2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmişolsun,

canım aynen ben de de aynı durum var
hatta sanki grip olmuşum gibi bir halim de var, canım ben 32.haftada izine ayrıldım, şuan 34+1 im

canım maşallah bebeğin kilosu iyi, geçmiş olsun , ama erken doğum değil seninki bence, normal yani 38. haftada olması.onun için canını sıkma bence.ilk annemiz sen olcaksın,o zaman, hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım benim eşim son 2 aydan beri tedirgin zaten , bebğe zarar vermekten korkuyor , ayrıca benim koca karnımdan dolayı , ben müsait değilim zaten artık yani benim için çok zor , yani ben istemiyorum zaten, bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bende merak etmiştim valla;şükür ki iyisin..bi sorun yok demi cemre?

bennucum hoşgeldin.çok geçmiş olsun,hırsız başka zarar vermemiştiir umarım.bende hala çalışıyorum,çalışınca kendimi daha zinde hissediyorum.izine ayrılsam sürekli yemek yiyip uyurum ve çok kilo alırım diye düşünüyorum.37+0da izne ayrılıyorum.oda haziranın 6 sına geliyor.şimdilik sorunsuz devam ediyor.hala ayakta ders anlatabiliyorum..umarım sonuna kadar böyle devam eder.
karamsarcım maşallah bebeğin şimdiden yaklaşık 3,5kilo.doktorun erken almakla doğru karar vermiş bence.36.haftada olduğunu düşünürsek daha 4 haftan var ve kızın 4,5 kilo olur.buda doğum için zor olabilir,ve ideal bebek kilosunun çok üstüne çıkar diye düşünüyorum
gökçencim cinsel ilşkiye biz uzun zamandır ara verdik ben çok korkuyorum,eşimde tedirgin oluyor zaten,sanırım eşimin biraz daha beklemesi gerekecek.benimde bildiğim ilk ve son aylarda terhlikeli olduğu.artık zaten vücut olarakta müsait değiliz..
azerincim gözümden kaçmış olmalı hemen ekliyorum

bende merak etmiştim valla;şükür ki iyisin..bi sorun yok demi cemre?

yok yok Allaha cok şükür iyiim sırt kasık agrılarım dışında tabıkı ama artık bu agrılara alıştım gülşahcım.

gökçenciim ya bize taa ne zaman dedi doktor artık cinsel ilişki yok diye ondan sonra bi iki kere kaçamak yaptk artık uslu duruyoruz ama eşim ztn benden beter bu konuda aman kötu bşşey olmasın diye dr un dediklerine cok uyuyor :)

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ.........NİSAGÜL....32+4iken..2050gr..........34+4iken..........2700gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr................33+0iken.............2200gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr................33+0iken...........2192gr.
11.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
12-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit...................10 haziran.....KIZ...........33+2iken.......2200gr
15.handerya...............12 haziran...ERKEK.......TEOMAN.............29+3........1670............32+4iken.........2100gr
16.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
17.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
18.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
19.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
20.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
21.bennys..................15 haziran......ERKEK
22.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
23.serpil.......................15 haziran.........KIZ........DEFNE.......32+4İKEN ...........2200GR
24.narin....................16 haziran.........KIZ
25.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
26.yasemin....................19 haziran...KIZ.............30+4iken.......1650...............32+1iken..............2000gr
27.ayti....................20 haziran...ERKEK
28.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
29.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
30.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
31.azerin.................23 haziran....ERKEK......MUHAMMED BAHADIR
31.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
32.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
33.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
34.sadengk....................27 haziran...ERKEK
35.buteo.........................27 haziran...ERKEK
36.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
37helen.....................30 haziran.......KIZ..

haziranın ilk anneleri bekliyoruz haberlerinizi

Gökçen Ve Cemre Sizin Bebişlerin Ismi Belli Değilmi Hala Yoksa....

Gökçen Ve Cemre Sizin Bebişlerin Ismi Belli Değilmi Hala Yoksa....

ay ayça sen yoktun ben kendım duzeltmemı yapmıstım ama sen yazmamışsın tabı gormemışsındır canım
7 mayısta kontrolumuz vardı oğlum 35 hafta 1 gunlukken 2 kılo 783 gramdı
adı ARAL DENİZ OLUCAK (annesinin isminide alıcak ) şutarafagitti

scapulcacımm kızının adı cok guzel
ezozgun senınde oğlunun adına bayıldım mehmet bnm rahmetli babamın adı
ezel isminide cok begenirim ezelden beri :)
ay ayrıca söylemden edemicem göbüşünde cok cici çıkmş
ben kendi göbegimi hayatım boyunca hiç bu kadar sevdiğimi okşadıgımı haıtrlamıyorumda o yuzden hamişlerin göbeklerinni cok seviyorum içindeki sebebiyle :)

cemrecim mehmet ismi benimde eşimin rahmetli babasının adı kendisini tanımak nasip olmadı ama rahmetli babam diye andım hep ismininde oğluma yakışıcağına eminim...
eminim seninkidir çok cicidir kız bebek göbişi nede olsa :) ya bende göbeğimi çok okşuyorum dediğin gibi içindeki sebebiyle acaba doğumdan sonra tik olarak kalırmı :) tik kalırsa eğer görüntü nasıl olur bi elimle oğlumu bi elimle göbeğimi okşarım artık :)))

benımkısıde erkekk ezozguncum kız deıl benım bebekım
ama bı kac yıl sonra kızım olmasını cok cok ıstıyorummmmmmmmmmmmm

ya pardon canım ya.... sen hep aklımda kız annesi olarak kalmışsın alla alla niye acaba... Allahmı söyletti ne... sen doktoruna bi daha sor bakalım karışıklık olmasın :)) bak ezo dediydi dersin sonra :)

yok bee her gıttıgımde soruyordum hala erkek mı dıyee evet dıyordu sımdı sormuyorum ztn hemen pipisini gösteriyor yuzunden once dr umuz :)))))
ama herkes senın kıızn olucak dıyorlardı bana kız cocugunu cok yakıstırıyorlardı
yakıstırmayla olmuormus bacım :)
Allah saglıklı hayırlı evlatlar versın hepımıze inşallahhhhhhhhhhhhhhh......

ikinci çocukta yakalarsın inş :)
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah gönlümüze göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…