arkadaşlar hepinize yeniden merhaba benim evime hırsız girdi laptopumu çaldı baya oldu giremedim şimdi yeniden aldık pc işte böyle bende bebişimi bekliyorum sizleri çok merak ettim yavaş yavaş yazılara bakıyorum kimsede bir sorun yok çok şükür az kaldı ben baya ağırlaştım ahlen daha çalışıyorum 3 hafta sonra ayrılıcam inşallah sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
arkadaşlar sizde de oluyormu acaba benim üzerimde aşırı bir yorgunluk bitkinlik hali var ya iş yerindeyim şuan ama başımı kaldıracak halim yok dünden beri böyleyim ya artık benim izin almam zamanım gelmiş diye düşünüyorum çalışan arkadaşlar siz izinlerinizi kaçıncı haftadan itibaren almayı düşünüyorsunuz
kızlar ben geldim dün dr.gittim ve dr.önce ultrasonda inceledi minik kızımızı gördük her şey iyi dedi sonrada nst ye bağladı ve ağrılarım başlamış işte bu yüzden ben ikide bir ağrılanıyormuşum galiba erken gelecek kızımız,durması için pere par diye hap verdi onu kallanacağım ve eğer ağrılarım şiddetlenirse hasataneye gideceğim.23 mayıs hastaneye çağırdı orada nst ye bağlayacakmış beni ve bebeğim normalde ultrasona göre 38 hft.lık çıkıyor ama benim son adet tarihim 28 ağustos ona göerede 37 hft.lıkmış ama esas bizi ilgilendiren tarih ben adet tarhime oranla geç yumurtlama olmuştuı 1 haft.da oradan atıyordu yani adet tarihimi ele almıyordu dr.ona göere esas benim şimdi bebeğim 36 hft.lık çok karışık gibi olsada bebeğim şimdi daha aslında 36 hftlık.ve doğumu için erken daha gelmesin aman dedi dr.işte bu ağrılardan dolayı ve 2 hft.da önden gittiği için kilosuda 3400gr boyuda 49 sn çıktı buyüzden erken alacakmış yani 38 hft.lıkken alacağını söyledi dr.
buda ben kızlar haziran annesi olamayacağımı gösterdi yuani 30 mayırta doğum yapacağım.......
arkadaşlar özel olacak ama bişey sormak istiyorum.cinselliğe ne zaman elveda demeliyiz? 3 haftam kaldı ve eşim artık ara vermemiz gerektiğini düşünüyor.bu da beni korkutuyor yani cinsellikte soğuma olur falan diye.birde lohusalık var ardından epey uzun bi dönem değil mi?ayyy valla sinirlerim bozuluyor düşününce.
SELAM KIZLARR 3- 4 GUNDUR YOKTUM İNTERNETİM SİTENİN TELEFON KABLOLOLARIYLA BİRİLERİNİN OYNAMASI ÜZERİNE KESİLMİŞTİ.
AMA GELDİM ARTIK HEPİNİZİ CK ÖZLEDİM VEDE MERAK ETTİM.. AY DURUN YERLERİ SİLİYORDUM Bİ HEMEN SİTEYE GİRİYİM BAKAYIM DEDİM TOPİKLERİ OKUYUP ARANIZA KATILICAM ..
ÖPTUMM a.s.a.s.
bende merak etmiştim valla;şükür ki iyisin..bi sorun yok demi cemre?
Gökçen Ve Cemre Sizin Bebişlerin Ismi Belli Değilmi Hala Yoksa....
merak edilme sirasi streetpite geldi,o nerelerde acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?