2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kasıklarım sabahları ağrıyo sadece gün için pek bir ağrım olmuyor ama sona yaklaşıyoruz ya hergün yeni bir ağrı yaşamak çok doğal sanırım...

benimde bel ağrılarım oluyo arada
bide akıntım çoğaldı sürekli kanlımı diye bakıp duruyorum tuvalette
şimdilik yok
artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

benimde 2 gündür kasıklarımda bi ağrı wardı özellikle yürürken bugünde kontrolum wardı doktorum karnımın çok gergin olduğunu söyledi yürürken çok canımı acıtıyo bu kasılmalar gerginlik bakalım bizim kız beklicekmi gününü artık çok endişe etmiyorum açıkçası doğsada olur ama 23 ünde sınavım war kızlar inş ondan sonra gelir.ben artık yürüyüşlerimi bırakıcamgalibaa:1no2:

kızlar merhaba. ne zamandır giremiyordum.özledim sizi.gebelik süresince korkularımızı,heyecanlarımızı,endişelerimizi paylaştık..ben amniyosentez korkusunu sayenizde aştım...yazdıklarınızı okudukça rahatlıyor ve bebişimde birşey olmadığına sayenizde inanıyordum..bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı.hepiniz için tek dileğim sabırla ve heyecanla beklediğimiz bebklerimizi sağlıkla kucağınıza almanızdır...dualarım sizlerle ....doğumdan sonrada görüşmek dileğiyle,güzel haziran anneleri..........

benimde üç gündür kasıklarımda agrı var akıntım zaten bayadır var..gerçekten acemilik çok kötübelki sizde takip ediyorsunuzdur kagan kocatepenin sitesini..ilk gebeliğini yasayanlar panik halde olduklarından dogum baslamadan hastaneye gider ve bosuna beklerlermiş.daha sonrada çok çektim hastanede saatlerce sancım oldu derlermiş.bakalım biz ne yapçaz??bende haziranın ilk annelerini çok merak ediyorum.herkese hayırlı dogumlar diliyorum..

seni merak etmiştim ayça;sırt agrıların vardı;şimdi nasılsın?bi sorun yok demi?

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ.........NİSAGÜL....32+4iken..2050gr..........34+4iken..........2700gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr................33+0iken.............2200gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr................33+0iken...........2192gr.
11.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
12-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit...................10 haziran.....KIZ...........33+2iken.......2200gr
15.handerya...............12 haziran...ERKEK.......TEOMAN.............29+3........1670............32+4iken.........2100gr
16.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
17.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
18.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
19.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
20.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
21.bennys..................15 haziran......ERKEK
22.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
23.serpil.......................15 haziran
24.narin....................16 haziran.........KIZ
25.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
26.yasemin....................19 haziran...KIZ.............30+4iken.......1650...............32+1iken..............2000gr
27.ayti....................20 haziran...ERKEK
28.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
29.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
30.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
31.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
32.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
33.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
34.sadengk....................27 haziran...ERKEK
35.buteo.........................27 haziran...ERKEK
36.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
37helen.....................30 haziran.......KIZ..

haziranın ilk anneleri bekliyoruz haberlerinizi

seni merak etmiştim ayça;sırt agrıların vardı;şimdi nasılsın?bi sorun yok demi?

canım sağol.inan hiç bir sıkıntım yok demeye korkuyorum.bu ara gebeliğimi çok rahat geçiriyorum. sizden gerideyim ,belki
beni daha sıkıntılı günler bekliyordur.
kızlar belki sorum biraz özele girecek ama doğumdan önce vajina temizliğinizi nasıl yapacaksınız.ben kuaföre gidemiyenlerdenim..kendim yapsam hiçbirşey göremiyorum ..başka bir fikriniz varmı

aynı dert bendede var ayça hemde baya sıkılıyorum bu olaya.çünkü agda yapamıyorum yapabilsem hiç tereddüt etmeden utanmamı aşıp giderim kuaföre..bende göremiyorum ve yakında çatı muayenesi yaparlar çok utanıyorum..bir bilen varsa banada söylesin be yapılacagını

Benim bebeyim 23 haziran ve ya haziran sonu İnşallah. İsmi Muhammed Bahadır olacak .

kızlar lütfen yardım sabah saat 6 da karnımda büyük çok şiddetli bir karın acısıyla uyandım sağ tarafımdan göbek deliğime doğru yarımsaat şiddetli sürdü şimdiye kadarda hafif olarak devam ediyor........ dr.aradım sekreteri çıktı ve benim randevum perşembetdi bugüne alalım ne olur dedim ve şimdi haber bekliyorum saat 4 de ancak dr.ulaşabilecekmiş.sizce kızlar acele ettim hafifledide acaba aramasamıydım...................

karamsar aradığın iyi olmuş niye aramayacakmışınki o senin özel doktorun 9 aydır gidiyosun bayıla bayıla bi dünya parada verdin şimdiye kadar en ufak bi sorun olsa niye aramadım diye yanarsın .çok iyi yapmışsın canım aramakla.

iyi etmissin arkadasim,zaten bugün sali,hem bisey yoksa bile icin rahat eder,umarim drun anlayisli biridir..bu son zamanlarda gelen sancilarla panige kapilmamiz gayet dogal..benimde arada siddetlenen ama genelde hafif seyreden sancilarim var..siddetlendigi zaman uzun sürmüyor,zaten artik anliyorum bebegimin basisindan kaynaklandigini farkli bir sekilde gelince sanirim bende panik olurum...

iyiki aramışsın
git için rahatlasın arada benimde sancılarım oluyo ama seninki kadar uzun sürmüyo
seninki baya uzun sürmüş
doğum sancısı konusunda acemi olduğumuz için hemen telaşlanmamız normal

geçen ayda bu şekilde olmuştu benim genelde her ay muhakkak bir böyle acil gittiğim oluyor ve doğum sancısı değil biliyorum ama karnım çok şiddetli acıyor geçen ayda bu şekilde acıdı gittik ve dr.enfeksiyondan olabilir dedi ve hastaneye yatırmıştı bir sorun olmamıştı bebekte de bende de belki böyledir diye bende pek gitmek istemedim ama eşim ısrarcı hemen gidelim ne olur ne olömaz biz gözümüz le kulağımızla duyalımda dedi bende mecbur kaldım aramaya yoksa zorla kendisi aryıp götürecekti.işte bu yüzden de hemen her şeyde dr.geliyoruz diye dr.acaba sölenirmiki diye bir tarafatanda içim içim mi yiyor her ay muhakkar gidiyorum acil geçen ay yine karın acısındandan ondan önceki ay kanamam gedi ama dr.da korkutuyor beni içeride kanaman var bebek plesantayı bırakab,ilir demişti o yüzden gittik kanama olunca ondan önceki aylarda da kanamadan ve birde iltihapdan dolayı gittim...kızlar sizce çok mu sabırsızız sizde bu şekilde ağrılarınız olunca gidiyoor musunuz.....

Son düzenleme:
karamsarcım tedirgin olman çok doğal bir can taşıyorsun sakin olmaya çalış tedbiride elden bırakma doktordan devamlı bilgi edinmek içinide rahatlatır... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar 2 buçuk 3 gibi yola çıkacağız önce hastaneye bakalım sonrada uygun olursa muayenehanesine gideceğiz ne olur duaaaaaaaaa edinde bir sorun olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…