2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım göbeğim ne kadar küçük ya oğlum 3,500 doğarmış oyle dedı doktorumuz ama karnım sankı cok buyuk değılmış gıbı gelıyor bana..
bunu anneler gununde çektırdım hele bı bakın
fisfisfis

benim bu şekilde cemrecim sivri öne doğru bir şey ama görenler öne doğru olduğu için benim karnım biyük diyorlar daha doğrusu enine olmadığından dolayı...

cemrecim çok şeker çıkmışsın göbişinde çok tatlı hani :))) karnı küçük olanlara iç karnı geniş diyolar halk dilinde ne demekse artık...

sağolun kızlar
o ne demek acep ? hergun hamılelıkle ılgılı yenı yenı seyler duyuyorum ben
kızlar oturdugumuz yerde koltukta mesela bacaklarımzı uzattııgımızda ayaklarımızı ust uste koymaya çalışıp başaramazsak işte dogum bı ıkı gun ıçınde olucak demekmış kayınvalıdemınde oyle olmuş
bu arada karamsarcım bnmde göbişim sivri fuze gibi oluyor bazen :))

iç karnı geniş ne demek bende çok merak ediyorum... diyorum ya halk dilinde bi açıklaması yok :) dr söylesek ne der acaba neresiyle güler :))) eskilerin yani annelerimizin tespitleri bitmez :)))

CANIM YANİ İÇERİDE DAHA ÇOK YER DEMEK Kİ ... BAŞKA BİR ANLAM ÇIKARAMIYORUM BEN ÇÜNKÜ İÇ KARIN BÜYÜK OLUNCA DIŞARADAN KÜÇÜK GÖRÜLÜYOR GALİBA AMA EĞER İÇ KARNI DAR İSE DAŞARIDAN DAHA BÜYÜK MÜ GÖRÜLÜYOR Kİ ... YANİ BÖYLE BİŞİ GALİBA ..:tomato:
cemrecim çok şeker çıkmışsın göbişinde çok tatlı hani :))) karnı küçük olanlara iç karnı geniş diyolar halk dilinde ne demekse artık...

e cümleye bakınca insanın aklına tabiki senin yaptığın gibi yorum geliyor... dediğin gibi böyle bişi galiba :teytey:

kizlarrr benimde karnim böyleydi ama bana bi haller oldu..beni gören 5,6 aylik saniyordu ...simdi karnimi aynada görünce ben bile sasirdim kaldim...kizim bir genisletme calismasi yapti su son ay..annem görse taniyamaz..

bu arada cok seker cikmissin cemredenizcim..

cemrecim şu an tam olarak kaç haftalıksın bilmiyorum ama benimde küçük ve sivriydi
şu son 3 haftada baya bi büyüdü
ayrıca arkadaşların dediği iç karın dış karın olayını bende duymuştum
onunla alakalıda olabilir

unutmadan resimde çok güzel.......

scapulacım sevcecım cok tesekkur ederım
sevcecim ben 36 haftalıgım 8 haziran olarak gözukuyor dogumum bnm karnım öne dogru sivrice erkek cocularda oyle olur dıyorlar kızlar bılemıyorum tabıkı...

cemre çok güzel resmin ve karnın:)ya kızlar ne güzel uyuyosunuz.ben gece uyuyamadıgım gibi sbahta 7 de açılışı tekmelerle yapıyoruz..babası acıktıgını söylüyor.ama ben inatla 9 bucuga kadar döne döne yatıyorum:)şimdiden beni dikiyor ayagaaaahh ahh uyku nedir bilmez hale geldim

valla benim karnımda küçük geliyo bana bence biz hergün incelediğimiz için bize öyle geliyor benim de sipsivri karnım top yutmuş gibiyim:)
bugün bebişimin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim minicik şeyleri ütülemek ne zormuş.
kızlar siz artık her haftamı gidiyosunuz doktora 34. ve sonraki haftalarda olan güzel anneler??ben her hafta gidiyorumda bir hafta nst bir hafta nst+ultrason şeklinde sonuna kadar gidicem.

buarada epidural anesteziyle normal doğuma karar verdim.geçen gün tv de suda doğumu izledim belki sizde rasgelmiş olabilirsiniz show tvnin haber bültenindeydi.heveslendim baya bir ama sonra reklam kokuyo gibi geldi siz ne düşünüyosunuz suda doğum için biraz saçmamı ne??

evet o haberi bende seyrettim suda doğumu ben çok merak ediyorum acıyı azaltıyo felan diyolar ama kızın suratından pekte öyle gözükmüyordu...

kızlar selamm gulşahcım sağolasın
suda dogumu ıkıncı bebegıne hamıle olan bayanlara uyguluyorlarmıs cogunlukla .. o programda bunu dıle getırmıslerdı .
bende epidural aneztezi ile normal doguma karar verdim ama 40 . haftamızda çatı muayenemiz var ondan sonra kesinleşicek..
onumuzdekı hafta kontrolumuz var dr bı aksılık olmadıgı surece 2 haftada bır gelmenız yeterlıdır demıştı bakalım bu hafta ne dıyecek. ben henuz nst ye hıc gırmedım...
36. haftamız bıttı bu arada.
ayrıca epidural olucak enne adaylarına tavsıyem anezteziyi uygulayacak doktorla tanışıp muhakkak biligi alsınlar
benım onceden gormem tanımam cok onemlı biz tanışıcaz dr umuza bunu belirttik olur dedi :)

kızlar dün akşamdan beri gögsümün tam altında yara acısına benzer içerden gelen bir acı var..gece hiç uyumadım.o acıdıkça midemde yandı.şaşırdım kaldım herkesin bebegi aşagı iner benimki asagıdaydı yukarı mı çıktı?ama dediim gibi baskı şeklinde degil acıyor..bilgisi olan var mı?

gülşahım banada aynısı oldu dun göbegımın sol tarafında bi sız ama nasıl sanki yanmış gibi .
anneme sordum içerden çatlıyormuş deriler yerleri daraldıgı için genişliyor ee ilk hamilelik oldugu içinde minik minik yırtıklar oluşuyormuş canım

evet cemrecim daha önce senin dedigin gibi göbegin solunda olmuştu dokununca bile acıyordu.şimdi tam gögğslerimin arasında .içerden yanıyor sanki kesilmiş gibi..ama bu seferki uzun sürdü ve baya acıdı.hala acıyorbilgin için sagol canım içim rahatladı..

cemredenizcim once soyleyim cok tatli cikmisin
normal canim kucuk durmasi bende oyleydim amaaaaaaaaaa
su 1 haftada gobegim kocaman oldu sok oldum tabi bu sayede gobegim yirtilmaya basladi

bebisim selamm nasıl yırtılıyor göbüşünn dışardan mı ??
bugun istanbuldan arkadaşlarım geldi göbeğime baktılar çatlak çutlak yok henuz dediler sevindim
ama canım cok acıyor bnm ya içte sizlıyor .. ve sırtım kopuyor resmen
Allah hepimize kolaylık versin hepinizide duşunuyorum ben kendı canım yandıgı zamanlarda ınanınki ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…