2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar ben daha yeni üye oldum bende hamileyim haziranda bebeğim geliyo inşallah ama doğumdan çok korkuyoruma.sa.sa.s

HOSGELDIN CANIM ARAMIZA ALLAH SAGSALIM KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN
KORKMA CANIM O KADAR KISI KAC KERE DOGUM ETMISLER BIZDE EDECEGIZ:sm_cool:

Şimdi size her harfe yüklenen etki ve anlamı sunayım ki, sizler de isimlerinizde gizli karakterinizi öğreniniz. Hani derler ya; “Fala inanma, falsız da kalma!” yani öyle bir şey.

A: Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişilerdir.
B: Ön sezileri kuvvetli kişilerdir, olaylar karşısında hiçbir zaman umutlarım kaybetmezler.
C: Güzel sanatlara yatkınlıkları vardır. Duygusal kişilerdir.
Ç: Zevkine ve sefaya düşkün kişilerdir.
D: Üstün gücü temsil eder; hırslı ve zorluklara direnen kişilerdir.
E: Ruhsal karışıklığı temsil eder, bu kişiler üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar, ruhsal gel gitleri vardır.
F: Sakin kişiliği ifade eder, uysal ve güvenilir kişilerdir.
G:İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusu.
H: Sakin, durağan kişilik.
Iİ: Hassas, duygusal ve kırılgan kişilik.
J: Kaprisli, kıskanç kişilik.
K: Başarılı, unvan sahibi, daima yükselen kişilik.
L: Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik.
M: Ticarete yatkın, zeka seviyesi yüksek kişilik.
N: Üstün güçleri olan ve sağduyu sahibi kişilik.
OÖ: Gizemli kişilik, gizliliği sever, duygularını kolay kolay açığa vurmaz.
P: Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli davranışlarıyla dikkat çekerler.
R: Tereddütlü kişilik, karar vermekte sürekli zorlanırlar.
S Ş:Aşırı hayalperestlik, sık sık hayal kurarlar.
T: Ketumdurlar, duygularım karşısındakine çok zor açarlar.
UÜ: Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden kişilerdir. İşlerini yavaştan alırlar.
V: Kendi içine dönük, umursamaz kişilik, bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın diye düşünürler.
Y: Geçmişteki İzleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar, ancak güçlü kişilik yapıları vardır.
Z: Bilimle uğraşan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik.

ayça sağol serpil2 çok sağolun hırsız fazla evde kalamadığı için sadece cep telefonumla pc yi çalmıştı onlarıda geri aldık yakaldık çok şükür

benim bebeğim 37+3 kilosu 3 kilo olmuş muhtemel doğum tarihim 1 haziran normal doğum olucak vee sonunda adına karar vermeye başardı biricik oğlumuzun adı EGE olucak

selam kızlarr tunaydınnnn
yenı kalktım 11 de kasıklarımda bir agrı var
dun gece eşimle sinemaya gittik şu cameron diza ın oynadığı filme cok guzeldi .
biz cok eglendik tavsiye ederim
sanırım ismi vegasta neler oluyor du

gece ise sırtıma masaj yaptırdım bengay surdurdum cok acı cekıyorum ben bu sırt agrılarm yuzunden ınanın sınemaya bıle ozel yastıgımı goturdum arabada da onunla yolculuk edıyorum :çok üzgünüm: heneyse bengay ıın bı zararı olurmu acep :sm_confused:

elif_47 arkadaşm aramıza hoşgeldin bebeğiniz hayırlı ugurlu olur inşallah

canım aynen ben de 11 de uyandım, ve kasıklarımda bir ağrı var, sırtımda ağrıyor, şöyleeeeeeeeee yüzüstü yatıp sırtımı çiğnetmek istiyorum ama ne mümkün bu karınla,,,,bence bengayın bir zararı olmaz ben volteren sürüyorum, doktor volteren kullanabilirsin demişti.benim gibi çok uyuyomusunuz arkadaşlar, ben çok uyuyorum ve bundan dolayıda şişiyorum offfffffffffffffffffff

slm kızlar nasılsınız bende şu iki gündür hep 11 buluyor kalkmam ama geceleri uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi bu yüzden de geç kalkıyorum.cemrecim bilmiyorum inan zararı var mı yokmu ama bende grip olduğum ve boynum ağrıdıpı zaman krem felan sürüyordum ama adını bilmiyorum...

Allahımm cok mutlu oldum uyku konusunda yalnız deılmışımm :))
kızlar annem ve kayınvalıdem uyu uyu bu son uykuların dıye dalga gecıyorlar benımle..
uyuyun gıtsın amannnn zaten nasıl olsa yakında uykusuz geceler bızlerı beklıyor olucak..

bende bu aralar sabahlari uyuyamiyorum...7:30da gözlerimi bir aciyorum,sanki öglen olmus gibi...bende zorla yeniden uyuyorum...cok sükür sirt agrilarim yok..olanlarada Allah sifa versin..zordur eminim..

sağol canım vallahi çok zor yaa
biz eşimle sözlüyken trafik kazası geçirmiştik o kazada şarampolden uçmuştuk o zaman sırtım kırıldı sanmıştım benım oldugum taraf yamulmuştu arabamız zaten pert oldu da benı ıçerden ambulans gelip çıkarmıştı o zaman belımden boynumdan vede sırtımdan hasar aldım ben şımdı hamılelıkte eklenınce cok zor bnm acım gerçekten.

cemrecim büyük geçmiş olsun... verilmiş sadakanızmış varmış valla büyük kaza atlatmışsın...e tabi kazada aldığın darbelerin acısı şimdi hamilelikte çıkıyor dikkat et kendine...

geçmiş olsun cemre gerçekten verilmiş sadakanız varmış ben böyle bişe yasamadığım halde sırt ağrıları cok zor senin yasadıklarını düşünemiyorum bile

selam kızlar
hamilelik döneminde en çok korktuğum olay başıma geldi
hemoroid oldummmmm ve şu anda makatımda inanılmaz bir yanma var
az önce doktorumu aradım gebelikte çok sık karşılaşılan bir durum olduğunu telaşlanmamamı söyledi
bir krem ismi söledi o seni rahatlatıcık dedi umarım iyi gelir

benim ki çok şiddetliydi 3 gün neredeyse her tuvalette durdum çok canım acıyordu dr.fitil ve krem verdi ve 1 hft. daha çektim ama hafiflemişti tabi kaşımadığım için benim çok kötüydü ya bernattı.ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM

geçmiş olsun sevcecimmm hiç başıma gelmedi acısnı fln bılemem ama tahmın edıyorum ablama olmuştu
acil şifalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…