2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm anneler bayağıdır görüşemiyoz işlerim yoğundu giremiyodum siteye eve döndüm ve bebeğimi bekliyom sabırsızlıkla....

canım benim 10 haziran sezeryan,kızım olcak inşallah 32+4 iken 2.200 idi

serpilcim 23 numaradaki serpil sen değilmisin..seni kaydetdim diye hatırlıyorum

arkadaşlar hepinize yeniden merhaba benim evime hırsız girdi laptopumu çaldı baya oldu giremedim şimdi yeniden aldık pc işte böyle bende bebişimi bekliyorum sizleri çok merak ettim yavaş yavaş yazılara bakıyorum kimsede bir sorun yok çok şükür az kaldı ben baya ağırlaştım ahlen daha çalışıyorum 3 hafta sonra ayrılıcam inşallah sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar

hosgeldin Allah kolaylik versin bu durumda calismak zor olsa gerek,ben ancak 2 ay calisabildim..

arkadaşlar sizde de oluyormu acaba benim üzerimde aşırı bir yorgunluk bitkinlik hali var ya iş yerindeyim şuan ama başımı kaldıracak halim yok dünden beri böyleyim ya artık benim izin almam zamanım gelmiş diye düşünüyorum çalışan arkadaşlar siz izinlerinizi kaçıncı haftadan itibaren almayı düşünüyorsunuz

kızlar ben geldim dün dr.gittim ve dr.önce ultrasonda inceledi minik kızımızı gördük her şey iyi dedi sonrada nst ye bağladı ve ağrılarım başlamış işte bu yüzden ben ikide bir ağrılanıyormuşum galiba erken gelecek kızımız,durması için pere par diye hap verdi onu kallanacağım ve eğer ağrılarım şiddetlenirse hasataneye gideceğim.23 mayıs hastaneye çağırdı orada nst ye bağlayacakmış beni ve bebeğim normalde ultrasona göre 38 hft.lık çıkıyor ama benim son adet tarihim 28 ağustos ona göerede 37 hft.lıkmış ama esas bizi ilgilendiren tarih ben adet tarhime oranla geç yumurtlama olmuştuı 1 haft.da oradan atıyordu yani adet tarihimi ele almıyordu dr.ona göere esas benim şimdi bebeğim 36 hft.lık çok karışık gibi olsada bebeğim şimdi daha aslında 36 hftlık.ve doğumu için erken daha gelmesin aman dedi dr.işte bu ağrılardan dolayı ve 2 hft.da önden gittiği için kilosuda 3400gr boyuda 49 sn çıktı buyüzden erken alacakmış yani 38 hft.lıkken alacağını söyledi dr.
buda ben kızlar haziran annesi olamayacağımı gösterdi yuani 30 mayırta doğum yapacağım.......

hayırlı haberlerle dönmene sevindim karamsarcım... kızının 3400 gramını yerim ben maşallah :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...

Inşallah Canim Cümlemizi Hayirlisiyla Allah Im Kurtarir Bebeklerimi Kucklarimiza Alirizdir
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...... ... ...

millet nereye gdiyorsunuz..mayisa kayan kayana..siz ve bebekleriniz saglikli sag salim olunda ama bizii terketmeyinnnnn....

SELAM KIZLARR 3- 4 GUNDUR YOKTUM İNTERNETİM SİTENİN TELEFON KABLOLOLARIYLA BİRİLERİNİN OYNAMASI ÜZERİNE KESİLMİŞTİ.
AMA GELDİM ARTIK HEPİNİZİ CK ÖZLEDİM VEDE MERAK ETTİM.. AY DURUN YERLERİ SİLİYORDUM Bİ HEMEN SİTEYE GİRİYİM BAKAYIM DEDİM TOPİKLERİ OKUYUP ARANIZA KATILICAM ..
ÖPTUMM
a.s.a.s.

hosgeldin..inan merak ettim seni..iyi olduguna sevindim..

arkadaşlar özel olacak ama bişey sormak istiyorum.cinselliğe ne zaman elveda demeliyiz? 3 haftam kaldı ve eşim artık ara vermemiz gerektiğini düşünüyor.bu da beni korkutuyor yani cinsellikte soğuma olur falan diye.birde lohusalık var ardından epey uzun bi dönem değil mi?ayyy valla sinirlerim bozuluyor düşününce.

ikiz gebelikte son 3 ay,tekilde son 1 ay önerilmiyor..sivida bulunan bazi maddelerin rahimi kasip erken doguma sebeb olacagi söyleniyor uzmanlarca..bunu genelde türk doktorlar söylüyor..

ama yabanci doktorlar sadece yatkin olanlar ve hazir olanlarda erken doguma sebeb olur diyor..doguma kadar serbest diyorlar..

Hamilelikte Cinsel ilişki yasağı;

Düşük tehlikesi varlığı

Sebebi açıklanamayan vajinal kanama

Gebelik kesesinin erken açıldığı,suların erken gelmesi durumu

Plasenta previa

Erken doğum tehlikesi

Partnerin cinsel temasla bulaşan hastalık taşıyıcısı olması

Gebede aktif kondilom- HPV lezyonlarının varlığı

Çoğul gebeliklerde son 3 ay

Tekil gebeliklerde son 1 ay

Dr.Nevra Topalismailoglu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…