğürüyor sebze verince
iştahsızlık değil ki derdim sebze yediremiyorum canım yaa , büyük adam gibi tiksinmeyi biliyor resmen öğürüyor sebze verince
kahvaltıyı tek tek veren arkadaşlar nasıl veriyorsunuz anlatırmısınız?domates suyu yazan olmuş alerji dolayısıyla verdirmiyor doktorlar....bize pişmiş bile alerji yaptı
Kızlar dışarıya çıktığınızda bebişlerin çorbasını nasıl muhafaza ediyorsunuz? Termos almayı düşünüyorum ama gereksiz mi acaba chicconun 70 ytl 2 ayrı kabı var içinde...
Başka markada bulamadımm zaten tek bu markanın var...
dış mekanda olacaksak çorba almıyorum yanıma ben .. çorba öğünü yer değiştiriyor, akşama kayıyor..
bir akşam evvelden mayalayıp buzdolabına koyduğum yoğurdu alıyorum..taze olduğundan ekşimiyor hemen.. bir de kavanozdaki sütlaçlardan alıyorum..bir de çubuk kraker cokacimcoook
bir de hazırladığı çorbaları derin dondurucuda bir porsiyon dondurup, gittiğin yerde ısıtabilirsin demişti dr.. ben tazesi ile aynı besleyiciliğe sahip olmayacağından yapmadım ama yapılabilir..
Gerçi bu zamana kadar sen termosu almışsındır herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?