iş işten geçti yasemincim artık dr. sorun olmucağını söylemişti göğüslerim düm düzdü canım ondan taktırdım çok büyük taktırmadım normal boyuttaydılar ama sütte sorun yaşıyorum şimdide aklıma bişey takıldı sütüm artık yetiyor olabilirmi diyorum ondanda biberon istemiyor kusuyor olabilirmi diyorum 15 dk emiyor toplam 2 göğsüde 5dk da90 cc indirirmiş bebek ve emdikten sonra ağlamıyor uyuyor kalıyor sonra 1saat sonra bida ağlıyor bida emziriyorum uyuyor böyle böyle çoğalırmı doyuyormudur acaba göğsümde sızı arttı hani süt gelirken sızlar ya ondanmı acaba diyorum emerken corklata corklata emiyor çok akışkan olduğu içinmi corklatıyor acaba bilen varsa yazsın kızlar derya deniz sizler baya emzirdiniz kızlar akıl verin takipmi ettirsem kilosunu acaba sağlık ocağına ordan belli olur derler
iş işten geçti yasemincim artık dr. sorun olmucağını söylemişti göğüslerim düm düzdü canım ondan taktırdım çok büyük taktırmadım normal boyuttaydılar ama sütte sorun yaşıyorum şimdide aklıma bişey takıldı sütüm artık yetiyor olabilirmi diyorum ondanda biberon istemiyor kusuyor olabilirmi diyorum 15 dk emiyor toplam 2 göğsüde 5dk da90 cc indirirmiş bebek ve emdikten sonra ağlamıyor uyuyor kalıyor sonra 1saat sonra bida ağlıyor bida emziriyorum uyuyor böyle böyle çoğalırmı doyuyormudur acaba göğsümde sızı arttı hani süt gelirken sızlar ya ondanmı acaba diyorum emerken corklata corklata emiyor çok akışkan olduğu içinmi corklatıyor acaba bilen varsa yazsın kızlar derya deniz sizler baya emzirdiniz kızlar akıl verin takipmi ettirsem kilosunu acaba sağlık ocağına ordan belli olur derler
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şu an aynenböyleyimmmm!
nedenine gelince reglim 6 gün gecikti ve az önce evde çokk eskiden kalmış gebelik testi vardı tarihi geçmiş olsa da yaptım ikinci çizgi silik çıktı (böyle olunca genelde pozitif çıkıyor diye biliyorum)
ve bu ay olması çokkk zor bir ihtimaldi ona şaşırıyorum zaten..öyle tehlikeli bir durum da yoktu amaaaa!şaşkın ve merak içindeyim şuan yarın ilk iş gidip kan vereceğim..
pozitif çıkarsa ne düşünürüm sevinç mi,endişe mi,korku mu,panik mi? bilemiyorum..biliyorsunuz tam da iş güç baktığım bir dönem artık farklı bir yol çizeyim kendime derken,harbiden farklı bir yolçizeceğim sanırım..
bunun yanında asrın çok çok istiyor bir kardeşi olmasını onunla ilgili hayaller bile kuruyor yavrum zaten onun için bir kardeş istiyordum biliyorsunuz hep diyordum ya olursa kazara olur diye sanırım bizimki bu şekilde gelecek..
ben hala bekliyorum gelen giden yok şimdilik (hani mevsim geçişi falandır diye bekledim çok nadir bu şekilde gecikir) ama tüm belirtiler de var..bakalım size haber veririm!
aaa birde geçen ay bir sürü ilaç içtim antibiyotik falan..ama reglimin son günü başlayıp 1 hafta boyunca içtim yani yumurtlama zamanımda ilaçlar bitmişti bi etkisi olurmu acaba dersiniz şayet hamileysem?
Ayşegülcüm her bebeğin doyum ve uyuma zamanı şekli farklıdır mesela asrın ilk bebeklik döneminde bile gecede en fazla 2 taş çatlasa 3 kez uyanır emip uyurdu.tabi doyduğunun ve yaradığının en etkili belirtisi kilosu,zaten sende anlarsın az çok..bir de benim sütüm çok yağlıydı mesela ondan çok yaramıştı asrına sağıp biberonda kaldığı zaman üstü bir parmak kaymak gibi olurdu..ona bak bir de sütün yağlı mı ,yağlıysa hemen etkili olur kilosunda..cork cork sesleri olması çok güzel sütün iyi geliyor olmalı ki o ses çıkıyor merak etme eme eme çoğalır benim ilk ay hatırlarsan çok çok azdı Asrın kilo bile vermişti erimişti çocuk 2.ay oturmuştu süt olayımız..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şu an aynenböyleyimmmm!
