dikkat et canım bu son aylar hakkatten çok zor geçiyor benimde ....
kızlar çoık yoruluyorum şu iki gündür kayınvaldemlere gidiyorum eltim doğum yaptı bu yüzden bende oraya gidiyorum ayakata geleni gideni ağırlıyorum yemek felan yapıyorum off o merdivenler eltimle kayınvaldem altlı üstlü oturuyorlar çok zor oluyor ...dün bütün gece ağrım vardı kasılmalarımda çok arttı ya ne yapacağım bilmiyorum galiba biraz çok yorulmuşum .
kızlar bişey sorcam mayıs annelerine yani doğum yapmışlar listesine bir göz atabilirmisiniz.herkes vaktinden çok çok önce doğum yapmış neden böyle olmuşki?
zaten yaşadığım her ağrıyı, sancıyı bu mudur doğum sancısı acaba modunda tedirgince bekliyorum annelikde acemi olmak da kötü insan ne sancının tanımını biliyor,ne acı eşiğini... bilsem keşke de ona göre normal mi sezeryanmı karar verebilsem ( gerçi buna doktor karar vercek ama..)ama kesinlikle epidural anestezi istiyorum madem böyle bir uygulama var yararlanmak lazım
kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum şu ana kadar hiç ağrım yok çok şükür kasılma nedir onu da bilmiyorum kısaca saldım çayıraaa mevlam gayıraa:)epidural bende istiyorum ama bir kişiye soruyorum çok iyi diyor başka birisi sakıncalı diyor malum doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bu konularda nolcak bilmem artık..
:uhm:[/QUOTa
artık çoğu yerde bir çok doğum bu şekilde gerçekleşiyor,bildiğim kadarıyla uzman ellerde yapıldığı sürece hiç bir zararı yok ,yapanlar gerçekten çok memnun bu şekilde 3-4 tane daha doğururum diyor tanıdıklarım,bakalım zaman ne göstercek ,bizim için hayırlısı neyse o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?