2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat et canım bu son aylar hakkatten çok zor geçiyor benimde ....

o günden beri tetikteyim Allahtan başka bi gelişme olmadı,daha 3-4 hafta var acele etmesin,kilo alsın öyle gelsin istiyorum.bu son günlerde hareketleri çok sertleşti canımı yakmaya başladı karnımı davul gibi geriyor elini,ayağını çok net anlayabiliyorum hatta bazen kendimi karnımı sıkıştırırken buluyorum :bbo: bakalım bu hafta doktora gitcez ne diycek,çatı muayenesi falan yapcak mı? bu son haftalar hepimizin sorunsuz geçer inşallahhh,sağlıkla kucaklarımızda olur bebişler...

dün yemege misafirim vardi..saatlerce ayakta kalmisim..gece her tarafim agridi,en kötüsü ayaklarim sismis,ins bundan sonra böyle sis sis dolasmam,cok rahatsiz edici bisey...sanki ayak benim ayagim degil..

anneler gününüz kutlu olsun kızlar...bizim gül kokulularımızda gelsin artık sağlıkla,onlarla birlikte kutluyalım inş.....:asigim:

inşallah önümüzdeki yıl bizde mis kokulu bebeklerimizle kutlucaz anneler gününü
nisagülüm karnımda olmasına rağmen bugün birçok kişi tarafından anneler günüm kutlandı
çok duygulandım
allahım inşallah annelik duygusunu herkese yaşatsın
amiinnnnnnnn

benimde sabahtan beri anneler günü mesajlarım durmadı..kızımın adına kutladılar..inşallah bizede nasip olur bebişlerin öperek uyandurdugu anneler günleri..

kızlar çoık yoruluyorum şu iki gündür kayınvaldemlere gidiyorum eltim doğum yaptı bu yüzden bende oraya gidiyorum ayakata geleni gideni ağırlıyorum yemek felan yapıyorum off o merdivenler eltimle kayınvaldem altlı üstlü oturuyorlar çok zor oluyor ...

kızlar çoık yoruluyorum şu iki gündür kayınvaldemlere gidiyorum eltim doğum yaptı bu yüzden bende oraya gidiyorum ayakata geleni gideni ağırlıyorum yemek felan yapıyorum off o merdivenler eltimle kayınvaldem altlı üstlü oturuyorlar çok zor oluyor ...dün bütün gece ağrım vardı kasılmalarımda çok arttı ya ne yapacağım bilmiyorum galiba biraz çok yorulmuşum .

aman d,kkat et kendine..artık sona geldin..baska yapçak kimse yok mu ki?yani tamam insan gerekince yardım ediyor ama sen kendine dikkat et..bişey olmasın..

kendine dikkat et arkadasim,sen yapmassan inan yapacak biri bulunur..bilirim insan duramiyor,ama senin zaten hamileligin cok ilerledi üstelik agrilarinda var..

yok kız kayınvalidemde yalnız o da bana kıyamıyor ama ne yapsın her yere yetişmeye çalışıyor bende çok fazla bişey yapmıyorum aslında ama oturmak bile bazen insanı yoruyor.

karamsarcım 37 haftalık olmussun artık senın bütün gün hizmet edıcek halınmı kalmıs yorma kendını okadar yardımcı olsunlar sana biraz

kızlar bişey sorcam mayıs annelerine yani doğum yapmışlar listesine bir göz atabilirmisiniz.herkes vaktinden çok çok önce doğum yapmış neden böyle olmuşki?

kızlar bişey sorcam mayıs annelerine yani doğum yapmışlar listesine bir göz atabilirmisiniz.herkes vaktinden çok çok önce doğum yapmış neden böyle olmuşki?

evet canım bende takip ediyorum mayıs annelerini hemen hemen hepsi sezeryanla doğum yapmışlar normal yapacaklarda günü geçmesine rağmen bekliyorlar,zaten bebeklerin çok az bir kısmı zamanında doğuyormuş bakalım bizimkiler ne zaman teşrif edecekler haziran annelerinin ilk bebeği kim olcak?zaten mayıs annelerini gördükçe sıranın bize geldiğini daha bir hissediyorum korku,panik, endişe, merak tüm duygular birbirine girmiş durumda bende...kafamçokkarıştı

sira bize geliyor
gercektende kim ilk haziran annesi olacak aceba
ben eger sezeryan olursam 5 inde yoksa 6 si ile 8 i arasi olacak gec gelirse bilemem artik

zaten yaşadığım her ağrıyı, sancıyı bu mudur doğum sancısı acaba modunda tedirgince bekliyorum annelikde acemi olmak da kötü insan ne sancının tanımını biliyor,ne acı eşiğini... bilsem keşke de ona göre normal mi sezeryanmı karar verebilsem ( gerçi buna doktor karar vercek ama..)ama kesinlikle epidural anestezi istiyorum madem böyle bir uygulama var yararlanmak lazım

kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum şu ana kadar hiç ağrım yok çok şükür kasılma nedir onu da bilmiyorum kısaca saldım çayıraaa mevlam gayıraa:)epidural bende istiyorum ama bir kişiye soruyorum çok iyi diyor başka birisi sakıncalı diyor malum doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bu konularda nolcak bilmem artık..
:uhm:

sezaryanla oldukları için erken doğum yapıyorlar eltimde mayıs annesi ve 10 mayısta dedi dr.5 mayısta aldı ...

bu sabah karnımdan belime doğru öyle bir ağrı olduki ilk defa yaşıyorum acaba bumudur dedim doğum sancısı dedikleri yaklaşık 5 dakika sürdü ve geçti ama ne yalan söyliyim korktum açıkçası... daha erken ya zamanında önce gelmesin bebişlerimiz dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…