nedenine gelince reglim 6 gün gecikti ve az önce evde çokk eskiden kalmış gebelik testi vardı tarihi geçmiş olsa da yaptım ikinci çizgi silik çıktı (böyle olunca genelde pozitif çıkıyor diye biliyorum)
ve bu ay olması çokkk zor bir ihtimaldi ona şaşırıyorum zaten..öyle tehlikeli bir durum da yoktu amaaaa!şaşkın ve merak içindeyim şuan yarın ilk iş gidip kan vereceğim..
pozitif çıkarsa ne düşünürüm sevinç mi,endişe mi,korku mu,panik mi? bilemiyorum..biliyorsunuz tam da iş güç baktığım bir dönem artık farklı bir yol çizeyim kendime derken,harbiden farklı bir yolçizeceğim sanırım..
bunun yanında asrın çok çok istiyor bir kardeşi olmasını onunla ilgili hayaller bile kuruyor yavrum zaten onun için bir kardeş istiyordum biliyorsunuz hep diyordum ya olursa kazara olur diye sanırım bizimki bu şekilde gelecek..
ben hala bekliyorum gelen giden yok şimdilik (hani mevsim geçişi falandır diye bekledim çok nadir bu şekilde gecikir) ama tüm belirtiler de var..bakalım size haber veririm!
aaa birde geçen ay bir sürü ilaç içtim antibiyotik falan..ama reglimin son günü başlayıp 1 hafta boyunca içtim yani yumurtlama zamanımda ilaçlar bitmişti bi etkisi olurmu acaba dersiniz şayet hamileysem?
Kızlarrrrr
sonucu aldım.
veeeee hcg 1726 yani pozitiffffff
Ben de artık 2 çocuklu anneler kervanı adayıyım yani...
o kadar şaşkınım ki dünden beri aptal gibi geziyorum hala inanasım gelmiyor,herşey o kadar gözümde büyüyor ki..
Doktor falan bulmam lazım,gidip kesesine,kalbine falan baktırmam lazım bi an önce..
bir de bu dönemde ne içiyordunuz? folikasidin zamanı geçti mi?
neyse şimdi Teoyu okuldan alkmaya gidicem gelince yazarım..
Bu arada 2.bebeğini doğuracaklar2 kampanyasına bekleniyorsunuz sevda,deniz,evrim..beni yanlız komayınnn:)))
Kızlarrrrr
sonucu aldım.
o kadar şaşkınım ki dünden beri aptal gibi geziyorum hala inanasım gelmiyor,herşey o kadar gözümde büyüyor ki..
Doktor falan bulmam lazım,gidip kesesine,kalbine falan baktırmam lazım bi an önce..
Bu arada 2.bebeğini doğuracaklar2 kampanyasına bekleniyorsunuz sevda,deniz,evrim..beni yanlız komayınnn:)))
Kızlarrrrr
sonucu aldım.
aaaaaaaaaaaaa inanmıyorum derooooooooooooooooo anne oluyor 2. kezzzzzzzzzzz süper bi haber nasıl sevindim ya anlatamam kazanında böylesi ayyy canım ya çok heyecanlandım gerçekte önce sakinleşelim bi folik asite başla canım hemen şu an yapman gerek başka bişey yok bol dinlen yorma kendini sakin ol olurmu ayyy kızın olcak bence senin içime doğdu nedense inş. kızın olur seninde sana benzer annesi gibi güzel olur inş.
yasemincim benim kız bi emiyo 2.5 saat uyuyo öyle ağlıyor kısa sürmüyor 2. emmesi ama bana sağınca çıkan süt az geliyor dr.da dedi o daha fazla çıkarır dedi 60 cc çıkıyor sağmamda deryacım yağ olayına gelince yağlı değil benimki bembeyaz ya yıkadığımda biberonu yağlı değilbakalım bi denicem dün aşı oldu kızım meşhur verem aşısı yok böyle huysuzluk kustu emmek istemedi ağladı ishal oldu neler neler 1günde zayıflamıştır kuzum kesin 5600 dü kilosu dr.da anne sütü şe yarar inş. bakalım kaç kilo alıcak bu ay denicem bazen yetmiyor sütüm yavaş üretimde sanırsa boşalınca çabuk dolmuyor o zaman çok az 30 cc falan mama veriyorum dr.da dedi azıcık verebilirsin doymayıp ağladığında uyumadığında dedi çok kötü gece geçirdik annem sağolsun o baktı gece şimdi iyi şükür deryacım korkutmak gibi olmasın canım yazdıklarım ama hepsi tatlı şeyler inan çok güzel duygu 2. kez anne olmak yavruları ikilemek fatih ne dedi merak ettim sevindimi ne tepki verdi yaz meraktan çatlıyorum kaç haftalıkmış bebek
Hepinize çok tsk ederim kızlar..
Valla bana da eşime de tam sürpriz oldu..regl olmayınca mevsim değişikliğine falan bağladım olurum diye bekledim ta ki 1 hafta oluncaya kadar işte dün de sonucu aldım..:)
eşim de benim gibi şaşkın tam da işyerlerinden hbr beklediğim bir dönem ben çalışmayı çok istiyordum ama artık bi 2-3 sene daha kapalıyım
Yavaş yavaş fikrine alışmaya başladık sanırım eşim de o şoku atlattı artık napıyor benim aşklarım falan diyor..cinsiyet konusuna gelince eşim erkek ben ezelden beri kız istiyorum biliyorsunuz..Allahım ne hayırlıysa onu versin inşallah artık yapacak bir şey yok yolcumuz yola çıkmış durumda..
Teoyu sorarsanız çok mutlu gelip gidip karnımı öpüyor,seviyor,kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor her dakika ne zaman doğacak,doğdumu diye soruyor,bi bakıyım göstersene diyor..:)) alem çocuk yaaa
Teo da midem çok fenaydı belki hatırlarsınız 5 ay iptaldim ,bu sefer ne olcak acaba merak içindeyim inşallah bulantım çok olmaz yoksa teoyla ne yaparız bilmiyorum şimdilik tık yok,sigarayı da bıraktım tabi ama canım çok istiyor yaaaa..bi an öncetiksinsem çok memnun olacağım ve hayatımın sonuna kadar bir daha hiççç içmeyeceğim..
bugün annem elevit ve folikasit almış eczaneden bir tek elevit içsem yetermi kızlar ikisini de içsem çok mu olur?
acilen bi doktor bulup görünmem lazım..offf yaaa ilk muayene de de alttan bakarlar şimdi geriliyorum resmen..
Sağol canım ama beni yanlız bırakmayın yaaa..tek başına bir hamilelik dönemi yaşatmayın siz de ikileyin olmaz mı? :))aaa deryaaaa
hadi gözünüz aydın canım, çok sevindim,, kızlar yaaa ben de özendimm
ben de eleviti bıraktım şimdilik sadece folikasit içiyorum yarın doktor randevüm var ona sorup ona göre ilaç ,vitamin içerim artık..canım hayırlısı olsun inş. iyi geçer hamileliğin korkma canım çabucak geçer zaman inş.hiç bir sorunda çıkmaz 2.ler bilmiyorum ama benim daha kolaydı bu hamileliğim ecrinle beraber yürttük doğuncada işte zor oluyor ama güzel ikiside büyüyor şükür işte yoksa gerçekten bende hiç istemiyordum hamilelik felan :))dr.bana ilk 3 ay sedece folikasit vermişti folikasit çok önemli ilk aylarda biliyorsun deryacım ihmaletme...3.aydan sonrada kan hapı vede elevit kullanmıştım folikasitide kesmişti...
Allah bağışlasın çok tatlı Yasemincim..MaşallahEki Görüntüle 280589 ]küçük oğluşumun 5 gün önceki hali daha çok foto ama ben yükleyemediğim için bir tek bunu aldı...
Evet Nurancım duble haziran annesi olacağım inşallah..hatta komik olan kısmı sezeryan olacağı için 38.hafta tam Asrının doğumgününe geliyor yani aynı gün doğabilirler:)))deryacım haziranda doğacak dimi bebeğinherşeyin hayırlısı olsun canıum
abowwwwwwwwwwww deroooo ınanmıyorum yaaaaa.. şok oldumm
kendımden beklerdım senden beklemezdım ....
cok cok sevındım Allah kucagına alacagın gunlerı nasıp etsın canım
mıden bulanıyor mu .. hazıran annesımı olacaksın yıne....
asrın ögrendımı epkısı ne oldu .. canın bıseyler ıstıyor mu
anlatttt herseyı ama herseyı bılmek ıstıyorum ........
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. artık bend eişten çıkmayı duşunuyorum . iş yerınde ıyı degılım
son gunlerde kotu olaylar yaşadım kırıldım ..
ayaklarım artık gerı gerı gıdıyor.. işe hevesle gıtmelerım bıtttı......!
ama ıcımden bı hıs cıkmayacagımı soyluyor bana .. hamıle kalırsam cıkarım sanırım.. mıde bulantılarım cok fena oluyor benım cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?